att lämna nån som man älskar oerhört mkt....

Att lämna sin lillasyster i en stor stad som sthlm känndes så fel, det är juh meningen att ja som stora syster ska ta hand om min lillasyster och visa henne vägen, men på nått sätt är det tvärtom, det är juh ändå Frida som tagit tag i sitt liv bäst av alla oss 3 syskon, gick ut samhäll med bra betyg och kände för att plugga vidare 3 år till efter det och bli journalist, jag är en stolt storasyster åt min lillasyster! Jga älskar dig syster <3 Tänker på dig ofta.


Annars är mitt liv på topp, mår hur bra som helst! Har fått schema på hemköp oktober ut och det känns helt underbart, hoppas ja får forsätta på det schemat efter också, trivs verkligen med mina arbetskamrater! =) Jesper går fortfarande hemma utan jobb och får juh bara hem 4000kr från a-kassan varje månad :S Men det får man väll överleva med tills han får ett jobb med då... Nemo är juh stora killen nu, växer så det knakar och pratar för fullt och mkt spring i benen, det bästa han vet är bilar, och det är så roligt då han verkligen märker ut så fort han ser en raggarbil på stan så bara ler han stort och ropar RAGGARBIL, sötprupp! Han har lärt sig cykla jätte bra, lite dålig på det hära med att bromsa kanske men det kmr det kmr, så fort det blir lite nedför backe så hoppar han av cykeln och drar den ner istället, så smart :D Mamma älskar dig Nemo :D Otroligt mkt!


Brorsan han jag tyvärr typ tappat kontakten med, han håller till o Borås nu för tiden, vet inte alls vad han gör där nere bara att han är hos nån tjej. Han och jag kmr inte så bra överrns och då är det ingen mening att prata anser jag, blir nog bättre om ett tag hoppas jag. Längesedan jag träffade honom nu, i början på Juni sist, tiden går verkligen fort nu för tiden.


Sen är det VÄLDIGT MÅNGA som undrar då jag och Jesper ska skaffa barn med, men ingen vet vad vi går igenom inom det, mkt som måste fixas med mig innan vi kan göra nått... Ska berätta hela historien nångång här i bloggen så ja slipper frågor om det hela tiden, orkar verkligen inte höra nå mer. Så snälla, DON`T ASK!


Nu ska jag faktiskt hoppa i sängen, är fruktansvärt trött, men tänkte först som ja nu gjorde skriva av mig i bloggen. Godnatt!

MITT LIV SOM JAG ÄLSKAR OTROLIGT MKT!


Dagen fråga -
Min lilla älskling Nemo tkr inte alls om att vara på dagis, han verkligen ojar sig då man ska dit och grinar som ett tok då man lämnar honom, visst efter en stund blir det bra på dagis och han leker för fullt men hur han beter sig innan är inte normalt tkr jag, han verkligen INTE tkr om sitt dagis. Vad tkr ni jag ska göra?

a.Ta dit honom ändå
b.Söka nytt dagis
c.Prata med dagispersonalen (som ja gjort 100 gånger)
d.Ha honom hemma och strunta i dagis medans Jesper är erbetslös

Vill bara informera dig om att....

...jag saknar dig syster så det gör ont! Var helt underbart att vara med dig i helgen <3 Längtar tills nästa gång! Jag älskar dig nu och förevigt! <3




Heeeeey!

Jag är i sthlm nu! Resan gick tok bra, sov läste tidningar och surrade lite i telen =) IMorgon blire att göra stan med syster yster! Jag älskar dig Jesper Lindquist!

hejdå Kramfors hej Sthlm!

Ja det är vad som händer idag, och usch vad jag är trött! Bläää! Nä nu måste ja fixa till mig och packa det sista innan man sticker! Kramsikram hejdå!

killikill i magen

Nu börjar nervositeten stiga, fjärilarna i magen flyger som bara den, inte länge kvar nu tills man ska till sthlm... åker juh från kramfors 14.20 imorgon... Komma bli bra dagar där nere med syster yster... Sen vilka äckel man får sitta med på bussen är juh en annan sak... Får hoppas på det bästa =) 21.35 är ja på Stockholms Cityterminal imorgon :D Nu ska ja mysa under filten i soffan och kramas med min favvo kille Jesper! Herrå! Skriver väll blogg imorgon KANSKE om jag får låna syrrans dator =) hej svejs!


Sthlm!

Ja imorgon blir det sthlm :D Känns faktiskt kanon att få komma iväg från denna håla en stund :D Få träffa syster och cheeka en maaaaaassa affärer :D UNDERBART! Nemo är juh hos sin pappa och Jesper han stannar hemma, han har juh varit iväg till Umeå ett par gånger då jag fått stannat hemma för att jobba t.ex. så nu är det ÄNTLIGEN min tur! :D Köpte ett par klackisar idag, ett par silvriga och JAG GILLAR DOM STARKT :D Tkr dom är as fräna och passar hur bra som helst till en utekväll :D Ska lägga upp en bild ;) Blir juh användning av dom i sthlm såklart ;) Få se vad man hittar där nere, skulle behöva lite nya kläder :D Ska färga utväxten min ikväll med när Nemo somnat, så jobbigt om man gör det nu då man har en 3-åring som gärna vill vara och springa runt benen på en, ingen lust att sätta en färgklick i pannan på honom direkt, haha! :D Så äntligen ska utväxten bort iaf, sköööönt! Nehh nu ska jag gå och hänga upp lite tvätt faktiskt ;) Hare bra alla!

