beauty

 

Nu ska jag sova. Godnatt cupcakes!


Accept


High heels

Jag älskar klackar, nå så jävulst!! Önskar jag vore Sarah Jessica Parker bara, som
hon springer i stilettklackar i Sex and the city kan fan ingen annan kvinna göra.


Såklart

Så har man åkt på en jävla förkylning med, vad less jag blir! Täppt i näsan så inått helvete och allmänt seg i bollen, kanske därför design fixandet inte heller vill gå precis som man vill heller... Jag hatar att vara förkyld, jävla satans /%/&¤&()=(%¤ ... ska nog lägga mig och dö i soffan ett tag, söka lite sympati från min andra halva... för nu är jag less!


ger upp

Denna designen får duga tills vidare....jag orkar inte fixa mer, och inte jesper heller för den delen. Nu är vi LESS! Ugly as hell!

Gah

Håller på att fixa med en ny header, och fan vad dålig jag är att inspirera mig själv alltså!! Hittar aldrig nån jävla bild jag är nöjd med för det första, OCH FÄRGER, det ska vi inte prata om!!! BLÄÄÄÄÄ vad dyng less jag är, snälla kan lite tur komma nu så min header blir som jag hoppats på?! Jag hatar min blogg just nu.


Mina ybersöta tatueringar

Love them


sexiest mouse in the world

Funderar seriöst på att lägga ut en riktigt jävla het bild på mig i bara underkläder!!
BARA FÖR ATT JAG KAN!!



.



men vad mumsigt!

Blir fiskgratäng till middag, fy fan vad gött det ska bli!! Kommer äta mig go och rund om magen för en liten stund.



Men snyggt att folk tar åt sig i min blogg, ni måste ha kännt er träffade,
annars skulle ni inte ha brytt er. Iaf just om dig som jag inte pratat om eller skrivit
om på ett bra jävla tag, och jag vet att du inte använder PS på det sättet o har
aldrig påstått att du kommer göra det heller.
Snälla. Ge upp!




:')

En dagbok är till för att hålla tystnad, jag kanske ska öppna min & sjunga ut texten.


Check!!

Nemo´s rum städat - Check
Disken diskad - Check
Dammsugning - Check

Nice nice, detta kör jag med stil! Nemo´s rum blev otroligt fint igen efter en rejäl städning där inne, nu kommer pojken bli glad då han ser sitt rum på måndag :) Saknar honom som attans, så sjukt tomt här hemma utan honom.


home sweet home

Äntligen hemma :) har nu varit ute och sprungit i över 2 h på bland annat rusta, jysk, skohuset, expert & coop :) Blev lite små handling idag också. Tro vad denna dag mer har att ge, hmmm... ja jag ska rensa i Nemo´s rum igen, det är dags då det är så mkt leksaker han har och inte använder allt. helt sjukt, måste rensa hans rum var 3:e månad, man kanske borde hålla hårdare i börsen sin och sluta köpa så mkt till honom ist ;) Mamma´s allt!!

Jag och en liiiiten Nemo (2½år)

Huvudvärk

har en jävla fitt huvudvärk så det heter duga. Blir så grinig då jag har huvudvärk eftersom det VERKLIGEN drabbar allt med ens kropp....

Tobbe gul är iaf på besök och jag har hunnit tagit mig en dusch, en huvudvärkstablett & kaffe, så förhoppningsvis blir jag snart piggare också för detta funkar fan inte annars.

Blir iaf att åka en sväng på rusta idag och inhandla lite prylar :) Nej nu ska jag föna håret, fixa iordning mitt fantastiska ansikte och sedan dra mig ut :)


Snaaaaaark

Nu ska jag nog slå igen mina blå med ett leénde på mina läppar :)
Hoppas ni får en awesome natt, för det ska jag ha :) Ska sova som en stockad säl ;)

Leave me alone

<3

I'm just like everyone else, one day I love myself, while other days I do not.

Today is a good day.

Love.



I'm not a drama queen, but it's you.
Do not think you know me, for you do not.

Om du inte känner dig träffad....

VARFÖR DÅ TA ÅT DIG?!

Jag skriver i min blogg precis det JAG VILL, dålig ps är dålig ps, kan man inte fixa med ps så ska man fan låta bli det också, annars blir det så pinsamt för dig själv. Sen att folk tror att inlägget är riktat mot dom så är väll inte det mitt problem? Dom kanske borde läsa vad jag skrev under bilden också? Det är juh en rejäl kissie redigering, men ni kanske inte själva ser det? för ni ps:ar era kroppar sådär tkr ni? va fan lägg ner asses, världen kretsar inte runt er! Så fort jag skriver nått negativt eller humoristiskt i min blogg så är det såklart varje gång om er, ÖH NEJ?! Det har gått flera dagar/veckor sedan jag la upp nått humoristiskt, tänkt på det?

Learn to respect.
I'm tired of you.
Shake off your anger Mikaela!

Ps

Alltså seriöst, går ni på detta?!

HAHAHA, JAG TROR JAG DÖÖÖÖR!! Lägg ner med ps om ni inte kan det, pinsamt för er annars!! GÅ EN KURS, ELLER KRAMA EN BANAN!!



FAIL ;)

Kissie verkar iaf ha erkännt hur hon mår över sin kropp ;)


Lite små shoping :)

Ja idag åkte jag & Jesper till strömpilen här i Umeå, finns lite affärer där som HM, Vero Moda, Lindex, expert ja osv :) Vi blev lite shoping sugna så då slog vi till på ett litet lugnare ställe än på stan ;) Blev byxor & tröja åt Nemo :) 2 par leggings åt mig, nålar, brännskiva åt Jesper :) Lite smått helt enkelt :) med tänka på att jag handlade mat för 1650kr igår så kanske man ska ta det lugnare dagen efter, haha.... Jag & Jesper har OC maraton, tkr den serien är SKETA bra! att jag inte sett den förut förvånar mig?!

Fick ett par stickade tjockstrumpor av Jesper´s mamma igår som hon gjort själv, och dom är så fina!! Äntligen har jag ett par egna, som jag längtats efter ett sånt par då jag alltid är så satans kall om fötterna jämt!!

Sen undrar jag, ps+bra självförtroende? Alltså, det hör faktiskt inte ihop, F A I L !!

Såhär ser en riktig skönhet ut, och då behövs ingen ps!



I challenge you


Jag saknar dig!

Min älskade Nemo, tomt utan dig hemma. Mamma älskar dig!


Fan då ;)

Fan att vikt ner gång också ska ta på tuttarna ;)

btw

-5.5kg, DEN NI!!

Bildbomb!!

 


hahaha, jag tror jag dör!!

ursäkta min dåliga bloggning idag, men Nemo vaknade med feber så har inte haft tid med bloggen idag, nu är han hos sin pappa & jag är hemma i Umeå igen. SAKNAR DIG NEMO!!

Hahaha, en riktigt jävla fail sak, vem fan döper sin affär till "CPE"? haha, såg en sådan i ö-vik och det första jag gjorde va och garva arslet av mig i bussen. Folket måste trott att det va nå fel på mig. Men är det inte Örnsköldsviks kommun man pratar om, WAHAHAHAHA!!!

Nu ska jag snart ner till Coop och storhandla, tomt i frys, kylskåp & skafferi i princip så nu jäääävlar ska det handlas mat!!! Och vet ni vad?! Äntligen ska jag färga håret ikväll!! har säkert en satans utväxt på 2½cm så håret ser ut som CRAP om man säg så, köpte mörkbrun färg så det kommer bli awesome så det heter duga. Till och med mina såkallade "babyfjun" har växt nån cm så då märks det att man inte färgat håret på länge då dom då annars lätt bränns av under färgning ;) har också en fundering på att klippa snelugg, vad tror ni? ;) Tell me bitches!!


Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Eftersom jag skrivit om denna skönhet flera gånger förut så är det iaf Tyra Banks jag skulle vilja byta liv med för en dag. Få veta hur hennes liv funkar som top model & när hon sköter sina top model program, hur hennes vardag egentligen ser ut för den skönheten. Och ni som tkr hon är ful är juh bara skev i huvudet.
I LOVE HER!!

Min skönhet äter er med hull & hår


Kräkfors

Yes, va framme i kramfors klockan 1 ungefär :) har varit och hälas på Cissi, Fritte & 1-åringen Lilly :D Hon har blivit så stor lill-stumpan. Ikväll blir det mys med mor min & Nemo, lika bra att uppskatta min mamma´s närhet dom få gånger vi ses :) För hon är trotts allt den bästa mamman i världen!! Jag har seriöst inge mer intressant att skriva idag känns det som, suger fan arsle!!


Men jippi!

Guuud vad kul jag har på bussen! Not! Nemo snarkar bredvid mig. Show me some löve!

Bara rullar fram

Detta kommer vara mitt resultatet på hur jag kommer se ut på bussen då den bara rullar fram.
Bored? Lika awesome för det.


?

När man hittar en helt awesome person, varför sitter då problemet i att man bor typ 70mil ifrån varandra? Ska teleportera mig ner till sthlm till våren, då är det ett måste att träffa Jessi Fox !! Denna brud rockar rockringar som ingen annan kan!!


Godmorgon! :)

Godmorgon mina fina bloggläsare!! Idag åker jag & Nemo mot Kramfors så
bloggen kommer nog inte skrivas förens nått inlägg ikväll kanske. Orkar nog
inte skriva via mobilen på bussen så. Nemo vaknade samtidigt som mig och
Jesper 05.50 och vägrade somna om, och efter en liten stund började han
blöda näsblod min mini stackare :( Men det slutade som tur va att blöda ganska
snabbt, han blev lite rädd då det kom blod ur näsan, då fick man förklara
att sånt händer oss alla nångång då och då, då lugnade han ner sig iaf :)
Har nyss tagit en underbar dusch, sitter med en grymt god och uppskattad
kopp kaffe till vänster om mig. Nemo sitter halvdöende i soffan, han lär nog
somna på bussen både skönt för honom & mig :) Men vi hörs nog senare!
PUSS


The Stoning of Soraya M.

Denna film rekomenderar jag verkligen. Snacka om hjärtskärande film... hur endel av den Islamska kulturen funkar, man både mår dåligt & bra utav den, för filmen gjordes av en anledning. Dessutom är det en sann berättelse. Den får 5 MMMMM av 5 möjliga!

Handlar om en systerdotter vid namn Soraya som ska bli stenad till döds för att hennes man har ljugit om att hon varit otrogen för han vill gifta om sig med en 14 åring. Soraya har dessutom 4 barn med denna tyran till man, barnen får ta mkt del i detta som sker i filmen, GRIPANDE. När en dödlig konspiration blev en skamlig lögn vägrade ett vittne att tiga.

 




SÅ SUGEN!!

är det ingen som vill köra en "halv 8 hos mig" med mig? alltså man samlar ihop några och kör ett roligt race, skulle juh vara helt underbart att få bli bjuden på 3 av 4 middagar ;) Skämt och sido, skulle va askul att göra nått annorlunda helt enkelt :) Några frivilliga?


Om livet känns hårt, är det förmodligen för att du sitter på en dålig stol.

.

Än en gång ändrade planer ;)

Blir filmkväll ikväll för mig med min vän Therese, fick ett sms där hon frågade om ja hade lust att se på film ikväll och bara umgås :) Så då finns det ingen risk att man somnar på soffan iaf ;) höhö!!

Dessa skor måste bara bli mina!!



I reward and appreciate me every day.


Dia Psalma

Va väll tider då man spelade Dia Psalma!!
Luft var min favorit låt då ja va 15 :P


Ändrade planer

Ja det blev ändrade planer, lilla Ronja ponja har blivit sjuk :( så det blir inte till att vara barnvakt ikväll... Då får det helt enkelt bli att man somnar på soffan, för jag har en känsla av att det kommer jag nog faktiskt att göra efter denna goda gärning idag :)


Känner mig överkörd!

Gud vad jag tagit tag i städningen idag känner jag! har grovstädat vårat sovrum
och har bytt gardiner där inne & i tv-rummet :) Så bra det blev!! Har även städat
vårat tvättrum, och rakt upp och ner kommer jag på att "va fan, uppe på torkskåpet
har jag inte dammat av sen vi flyttade in (Oktober)", och nog va det inte liiiite
damm där, nästan så man skämms att man glömmt bort att torka av där uppe...
Men nu är det iallafall fräscht där så det känns super duper sköööönt måste jag
säga... Så nu känner jag mig faktiskt på toppen humör då sånt äckel är gjort.
Ikväll ska man även va barnvakt åt Therese & Ingemars dotter Ronja medans
Therese springer iväg på ett möte, så då ska man hålla koll på en 1-åring med,
kommer gå toppen, bara orolig för våran branta trapp så kommer hålla mina blå
tittandes på Ronja, kommer nog göra så att Ronja inte ens kommer kunna gå
utanför vårat tv-rum, säkrast så ;) höhö!
Nej nu ska jag dammsuga hemma också, nu då jag ändå är på G... Kommer känna
mig överkörd ikväll då jag ska sova, men då vet man iallafall att man gjort något
gott som gör att jag känner så.
Städtanten Mikaela!


