Vad tycks?

Om min nya header :D

Nyaste familjemedlemen :)FRIDA

SÖNDAG

Yes, idag är det söndag, molnigt & kyligt ute, himmla tråkväder. MEN VAD GÖR DET?! Mamma & Andreas är juh snart här, gissa vilka som har sin dag räddad?! Jag & Nemo, åhhh vad roligt det ska vara att få träffa mamma igen :D Och Nemo har juh turen att det både är hans pappa & mormor som kommer :D Blir barnenshus för Nemo, mormor lovade han en ny leksak när hon kommer upp ;) Vilken tur han har :D nej nu blir det kaffe drickande sen bara invänta dom :)

mamma :D

Imorgon kommer mamma hit några timmar, som ja längtar :D


Lördag :)

ja idag är det lördag & det betyder att jag har Jesper hemma EXAKT hela dagen, åhhh vad det känns bra :D Man längtar så efter helgerna :D Har nyss tagit mig en underbar dusch och nu snart så fort ja fönat håret så ska vi ut & roa ungarna i lekparken :) Dom klättrar typ på väggarna här hemma ;D haha... Men som det ska va med barn :) Annars händer inte mkt idag, längtar så tills imorgon då mamma åker hit med Andreas :D Så nemo får både träffa pappa & mormor sin imorgon, vad glad han kmr han bli :D Nu ska ja fixa & trixa med mig sj :) Sen så är dagen komplett :D

I Love My Man


3 års trottsen håller i sig?

Ja det kan man gott säga om Nemo, över 4 år nu men trottsar så himmla mkt, ibland så pass att man håller på att rycka håret av sig, åhh... När ska det sluta kan man undra... Hur är det för er? :)


Humm

Tro vad denna dag har att erbjuda då? ;)


Har man tråkigt så blir det egobilder ;)

RAUR, vilken heting ;)Hej & hå

Ja dagarna går och jag är sjukligt rastlös.... dagis finns juh åt Nemo iaf så han får nått super roligt i princip varje dag då han får springa med en massa kompisar & leka :)
Sket sig med willy:s för att dom 2 som skulle sluta hade ångrat sig och ville vara kvar där ist, blev lite deppad :( Jag som inte varit arbetslös på strax över 3 år och nu är det helt plötsligt gör mig förvirrad till tusen, jag blir galen på att vara hemma, vill hitta ett jobb, nu nu nu! Hoppas det ordnar sig snabbt! Annars får ja börja plugga, typ, eller nått :P
Nu ska ja dricka mitt kaffe & sedan blir det en dusch, åhh vad härligt :D

Måste få fråga

Ni som gått arbetslösa ett tag, hur gör ni eran vardag bra? Ja menar, ni har inte direkt nån hög inkomst så shopa shopa shopa borde va bland det sista ni gör ... åhhh less

Och städa hela tiden, blä?!


One week

Ja som ni förstår rubriken så har vi nu bott här i 1 vecka, känns faktiskt som längre, konstigt nog...
Nemo är kanon duktig på dagiset sitt, idag brydde han sig typ inget alls om mig utan ja gick bort och satte mig på en bänk en bit ifrån honom och han lekte så snällt med alla barn & förknarna, så kul tkr jag att det funkar för honom med, hoppas det fortsätter i samma visa.
Nu sitt vi och väntar och väntar och väntar på att Jesper & Marre ska sluta så dom kommer hem nångång, mkt roligare då dom också är här, o absolut då Leona är med för då har Nemo en lek kamrat att leka med.


Saknar mamma & Micke

Blogg torka

Ja nog har ja det alltid... hum... har så mkt att skriva om, allt nytt, allt som kommer hända o.s.v. men vart är orken då? den är som bortblåst, har imorgon iaf bott 1 vecka i Umeå & det känns helt fantastiskt, ja trivs som fisken i vattnet & nemo lika så, han har juh en massa kompisar här så och började på sitt nya dagis idag, och det gick faktiskt riktigt bra, blyg som vanligt, men det får man vara. Längtar tills den 1:a Oktober då vi får flytta in i våran nya lägenhet och allt, få möblera och skratta och bara ha det mys jag, jesper & nemo, mina vackraste killar <3 Jag älskar er så! Jag lovar att jag ska upptadera vad som hänt men inte just nu, äsch, det kmr längre fram, ni klarar er, right? ;)

Och ni får GÄRNA slå mig en signal om ni vill och fråga hur ja har det, och dom som inte har mitt nr kan få det, bara att fråga ;)

4 år

Grattis på 4-års dagen Nemo!!! Mamma & Peppe älskar dig!!