Älskar Nemo & Jesper

See yaa tomorrow sis!


Underbara Fanny!

tack Fanny min favvo tjej för den snygga headern du gjorde =) Om nån som läser min blogg själva vill ha en ny header så kontakta Fanny angående det, det kostar bara 100 kr =)

Love U Fanny babe!


Nu är det väll ändå dax!

Ja nu var det längesedan man skrev här på bloggen, tyckte det va dax att få fingrarna ur arslet och skriva nått faktiskt.. ska se vad man kommer på!

Ja Nemo har varit på sina 3 års kontroller både hos tandläkaren och Bvc, Tandläkaren tyckte Nemo hade så snygga tänder, väldigt fräscha och han hade alla 20, så skönt då man hör sånt att man gjort nått riktigt bra! :D Stolt mamma! Sen så väger han 13.8kg & är 94 lång, gó skiten min, mins när han var nykläckt bara vägde 3440g & 50cm lång, tiden går så himmla snabbt! För fort vissa gånger :P Min guldklimp! Han pratade bra tyckte hon och kunde skilja på bilder och förklara vad det var på dom med :D Och han har blivit jätte duktig på att cykla med, det går undan där alltså ;) hihi!

Annars så jobbar jag och står i, men denna helg ska jag unna mig nått riktigt nice, jag ska nämligen till SYSTER I STHLM! Underbart <3 Åker 14.20 från kramfors till härnösand där ja är framme 15.00 sen Härnösand 15.40 vidare till sthlm där ja är framme ungefär runt 21.30.. komma va drygt men det komma kännas underbart då jag såväl är hos syster sen =)

Har faktiskt inge mer speciellt att berätta nu... fast ja vill faktiskt färga min utväxt nu... men det får syster göra då jag kommit till sthlm :D Woho! hejdå bajsbarn!





Min underbart duktiga son :D

Mmmmm

Jag älskar min Jesper mest av allt!


Någon?

Ja finns det någon av mina kära vänner som vill hitta på nått i helgen då? Jobbar 3 ynka timmar fre&lördag och det är mellan 20.00-23.15 :P Har en herre här hemma som ska åka till Umeå på fredag morgon och stannar till söndag eftermiddag den lyckans osten :P Lite avis är jag allt nog! Komma sitta här hemma och sura i min ensamhet om ja inte får nå finbesök av kära vänner såklart så man får nått att göra :P Och snart är det dax för jobb idag med 19.30-23.15, jävla skitpass om jag får säga det själv men är det dom som finns så får man ta de, ger juh pengar iaf :P jaja, höres!

Nu så ska jag anstränga mig lite här =)

Ja men hej, som ni märker skirver jag inte ofta här längre, men ska försöka anstänga mig lite nudå =) Ja igår så fylle min underbara Nemo 3 år, snacka om att tiden går snabbt! Han fick en massa presenter, ska se här, Jag & Jesper - En verktygslåda & traktor med släp + en gemensam present med mamma en radiostyrd rorri och den är ganska så stor =D Fanny - En liten rorri bil =) Anne, Björn & Tobbe - Byxor & en tröja =) Päivi, Pelle & Felicia - Byxor & tröja =) Min mormor & morfar - Stickad tröja & hundra kronor =) Erik, Susanne & Angelika - Mumin memory =) Ingo, Therese, Lukas & Linnéa - 2 bilar & en liten gubbe på häst =) Madde - Bilar lyssnar bok =) Micke, Pia & Felice - Byxor, tröja, Huvtröja, bil & godis =) Bosse - En actiongubbe =) Var en väldigt underhållande dag igår =) Tkr om då det krm folk och hälsar på =) Gjorde en såndär nalletårta till Nemo igen som han även fick då han blev 1 år, den som han fick när han va 1 år var juh finare men denna dög också, ni ska få se bilden på nalle tårtan som han fick när han blev 1 och den han fick igår (men dom hade hinnut smaka lite på 3 års tårtan) ;) Lite kort på fikat jag hade och ett kort på Tobias, Felicia & Nemo =)

Nemo´s 1 års tårta =)                               Nemo´s 3 års tårta





Sen undrar man hur vanligt är det att en helikopter landar utanför sovrumsfönstret då? Haha hände idag iallfall, dom känge för att parkera där en stund och gå och hälsa på nån sen så åkte dom igen =D haha! Alla barn var toknöjda, dom fick gärna gå fram och titta på den men inte röra den =) Lägegr upp nån bild på det med ;)



Annars så jobbar jag & står i för fulla muggar =) Och det funkar nice, men jag blev jätte dålig i fredas och fick lov att sjukanmäla mig, är fortfarande krasslig i halsen men det bättrar sig för varje dag =D Tjoho! Så nu till veckan har jag 6 kvällar i rad!! fattar ni vad jobbigt det kmr att vara?! Men det ger pengar och är det det enda som finns så får jag väll lov att ta det :P Nä nu ska ja titta lite i frysene fter nå mat och se vad man ska laga om en stund =) Herrå!

GRATTIS!

Grattis till våran favvo kille som fyller 3 år idag! Vi älskar dig av hela våra hjärtan! Pussar & Kramar Mamma & Peppe!