Dag 16 – Innehållet i min väska.

Eftersom jag faktiskt i princip aldrig använder handväska längre men kanske
borde göra det ibland, men då jag såväl använder den brukar jag ha :

-Börs
-Nycklar
-Lite smink
-Lypsyl
-Hårnålar
-Tamponger

-Mobil

Ja som ni ser inget speciellt alls, det som liksom behövs då man använder den :)
Nu brukar man typ ha allt det dära i jackan ist, haha :) Tycker väskan är onödig
då man faktiskt får plats med all den där skiten i jackan, fast ioförsäg brukar jag
aldrig ha med mig smink i jackan så man kan bortse från det då :)

Mvc

Allt gick toppen bra på mvc. Vi pratade lite
om mina problem med graviditeter & annat
smått och gott. Bra blodvärde hade jag iaf,
låg på 152 så inte helt fel :) Nu är iaf p-piller
fixat för 1 år framöver så då slipp man tänka
på den skiten nå mer! AWESOME!!
Ska ta kontakt med kvinnokliniken på måndag
med för att kolla om dom kan hjälpa mig med
min ärr bildning på kejsarsnittet, så det känns
också riktigt skönt & hoppas dom kan fixa det
snabbt så jag slipper ha ont nå mera där.
Det var allt jag hade och säga för denna gång!

Grattis Grattis

Grattis till My & hennes familj som fick en liten tjej
sent igår kväll!! Många grattis kramar från oss!!


Godmorgon! :)

Idag blir det mvc 10.30, då ska Nemo va med Therese
en snabbis medans jag sticker iväg på det :)
Annars inga planer förutom det besöket eftersom
Nemo är så krasslig den mini stackarn.
Nej nu måste ja dricka mitt kaffe sen fixa iordning
mig innan man ska gå på mvc, man behöver inte se
ut som ett roadkill bara för att man ska dit ;)


Liten sjukling igen :(

Ja som ni kanske vet så har Nemo haft otroligt mkt magsjuka denna vinter :( Idag slog det till med feber & hosta & täppt näsa :( min lilla stackars pojke!! När ska det ta slut för honom egentligen, han som i vanliga fall aldrig är sjuk har helt plötsligt blivit sjuk hela tiden. NU VILL JAG HA SOMMAR! Slippa dessa jävla förkylningar och skit.
SUCK

Lite bilder :)

Tycker snön ligger lite häftigt på träden just nu, det har liksom lagt sig långt ut på kvistarna som då gör att der ser ut som om det växt vita blommor på träden. Tyvärr gör inte bilden det rättvist, men ni ser lite utav det jag menar. Små hundkex (som en blomma kallas) på träden ;)


Sen jag & Nemo påväg hem från dagis, lillstackarn är okry IGEN och somnade i vagnen nått som han aldrig brukar göra annars. Dessutom har han fått kyleksem på kinderna eller vad det kallas, så jag smörjde in honom med Bepanthen då vi kom hem. Min lilla stackare :(


Sen så sötmissarna här längst ner, Frida har börjat acceptera Vanja mer och mer för varje dag, hon har nu även börjat tvättat Vanja. POSITIVT!


Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Hahaha, shit det är alldeles för mkt, vänner, x, ungdomensdagar osv osv ;)

Men kan ta ett litet alternativ iaf, det är som sagt i ungdomensdagar, då
jag bråkade med min mamma jämt och ständigt, vi slogs & svor, ingen vidare
mor & dotter relation. Jag är så jävla glad över hur bra relation vi har nu
iaf! :)

En bild på min grymt snygga mamma sen hon va här och hälsade på
sist, sa åt hon att göra ett peace tecken med fingrarna och göra fötterna
skeva, snacka om att jag fick mig ett skratt. Love U MUM!
(checka in den sönder demolerade granen i bakrunden, kattjävlar;))

Underbara gamla minnen!

Vet inte riktigt varför jag kom på tänkta på det, kanske va då Jessi Fox skrev en status
på fb med "jag vill också kleta korv på fönstret"...

men då jag gick på naturbruksgymnasiet så fick man gå ut på praktik då & då, så
jag, Elionor, & Nadja som gick i min klass hamnade på Junsele Djurpark, mins hur
utstötta vi blev där & det enda vi fick göra va att kratta skit inne hos dom stora
jävla myskoxarna, man stog & halft gömde sig bakom träden & va beredd på att
börja springa vilken sekund som helst då dom närmade sig.
men iaf så fanns det en annan grupp som också va där som vi inte alls visste vilka
det va, så vi bestämade oss för att jävlas lite med dom, så vi tog toapapper, prinskorv
& tandkräm & sedan började vi våra bravader på "deras stuga" dom hade nå meter
från oss... kassta toapapper på taket, tog tandkrämen och smetande över hela rutan
på dörren, sen gjorde ja den roligaste saken, elionor sätter fast en prinskorv på rutan
med en klick tandkräm, jag därefter skriver "Hora" bredvid den fast vi hade bestämmt
att det faktiskt skulle stå "sug på min (och en pil mot prinskorven)" men såklart så va
jag stressad som en idiot så det blev det där fula ordet ist, snacka om att Elionor &
Nadja skrattade åt mig. Dagen efter fick vi höra att någon vandiliserat den stugan av
personalen, OCH tydligen så bodde det såklart ingen i den stugan utan vi hade gett på oss helt
fel stuga, haha! Såklart nekade vi att vi inte gjort något & såg så oskyldiga ut, haha!! :)
Hände bra mkt mer skojj också där som vi ställde till med, men inget jag ska skriva
öppet om ;) Härliga gamla tider, dom saknas iaf!


Svettigt

Ja då var Nemo lämnad på dagis, sköööönt att ta en lång promenad på
morgonen måste jag säga :) Så bonus finns det med att lämna honom på
dagiset iaf.. Ganska kyligt ute men man svettas ändå av denna långa
promenad, så måste ta och duscha av kroppen lite & sedan fixa iordning
mig för jobbcoch mötet klockan 12.30 :) Nemo åker till Andreas på lördag
och jag kommer sakna han så mkt då han kmr va hos honom 1½ vecka
denna gång för att Andreas inte kan köra upp honom förens på måndagen,
kommer få panik här utan honom... hur ska detta gå?

Jag älskar dig Nemo, min älskade lilla stolhet!


Uppsvullna pingisbollar

Ja idag känns mina ögon så...
Sov som en jävla kratta inatt & saken
blev inte bättre då Jesper glömde slå av
sikn väckare riktigt så den börja tjuta
efter han klivit ur sängen, då blev jag
lite bitter på honom...
Har märkt att ja börjat få en jävla
morgonhumör, nått som jag inte riktigt
varit förut eftersom jag varit en morgonpigg
människa, men nu går man väll runt och
är dyng trött hela tiden och man lägger sig
inte heller i tid, jävla dumheter.
Nej nu tar ja mina pingisbollar till ögon
och dricker upp min kaffekopp...
GÄSP

Erik & Mackan

hahaha gud vad härlig dom 2 är :) Nu har dom juh börjat med 99saker man måste göra innan man dör, och nog får man sig ett skratt lite då och då! :) Måste fan göra en lista där ja ska göra saker jag måste göra innan jag dör med :) Sen är det bara roligt att Erik liknar min gamla chef Stickan på Hemköp, men då alltså en ung Stickan ;) haha


Sköööönt

Va nyss ute på en promenad med grannen Therese,
att det liksom kan va så skönt att va ute och röra på sig,
man blir liksom såhär tihi glad!! :D
Upptäckte efter middagen då jag tittade i allmenackan att
jag glömde bort mvc tiden idag, blev något bitter och ska
ringa dit imorgon GENAST!!
Klant

Ögongodis!


Passar sjukt bra in på mig!

Att tänka
innan man talar
är som att torka sig
i röven innan man
skiter...


Mina små sötnosar


Frida & Vanja

Eye



Look into my eyes and you fall in love


Här händer det inte många knop, lika sega dagar
som vanligt & jag längtar mer & mer efter ett jävla jobb,
har sökt en hel del jobb nu sen i fredags & hoppas på att någon
av dessa ska höra av sig snart, även om det bara vore för sommarjobb
så skulle jag vara överlycklig, show me some love for fuck sake!!
Börjar bli aningen less på att städa var & varannan dag.

;)


blogg.se?

Blogg.se verkar ha stora fel på deras system nu. Dom som har blogg.se har fel på sina presentationer så antingen ligger den mitt i bloggen eller längst ner på bloggens sida.


Shoping nervern kliar




Såna gånger man blir galen

Nemo får kräm & macka, han får sitta i sitt rum och äta det
med egen aptit... mmm eller hur, det första han gör är att smeta
ner hela sitt bort på rummet med kräm, hela mackan & hela tv-spels
dosan med kräm. Då blir man bitter, bitter så inått helvete... Ibland
tror man faktiskt att han är en bäbis fast han trotts allt är 4½ år gammal.
SUCK

Naglar

Jag är så grymt sugen på att fixa mina naglar igen!!


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

 

Redo för utgång förra vintern med min älskade vän Charlotte!!

En svarthårig babe, och oj vad sugen jag blir på att bli svarthårig

igen... antingen blir det svart eller mörkbrun hårfärg då jag färgar

håret nästa gång! :) Antagligast mörkbrun så jag slipp se ut som ett

lik totalt alltså, haha :) & Svart till sommarn, hmm, det tåls att tänka på.


Mer död än levande

Godmorgon cupcakes.
Här har vi fru Mikaela halft döende.
Lika döende som en överkörd padda.
Eller lika döende som en humla ihjäl
krossad på en bilruta.
Har kännt mig otroligt döende varje
morgon ett tag nu, & då är jag ändå inte
uppe senare än 23.30 kanske.
Nej Kaffe Kaffe Kaffe säger jag bara!


Mamma & son bus på kvällskvisten :D

 





Jag skratta så jag grät åt korten här nedanför, så jävla roliga!! HAHAHAHA



Hårfärger

1.2.3.
4.5.6.
Vilken hårfärg tkr ni passar mig bäst? 1.Röd, 2.mörkbrun, 3.brun, 4.svart, 5.blondt eller 6. Rödbrunt?

Kärlek

Datumet vi bestämde att 2+1 skulle bli 3 - 2/4-2007

Datumet vi flyttade ihop & förlovade oss - 29/2-2008

Datumet vi firade 1 år - 2/4-2008

Datumet vi firade 2 år - 2/4-2009

Datumet vi firade 3 år - 2/4-2010

Nu är det snart dags att slå in det 4:e året tillsammans 2/4-2011
med min älskade Jesper, och jag är lyckligare än någonsin.
Förlovningen som ägde rum på skottdagen är väll lite roligt tkr
jag, ska alltså ske vart 4:e år innan vi firar det? Nej då, vi kör på
den 1:a Mars dom andra 3 åren, haha ;) Vi är ett udda par, det
innebär lite roliga egenskaper & udda beslut för oss.
Sen kan ingen vara lyckligare än mig då det gäller närheten mellan
Nemo & Jesper, bästa vänner föralltid. Dom sågs första gången
då Nemo va 7 månader, alltså då bara en liten plutt <3
Jag Älskar Dig Jesper!!



Men ni kanske inte visste att Jesper inte är pappa till Nemo...?
Nemo´s pappa heter Andreas Eriksson iaf :) En bra pappa till Nemo!


jobbcoch

Blev inge jobbcoch möte nere på stan idag utan blev telefonmöte med henne ist :) Så nu är mitt CV klart och alldeles underbart! Hade inte kunnat bli bättre :) Nemo va som sagt hos Therese en stund och lekte medans jag hade mitt möte via telefonen & sedan gick jag och handlade mat. Ville inte ta med honom ner till affären då han är så krasslig i halsen & lungorna, lillstackarn! :) Men i övrigt mår han iaf toppen bra :) Och fy satan vad jag längar till 22.00 ikväll då BB är :) Är nog lite torsk då det gäller såna program, samma sak gällde juh Paradise Hotel, gillar draman om man säger så. Så lite DRAMAQUEEN är jag nog! ;)


Mina älsklingar!

Er mår jag gott med!





