Mys kväll med vänner!

Gammal vänskap dör aldrig!


Vi 3 hade det väldigt roligt =)


Me, myself and I



Grattis!

Till Johnny & Elin som fick sin efterlängtade dotter imorse! Grattis Grattis Grattis!


Nu äre snart dax för jobb, börjar 14.00-22.15 =S Känns väldigt drygt men det blir bra med pengar =D Nä iväg och sminka sig nu innan det är dax att sticka iväg! herrå gott folk! Puss :-*

Dålig på rubriker :S

Ja men inget händer mer änn jobb jobb jobb tyvärr :S Hela helgen va det jobb =) Hade äntligen en ledig dag idag men då har ja lång pass imorgon igen :S 14.00-22.15, men som tur jobbar KIKKI , den absolut bäste på hemköp! =) Annars så har det varit lugna puckar =) Låg och lata mig i solen i helgen innan det va dax för jobb =) Och Nemo fick va ute och leka för fulla muggar, åså tog vi fram hans tre hjuling, snacka om att grabben blev lycklig då! Cyckla som ett tok, åkte ner för backar drog sig upp och ner sen igen =) Han älskar verkligen att vara ute och leka =D Sitt och snackar med sys på msn, man inser då hur mkt man saknar henne, hon bor juh liksom nere i sthlm nu och pluggar till journalist, hemma lite då och då men ändå har man typ inte tid att ses mer än 30 min känns det som, hon har juh så många hon ska träffa då hon kmr upp, men men sånt är livet här i västernorrland, man hamnar sist i kön =P Sen jobbar ja på sista april mellan 16.00-20.15 och efter det vet ja inte alls vad ja ska hitta på, nån som har nån ide? Vad ska ni göra? Tell me! ;)  Barnlediga veckan nu också, ångest för fulla muggar för ja saknar honom så fort han gått utanför dörren, min älskade lilla Nemo som mamma älskar av hela sitt hjärta =) Han va och klippte sig hos frisören idag och han blev så himmla vacker, frisören fixa till och med frissan på han efter med lite wax åså fick han en leksaks bil hem för att han är så snäll och låter hon klippa honom utan nå stök utan han sitter där som en liten ängel! =D Jag har även fixat lite med min hårfärg med, fixade äntligen utväxten, HATAR UTVÄXT, så nu har ja svart underhår och rött överhår =) Nice nice, men ja är ändå så sugen på att ha det hel svart ist =S Liksom lite mer jag tro jag. Men ja vill ju bli mer brun annars ser man ut som ett lik o kolsvart går =S Får börja sola solarium och trycka mig ut mera då det är fin väder och sol ute =D Men det är ändå inte lätt alla gånger då man har Nemo, man kan inte bara sätta sig och sola och kolla åt ett annat håll för då är han väll helt plötsligt försvunnen, och ja som är så mammig så får ja stå ut med att inte sola då han är hemma, men då han inte är hemma då är det såklart ingen jävla sol, pissed jag blir då! Gahh! Men det är ett par dagar kvar i veckan, hoppas det blir liiiiite sol iaf =D Men nu ska ja snart hoppa i säng hade ja tänkt! Höres om nån dag då ja orka skriva igen xD haha! Herrå gott folk!

En fråga, hur många älskar sin kropp som läser min blogg? Ja hatar min =P


R.I.P Emma! Och krya på dig Jossan



Jag är dålig på att ta nya kort, ja vet :S Men kameran gillar inte mitt utseende xD haha!

Men! xD

Alltså fåååååår det finnas såna här fula människor? xD hahahaha!



Vårkänslor =)

Ja har såna vårkänslor, så varmt och härligt i luften, sett en massa tussilago och ja blir så glad då! Snart sommar, Love it! Vaknade på ett något bra humör, satte mig vid datorn för att kolla vad jag får för lön på fredag, jag får 11000 :D DÅ kan ja lova er att ja blev glad!!! Så nu blir det ett något bra månad bara Jesper´s a-kassa pengar kan komma nångång, alltid nått jävla skit som fattas, gaaah! Nä nu ska ja gå och äta min vitlökscibatia eller hur de stavas =D Herrå!

