Svart

Ja då blir håret svart igen =) Blev så less på det röda, färgen ville liksom aldrig riktigt fästa i håret så färgen åkte ur direkt och då ser det bara skabbigt ut juh =S Inte alls roligt! Men nu blir jag allt en hot babe igen =D haha! Blir jobb idag, trodde ja skulle få va ledig men Petra ringde och frågade om ja kunde jobba mellan 16.00-22.15 och såklart sa ja javisst =) bra med pengar =) Helgen va super duper rolig =) Va hos Micke i lördags och åt middag =) Spelade krocket & fotboll i finvärdet och snacka bara en massa skit =) Sen kom min habibi Elionor förbi med hennes familj och det var juh en bra höjdpunkt för mig =D Sist ja träffade henne va juh i januari så vi hade lite små saker att prata om =D Love U min Habibi! Nä nu får det räcka med skrivandet, orkar inge mer =P herrå!

Hej =)

Haha, lika dålig varje gång att komma på nån rubrik =D Vet aldrig vad ja ska skriva där, kan sitta nån minut och bara fundera, haha pucko jag =D Jaja... Vad har hänt idag då? Inte mkt alls =) va och shoppade lite små leksaker åt Nemo, tänkte först köpa värsta häftiga setet med skruvmejsel, hammare, tång & hylsnyckel lr vad det het, men det är typ av nått gummi aktigt med plysch på, så ångrade mig och köpte inte dom åt honom =P Så det blev en sväng till Dollar ist där vi köpte lite mer sandlåde leksaker & en liten lastbil man kunde skruva i och så =) Då blev han super nöjd iaf =D Syster & broder var här en sväng idag med, gick ut och lekte med Nemo ute i sandlådan sen blev det mat =) Och USCH & FY vad det haglade här ute nyss, bläää =S Och åska & blixtra =S Tkr inte om sånt jag é =S nä nu ska ja mysa ner mig i soffan med Nemo medans han ser på hacke hackspett =D Herrå!


Jag & Madde hade så jävla roligt igår när vi skulle hem från jobbet! =D Jag kände att ja inte palla av att cykla hem så bad madde om skjuss =) Och det fick ja såklart, men va fan, inte visste ja att det va ett sånt helvete att få in en cykel i en SAAB 9000 bagage lucka heller, haha gud vad hon & jag kämpade innan vi fick till det med ett spännband =D Påväg hem så slog bagageluckan ner på cykeln hela tiden och det va juh Jesper cykel så Madde bara "Shit, den kommer juh va helt sönder slagen då vi kmr hem" medans hon samtidigt skrattar, och bilarna bakom vågade inte alls hamna nära Madde´s bil eftersom 1/3 av cykeln hängde ut =D haha! Och Jesper undrade vilka idioter det va som körde med bagageluckan öppen på andra sidan vägen och såklart saå var det vi =D Svårt att förklara hur roligt vi hade det kanske =P Men roligt det vare ska ni veta! =P
Hemköp by night! =D



En trött liten Nemo =)


fortsättning följer flera dagar efter =)

Ja men lördagen var helt underbar, Jesper kom hem vid 3 och ja va så lycklig då ja fick se honom stiga av bussen, ställde mig upp med världens leénde och en stor kram fick han och en massa pussar =) Sen så kom Micke och hämtade upp mig, Jesper & Brorsan, Nemo var juh redan där sen 12 tiden =) Kom dit så var maten nästan klar på engång och bra var det för ja var så himmla hungrig! Va köttgryta & potatis, jävult gott var det! Sen blev det av att spela lite krocket, och sen äta lite tårta =) Sen blev det lite bråttomt hem för Sandra hade fest i h-sand och hade lycktas fixat skjuss åt oss dit =) Så hem byta om sen dra vidare =) Men jag kände tyvärr att det var lite för unga människor där för mig tyvärr =S Så det blev bussen hem 22.50 sen. När man kommit hem til kramfors blev det att beställa ett skrovmål sen hem och vräka i sig, för ja var så hungrig IGEN! Gott vare =) Sen blev det myspys i sängen och sen natta =D