Har man tråkigt så har man



against you

Be careful of what you say...
Your mouth will testify against you on the day of judgement...

And you don´t want to end up in the fire? Do you?

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Jadu, har funderar länge på hur jag tänkt att det ska se ut :) Men lite tankar har jag väll, en stort släp på klänningen med en såkallad korschet upptill, svårt och förklara men axelbandslös iaf ;) Sen ha en stor bulle av hår bak på huvudet med en massa blommor & snygga stenar i :) Jesper ska iaf ha frack :) Nemo kommer nog i en mini frack han med och kastar blommor framför, sötnos!! :) Man blir som gifta sugen då man tänker & skriver om det :)


:)

 



Okry grabb!

Ja Nemo är inte riktigt sig själv idag, hostig & ja vet inte om nån feber kanske är påväg att slå ut, han känns lite varm men tempen visar inte alls nå speciellt på att det är feber än, gav han iallafall alvedon nu som säkerhets skull & sen så ska min vän Therese sitta barnvakt åt honom medans jag måste fixa några viktiga ärenden på stan som inte går att missas. Tur man har Therese som ställer upp i vått & torrt :) Tkr synd om mitt lilla kycklinglår som är lite hostig :( Brukar kalla Nemo för kycklinglår för hans lår är så gulliga & mjuka och ser ut som kycklingklubbor :) hehe!! Mamma´s stolthet, verkligen!! :)
Jag är världens bästa mamma!! :)

Jag älskar dig Nemo


Grattis Lilly!!

Lilla Lilly fyller 1 år idag, hipp hipp hurra till dig!! Längtar tills vi ses på fredag!!


Sug på mina gregiska morötter!!

Hade helt glömt bort om vad som börjar på kanalen "tvii" ikväll 21.00, fan incheckning av BIG BROTHER!!! I lööööve it, fick min sega kväll redan att bli mkt bättre och gladare, så nu sitter jag som på tusen nålar och bara läääängtar, vill att klockan ska gå så nemo ska sova, lite ensam tid innan läggdags så :) Sen imorgon blir det dagis för Nemo & jobbcoch för mig, skööönt att få klart mitt cv :) Jag & jesper satt och klistra & knåpa med cv:et idag & jag blev nöjd! :) Sen på tisdag blir det dagis också, sen mvc för mig för att kolla blodtryck och diverse grejjer så man kan fixa nya p-piller + att jag ska kolla upp mitt satans förhårdnad på ärret sen kejsarsnittet. Hoppas hon skickar en remis till en läkare direkt så dom kanske kan öppna och ta bort det som är där :) Kommer bli en awesome vecka det hära så det inte är sant :)



Våran nyaste familjemedlem Vanja! :)




NOM NOM

Nu blir det snart våfflor, gud vad gott! :) Våfflor gör en glad, man mins när man va liten hur lycklig man va över att det skulle bli våfflor till middag :)


xD

Jag har en utvecklingsstörd pojkvän med dålig humor...

Jesper- Nä nu ska jag leka elektriker
Jag- Nej fan, vad ska du göra?
Jesper- Jag ska gå och lägga en kabel -flinar-

hahaha, han är så jävla cp, fattar inte alls vart han får allt ifrån!

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Det ska väll vara om jag kan skaffa mig en bäbis till inom snar framtid utan kramper.
Fate


Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

jadu, får väll bli i sthlm hos min syster yster! :)


hej & hå

tvätten tvättat, tvätten hängd, disken diskad. Nu blir det snart att skaka lite liv i Jesper som fortfarande sover, blir dammsugning & om montering av soffan :) Dagen planer är juh jätte mkt, not... men söndagar är som vanligt alltid sega så vad kan man förvänta sig. Ska nog ta mig en kopp kaffe till, tjao!

Underbar

Ja denna låt är väll för underbar, fast det är juh faktiskt alla disney´s filmer måste ja säga :)


Inte mkt bloggande dom sista dagarna

Nämen godmorgon!

Här har inte bloggen varit jätte aktiv som ni kanske märkt, har liksom inte heller hänt nått speciellt mer än att Vanja kom igår så tid & blogga har jag egentligen haft, men kanske inte själva lusten därimot.

Måste försöka få igång den igen iallafall, men hur... nån som vill att jag ska blogga om nått speciellt? :) Kan juh va kul att få veta :)


Välkommen hem Vanja!

 

hahaha, ser ut som att ja är flint & har högt hårfäste :P saken är den att jag inte färgat utväxten som då är sjukt ljus och då blir detta resultatet, så tro inget annat ;) haha! Så fort pengarna rullar in så försvinner utväxten med ;) Hate it! (utväxten alltså)


halft lycklig igen

VANJA KOMMER IDAG!


Jobbiga dagen

idag skulle egentligen syrran, markus, mamma & bosse kommit förbi här uppe i Umeå över dagen, men Markus fick tydligen inte låna sina föräldrars bil (för att det va nå fel på den) så det sket sig :( Då blir man faktiskt lite ledsen, som jag sett framimot deras besök, verkligen! Men men, Nemo har iaf Lucas här som han leker för fullt med, så nöjd är han verkligen iallfall så bra för honom.

Vanja (nya kissen) skulle vi egentligen fått hem idag med, men såklart är jesper´s mamma sjuk så hon kunde inte köra ut dit katten är så vi får henne på måndag ist. Måste säga att jag har haft en jävla otur med det jag verkligen sett framimot hur länge som helst. Skitkorv!

Bara för det så får jag lust
att doppa mig i sockerlag,
springa igenom en bisvärm,
hoppa ner i en tunna,
spika igen locket & kasta mig
nerför ett vattenfall.



Btw, GODMORGON!

:P

Bloggen har inte varit min starka sida idag.
Haft både tur & otur idag med allt.
Kanske därför.
Imorgon blir det nog bättre.
Men jag lever iallafall än & mår utöver problemen som en prinsessa!



Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.



hjärtstopp! :)

ja det känns som om hjärtat ska stanna upp när som helst, har sökt 2 jobb idag, ena är på ICA supermarket & andra på Klädhuset :) va kämpigt att ringa men super skönt att äntligen fått det gjort. Nu till det nervösa, jag ska ner på klädhuset på eftermiddagen & visa upp vem jag är & lämna cv, gud hur ska man bete sig? xD hahaha!! Ska försöka göra allt för att inte göra bort mig & visa den helt fantastiska Mikaela helt enkelt. Ge mig lite stöttande styrke kramar folket! :)


Sega morgon

Ja idag är det en såndär seg jävla morgon, tar 100 år innan man vaknar till liv & man uppfattar saker typ flera minuter senare... Pimplar mitt kaffe med ett leénde iaf & Nemo sitter och tittar på bollibompa. ÅH mysteriet på greveholm börjar nu!! :D hahaha, då ska jag attans titta!! :)


Tråkig kväll? ;)



 



Även fast ja är osminkad är jag gudomlig! ;)

Söta bloggläsare!!

Gud vilka söta bloggläsare jag fått som kommenterar så fina saker!! Ni är alla guld värda, verkligen!! :)



Har varit hos en vän även ikväll så nemo fått leka av sig, riktigt underbart att bara sitta och snacka strunt med underbara söta vänner :) Mår som prinsessan på ärten dessutom!! :) Ska ringa och söka ett jobb imorgon med, önska mig lycka till... är sjukt nervös över hur det ska gå bara, hatar verkligen att ringa ;) Men äsch, får försöka skaka av mig oroligheten och visa mitt rätta & glada jag, den alla älskar ;)

Vem tror du att du är?

Som jag sa i det tidigare inlägget så skulle ja skriva lite funderaringar som jag låg och tänkte på igår innan jag skulle sova, tanken slog mig i vad får just dig & tro att du har ensamrätt på kläder, frisyrer, skor osv? Du kallar andra wannabe:s, men vart har du fått din stil ifrån? vad har du fått din frisyr ifrån? Någon började juh med den stilen du själv har så då är även du en wannabe eftersom det är något DU tagit efter?! Sen om någon gillar det du har är det så jävla fel om nån annan kanske köper ett likadant plagg osv?! För trotts allt va det nog inte du som började med det så det är du som är wannabe:n likaväl. Om det inte skett förändringar hade alla gått runt som dom gjorde på 1700-talet, huh?! På nått sätt är vi alla lika samtidigt som vi inte är det. Fixar jag lockigt hår betyder det då att jag vill vara precis som Shakira, om jag blir gay vill ja va precis som Amir, om ja photoshopar vill ja va precis som Kissie, Seriöst? Sluta tro att världen kretsar runt just dig & att du har ensamrätt på allt!! Många många många personer ja menar inom detta inlägg, så ta åt dig om du vill, I don´t care!!



Ät bajs!

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

En bild säger mer än tusen ord ;)


Godmorgon! ;)

Godmorgon ni fina! :)

Hur mår mina söta läsare idag? :) Själv så mår jag toppen förutom att det är ruskigt kallt i lägenheten som vanligt, kommer ta mig en varm och härlig dusch snart och oj vad jag ska njuta utav den! :) Funderar på vad man ska hitta på idag, inte va ute och springa iaf då det är -22 ute, kan det få bli lite varmare ute nu tack så man kan våga sig ut snart igen. Vintern känns så hemskt lång... Låg och funderade på en sak igår som jag tänkt ta upp i bloggen, liksom det här om folk tror dom har ensamrätt på allt? allt som gäller frisyrer, kläder, skor osv osv osv... ska bli intressant och skriva det senare :) Hoppas ni tkr det med! :) Mysteriet på greveholm går nu på Bollibompa btw, Mikaela blir som ett litet barn igen :)


Här poppas det musik!



En helt okej remix av Haddaway-What is love

FAME

Nyare låt som dom trixat lite med :)

 

 

Och den äldre versionen xD Checka kläderna, haha!


Inte prio 1 idag

Nej bloggen har legat på sidan om nu på eftermiddagen/kvällskvisten! :) har haft annat mkt roligare saker för mig faktiskt :) inte varit hemma utan varit hos en bekant och snackat lite strunt & fikat :) Får se vad morgon dagen har att ge, tror det blir en massa bus då också om jag förstått rätt ;)

haha, nemo var så söt idag då han satt på toan och gjorde nr2, han satt och sjöng MANBOY MANBOY samtidigt som han satt och läste Kalle Anka, så nöjd grabb :) Stolt över min son som äntligen börjat släppa på tyglarna då det gäller nr2!

Nu ska jag se på tv4play reprisen av halv åtta hos mig, älskar dom programmen :) får alltid mig ett gott skratt utav det :) är det nått ni också tkr om kanske? :)


Snälla

jag vill ha vår nu, helst igår!!



Är så less på denna snö & kyla, alltså fy fan i helvete!! Griniga Mikaela!!

Steak & BJ day?

Karlar är så låga :P det jobbiga för Jesper som länkade detta på sin blogg är att jag inte bryr mig om alla hjärtans dag ett dugg, det betyder att han inte heller får nån speciell dag, mohahahahhaa!! :D :) ;D Nu är Mikaela nöjd också :)

http://www.steakandbjday.com/

Det enda vi gjorde på alla hjärtans dag va och köpa billiga & goda bakelser som vi åt :) Så det betyder att han är skylldig mig en hel del också då ;) Och det behövs juh såklart inget datum till det, höhö! :) Eller hur älskling? ;)

Jag älskar dig ändå Jesper trotts dina små dåliga humor ideér :)

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Ja självklart handlar det om rökningen, man har funderat om och om igen MÅNGA gånger varför man började röka från första början helt enkelt, mins att jag hade en pojkvän som rökte som jag då tyckte va lite häftigt och då började jag även själv dumt nog. Misslyckande säger jag då bara!! Slutat röka har jag gjort ett par gånger också, men abstinensen & mitt humör är fan inte att leka med då, jag VILL sluta röka samtidigt som jag då inte litar på mig själv som gör att jag då efter en stund börjar igen... jävla skit cigg... tänk vad mkt pengar ja hade sparat om jag inte rökt... Sen så börjar mer & mer jobb att inte acceptera rökning och då blir det ett problem för mig där, men är det så att jag får ett jobb där man inte får röka då slutar jag fan också, för nog är jobb mer värt än det där cigg paketet rakt av! Fuck you cigarettes


Jäkla brandlarm

Ja klockan 5 imorse fick ena vårat brandlarm för sig att börja tjuta utan nån helst anledning, man kände sig mäktigt less under tiden den tjöt, för det gör juh sjukt ont i öronen från fanskapen dessutom, men en bra pain in the ass är det iaf, har en i tvättstugan & 1 i tv-rummet. & jag fattade nog inte riktigt vad fan det va förens Jesper talade om det, frågade mer "vad gör du egentligen" till honom ;) haha, inte lätt att vara trött. Men då vet man att att dom funkar om det såväl händer något.

