Piercingarna

Att ha dom eller inte ha dom är frågan ... Givetsvis så älskar mina piercingar MEN det känns som att nu börjar man bli till åren och det känns bara knäppt att ha så många i ansiktet, många vill att ja ska ta ur septum MEN den känns som tyngst att ta ut den då den innebär en massa känslor då jag tog den, ögonbrynet har jag själv funderat på att ta ut ett tag och den i sidan på underläppen, den i septum hade ja tänkt köpa en stav till så man kan sätta in en sån då man vill vara "utan" den :) Sen har jag i bröstvårtan, tungan och naveln men dom STANNAR, så är det bara ;) Skulle även vilja fylla mina öron med hål, har 5st i vardera öra nu och har tänkt efter att det får fan räcka nu, när man ser gamm kärringarnas hängöron när man jobbar i kassan så får man sig en eftertanke :D Ska jag eller ska jag inte, INTE! :D haha! en lär väll inte mina piercingar läka igen på första taget heller eftersom dom flesta har nått år på nacke, helt sjukt vad snabbt tiden går, jag tyckte nyss ja piercade näsan & läppen, men icke, det är ungefär 8 år sen nu :O Faaaan, man börjar verkligen bli till åren :( Den nyaste jag har är i septum, den tog ja för ungefär exakt 1 år sedan. Hade mig en liten fråga på min FB sida och hörde vad folk tyckte jag borde göra med mina piercingar, slänga heller behålla. Dom flesta tycker det är fint med piercingar men just den i septum ska bort ansåg dom. Så det är väll den jag får priotera högst nudå och köpa en stav till så man kan "gömma" piercingen lite :) Höhö! Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och en rök :) Vi höres kära blogg :D

Mina piercingar + ögonbrynet,naveln & bröstvårtan som inte syns på bilden





Kära blogg

Ja kära blogg, nu har jag varit seg att uppdatera dig igen, sorry! Ska försöka hitta på nått roligt att skriva om nu bara ;)

Träffade underbara Cilla i onsdags, känns kanon så fort man träffar henne, man kan va precis som man är hela tiden för hon är exakt likadan, vi hade så himmla mkt att prata om då man ses högst 2-3 gånger om året :( vi for runt nere på stan och gick runt på våra små affärer som vi har sen käka vi på kina, men gud vad dålig service det va där, man fick vänta 100 år på att få beställa mat :P Men kanske inte gjorde så mkt då jag och Cilla snackade för fullt om gammla minnen :) Ibland kan man få sig ett gott skratt :D höhö! Kanske ska få träffa henne även imorgon en snabbis, beror på om hon åker hem imorgon eller på måndag så jag hoppas på att det blir på måndag ;)


Annars så har man fixat och trixat här hemma, den nya sängen har juh kommit och den är helt UNDERBAR, sover som en stock i den och är så nöjd så :D Möblerade om Nemo´s rum idag, kanon blev det! La även undan lite grejjor som Andreas kan ta med sig hem till honom och ha till Nemo så han får den lådan imorgon då han kmr hem med Nemo :) Och det är juh alla hjärtans dag imorgon :D Nemo ska på ett tv-spel och en film av oss som present, mer leksaker det får han icke för det har han ALLDELES för mkt av :S Fattar inte hur man lyckas skrapa åt sig så mkt leksaker, ändå rensar vi ur hans rum lite då och då på trasiga leksaker eller leksaker han inte använder :P Bortskämd är allt jag har att säga! :P