Vaknade klockan 12.10, det första ja tänkte på var Nemo som igentligen skulle komma hem 14.00 men ja saknade honom och smsade Andreas att han kunde komma med Nemo, så Nemo kom vid 13.00 tiden =) Han myspysa lite mer med han innan det va dax för jobb, 15.00-22.15 =S Men det hände endel utanför hemköp på kvällen så polisen fick lov att komma och ja med min nyfikenhet och uggleögon satt och stirra i kassan över vad som hände, polisen fick dra batong & pepparspray och grejjer =P Inte ofta man får se sånt i kramfors! Haha =D Sen då man sluta så var det att cykla hela vägen hem och se lite på tv och äta nått sen sängen =) Va typ den dagen det =)

Måndag, ja men då hände det väll ändå inget speciellt, hade ställt larmet på 07.20 för att Nemo skulle på dagiset 08.45 =) Men han va inte så peppad att kliva upp först men upp fick ja honom =) Blev välling, ny blöja & rena fina kläder på sig =) Se lite på tv och sen var det bara att traska iväg till dagiset =) Efter lämnandet av Nemo så gick vi ner på stan och fikade lite, tog en sallad jag, bakfickans sallad är helt otrolig, love it! Sen surrade vi lite med folk innan det va dax att hämta lill-snorre igen =) Och lika glad blir han varje gång då vi står och väntar på honom i hallen på dagiset =) Peppe, Mamma säger han med världens gladaste uttryck =D Sen blev det sussa för Nemo när vi kom hem =) På eftermiddagen/kvällen hände inget alls, det blev bara en hemma kväll med den kära familjen =)

Tisdag, ja samma sak denna morgon, vakna 07.20, klä på Nemo, byta blöja, se lite på tv & sen gå på dagis =) Ner på stan återigen köpa sig en sallad gå coh surra med folk och bla bla bla =P Men ja såg ett par assnygga skor idag, världens klack kanske! Men äckligt snygga! Mjau! Nu sitt man och väntar på att syrran & Marcus ska komma förbi =) Sen blire utvecklingssamtal på dagis klockan 15.30, ja och Andreas som sticker dit medans Jesper blir hemma med Nemo då för Nemo får juh inte vara med =) Nä nu ska ja skutta vidare, vi höres gott folk! Herrå

I Love My Life <3

Tada!

Nu sitter min älskling på bussen och jag längtar så efter honom! Han ska få världens kram då ja träffar honom =D Sen så blir det raka vägen till väja till styvfarsan som vi ska äta middag hos =) Ska bli riktigt nice =) Har lite problem inför ikväll hur man ska ta sig nånvart, får se vad jag & jesper fixar =)


Jag älskar dig Jesper Lindquist


Toddelo!

Ja men goddag kära bloggläsare!

Dagen började med att man vaknade strax efter 09.00 =) Låg och drog sig en stund med Jesper och njöt av den lilla stunden innan han skulle åka iväg till Umeå 10.40 =) När han hade åkt så kände ja, usch vad smuttsigt det är här hemma, så ja tog tag i saken och diskade, gjorde rent akvariumet, städade Det´s bur, dammsugade, skurade & bäddade sängen =D Känner mig as duktig! Nemo & Andreas är här nu med =) Blir så överlycklig varje gång jag ska få träffa Nemo då det inte är min vecka för man saknar honom så grymmt mkt! Vet inte riktigt vad som händer idag, ska ta en dusch snart hade ja tänkt =) Vet att ja ska umgås med Patric en sväng ikväll =P Få se få se, ensama nätter komma det bli nu iaf =( Och det känns inte alls roligt =( Men man tjänar juh på att få vara borta från varandra nåndag med, för då uppskattar man varandra mer sen =D Tkr så synd om dom som måste vänta flera veckor på att få se varandra igen så igentligen ska ja inte klaga på 2 ynka dagar, fult av mig =P Kanske blir och ta en öl ikväll =) Gottigottgott! Aja... nu ska ja skutta vidare som en liten hassellmus =D haha! Herrå!


I Miss You Honey!