Sitter är med min fruktansvärt goda kopp kaffe, sonen till vänster om mig som tittar på bollibompa som snart ska få sin frukost innan det blir en promenad mot dagiset :) Fast det är -22 ute så man gruvar sig som fan nu innan man ska gå, som tur är kan man gruva sig i 1 timme & 15 min till, höhö!! :) Nej nu blir det lite frukost åt min älskade grabb! :)


Granny smith

är det godaste äpplet som fan finns på denna jord!! :) Nom Nom!! :) Var bara tvungen att berätta detta onödiga för er, haha! :) Men ni älskar mig ändå, eller hur? ;)



Funderar på vad gör att ni tkr om en blogg? Skitsnack? Mode? Smink? Viktnergång? Eller en enkel med en tvist humor som min? ;) Tell me!! :)

Myskväll!

Ja det har varit en rejäl myskväll ikväll med mina älsklingar :) vi la ifrån allt som har med dator & tv-spel och göra, låg i soffan, kicklades & pratade allt mellan himmel och jord + en massa pussar & kramar. Nu är Nemo nybadad, o sitter och käkar kvällfika innan dags för nattning :) Gud vilken underbar liten familj jag har, jag älskar mina pojkar Nemo & Jesper mest av allt!

En liten Nemo, nämligen på hans 2 års dag detta kort är taget! :) Tänka sig att det redan är 2½år sedan, tiden går fruktansvärt fort, slow down please!

brrrr

jag fryser seriöst ihjäl snart i denna lägenhet, så fort det blir över -5 ute så blir även lägenheten totalt nerkyld!! Är avis på min mor med sin lägenhet som är sjukt jävla varm!! Gah, kanske ska klaga lite hos hyresvärden. vad säger du om det Emma?


Jag & min mor

Haha, jag och min mor har världens sjukaste humor, och vi skrattar åt princip allt! :)
Tänkte bara hälsa min mamma att jag älskar dig! :)


Älskade gamla favoriter! :)




Här kör städkärringen på! :)

ja här har det diskats, dammsugats, plockats undan, slagit på en tvättmaskin, hängts tvätt & renbäddads. helt underbart när allt sånt är gjort och man slipper dra på det nå mera! :) Nu när jag äntligen känner mig fräsh i magen igen och till och med kunnat käka lite mat! :) har därimot en hyper aktiv kille, får väll skylla mig själv då ja inte ville ut i -26 för att promenera till dagiset, men imorgon ska han få springa av sig ett par timmar där och mamma får vila en stund innan jobbcoch tiden :)


and it is ;)

Världens sötaste katt!

Nemo ville att jag skulle sminka honom som en katt :) Detta blev resultatet, hahaha! :) Så jävla söt! Inte så lätt att sminka en hyper aktiv liten kille ;)


Haha, tror jag döööör

 



Vem glömmer detta stolpskott? hahaha, jag tror jag dör varje gång jag ser på klippet! Checka stilen på henne, haha tröjan alltså!!

karlar....

Men born between the woman's legs and spend the rest of his life trying to get in there again ... we'll call it homesickness?


;)

Visar riktigt härlig & ärlig kärlek tillbaka till min vän Elionor ;)


Mohahaha


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

ja vad tror ni jag skulle göra? ;)

Självklart så tkr man 1 miljon låter jätte mkt men trotts allt är det inte det ändå, menar köper man 1 bil för 400000:- så har man i princip bara en halv miljon kvar. 1 miljon räcker inte ens till ett hus här uppe i Umeå, så ja det är inte skit mkt pengar ;) men för mig skulle det bli nya möbler i hela lägenheten, Nemo skulle få en massa nya fina kläder & jag & jesper med :) det är fasiken svårt att på rak arm komma på vad man skulle vilja spendera 1 miljon på ;) eller jo på extansions med :) Åhh, nu vill jag ha 1 miljon, eller ja flera miljoner, nån söt parvel där ute som vill skänka mig några? ;D

Funderar även starkt på att slå ihjäl Joakim von Anka & ta alla hans pengar, för där ligger det då inte bara nån ynka miljon ;)


ledig :)

Ja nu har Nemo fått 2 lediga dagis dagar av 3 möjliga :) igår för att han haft magsjuka i helgen & för smittoriskten ska bli lika med 0 i princip, sen idag för att det är så satans kallt ute, både jag & Nemo hade fröse ihjäl om vi släpat oss till dagiset idag, -26 ute :/ Men imorgon blir det ett måste till dagiset då jag ska träffa min jobbcoch & fixa iordning mitt CV, känner mig sjukt på & längtar bara som ett tok, få lite fram fötter och släpa sig ut i arbets marknaden igen! :)

Så idag blir det mys här hemma framför filmer & kanske nån liten lek tillsammans ;) men först kaffe! :)


Dag 6 – Typ av killar jag faller för

behöver jag berätta nå mer? ;)



Okej, lite kan jag nog skriva ;) Ingen karl kan bli lika underbar & vacker som min, jag älskar dig Jesper <3

Man tager vad man haver

Eftersom vi inte köpte nå alla hjärtans dag presenter utan varsin bakelse så tyckte Jesper ändå att min bakelse behövde det lilla extra med en söt liten lapp. Love you 2 baby! <3


Show me some love

Haha, fick denna bild av min älskade vän Elionor, tro vad hon ville ha sagt med den då? ;D Love you 2 xD


NOM NOM

Nu blir det att mumsa på min bakelse, avis? ;)


MOAHAHHAA

Nanna i bumbibjörnarna är min mamma upp i dagen! :D



Och vem fan älskar inte bumbibjörnarna liksom? ;D

Mageli fan

ja magen min är lite små krasslig än, den liksom vill inte riktigt vara sig själv. Den är sjukt uppblåst så jag fan tror jag är gravid i 6 månaden, och lever om & är jävlig. Känner mig inte spyfärdig, därimot så mätt att jag liksom mår illa utav det, problemet är att jag fan inte ätit nått direkt idag eftersom magen är så skev. Då jag vaknade mådde jag prima men sen så ville nog magen va lite jävlig med mig har jag upptäckt. Aja, hoppas det snart går över :)

Köpte 2 små söta alla hjärtans bakelser idag på coop för endast 30kr, tyckte det va billigt & det är alltid gott med bakelser så då slog jag till, inte just för alla hjärtans dag utan för att det är GOTTELI GOTT GOTT :D Hoppas min jävla mage blir bättre på kvällskvisten, annars kommer jag fan börja gråta!!


You know what I think? I think you look like an ass in your face...


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

jadu, det är inte bara en sak jag vill ha mer än nått annat just nu ... men kan väll börja med att jag vill ha ett jobb där jag tjänar så grönjävligt med pengar så dom i princip ramlar ur mina fickor! hade fan inte suttit helt fel det måste jag säga. Sen skulle jag villa att mitt hår växte fortare så det kunde bli så långt precis som jag vill (som är ner till svanskotan), är ungefär 1dm kvar tills det ock det känns juh som en evighet, eller ja närmare 1 år :P Dryyyygt!! Sen skulle det inte sitta fel med ett par sillisar ;) hahaha, jag kan fortsätta skriva listan hur länge som helst egentligen, men då har ni nog gett upp med att läsa för länge sedan ;D Så detta får räcka!


Yeeeej

Har hämtat ut min pälsväst idag med, så yber nice den är! :) Nu längtar man som fan tills man kan använda den också, för än är det för kallt tyvärr :P Ska också fixa ett kort med den på mig, får se om det blir ikväll eller imorgon, men en bild kommer, promise! Nej dricka mitt kaffe och njuta av en mysigt öhmmm, just ja inte söndag idag, måndag ;) hahaha


vi lever

Ja vi lever alla trotts den hemska magsjukan igår natt, den var fan grotesk alltså!! Spydde säkert närmare 20 gånger & var helt jävla slut, kroppen va som deg igår kändes som att man sprungt 5 mil på raken helt enkelt. Men idag mår vi fruktansvärt bra allihopa :) och det känns juh underbart måste jag säga. alla hjärtans dag idag med, och jag måste säga att jag bryr mig inte speciellt mkt om det alls eftersom jag får lika mkt kärlek av min familj ändå alla andra dagar på året också :) har ni saknat mig? ;)



Måste länka till en helt fantastisk & underhållande blogg med :) jessi



Magsjuka familjen!

Så idag blir det nog inte ett enda jävla inlägg till

^^

Realize that you only destroy yourself

:)

Me & my baby boy!


Underbara frisyrer inför bröllop! :)

Nån av dessa frisyrer skulle jag kunna tänka mig att ha! :)




Haha nej, jag ska inte gifta mig, bara lite drömmar just nu ;)

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Ska göra ett enkelt & kort inlägg...

Mina mål- Att få ett jobb helt enkelt, ganska så less på att sitta hemma.

Drömmar- Att få gifta mig med min älskade Jesper, gud vilka drömmar jag har över hur vårat vackra bröllop kommer att se ut, hur vacker jag kommer att vara! Att jag är den som står i centrum den dagen, längtar tills den dagen slår in!

Önskningar- har allt för många, men hade gärna blivit veterinär men det innebär 7 år till bakom bänken & då måste jag alltså låta min hjärna ta in allt nytt med, just nu är jag för lat för skolan tragiskt nog... men nångång kanske, nångång!!



Kass uppdatering idag

Men iallafall så har vi en ny soffa nu, känns helt underbart!! :) sen har Nemo släppt tyglarna lite då det gäller att gå på toan, han bajsade i den för andra gången & jag är så glad! :) han har hatat toan mer än nått annat och vägrat gå på den då det gäller nr2, men idag gjorde han det, äntligen!! Stolt mamma!! Haha ni kanske inte bryr er så mkt, men för en som är mamma så blir man tok glad & nöjd, ni kommer förstå en vacker dag ni med ;)


Jag älskar er Jesper & Nemo


Jag är tokig i skoooooor!!

GE MIG DESSA!!!


ja det märks

Ja nog märks det att jag är på bra humör, jag städar och donar här hemma :) har nyss skurat hela toan så nu blänker den fint igen ;) höhö! & gjort ren spisen :) Måste införskaffa mig en ny skurmopp då den jag har ha gått av i mitten så den är lite kort att skura med ;) man får liksom ryggskott i princip xD Ser ut som en gammal krokig gubbe, sexy! :) Nu ska jag nog fortsätta och damma av tv-rummet också! :)

Maybe I will need to get me one of these, Jesper will be happy, believe me! höhö


love at first sight


 

GE MIG SOMMAR


Dag 3 – Min favorit årstid och varför



Ja ni borde veta det vid detta laget att det för fan är SOMMARN!! :D
Jag älskar allting med sommaren, soooool, värme & man kan va ute heeeela
dagarna lång, hur fantastiskt låter liksom inte det?
Man slipper alla hemska 300kg kläder på sig, det räcker med en snygg
klänning & ett par härligt fina ballerinaskor så är man redo för att bara stappla
ut :D Åhh, ge mig sommar, nu nu nu!! Sen jordgubbar & glass, mmmm!
Men helst utan kryp, det enda negativa med sommaren ;) höhö!




Dagen med stort T

idag hoppas jag verkligen dagen blir TOPPEN, känner mig på mkt bättre humör & har fixat en sak som gör att en sten faller till backen :D Wiho!! Hoppas min stora älskling kommer hem med ett leénde på munnen också då han trodde imorse att jag googlade på något som hade med han och göra fast det handlar om en helt annan person som skrivit detta ord i bloggen sin att h*n fick detta utrett i ungdomens år :P men jag har dragit iväg ett sms till honom o hoppas han är på bättre humör han också :) (Går juh även att se hur felstavat ordet är där uppe på google sökning eftersom jag kopierade det rakt från h*ns blogg)

Nemo är aningen konstig idag dessutom, han går och hurklar sig tills han spyr, alltså han spyr bara inte rakt upp och ner utan han gör det lite med "flit" eller vad man ska säga, vet inte varför han gör så... aningen skevt tkr jag :/

Give me some love sweetheart


I turn off the brain for a moment and unloaded like nothing happened


Dagen med stort S

ja denna dag har bara varit SKIT rent ut sagt, vaknade på någorlunda humör men på nått hmmm konstigt sätt så förstördes den.... känner inget för bloggen idag & därför har det blivit mkt bilder och mindre skrift. Jag hoppas verkligen på en bättre dag imorgon, annars går jag under! Kanske kommer 1-2 inlägg till senare... KANSKE.