Funderar även på vad man ska hitta på till middag idag, har verkligen inga ideér och magen börjar kurra som bara den :S Jobbigt läge va ;) haha! Såg även att kära Kissie (host host) färgat sitt hår brunt, det va som attans :P Att man kan bli berömd sådär på en skit blogg där det bara är skit snack hit och dit :P Det sjuka är juh att vi vanliga svensson läser juh det med :P Fast vi här i sverige är juh duktiga på att kasta smuts på alla medmänniskor har jag upptäckt :P Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll heller, har juh faktiskt köpt hem en flaska vin & en flaska sourz :D GÖTTANS! INTE kramm blir det iaf, för det stället suger! Så jävla tråkigt, det värsta av allt är juh att det är det enda ute stället vi har här i kramfors, åhh vad less jag blir :P Nä nu ska jag sluta ojjjjjjaaaaa mig så mkt och ta och fixa fram lite käk ist :)

Kom på en sak till att skriva om. Har världens bästa arbetskollega, Madde heter hon :D Fick ett alla hjärtans dag kort av henne igår där hon skrivit så himmla fint till mig, jag började nästan gråta som en bäbis :D haha! Tack Madde, du är guld värd!

Bye Bye Then ;)

När man tänker efter så OJ vad mkt man fått för pengarna :D

Fick 20000kr för ett tag sen och vi har shopat loss på saker vi faktiskt behöver nytt av :D (Det mesta iaf)

- En ny säng till oss
- En ny säng till Nemo
- Bänkdiskmaskin
- Nya sängkläder
- Täcke och kuddar
- Handdammsugare
- Xbox 360+2 spel
- Nya kläder
- Bärbardator
- Ny mobil till Jesper
- Annat smått och gott

och ändå har vi 3000kr kvar av det :D Så jävla underbart att få extra pengar sådär rakt upp och ner, absolut då allt annat är så slitet eller gammalt :D Yeeej! Känns så himmla bra! :D Nästa gång det kmr in extra pengar blir det en ny soffa :D Åhhh vad ja längtas! :D



Även ...

Ja även en ny säng blir det till Nemo imorgon :) Han har nån gammal säng som Jesper´s pappa hade då han va liten tro ja det va :) Inte samma madrass förstås men sängstomme :D haha! Ska bli kul att köpa en ny säng till honom, en ny madrass, några fina sängkläder och en liten lampa man kan sätta på sidan kanske? :) Blir att åka till IKEA imorgon med styvfar, Pia & Felice :) Sen längtar jag som ett tok efter min och Jesper´s säng, känns som evigheter innan den kommer fast det är mindre än 1 vecka tills dess :D Kommer nämligen hem på torsdag nästa vecka :D Köpte även hem en bänkdiskmaskin igår, ÄNTLIGEN! Slipper diska, kostade bara 800 kr och hämtades i Klockestrand, så blev sjukt billigt :D Så nu börjar man få hem saker man känner att man behövt länge :) Nästa gång man har lite extra cash blir det en ny soffa, men just nu får det vänta ;)
Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ta en rök och sedan dammsuga (behövs, jävulst mkt katthår) , byta i kattlådan, hänga upp tvätten sedan fixa sig och dra på jobbet :) Oj vad mkt det blev att fixa helt plötsligt :D Mikaela ordnar detta hon :D

Saknar min Puma Elli <3 Löööve you girl!

Älskar min man & son av hela mitt hjärta <3

Kan själv

Ja Nemo är den som säger "KAN SJÄLV" hela tiden nu, och trottsig som bara den, man blir helt slut vissa dagar då han är som jobbigast, känns som att ja har den trottsigaste ungen i världens vissa gånger. Får han inte som han vill skriker han som en dåre rakt ut och säger "Dumheter mamma", jag blir gaaaalen! Kan detta ta slut snart? Kanske är så att han har växtvärk eller att nån tand är på G? Har ingen aning men han är trottsigare nu än någonsin förut och det har pågått i typ 1½ vecka.

ja annars har det inte hänt mkt, köpte en bärbar dator igår av Sandra :) Min egen, alldeles egen :D Ringde på en annons idag med på en bänkdiskmaskin :) 800kr och finns ute i klockestrand, Jesper ska hämta den imorgon troligtsvis :) Skönt at slippa diska för hand :D Yeeeej!