Tussilago! =D



Jesper & Nemo tog en sväng till lekparken med! =D


Blogg torka

10.53
Ja då har det än en gång varit blogg torka =P Har inte alls orkat blogga nått =P Känner mig fruktansvärt lat =P Sen vet jag juh typ inte vad ja ska skriva heller =P Mena det jag gör på dagarna är att ja jobbar eller är hemma... Nu är det juh min vecka med Nemo med så det blir inte mkt ut och skutta då på kvällarna heller, men det gör absolut ingenting då ja har min ängel hemma ;) Helgen blir låååång och dryg, jobb hela helgen, Fre 13.30-22.15 Lör 15.00-22.15 & Sön 15.00-22.15, men pengar det blire och det känns juh inte helt fel ;) Och ja hemköp ska snart börja ha öppet till 23.00 ist, helt sjukt enligt mig men som vikarie lär ja få mer jobb ;) hehe! Sen fyller juh Elionor´s son Emil 3 år på lördag med och man har ingen möjlighet att åka dit för jobbet, menar, hon är juh 9 mil härifrån, rättare sagt i Sundsvall. SÅ det får bli nångång senare vi kmr ner och grattar Emil i efterskott =) Sen så längtar jag så fruktansvärt efter min katt! Känns som en evighet innan jag får honom :( Men snart så! :D Nä nu ska ja dricka mitt kaffe sen så äre dax att hämta Nemo på dagis! Sen en engång kunde ja inte låta bli kanylen utan piercade min vänsta sida av underläppen med, så nu har ja 3 där ;)  Hej svejs!


13.42
Nu ska ja gå och fixa iordning kebabskav, ska äta pitabröd med det idag och en massa sallad till, Mums! Börjar juh jobba 16.00-22.15 så måste fixa middagen nu :S




Jag ska gratta Zabine & hennes tvilling Fanny som fyller år idag! Grattis snyggos!


Vad har hänt dom senaste dagarna?

Söndag eftermiddag/kväll - Ja från förmiddagen fram till efter 5 var vi hos Jesperś farsa och grillade årets första grillning, och gissa ni om det var gott! Grillat är den bästa maten jag vet =) Nemo fick en liten leksaks bil utav dom =) Och den blev han super nöjd med =) strax efter 5 gick vi därifrån till min bästa vän Ann-Marlene som var och hälsade på sin pappa över helgen här i kramfors, fick ÄNTLIGEN träffa på hennes ursöta dotter Leona, vacker som en dag va hon! Ann-Marlene bor i Umeå och vi träffas typ bara 1 gång om året tyvärr =( Men hon skulle kanske komma ner denna helg med till sin pappa så då lär vi juh ses igen =) Hur som helst så satt vi där drack rödvin Nemo fick en massa karra och hansprang runt och var verkligen super nöjd hos alla där =) Inte det minsta blyg. Sen vid 8 så kom Andreas och hämtade upp Nemo, är juh Andreas vecka med Nemo nu så =P Efter 10 åkte jag och Jesper hem och sen så var dagen typ över =)

Måndag - Ja måndagen startade lugn och bra =) Strålande sol, Sandra ringde mig och frågade om vi skulle ses på stan, Jaow varför inte sa jag =) SÅ ja fixade och trixade med mig själv jätte snabbt sen möttes hon och jag upp =) Gick runt och tittade lite på stan, hade inget speciellt för oss, efter en liten stund kom även Patric och va med oss =) Då bestämmde vi att vi går till min morsa och hälsar på och det gjorde vi och det var faktiskt super nice =) Alla vi satt och tryckte oss på balkongen där solen låg och stekte =) Så jävla nice va det! Efter att ha vart hos morsan så skulle Sandra & även Patric hem, så Jesper mötte upp mig sen gick vi hem och åt middag =) Senare på kvällen så gick jag till Sandra, drack lite vin, lr ja tyvärr alldeles för mkt vin och vart så sjukt rund under fötterna, men som tur har man Patric som är räddaren i nöden som kom och hjälpte mig hem, haha =) Vaknade fortfarande full på tisdag morgon, haha!