:D

Ni kanske skiter fullständigt i detta, men jag älskar hamstrar!! Dom är så sjukt jäääävla söta och dom gör mig glad :D



:)


SÖT


Jobb



Jag & Nemo, eller ja mestadels jag har bakat en kladdkaka som nu står på avsvalning :) Nemo tyckte det va roligare att slicka av vispen och blev sur då den goda smeten tagit slut på den och det inte fanns något nytt att ta ifrån ;) hahaha... mins själv hur mkt man satt och längtade efter att få slicka av vispen, slickepotten & skålen, det var grejjern det :)

Sitter och funderar på vad jag ska göra av mitt liv lite granna... har helt tappat livslusten då det gäller jobb då mitt självförtroende inom det är i botten, har som tur börjat med jobbcoch och då jag var där igår fick man lite mer peppning och jag längtar så tills på onsdag nästa vecka då jag ska få hjälp med att fixa iordning mitt CV snyggt och prydligt så man låter intressant, jag suger verkligen när det gäller att skriva CV, inte min bästa grejj direkt... jag måste fan visa framfötterna mer och ta mig mer utanför dörrarna och iallafall försöka hitta något... men har man mått dåligt som jag inom det och är grymt deppad så hjälper det inte med sarkastiska & elaka påhoppningar, det får mig verkligen inte att må bättre utan jag kryper verkligen längre ner i träsket.... dom senaste veckorna har jag iaf varit på viva vägledning & hört om att få plugga upp mina betyg, varit på AF, börjat med jobbcoch & skickat in massa papper till a-kassan, det är juh en bra start på vägen för ett jobb vill jag verkligen ha eller att ja pluggar. För jag undrar varje dag, hur länge ska jag klara av att må såhär, jag måste försöka rycka mig lite i kragen och försöka kravla mig ur det där jävla depp träsket, men då med postiva responer från dom som står mig närmast, det är de jag behöver nu... Allt annat är bra här i Umeå om man bortser från jobb delen...

....


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

En person ja vill träffa just nu, ja hmm, det ska nog vara Elionor eftersom det är fan över 1år sen jag träffade henne sist. Ganska så jävla tragiskt då man tänker på det att det blir så långt mellan gångern! :/ Men iår måste vi ses iaf då vi firar 10år som vänner! :)



Finns så många fler ja vill träffa med! Lilly, Mamma, Micke m.fam, Anders m.fam, Syrran, Bror med flickvän osv...

Just ja!

Vår älskade Vanja kommer till oss den 18/2, GUD VAD JAG LÄNGTAR!



Toddilo!

Godmorgon Godmorgon folket, sovit som en prinsessa inatt, och man får se det postitva med ungefär 1½ timmes sovmorgon då Nemo inte ska på dagis nå mer denna vecka och då man slipp kliva upp 7 :) Sitter med en grymt god kaffe, Nemo kollar på transformers.... funderar på vad vi ska hitta på idag, har inga speciella ärenden att fixa heller så, sen är den aningen för kallt för att vara ute dessutom, jag vill också ha + grader här som nedre delen av svergie. Sitter också och funderar på VEM jag ska skirva om i min såkallade lista, för idag är det "Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.". Men va fan det är juh hur många som helst åså ska jag skriva en ynka.... jaja, får väll lägga till några under också som jag gärna skulle vilja träffa.




Jag ljög, Dag 1 - En Bild på mig själv + 10 fakta om mig

Jag fick för mig att ändå skriva denna lista nu
innan jag slår igen mina blå! :) Önska mig lycka till!



1. Tänker på en sak men säger det på helt fel sätt
2. Sån fucking jävla fobi för kryp, det enda negativa med sommaren
3. Jag började röka som 15-åring
4. Jag älskar mina bröst samtidigt som jag hatar dom
5. Gick på naturbruksgymnasiet Nordvik 2002-2005
6. Jag har aldrig haft en blind date, tkr det är creepy
7. Har haft 6 med 17st
8. Tappade oskulden som 15-åring
9. Sjukt beroende av fb
10. Det värsta jag vet är falska & otrogna fittor/kukhuven!

Så, GODNATT ;) 3:e gången gillt!

ja måste bara jag också

Jag är så illaa tvungen att försöka mig på en sånhär lista igen... funkade ett tag förra gången men sen orkade jag icke ;) Snodde den av Elionor ;) Börjar imorgon!! Sådär, godnatt ;)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Godnatt!

Ja ni förstog rubriken antar jag?!


Anonyma?

Jag måste få fråga er anonyma jävlar, vad är det för stora jävla fel i huvudet på er?! När ni liksom inte ens kan stå för vem ni är... anses inte det som brutalt omoget att öppna käften och inte kunna säga vem DU är och stå för det??!! Hade jag vetat vem/vilka ni är så hade jag personligen sparkat sönder erat arsle så ni aldrig kunnat sitta igen. Som en liten grabb sa på dagis igår då ja hämta Nemo, "Har man ingen rumpa så måste man sitta på skelettet men det gör juh för ont så då får man sitta på knäna".



Och NEJ, det är inte jag som är drabbad, utan så många andra jag känner och man har börjat bli lite brutalt less på den otroliga omognaden i detta samhälle.

Satans rygg

Guuuuuuud vad jag hatar min rygg just nu, fattar liksom inte vad i helvete jag gjort??!! Det gör så grönjävligt ont i den, har tagit ipren & även smörjt in ryggen med iprensalva nån timme senare, det går verkligen inte över heller. Själva ryggmuskeln på höger sida som är jävlig med mig och jag börjar bli något less, humöret sviktar ganska så fint då jag har ont med, från att ena stunden va på kanon humör till att sedan bli värsta bitter kärringen. + att jag blir grymt jävla trött och  slut i huvudet av denna värk också. Snälla gå över!! Ska också köpa mig ett par riktigt bra gåskor med då det närmar sig våren! :) Tror faktiskt mina vinterskor kan spöka lite angående ryggsmärtan.

Fick en as nice pärm från Antenn idag med btw, där man kan lägga sitt CV & massa jobbsök osv, hur jävla grymt som helst, man ser liksom lite awesome ut då man har den med sig ;) Längtar verkligen tills nästa onsdag då jag ska dit igen!


Lyxmaten nr1

Jo tjena, blir ravioli idag till middag :P kan inte påstå att det direkt är lyxmiddag, haha! :) Men det är iallafall gott och det är huvudsakligen!

Gick bra på mötet idag med Nemo´s fröken, dom tkr han blivit så duktig och börjar umgås mer och mer med barnen, för som ni kanske vet har han helst inte velat va med barnen i huvud taget utan bara dom vuxna. Säger bara ÄNTLIGEN åt det jag, han har väll upptäckt att barn inte är så farliga trotts allt, höhö ;)

jag älskar er Nemo & Jesper <3


Snabeldraken delux

Joru, dammsugade säkert i 30min, det skulle fan bli rent i varje vrå och hörn eftersom jag inte dammsugade igår trotts allt, slagit igång en tvättmaskin & diskat! fan vad awesome jag är ibland :) Ska snart över till grannen Therese, följa med henne och hämta dottern Ronja på förskolan, sedan hänger hon på upp till Nemo´s dagis och hämtar honom, är barnvakt åt Nemo en stund medans jag har möte med dagis :) Ett möte jag egentligen skulle haft för längesedan då det gäller inskolningen för Nemo hur dom tycker det gått och så :) Men allt har hela tiden krockat, har inte Nemo varit sjuk så har hans inskolningfröken varit det ist osv :) Nej nu ska jag njuta av min egentid som består av 20 min till ;)

I will give you a bad attitude if you start with a bad attitude towards me


?

Vad tkr ni är snyggast? Kort i svartvitt eller färg?


Antenn

Åhh vad  roligt det var på jobbcoch mötet, fick många skratt där och jag kommer nog trivas där som fina fisken dessa 3 månader ja ska va där lite då & då! :) Och som folk alltid säger "Jag tror du kommer få jobb snabbt", haha men just det, har juh varit arbetslös i 6 månader nu och är hyffsat less ;) så så enkelt är det inte men det löser sig alltid ;D Prata kan jag iaf ;)

Nu då jag kom hem blev jag lite tvär med, lyckades tappa mitt ny köpta oöppnade ciggpaket :( FAN OCKSÅ! :( Ja gjorde helt enkelt en Jesper om man säger så. Aja, man får klara sig utan cigg ett par timmar då. Eller detta kanske påpekar nått, att ja kanske borde sluta röka igen? ;)


hej och hå

Jamen godmorgon sötnosar! Uppe med tuppen idag, ska dricka min goda kopp kaffe, sen väcka Nemo & ge honom frukost... Sedan så blir det promenad mot dagiset för avtippning av Nemo och sedan ner på stan för att gå på mitt första jobbcoch möte :) Ska bli intressant och se vad hon har att säga där nere :) Känner att jag faktiskt inte har mkt att skriva såhär på morgonkvisten! Men vi hörs senare! :)


Lite ego på kvällskvisten ;)

Hottie

!!!

Ärliga människor är det bästa som fan finns på denna planet!!!


Alltså?kan nån berätta vad det är för fel på dessa människor?



 

 

Hahaha


Nej ni!

Jag känner mig lika överkörd som en hamsterpitt, så det blir inga mera blogginlägg idag!
Hörs imorgon!


Just nu

Ja just nu är blogg.se lika cp som min rygg. Har så sjukt jävla ont i den, det känns som om musklerna i den håller på slitas av. Gud vad less jag är. Iallafall så ska jag på mitt första jobbcoch möte imorgon, ska bli riktigt roligt måste jag säga! :) Skönt att få nått litet att göra iallafall, hoppas bara den värsta ryggsmärtan är borta då.... annars kommer det bli en lång och grinig dag, palla det.


Kör en sånhär blogglista då...

Namn: Mikaela

Ålder: 25

Längd: 1.69

Sko-storlek: 37-38

Född: På sollefteå sjukhus

Bor: Umeå

Gör just nu: Skriver denna lista?


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Sjukt ärlig, Rolig & Snäll

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: små ego, tror det är de enda? xD


 

Vad är du rädd för: Getingar, lastbilar, döden

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: My face & mina kurvor ;)

Det roligaste jobbet du haft/har: hemköp? xD

Har du körkort och egen bil: Nope :/

När tog du ditt körkort: Jag har det juh inte

När grät du senast: Det va faktiskt ett bra tag sedan

När skrattade du senast: Idag

Vem åkte du bil med sist: Andreas

Vem åt du mat med sist: jesper & nemo

Vem sov du hos sist: ja om ja sov borta va det hos morsan

Vem sov hos dig sist: Martin (Jesper´s bror)

Vad var du rädd för när du var liten: För allt!

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Bli veterinär

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: 2 gånger

Värsta smärtan du råkat ut för: Mina krampanfall

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: När jag såg min son för första gången

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Hahaha, det tänker jag inte ens ta upp, men åsikter har vi alla men ja vill inte höra den om ja inte ber om den!

Har du någonsin sportat: Fotboll :P

Någon du ser upp till: Tyra Banks ;)

Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, nycklar, ciggaretter & nå smink :)

 


Har du varit utomlands någon gång: ja en enstaka gång, i Turkiet. (om man räknar bort finland & norge)

Vilken plats var finast: har bara sett Turkiet

Största stad/städer du varit i: Inte fan vet jag


Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: 1 gång

Rökt: Gör det nu :P

Snusat: Testat men blää :P

Druckit: Ja

Har du piercing eller tatuering: Överallt ;)

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Se ut som Jesper ;)

Finaste komplimang du fått: Att jag är det vackraste som finns :D

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Tror jag säkerligen

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: OOOOOO JAAA

Har du någonsin fejkat en orgasm: Nope

Hur många sex-partners har du haft: 17

Har du någonsin gjort något kriminellt: Ja, vem har inte det?

Har du snattat: Ja men bara små saker


Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Landet

Hamburgare eller pizza: hamburgare

Kött eller fisk: Kött.

Hund eller katt: Båda 2

Aftonbladet eller expressen: aftonbladet

McDonalds eller MAX: McDonalds

Vin eller Öl: Båda 2

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet: Sommar o sol om det är utlandet

Sport eller nyheter: Nyheter

Hockey eller fotboll: Inget av det!

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Spelar väll ingen roll?

Sommar eller vinter: Sommar såklart!

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: Flyg

Bil eller buss: Buss


........ -_-

Inte på bra humör!
Ät Bajs!