Åhh vad tråkigt det va att skriva blogg nurå, är inte på humör kanske som vanligt. SKa strax iväg och jobba med :) 19.15-23.15 :) Nä nu räcker det med skrivandet, uppdaterat lite iaf ;)

Ingen som säljer ett x-box 360 billigt med några spel till? :)


Sundsvall´s story :)

Ja som ni alla vet här på bloggen så var jag i Sundsvall med Nemo i helgen :) Kände att det va dags att hälsa på min kära habibi där nere:) Blev så jävla mkt stök och bök med bussjäveln till Sundsvall, bussbyte i Härnta och den bussen kom juh ALDRIG, så jag och Nemo höll på frysa ihjäl :´( Men vi träffade en snäll dam där som lekte med Nemo och sjöng sånger och räknade bilar med honom :D Urgulligt! :) Sen kom det en buss men jag och Nemo var inte påväg att få åka med den för den va typ full :( Blev så sur då! Men busschauffören fixade 2 platser åt oss längst bak i bussen, fick duga ;) Kom dryga 30min försent till s-vall, och elionor kom in och mötte oss sen drog vi vidare hem till henne. Då nemo får syn på robban var det inga glada minder utan grin och skrik "Jag vill hem" hela tiden, förstår inte alls varför Nemo är så rädd för honom, Elionor berättade juh liksom att dom andra barnen brukar älska robban, men nej självklart inte min Nemo! :P Sen då barna somnat så såg vi på film :) Paris Hilton filmen, den var riktigt bra och asrolig xD höhö! :) Sen blev det sovtajm :)

Dagen efter var det dop, Robbans syster skulle döpa lill-sonen Isidor så vi fick förlja med :) Man kände sig lite konstig då man typ inte kände en enda xD haha! Men upptäckte iaf att ja inte hade klänningen jag hade tänkt ha på mig med mig i väskan utan att den låg kvar på köksbordet, robban kom på i samma stund att dom inte köpt nån dop present så det blev att jag, elli & nemo åkte in för att handla en klänning åt mig och en dop present :) När vi kom hem hade vi mindre än 1 timme på att fixa oss så det blev panik fixa sig och vi hann juh nästan fram i tid, typ 2min sen ;) Höhö! Annars på kvällen blev det lungt och vi såg på tv och tjattrade lite :)

På söndagen så blev det birsta shoping efter vi vaknat och fixat oss :) Då blev detatt inhandla mer saker , leksaker till Nemo & kläder till mig :) Satt inte alls helt fel :) Sen blev det slappa efter det för då var man juh så trött då man sprungit på birsta ;) Kollade på spökserier på tv:en och prata värsta läskiga grejjorna, sen började vi prata om gammla minnen och OJ vad vi skrattade mkt, tårarna sprutade åt alla håll :) Underbara Elli <3 Sen slockna jag som en bäbis på soffan och elli såg klart programet sen natta hon ;)

Idag åkte vi hem och nemo var inte alls hjälpsam att bära grejjorna, utan allt va jätte tungt sa han, om han hade burit ett grässtrå så hade han nog klagat på att det va tungt med, usch vad less jag va då :S efter en hel helg där Nemo bokstavligen talat varit slickad mot mitt ben så fort robban varit i närheten, tog mkt energi :P Men buss resan gick iaf bra hem, Nemo kackla som en dåre som vanligt men annars gick allt kanon ;) Har även besällt hem en ny säng idag :D Sängstomme+2resårbottnar+2bäddmadrasser+frakt för 3074 kr :D För jävla billigt :D Ändå tog vi inte det billigaste ;) Nice! Så den 11:e får vi hem det, underbart! Längtas så ;) Nu ska jag lägga in några fin kort på barnen och mupp kort på mig & elli hade ja tänkt ;) paradise hotel börjar strax så blir inget mer skrivande nu ;)

Fin pojkarna :D



Dom konstiga xD Eskimå Mikaela & Banan Elli ;) höhö