Tisdag - Som sagt vaknar onykter, inga cigg =S Vobblar in på toaletten samtidigt som ja små skrattar åt mig själv, han inte mer än att komma ut från toan så skulle Jesper absolut ner på stan på engång och jag hade juh inte ens gjort idorning meg, så blev panik sminka över det gammla och sedan cykla ner till stan =) Träffa på morsan där berättade om mina bravader kvällen innan och hon skrattade =) Sen så cyklade vi upp till Maria & Mikey och tog en kaffe och satt coh solade i fin vädret =) Det var super nice hos dom =) Sen hem, äta, gå till Sandra igen men denna kväll så var ja nykter, ville verkligen inte dricka, Patric hängde med mig, han är som min lilla skyddsängel på min högra axel=) Kom hem ganska sent, typ 01.30, Så det blev en kvälls cigg sen dyka ner i sängen =)

Onsdag - Ja vad hände igår, inget speciellt alls, satt hemma typ hela dagen bara, förutom att jag & Jesper var förbi min mamma en sväng och drack kaffe =) Va en riktigt lugn dag igår och det behövdes =) Hälsade på Patric en sväng på kvällen gjorde jag också =) Sen när man kom hem kom Lotten, Helena & Peter föri på en kaffe =) Det var super nice =) Sen blev det kvällen för oss, så onsdagen va lugn och gó =)

Torsdag idag - Ja snart ska ja på kalas hos Jesperś låssas syrra Angelika som blir 13 år =) Sen 17.00 börjar jag jobba =P Nu orkar ja inte skriva mer =P Ap less nu!


I'am Fabulous!


VILL HA!

Jag vill ha min kattunge nu!!! Så lång tid kvar känns det som :(



Min kisse till höger =)

Godmorgon!

Ja men godmorgon på er alla =) Är på ganska så bra humör idag, solen skiner för fulla muggar ute så det blir en promenad i fin vädret idag! Men det lär inte va mkt folk på stan idag för det är juh inga öppna affärer på söndagar här =S Men nån lär man juh träffa på =) Funderar att gå en sväng till morsan också och hälsa på=) Då skulle hon nog bli glad =) Idag så ska Nemo till Andreas med, han blir där 1 vecka, vi kör varannan nu och det funkar helt okej =) Hoppas det håller i sig =) Jaja, nu så ska ja fixa på kläder på Nemo sen gå ut =) Hare nice alla!

Jamen!

Glad påsk på er alla!



Morrn Morrn, Fick sovmorgon idag för Nemo, vi vaknade 09.30 av att han kacklade i sängen =D Tänkte usch fy, klockan är nog bara 7 med hallelulja, klockan va juh faktiskt 09.30 då blev man glad =) Ja igår va det mys hos min mormor och morfar iaf =) Go middag blev det, kycklinggratäng & klyftpotatis =) Nammm! Älskar hennes mat, den är alltid god =) Åhh hennes tjockpannkaka kan ingen annnan slå =) Ja sen snackade man strunt med släkten tills 19.30 då man kände att det kanske är dax att åka hem för det va juh snart sovdax för Nemo =) Åkte hem strax efter det och Nemo fick sitt påskägg från mig & jesper =) Så lycklig han blev =) Sen så bestämade jag mig för att gå och hälsa på Patric en stund, gick dit och va där i 1½ timme typ =) Sen hem, lata sig framför tv:en sen hoppa man i säng =) Det va typ min dag igår =) Och underbart vilket fint väder det var igår alltså! SOOOOOL, älskar sol! Men idag äre destovärre ingen sol =( Vi som tänkt gå ut på stan senare och träffa lite folk, men nu har man ingen vidare lust längre då det är så kyligt och dimmigt ute, hoppas det klarnar upp, då blir jag glad! =) Inget alls annars planerat idag, får se vad dagen har att erbjuda =) Hare bra alla!