Bläää

Det är så vidrigt med folk som inte städar sina lägenhet/hus i huvdet taget, när dammet ligger som ett tjockt lager (ungefär 3cm) på tavlorna, tv:en & diverse saker. När flottet från spisen i princip kan gå iväg av sig själv. När dammråttorna fått fötter och springer runt i hemmet. Där man hellre biter på naglarna än att slicka på toastolen (för egentligen som ni kanske vet så är det mer bakterier under naglarna än på toastolen). vad tänker folk med då det ser ut som en svinstia hemma kan man juh undra, jävulst jobbigt att iaf göra en stor städning 1 gång i veckan då. Knappast avancerat att ta fram den där jävla snabeldraken och dra en vals, eller köra en duett med skurtrasan, ha skurmoppen som en mick eller nått :P Jag brukar slå på hög musik och då brukar jag få igång mitt humör då det gäller städning, musiken gör det så mkt roligare på något sätt. Orkar man inte städa och ha det fräsch på något vis hemma så behöver man fan inte ha hem heller, då kan man bo i en soptunna eller nått för det är lika vidrigt där. Och ja, jag såg ett avsnitt på tv:en nyss där det va nått program, jag höll seriöst på att dö igenom det avsnittet.


Obehagligt

Kolla nyss på det Det okända på tv4play, det är fan vidrigt att se på. Jag tackar gudarna för att det inte är mörkt ute iallafall... Har juh faktiskt varit med om övernaturliga saker förut och vill faktiskt inte vara med om det igen. Ville se avsnittet som spelades in i Sollefteå området men då måste han ha premium där och betala för det avsnittet tråkigt nog, så kollade på ett annat avsnitt. Sjukt hur dessa medium kan ta reda på all den där faktan dom gör & har 90% eller mer rätt i det dom säger, kusligt. Tror ni på det övernaturliga? Om ni gör det har ni då varit med om något eller någon som ni känner kanske har det? Om inte så varför?


Men tjoho!!

Ställde mig nyss och gjorde den avancerade vägningen på mitt wii fit! :) tackar Twiggzy som påminde mig om att det faktiskt funkar att använda den som våg! :) Den visade nått så otroligt roligt :) -2,5kg :D bara 0,5kg ifrån dom 3 kg jag gick ner i sommras och nu blir det att försätta röra på sig så mkt som möjligt för ännu mer resultat :D Så wiho, jag är på världens bästa humör! :) Kommer ta en lång vals med snabeldraken idag och dammsuga vartenda hörn ;) Känner mig så glad och pigg nu att inte ens städning får mig på kasst humör! :D Måste faktiskt skaffa mig ett måttband också! :)


Hålla för öronen

Nemo just nu bara för att han inte får som han vill:


Livets dryck

Kaffe är något jag verkligen behöver varje morgon & minst 2-3 koppar innan jag lämnar Nemo på dagiset... Alltså hur kunde nån bara få för sig att dom gröna kaffebönorna skulle torkas & sedan malas för att bli kaffe?! Finns så mkt man undrar över och hur mänskligheten kommit på allt. Men bra gjort iaf, applåder till dig! Tog ändå ganska länge för mig att börja dricka kaffe, tro ja va 19-20år innan ja började för innan avskydde jag det, knepigt hur det kan ändra sig :) Först drack man med det där satans sockret i, helst typ 3-4 teskedar dessutom, UEW om jag säger så nu för det är sjukt jävla vidrigt med socker i kaffe så nu i efterhand fattar jag inte varför jag hade socker i :P Men mjölk därimot är ett måste! :)


Godmorgon Godmorgon Fuckers!

Jaha, ny dag & nya tag :) Kände mig en aning seg nu då jag klev upp, men äsch det är inget man inte kan skaka av sig. Tro vad denna dag har att ge då, mer än att städa förstås. Kan inte förstå det här med städning, jag tkr fan jag inte gör nått annat än det. Fast det är väll för att jag är arbetslös och ser vartenda dammkorn som ligger på golvet, har man jobbat en hel dag så har man nog inte orken till att titta efter nått sånt så :P Känner mig verkligen fräschare i kroppen efter alla turer med Nemo fram och tillbaka till dagiset mån,tis & ons, det blir trotts allt 2 timmars promenader fram och tillbaka :) Inte helt fel att röra på dö fläsket och då samtidigt se att det faktiskt minskar på ens omfång, jag måste skaffa mig en våg alltså! :) & jag måste börja med wii fit dom 4 andra dagarna då Nemo inte går på dagis :) kanske inte träna 7 dagar i veckan, men köra wii fit tors & fre och ha en ledig helg från träningen skulle nog passa alldeles utmärkt! :)


^o^


Vovve

När jag ska skaffa hund så ska det bli en Boston Terrier, har drömt om den hunden i många år nu, nu börjar jag fan fundera på när den slår in också. Checka in sötnosarna!!


-_-


Visdom



Det jag nog stör mig på är människor som inte har någon fritid utan måste lägga sig i andras människors liv och bara förstöra, jag blir rent av pissed då jag hör/läser om sådant. VARFÖR? är den stora frågan. Har du verkligen ingen aning om vem peronen är så har du absolut ingen yttrandefrihet om den personens liv heller. Nej usch, nu blev jag faktiskt lite grinig... Lite rättvisa här i livet ska det då vara!

YEEEEEJ

Stadium hade rea på hjälmar så det blev en asfin för 99kr! :D Vilken tur man har ibland alltså, den va glansigt svart så lite tråkig kanske så vi sa åt Nemo att vi köper lite klistermärken sen med nått roligt motiv på så kan han sätta igång med att pyssla om hjälmen sin, då blev han nöjd! :)

Har satans ont i högra ryggfilén, försöker hålla mig borta från värktabletterna men snart ger jag faktiskt upp för det är då fan inte skönt iaf, och ja vet inte heller hur ja lyckats få ont där då jag inte direkt överansträngt den på nå speciell vis mer än 2h promenad idag, men ja menar, det borde väll inte påverka ryggen, eller?!


va med och tävla du också! :)



Jag tävlar hos Alexandra där vinsten är 200kr presentkort på upplevelse.com

Dåså!

Jamen då var man mätt i magen igen då! :) Klarar man sig tills imorgon :P Nu ska vi strax dra oss ner mot coop och köpa ny hjälm åt Nemo till dagiset, någon jävel har snott honoms där, då blir man lite små arg!! Inte dom billigaste hjälmarna heller som används. Eat shit you mother fucker som snodde Nemo´s hjälm!


ÅH :D

Warm Faux Fur Waistcoat SEK 499, Only - NELLY.COM
Beställde nyss hem denna skönhet, WOOP WOOP! :D

vilken middag

Idag kör vi på värsta lyxmiddagen, -trumvrivel- POTATISMOS & KÖTTBULLAR :P Inte direkt min favorit men det får attans duga för idag :) och snart är min älskling hemma, underbart!

Helvetes toa

Vårat dusch avlopp luktar rena rama satan alltså, man kan tro att 10 personer på raken varit in och haft bakis dag där inne, det lutkar sååå jävulst från det avloppet, när vi flyttade in så gick vi och frågade varför det luktade så och tydligen så var det nå fel med själva ventilen eller vad det heter i alla lägenheter i detta hus som då ska bytas ut nu 2011 nångång, och jag lovar er, fyyy faaan vad jag längtar tills det är dags!!

Har iaf nyss kommit hem från att ha hämtat Nemo älsklingen på dagiset, han var så glad och världens snällaste påväg hem :) Är Nemo glad är Mikaela glad :)



xD

FAIL



Gör om gör rätt ;D


:)


Jag tävlar hos Millah ett rött Smyckeetui-Hang & Pick från Exerro.se


Idag är en bra dag! :)

Känner mig på världens bästa humör idag med världens bästa självförtroende! :) Fick för mig att locka håret och fy satan, det blev juh grymt nice! :) Min jobbcoch ringde dessutom idag, så ska dit på möte på onsdag klockan 10, och det känns helt awesome, kul att få hitta på nått iaf :) Nemo var riktigt bökig idag då vi skulle börja klä på oss och gå på dagis, skulle helt plötsligt vägra gå dit och bara vara allmänt tvärt imot, han som hade varit på så bra morgon humör innan, kanske har växt värk eller nått som gör att hans humör byter skift med varandra titt som tätt, men han har inte gnällt om nått sånt, men kanske nått sånt som spökar?! Ska fråga goskiten då ja hämtat honom på dagiset :)

Hahaha, världens sötaste bild! :D


A fantastic body with curves where they should be

BOOM BOOM BOOM


What a beautiful day

Fick för mig att locka mitt hår, satan va snygg jag blev! ;)





Sen även fast jag försöker göra mig ful på kort så blir ja så fucking awesome ändå!!

Tyra Banks

Alltså denna kvinna är så grymt helvetes jävla snygg!!! tänk om jag fick vara henne för en dag... ingen slår fan hennes skönhet, INGEN!! Detta är en kvinna jag skulle kunna dö för. Åh tänk och få träffa henne, varje gång nya säsonger av Top Model börjar är ja avis på alla brudar som är där och får träffa henne. Fan ska gå ner till 45kg och söka dit jag med, iaf nästan så jag har lust. Fan vad desperat jag lät ;) haha


Tiden går snabbt :)

Alltså satan vad tiden går snabbt, snart firar jag & Jesper 3 år som förlovade 28/2, och den 2/4 firar vi 4 år tillsammans!! :D Tyckte nyss vi blev sambos & förlovade oss på den dagen vi blev det dessutom :) Det blir till att fira med en massa mys så det heter duga :) och turen är väll också att det är precis då vi är barnlediga :) Kyss till min älskling!




Gillar denna bild & text starkt


Godmorgon! :)

Uppe med tuppen och sitter med en extremt god kaffe på sidan om mig ;) Nemo sitter bredvid och tittar på starwars och har sin frukost framför sig helt orörd :P Är lite trött idag men absolut inte som jag va igår iallafall, blev trotts allt en sen kväll igår FAST ja sa att den skulle bli tidig, elionor skickade lite halv roliga kort och hon o jag höll seriöst på att skratta ihjäl oss :) Idag blir det promenad med Nemo till dagis klockan 09.00, fan -13 ute och jag kommer frysa ihjäl, snäääällllaaaa kan det inte bli vår nu helst igår.... Neh nu ska ja mysa med grabben lite och fixa lite andra små saker.

I vårat rätta SM

Jag & Elionor kör med lite härliga posér, vad tkr ni? ;) Korten är mellan 1½-2½ år gammla xD Gud vad jag älskar att vi kan vara oss själva och verkligen visa våran ugly as hell sida ;) Jag är en väääldigt craaazy person och då älskar jag att min vän Elionor är precis som jag, annars hade nog aldrig våran vänskap hållit ihop, 10 år i år, helt fantastiskt!! :D








I rymden finns inga känslor



Får 5 MMMMM av 5 möjliga!

aningen seg

Känner mig aningen seg nu ikväll, så sjukt jävla trött och det känns som om detta verkligen blir en tidig kväll för mig, ska väll kanske ta mig en kopp kaffe så man vaknar till lite och håller sig pigg 1 timme till iaf... hatar att vara så seg. Min mini älskling somnade 18.30 idag, på tv-rums mattan dessutom, haha!! :) vi kollade på en film och Nemo ville hellre ligga på våran nya mysiga matta och se på film, ungefär 15 min in i filmen så sov han helt plötsligt så sött där på mattan. Kommer inte ihåg sist han somnade så tidigt någonsin, men nångång ska väll det hända också :) Då vet man att det inte blir några problem att få han att vakna 07.00 imorgon för frukost och sedan promenad till dagis :) Mamma´s goskit, älskar dig Nemo <3


Okej, inte okej?!

Detta är ett lösenords skyddat inlägg!

Och det betyder alltså att alla inte får tillgång till den


Otroligt löjligt

Anonyma kommentarer bortses från denna blogg, tänkte bara uppmärksamma er töntar att kan man inte stå för vem man är så behöver man inte heller kommenterna, inse hur omoget det är, eftersom ni är anonym så måste ju jag veta vem ni är eller så vet jag vem som känner DIG! Skämmes på dig ;)





Favorit märke

Jag älskar Loréal´s smink & hårvårds produkter, tkr det håller precis som det ska! :) 90% av min sminkväska består av Loréal´s produkter så :) Vilket är ditt favvo märke & varför? :)



LOL



Hahahaha, tror jag känner mig lite träffad!! xD Du också kanske? xD

Love

Älskar mina nagellack :D Har lite blandade färger men måste fan inhandla mera också, när pengarna tillåter såklart! Ioförsäg kostar dom små typ 29:- st så det är väll inte så mkt att gnälla om ;) Fram med fet börsen Mikaela!


Oh?



Pust

Ja när äntligen Nemo lugnade ner sig efter cirkus 20min så gick vi och byggde med hans leklera :) det va riktigt roligt måste ja säga :D Jag som i vanliga fall har skit svårt för att aktivera mig med leksaker eftersom jag tkr det är så tråkigt, men leklera is the shit, hahaha!! Men nu kom nyss Lucas och hälsa på en sväng igen, så nu är det full rulle här igen med massa bus & skratt, goskitar alltså! :)

Bildbevis på våran roliga lekstund ;) Tyvärr inte det vackraste vi gjort kanske, men roligt var det iaf och det är huvudsakligen, bästa med leklera är att man kan göra om genom att bara knoda ihop det igen :)


Kärlek!

Exclusive Matsumoto 3 SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COMWarm Faux Fur Waistcoat SEK 499, Only - NELLY.COM
Jag älskar dessa skor, funderar på att beställa hem dom & en pälsväst ja hittat på nelly.se!! :) Åhhh HAPPY FACE!! Men ska vänta några dagar och checka in posten och hoppas den har nått gott med sig!! ;)

Blir tokig!!

Börjat bli galet tokig på Nemo´s jävla trotts!!! Han ger fan aldrig upp heller, han går runt och spottar och tror att det är okej FAST vi säger att det INTE är det, och då ställer vi in honom i sitt rum så han får skämmas där men då står han bara och skriker och slutar fan inte heller, grannarna måste tro vi misshandlar pojken!! Menar vi sitter i tv-rummet och försöker helt ignorera detta så kanske han ger upp, ELLER HUR, inte Nemo inte, han fortsätter ändå, nu har han säkert stått och skrikit i 15min konstant!! GAH! Vad gör ni när erat barn trottsar?! HELP

Soffa

Åh vad jag vill ha en ny soffa, äger en gammal sliten 3sitts soffa just nu som är ugly as hell!! Men vart fan är pengarna till den nya soffan då?! Blir så less att allt fan sitter i pengar pengar pengar, griniga Mikaela O ja!! Nått i denna stil vill jag verkligen ha, ingen som har en till övers? ;) Hade en liknande soffa förut, men eftersom våran honkatt fick kattungar och dom fanskapen pissade i min soffa ett par gånger var jag tvungen att slänga den då katturinlukt fan inte går att få bort, kan lova att jag inte älskade dom kattungarna det minsta alls efter det.



Sen finns det lite random soffer, hahaha!! Finns det folk som köper dessa?



Ett måste!!

det är fan ett måste att skaffa pälsväst nu då det börjar närma sig våren, så jävla snyggt tkr jag! :) men såklart inte äkta djurpäls då, för det vägrar jag verkligen att ta på mig :/




Sweet


Ybersöta smycken jag bara vill ha! :)

Grymt sugen!

Jag är grymt sugen på att klippa iordning håret lite, göra det mer till en frisyr helt enkelt, inget som bara hänger och slänger, men liksom vad? Googlade runt lite och kolla in lite frisyer, tänkte färga håret snäppet mörkare på mig & sedan beställa hem röda slingor också :) Blir juh fucking awesome tror jag! :)




När det går till överdrift

Detta är verkligen varken snyggt eller sexigt, det ser ut som CRAP fullt ut, bara äckligt med alldeles för långt hår, jag ska ha mitt hår ner till rumpan sen räcker det, men när håret är längre än sig själv då är det bara för mkt helt enkelt, man kan i princip torka arslet på sig själv då man skete, kanske därför dom har det? ;)



Sliten Mikaela

Joru! Det är dagens sanning, känner mig sliten som en gammal gnu, var vaken alldeles för länge igår och det resulterar i en sliten Mikaela, men dricka typ 10 koppar kaffe så blir det nog en aning bättre iaf :) Såg juh på mean girls 2 igår med, den va inte jätte super bra, men den dög, den går 3 M av 5 möjliga MMMMM.

Varje gång ja borstar tänderna så använder ja listerine efter, fy fan munnen håller juh på att brinna upp helt av det den liksom domnar bort samtidigt som det känns som att den brinner :P

Äh va fan, ja kmr inte på nått just nu att skriva, är alldeles för trött.


:)


Ni måste få se denna skönhet en gång till ikväll ;)



Sen jag & min bedårade älskling, sen ett kort på oss alla tillsammans när Nemo var lill liten <3 mamma´s lilla plutt! :)

Förresten!



är det någon som sett denna film? Betyg mellan 1-10 tack :)

FULL RULLE

Ja här hemma är det full rulle, Lucas & Linnea är här och leker med Nemo och dom har det så kul så det inte är sant :) dom har byggt med lego & leklera idag och just nu jagar dom varandra med Nemo´s el motorcykel, haha! :)

En tanke som slog mig är, jag har en wiifit, varför använder jag då det inte?! För det är juh sjukt kul att hålla på med det så det är inte bara jobbigt om man säg så OCH man går faktiskt ner i vikt, medans ja höll på lite med det i sommras gick jag ner 3kg och dum som jag är så slutar jag bara med det, wtf liksom?! haha... man kanske ska ta tag i det igen och röra på fet arslet och fet låren så dom är lite mer vältrimmade inför bikinisäsongen, för man vill väll inte se ut som en strandad val liksom så greenpeace kommer och puttar ner mig i vattnet igen, nått jag tkr om med mig sj mitt ansikte + mina kurvor, så om det är nått folk försöker klanka ner på där så kan dom ta sig långt upp i arslet ;) Fast ibland känner jag mig som han på bilden här nedanför ;)

Nu ska jag smarra på lite godis, NOM NOM!



Egobooooost på kvällskvisten ;)


HELVETE vad snygg jag är!! (ibland xD)

Nu blir det en sväng på godishuset ^^ NOM NOM!!

Åhhh

Känner mig grymt tatuerings sugen så det inte är sant!!




Sen en riktigt FAIL tatuering, hahahaha!!


ÄNTLIGEN

Äntligen klar med denna städning från helvetet, nu blir det snart en underbar dusch efter ja fått druckit upp min 700:e kopp kaffe för idag xD Dricker du kaffe? :)

Känner abstinens av att shopa, men frågan är, vart fan är mina pengar till det då?! Kan ingen skänka typ nån miljon till lilla mig? Vill ha så mkt nytt i min garderob så det inte är sant, jag vill också ha ett hus för att bo i lägenhet är jag grymt less på, man hör i princip när grannen fjärtar, myyyysigt, verkligen!!

Nej en dusch vare ja!


Städning från helvetet

ja det kan man lungt säga, fy satan vad jag hatar att städa men tyvärr är det ett måste det också i vardagen. Har plockat undan, bytt i kattlådan, slagit på 1 tvättmaskin som snart är klar & då blir det ett till lass i den, diskat... dammsugning & skurning kvar i princip, alltså dom 2 värsta tkr jag, eller ja dammsugningen suger mest pung för överallt förutom i tv-rummet är klickgolvetlöst, det sitter liksom bara fast i listerna och det resulterar att dammsugarn har svårt att dammsuga fans golvet eftersom det på nått sätt suger fast i munstycket, Bostaden som vi hyr ifrån limmar inte fast golvet just för att det ska bli lättare att byta ut det om det behövs, sitter i lathet tror jag alltså?! Nej suck, nu fortsätter jag med dagens sysslor sen blir det en underbart förtjänad dusch efter ;)


Avslöjad ;)

Nemo går och sjunger "skaka rumpa" hela tiden åt allt, hahaha :) Han är yber gullig och det är nått som han gör sen han var hos sin pappa i Kramfors senast ;) Så Andreas är avslöjad vad han lyssnar på för musik, hahaha :) Eller det kanske är farmor? farfar? fastrarna? eller hans farbror kanske? ;) hahaha, ganska roligt iaf! :D


Satans mensvärk

Åh gud vad jag hatar denna mensvärk, och humöret gör en inte på topp heller! Kanske märktes i förra inlägget btw ;) hahaha... va bara tvungen att skriva av mig hur barnsliga vi människor är, och fy vad gott jag mår nu efter det om vi bortser från mensvärken förstås :P har juh fan inga värktabletter hemma heller dumt nog, måste köpa hem idag för det är juh alltid bra att ha, för när jag har denna satans mens får jag även ont i mitt kejsarsnitt också där min såkallade förhårdnad är, som stark träningsvärk i magen... suck... i hate it. Karlar har det bra dom, slipper mens & barnafödande, det enda dom måste tänka på är deras jävla skägg i princip som dom måste fixa iordning OM DOM VILL, det är juh inte så att vi kan välja om vi ska blöda eller inte, när vi ska ha våran ägglossning och diverse saker OM VI VILL, blää för karlar angående det ;) hahaha! nej vadå, jag är inte grinig, inte alls ;)


fucking insine

Vad är det här om att skriva skit på sina bloggar om andra med människor?! Vad äre föööör feeeeeel på er?! NEJ nu tänkte jag inte på några speciella alls utan tanken är att va fan håller vi människor på med egentligen?! Man måste för i helvete lära sig att lite av sitt privatliv kan man hålla för sig själv, och det spelar fan ingen roll hur mkt man hatar en person och diverse saker, man skriver inte ut namn!! Fattar ni inte att ni failar på att gö så, shit, printscreen delux direkt och ni sitter fast!! Okej om man vill skriva av sig lite och sköta det snyggt, men man går för långt då man skriver om det alldeles för mkt och klämmer ut namn här och var. & börjar man skriva ut saker som är sjukt privata för den som är drabbad, då har man inget hjärta ingen skamm i sin kropp, där sprack förtroendet som ändå ska finnas fast man är ovänner/fiender, för trotts allt var man vänner innan allt gick åt helvete.  Detta skriver jag för att ja varit drabbad själv och det är inte bara 1 gång. Och som ja skrev längre upp så var det absolut inte mot nå viss människa jag påpekar här, men då man hoppar runt på endel bloggar och ser så mkt fail då blir jag FAN insine!!! Va fan tvungen att skriva av mig, LUCKY ME! Ber jag inte om någons åsikt vill jag inte höra den heller, right?!

DRAMA QUEENS ÄR VI ALLIHOPA, TJALALALLALA!!

ett måste

Jag känner att jag har ett måste att beställa hem en pyjamas eller nattlinne, just för att det är så jääävla mysigt med det på något sätt. Tanken är väll kanske att om täcket åker ner på golvet så fryser man ändå inte, vad vet jag, haha!! :) Alltid då ja va liten så gällde nattlinne eller pyjamas, hade en med 2 ankor på och oj vad jag älskade den :) nej just ja, fixa pyjamas/nattlinne vare ja :) Tyckte detta inlägg passade nu på kvällskvisten och många snart ska sova ;)


Vilken underbar dag!

Denna dag har varit fantastisk, vakna på bra humör, Nemo likaså :D Varit med Therese och barnen, sprungit på barnens hus 2 gånger idag för att köpa nå leksaker åt Nemo :) Han är så nöjd över sin starwars gubbe han fick idag, + att han gjort sin alldeles egna gummiboll, den ligger på tork nu och ska göra det tills imorgon :) Känner mig lite trött efter alla aktiviteter idag, så gott kommer jag nog sova inatt iaf. Imorgon blir det lördagsmys för hela slanten också, bara rå om varandra och vara den lyckliga familj vi är, LOVE IT! :) Hittade en asball ring på barnens hus idag som jag bara va tvungen att köpa, kosta endast 19.90 dessutom och det var den lätt värd, haha, till och med vuxna kan hitta roliga saker där alltså ;)



Nemo & Lucas, Nemo´s bästa vän :) passar varandra som handen i handsken trotts ålders skillnaden, Nemo är 4½år & Lucas är nyss fyllda 7år så han är stora killen :) Men Nemo har alltid dragits till dom större barnen & vuxna än dom i hans egen ålder och yngre :)




Sorry

Förlåt för min kassa bloggning nu idag eftersom det sista jag skrev var 13.00 :P Men har haft fullt upp och är faktiskt inte hemma än :) Har lite bilder jag ska ladda upp sen då jag kmr hem :) Promise!! Hörs då!!


Ace of base



Hahaha, denna låt väcker gammla minnen, jag och en klasskompis mimade till denna låt i 4:an tro ja det va, ni vet på roliga timmen på fredagar xD Man blir glad då gammal minnen återupptas :)

Min dubbelgångare?!