Älskar min familj =)

Mormor & morfar =)

Ja idag ska man till mormor och morfar på påskmiddag =) ska bli riktigt nice det =) Inte så ofta man är där så man blir lite sprallig att få åka dit och träffa dom och lite andra från släkten =) Vi åker dit cirkus vid 12 tiden =) Dom andra kmr dit vid 4, ja ville åka dit tidigare för att hjälpa mormor lite granna med allt dukande och lagande och så =) Det uppskattade hon iallafall =) Klev upp 08.15 ungefär, drog mig i sängen ett tag innan ja orkade kliva upp då Nemo tjatade på mig, haha =) Sen så blev det en härligt go och varm dusch =) Sen så vare Nemo's tur i duschen som inte alls uppskattades lika mkt av honom, han hatar att få vatten i ansiktet, han skriker verkligen, men det går juh snabbt så han överlever juh =) haha! Har dessutom börjat koka kaffe på mornarna, inte ofta det hände förut innan vi flyttade hit, och det är juh till bara mig och Jesper =) Kokade bara kaffe då folk kom förbi på fika förut =P Aja, intresseboken antecknar, haha =D Sen grannfejden igår va så sjukt löjlig, herre jisses, mkt att bråka om, båda partnerna var som ett par snorungar, sandlåde nivå alltså, bråka för bara bråkandes skull! Men roligt var det och man fick sina goda skratt =D haha! Nä nu ska ja ta och fixa till mig lite innan det är dax att åka till mormor =) Hare bra alla!

Ännu engång Glad Påsk

Jag är så sjukt duktig som uppdaterar min blogg såhär ofta nu =) Läs och Njut!



Godmorgon!

09.16
Ja idag blir det jobb hela dagen, jobbar 11.00-19.15 ikväll, lite små drygt pass men det duger ändå gott och väl eftersom det är som en heldag typ =) Verka va bra folk som jobbar ikväll så det lär nog bli en bra dag idag på jobbet =) Sen så längtar ja tills 21.00 ikväll, då börjar grannfejden, jag måste bara se det programet =D Älskar granfejden, man kan bara garva åt endel bråk alltså då dom är så sjukt löjliga, vuxna människor som är som 2 åringar, bråkar om minsta grejj som att sätta upp ett litet staket på 1 meter typ, haha! Så det händer idag för mig typ, jobb & tv =P Har inget speciellt mer att skriva =S Hare bra alla!



19.51
Ja nu kom man hem från jobbet för en stund sen, har varit fruktansvärt mkt folk idag och handlad, man har juh nästan dött av stress =P För inte vill man att kunderna ska börja klaga att man är seg i kassan =P Annars i övrigt har dagen varit jätte bra =) Fick dessutom skjuss hem av Jokk då ja slutade, TACK JOKK du är en ängel! Nu ska snart Nemo hoppa i säng och snart börjar grannfejden =D Ska bli så kul! Imorgon så blire påsk middag hos min mormor och Nemo får påskägget vi köpt åt honom :D Han fick ett påskägg redan idag men det var från min mamma =D Nä nu kmr syrran när som helst =) Ska komma och titta på våran lägenhet =) Hare bra alla!

Glad Påsk!



Så kär!

I denna underbart söta kissemiss som snart blir min! =)



Ja denna dag starade med försovning med 30 min =S Men allt gick juh som smort ändå och vi hann på dagis i tid =) Var till och med där 5 min tidigare än vad man ska va, haha =) Kom nyss hem efter trippen och nu sitt man här, ska snart hoppa in i duschen hade ja tänkt =) Sen blire att hämta Nemo 11.45 sen ner på stan och handla =) Får se om ja skriver nå mer senare idag, har inget planerat för dagen som ja kan skriva nu iaf =P Hare bra alla!


Älskar Nemo & Jesper


The one and only!


Jamen hej =)

Nu tänkte ja va duktig och skriva... Men vad ska ja skriva då? Det vet jag juh inte =D haha!