Jag tror jag funnit min dubbelgångare, kanske inte utseende mässigt men beteénde mässigt, läskigt nog är det min brors flickvän, vi är så grymt lika i våra beteénden så det fan i mig inte är sant!!
Som ni vet så fann jag ett par håriga kilklackskor för någon månad sedan, när ja visade dessa för Hanna som hon heter så blev även hon helt tokig i dom och fick lov att köpa ett par likadana, haha :) Vi klär oss likt, vi är oftast dom som startar fighter med våra karlar, blygare än fan, har världens sämsta humor, tänker oss inte för innan man talar ibland, åkrädd som fan, så jävla svårt att förklara men vi är grymt fucking lika i allt, tror det inte varit nått vi har varit olik med, haha!! Jag brukar säga till min bror att han har blivit tillsammans med sin "syster" men med ett annat ansikte xD Och vi är inga wannabes, detta är liksom vi med våra personligheter som vi garvar åt varje gång vi upptäcker hur lika vi är :)

Hanna & Jag, checka skorna! :D


Leggings is the shit!




GE MIG

Happyface!

Jag mår så grymt bra så det inte är sant, och äntligen sov ja som en gudinna inatt, utan dessa jävla drömmar! Känns juh drygt att vakna trött då man somna trött så eftersom drömmar fortsätter att hålla hjärnan aktiv och det inte får vila nått heller.

Underbara fredag också, nu får ja rå om min älskade karl i 2 hela dagar och ingen är lyckligare än jag! :) Fick juh så fina rosor av honom igår så man går och kikar på dom lite titt som tätt och bara ler för hela slanten, inte många gånger jag fått blommor från min karl just för att jag klagar varje gång "Hur fick du råd till dom där då?!" hahaha, men igår sken ja upp som en sol då han kom hem med dom, åhh vad jag är käääääär i min karl, min älskade Jesper!!

Uppdaterar mer sedan, belive me! ;)


Köra en rolig grejj på kvällskvisten

Jag har….
( ) En mascara för över 150 kr
( ) En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) En ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
( ) Parfym över 300 kr

Summa = 8

Jag …
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 3

Jag har någon gång…
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Använt hårförlängning
(x) Piercat mig
(x) Tatuerat mig
Summa = 5

 

Totalt: 16
0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


Jag utmanar:
ElliCaramelli
SussiQ
Sandra Kronlid
Twiggzy

<3


:D



Jag älskar min familj & mina vänner obeskrivligt mkt!
TACK FÖR ATT NI FINNS!

?

Fantasier

Mamma´s pojke

Stackars gógubben min, han vaknade av en jävla magknip & bara skrek i 20min ungefär stackarn =( Tyckte så hemskt synd om honom så det inte är sant... mamma´s gopojke <3 Men efter han fått bajsat var allt toppen igen iallafall & nu sover han som en stock :D

Annars har det inte hänt mkt på kvällskvisten, Therese & barnen va över en liten stund innan dom skulle dra sig vidare mot kalaset dom skulle på :) Lugna puckar precis som det ska vara på en torsdag kväll :) Guuud vad skönt att det är fredag imorgon, då har jag snart 2 hela dagar med min stora älskling :) tro vad man ska hitta på dårå, hmmm :) Mys, film, gotta & dricka låter juh faktiskt inte helt fel :) jaja, det återstå att se helt enkelt :)

Kanske kommer ett till inlägg senare :)


Sååå grymt söööööt


;)


^^

Fick 3 röda rosor av min älskling idag :D Jag älskar dig Jesper :D



Jööööbbigt

Märks att det snöat ute ett par timmar nu när man var påväg ner till centrum för att handla hem lite mat :) +en starwars tidning ja lovat min mini älskling :D Men iallafall, fy fan för att ploga sig igenom denna snö med vagnen, med Nemo i & flera kilo mat -pust pust- ... va fan nu kan väll vintern ta slut tkr jag :) Vill ha sommar och sol, Nemo likaså så han får använda sina tennisskor :) Blir gooomaten idag, ris, kött & champinjonsås, NOM NOM!!


Laugh

Laugh at your troubles, live for the day

 

so fuck the world


Beautiful



Bortse från mina påsar under ögonen på den mittersta bilden, haha ;) Vet inte vad jag riktigt hade gjort, ser ut som att jag inte sovit på en vecka. But damn look at that body!! Mina kurvor sitter verkligen där dom ska, nått att hålla i då åskan går ;) RRRAAARRR

Förtroende

Nu måste jag prata av mig om sånt som människan aldrig verkar klara av att hålla, en hemlighet, man ger en vän ett förtroende och hoppas på att dessa ord aldrig ska komma ut även om man blir ovänner. Hur tragiskt kan det va att vara en riktig fail person, en genomrutten människa som sitter och kacklar om sånt man egentligen vet att man inte berättar eller skriver om. HUR mkt man än hatar någon så är det så fail att glappa om allting öppet, ett förtroende är ett förtroende, nått som ALLTID ska hållas vad som än händer. Mänskligheten är så jävla värdelös då det gäller ordet förtroende, skulle man kunna sköta sig riktigt så hade det fan i mig inte varit så mkt drama i världen som det är nu. DRAMA DRAMA DRAMA!!! Jag vet många hemligheter om mina vänner & fd vänner som andra ALDRIG kommer att få veta, för jag tkr det är självklart att man ändå ska ha sitt förtroende kvar för den personen man ändå hatar, ett förtroende är ett förtroende. Och ibland kanske man ska tänka ett steg före innan man kanske litar på personen man säger det till. Okej nångång ska mänskligheten faila tkr jag, men fan inte varje gång som den har tendens till att göra. Tragiska värld! Och det är handlar absolut iiiinget om någon speciell, utan detta är ren jävla sanning över hur mkt fail mänskligheten är & alltid kommer att vara.


Man googlar

Ja man googlar om nått helt annat och detta får man upp? Man bara what the fuck liksom, haha!! Samma som jag såg på falsksanning så hade någon googlat på "Feta dvärgar" och fått upp bilder på Paow & Amir. Sen finns det sjuka och snuskiga bilder med, och då kan man undra vad FAN är det för folk som lägger upp sånt nånstans?! Fan inte normalt, mänskligheten blir bara värre o värre, vi är så grymma i våra själar så det fan inte är sant. Fan det är VI som får jorden att gå under för vi utplånar oss själva och det vi lever på, så tragiskt men sant. Det är och kommer föralltid va människornas problem om jorden blir utplånad! All drama i denna värld måste ta slut.



Rolig grupp på fb som heter :
Prata inte om skönhet när ditt smink väger mer än din hjärna!



Man blir som liiite... slut

Har haft 2 extra barn nu sen 14.00 tiden (min grannes son & dotter), vi for iväg och hämtade Nemo på dagiset 14.30 och sen dess har det varit full rulle så det heter duga, vart får dom alla energi ifrån, kan dom inte bjussa på lite? Annars tkr jag dom är snåla ;) Dom lär väll va här och springa tills klockan 19.00 ungefär då dom ska hemmåt och sova, ska bli skönt att få vila huvudet lite granna faktiskt, lär somna som en stock ikväll.

Mår annars som prinsessan på ärten just nu, allt går framåt precis som det ska göra och jag ser knappt nå negativt på något, finns inga anledningar till att sitta och bekymmra sig över en massa problem, kommer så kommer dom, men skiten måste nångång gå över med så pyttsan åt alla bekymmer just nu, nu ska jag njuuuuuuta av min fantastiska familj & vänner :)

Måste fan färga utväxten med, HATAR verkligen då ens naturliga hårfärg växer ut, absolut då den inte är den snyggaste heller. Ska väll köpa mig lite hårfärg imorgon kanske... om jag orkar xD men iallafall nångång i veckan, för bort bort bort ska den inom snar framtid ;)


Något ful :P


Riktigt vidrigt

Nått som jag verkligen äcklas av är när folk snyter sig runt en, åså ser man hur dom tar upp ett väl användt papper ur fickan som dom säkert redan har snytit sig i 100gånger, det i princip knakar av gammsnoret då dom vecklar upp pappret!! UUUEEEEWWW, fan ta med en toarulle i väskan/fickan ist och ta ett nytt papper då du snyter dig, förstå hur snuskigt det är, kan juh bara tänka hur deras ficka ser ut dessutom för inte tror jag all snor stannar på pappret varje gång, nej usch!! Det finns juh dessutom små förpackningar med näsdukar som man lika väl kan ta med sig också tkr en annan, ALDRIG att jag skulle göra nått dylikt som att snyta mig i samma papper igen.

Sånhära vore kanske bra för dessa snytar människor?


Underbara morgon

Jag vaknar på ett fantastiskt humör, Nemo likaså. Fixar mat åt katten, fixar kaffe och röker min morgoncigg, fixar frukost åt min mini älskling, sen promenad till dagis, precis som en morgon ska vara tkr jag. Man har verkligen nått att kliva upp till så man har barn, att få se honoms leénde varje morgon är så fantastiskt och jag blir så glad och dagen är räddad :D

Idag händer det inte alls mkt annars, ska väll vänta på att Therese hör av sig så vi sedan kan umgås lite =) Hon har haft sjukstuga nå dagar nu så man har inte kunnat umgås, men nu är dom äntligen friska =) Skönt för dom!

Jag älskar er Nemo & Jesper

Gravidmage

V26-V40, Inte det sexigaste kortet på mig i v40, men har bättre kort men inte här på datorn utan vanliga papperskort eller vad man säger, måste scana dom och visa med! =) Min vackra mage, med min vackra son inuti <3




En nyfödd Nemo <3


Min vackraste <3

checka in dessa ögon, man blir helt trollbunden, min älskling!! Mamma älskar dig så himla mkt att det inte går att beskriva, mitt allt & kommer alltid att vara <3 Nya & gamla kort på min favorit <3






jobbig nattning

Nemo har varit lite tvär nu då han skulle sova, han har bara grinat och skrivit efter sin pappa att han ska sova i samma rum som honom (andreas sov över en natt hos oss), så därför nästa gång Andreas sover här blir det i tv-rummet ist, för det är inte det minsta roligt att Nemo grinar sådär :/ Man tkr liksom lite synd om honom då han är så ledsen samtidigt som man måste va hård o inte gå och lägga sig med honom, för han ska somna själv nu då han är stora pojken, han har juh sovit själv sen vi flyttade hit i Oktober och det har gått jätte bra förutom just idag då tyvärr :/ Men bättre imorgon skulle jag nog tro =)


HAHAHAHAHA

Den bästa motorn i världen är vaginan. Den startar med ett finger. Den
smörjer sig själv. Den klarar alla storlekar på kolvar. Den byter olja
själv, var fjärde vecka. Det är bara synd att styrsystemet är så jävla
komplicerat ;)


Joru!

Mamma & Pappa lyckades skapa fram en riktig skönhet må jag säga!


Älskade vän

Du kan inte förstå hur mkt du betyder för mig...
att vi tappar kontakten för en stund betyder inte att jag glömmer dig...
aldrig någonsin vill jag förlora dig...
för trotts allt så är det ALLTID du som finns där för mig...
vi har varit goda vänner i 10år iår...
snacka om att tiden går fort och jag hoppas vi får spendera många år till tillsammans...
för ingen är som dig...
du är en människa med gott hjärta & vill alla gott...
Länge leve dig Elionor...
JAG ÄLSKAR DIG


Så awesome!!

Jag är så fucking awesome så det inte är sant!! Snacka om att jag varit duktig idag och fixat alla ärenden som behövde fixas. Jag och Andreas hade roligt åt gps:en också, som inte alls beskrev vägen som den skulle, och Nemo tyckte den va jobbig som bara tjatade åt det håll vi skulle åka, hahaha gofisen min! =)

Nu har vi nyss ätit mögelostkyckling & ris, NOM NOM, det är så sjukligt gott! Jag är så jävla bra på att laga mat så det inte är sant, ingen kan det jag kan och det vet ni juh alla ;) haha

Smell you later

?

Vad är meningen med dessa skor?!


Döende

haha, ja idag känner jag mig sjukt döende... sovit som en jävla kratta som vanligt, dom senaste veckorna har jag inte kunnat sova riktigt bra, och jag vet fan inte varför!! Drömmer hela tiden, och inte om nå speciellt heller utan om min vardag helt enkelt, fan kan drömmarna försvinna så hjärnan får vila ut riktigt nån jävla dag, S U C K!!

Idag blir det att fixa lite ärenden på stan iaf, tänkte nog ta en sväng förbo ÖB med, den affären ligger på utsidan av stan så har bara varit där engång tidigare, nu när Andreas är här så kan man ju passa på och dra till dom affärerna man annars aldrig är till =) Om han är snäll och kör förstås =)

Neh nu ska ja fixa iordning mig själv så jag ser mer levande ut!! Smell you later

Den här krambjörnen kan gärna få komma hem till
mig en sväng och skänka lite sömn utan drömmar ;)


Licking pussy is like playing with the maffia, one wrong move and you are in deep shit ;)