Vad har hänt dessa 2 dagar? Jo igår var det besiktning på gammla lägenheten och det gick hur bra som helst, inga anmärkningar alls =) Har juh varit med och besiktat lägenheterna ja haft 3 gånger tidigare så denna var den 4:e och sista på ett bra tag hoppas jag, verkar iaf som att man har väldigt lugna grannar och några är juh faktiskt i min ålder =) Storm trivs här än så länge =) Annars så var det lugna puckar igår förutom att jag gjorde så att vi fick ett virus på datorn =S MINDRE LYCKAT! Så jesper var tvungen att ta bort windows åså skaffade Linux ist eller va fan det heter =) Duger än men ja är juh ändå mest kär i windows =P

Idag, vad har ja gjort? Vakna 07.00 av Nemo vill kliva upp, ja som hade ställt väckaren på 07.15, hade han inte kunnat hålla sig en liiiiiten stund till =P Men Jesper gick upp med han medans jag låg och drog mig till kvart över 7 ändå så =) Sen vare bara att kliva upp, fixa välling åt Nemo och byta blöja titta lite på tv klä på Nemo sen gå till dagiset med han =) Sen när ja kom hem somna ja på soffan så Jesper var snäll och gick och hämtade honom på dagiset sen =D Annars så blir det en väldigt go middag idag, har gjort en alldeles egen kycklingsallad med, Kyckling, Isbergssallad, Minimajs, Tomat, Gurka & Rödlök =) Blir mums mums det! Nu ska ja skutta ut på balkongen och ta en rök hade jag tänkt =)

Höres kära blogg <3

Denna fantastiskt söta kattunge kmr till oss i Maj månad =)
Jag måste säga att det går nog inte att hitta nån sötare kattunge! Fluff ska den nog få heta för den ser juh verkligen ut som en liten bomullstuss =D



Senaste veckan!

Ja den senaste veckan har varit så himmla jobbigt, har bara flyttat, flyttat & flyttat, att det kan vara så himmla jobbigt? Men nu är den gammla lägenheten städad och fin och det är besiktning imorgon 09.45 på den så håll tummarna att det går bra för oss =) Tog 4 timmar för mig, Jesper, mamma & brorsan att städa ur den igår, och det märks för ja har små träningsvärk i låren och ont i knäna, stog på alla olika konstiga vis och städade ur ugn, kyl , frys, dammsög kök och skurade kök & tv-rum tog dom värsta ställena jag =P Och här hemma på hällgumsgatan har vi fått det riktigt fint, är super nöjd med hur vi har det nu, trivs så mkt bättre i denna lägenhet än i den förra, den var så fel uppbyggd så man ville spy, hur man än gjorde så såg det aldrig bra ut där på magistern, och hyran va hög =S 5300 kr i månaden, men ioförsäg så ingick elen där =P Men är är hyran på 4050 kr och vi ser juh till så vi får elräkningarna varje månad ist som lär va runt 300-400 kr så vi tjänar ändå 1000 kr på att bo här ist =) Blir mkt pengar för oss det =D Ja ska dessutom lägga upp ett kort på tv-rummet nu så ni får en aning hur det ser ut här =)

Annars så har helgen varit lugn, I fredags så fixades det och donades med lägenheten åså jobbade jag 16.00-20.15 sen senare på kvällen så va vi ute och åkte med Jokk, Peter och Fester var ute och festa som fan för att Fester blev 18 år då, uscha vad dom var fulla! Ni ska få se ett kort på fyllona =D haha! Vi var ute och åkte på stan tills klockan var 01.00 då ja kände att nä nu vill ja hem det här är drygt så då for vi hem =) Lördagen ja då var vi juh som sagt och städade ur gammla lägenheten sen senare på kvällen så fråga ja Patric om han ville följa med och möta Sandra för att jag inte ville gå själv och det ville han så gärna så då gick vi och mötte henne sen så gick Patric hem och Sandra följde med mig upp till min lägenhet och vi snackade dynga och lyssnade på gammla musik videos och garvade åt dom =D Sen idag söndag så kom Nemo hem, han sov hos mamma inatt =) Så då fick mamma & Bosse se lägenheten med och dom tyckte den va fin =) Senare så kom Micke, Pia & Felice och tittade och dom tyckte att denna lägenhet absolut va bättre än den förra, och det är den juh som sagt! Nä nu har ja skrivit lite =) Hoppas alla är nöjda!

Tack för hjälpen med flytten Jokk, Peter, Charlotte, Helena & brorsan.

Me, Myself & I


Lägenheten då =)



Fyllona & Mina älsklingar

Speciell dag!

Idag är en väldigt speciell dag, nämligen min & Jesper´s 2 års dag! =D