Ensamma nätter :(

Ja imorgon åker Jesper till Umeå, han blir borta tills på lördag för då ska vi på middag hos min styvpappa för att han fyllde år förra veckan =) Men tråkigt att va alldeles ensam i 2 nätter juh =( Gillar inte alls att sova själv, nån som vill komma och joina mig i sängen? =D haha! Ja men annars har det varit tok lungt här hemma =) Inget speciellt alls som hänt =P Jobbade kort pass i måndags 07.45-12.00 som då var väldigt skönt men nu har ja inge jobb förens på söndag som då är 15.00-22.15, så man känner sig lite rastlös, visst det är skönt att va ledig nåndag men inte för många juh =P Sen börjar man fundera på vad grannen grillar förnått, fasiken andra gången som det typ luktar grillad katt (inte för att ja vet hur det luktar men ändå), luktar satan gör det iaf! Man håller juh på döööö här =P Spelar ingen roll om man har balkongdörren öppen/stängd, stinker ändå =S Aja.... Få se vad ska ja skriva för nå =) Jo hade utvecklingssamtal med min Chef på hemköp idag som gick mkt bra =) Han tkr jag är duktig och sköter allt som ja ska och är en spontan tjej & ärlig =D Och ja smöra lite och sa att han va den bästa chef ja haft men det är juh även sant så =D Hade varit och köpt en sandlek lastbil, hink, spade, kratta & sandfigurer åt Nemo för nåndag sen, och jag kände att ja kan inte vänta ända tills på söndag innan han får leka med den eftersom han är hos Andreas, så ja ringde Andreas igår och fråga om ja fick ta han nån timme & gå ut och leka med honom och det gick bra =) Och Nemo blev så glad över det, toklekte med sakerna och byggde figurer =D Lill älsklingen min det! Nu ska ja & Jesper snart över till Matti & Bettan en stund  på kaffe =) Ska bli kul! Men hare bra alla, har inte mkt mer att skriva tyvärr =S Tråkigt liv, jag vet =S Herrå!



Nemo, du ska bara veta hur mkt din mamma älskar dig, att du är värd allt
på denna jord för du är den bästa! Jag hade absolut inte kunnat fått en bättre
son än dig, inte en chans! Jag Älskar Dig Nemo Lars Vilhelm Eriksson Hellman <3





I See You! ;)


Rolig stund ;)

Jag hade det väldigt roligt med Patric´s hår igår xD haha!



Men i vanliga fall ser han ut såhär! :D As fin kille!



SJÄLVKLART så måste ja juh lägga ut en bild på mig själv :D



Bloggtorka...

Ja som vanligt har jag haft en bloggtorka, har ingen ork att skriva :P Men nu tar ja mig i kragen och skriver nå rader =) Som dom flesta vet har ja äntligen fått min lilla kattunge Fluff, han blev min i tisdags :D Snacka om en helt underbar liten kisse =) Hur mys go som helst och överaktiv, haha! Men det är så kattungar ska vara ;) Annars har det inte varit nå speciellt dom senaste dagarna, har bara jobbat och annars varit hemma lr varit ute på stan =) Blir jobb nu snart igen, börjar 12.00-18.30 sen blire kalas hos min kusin Felicia som blir 11 år idag :D GRATTIS Flisan! Så det ska bli riktigt roligt där ;) och det sitter juh aldrig fel med tårta och bullar heller, får väll hoppas på att dom inte ätit upp allt så ja blir utan eftersom ja kmr mkt senare =S Men annars i helgen så jobbar ja även imorgon 10.30-18.00, annars så blir det lugna muggar, ledig söndag iaf =D Då ska ja nog gå över till min kära vän Patric och hälsa på för det var evigheter sen sist =S Sen har juh Nemo hamnat i värsta trottsåldern, han är bara grinig och jävlig precis heeeeeela tiden! Man blir juh galen så man nästan ryck håret av sig =S Men han är mitt allt och jag älskar honom av hela mitt hjärta! Dessutom köpte ja en ny mobil i lördags =D En Sony Ericsson T700, en helt underbar mobil =D Den förra telen var inget för mig, va juh mycket onödiga grejjer på den som ja inte har någon nytta va då, men det va juh faktiskt riktigt bra kamera på den, nån som är sugen på en Nokia 6220, 5mp, gps, 1gb minne och sen allt annat som det brukar va på mobiler som internet och bla bla bla, ska iaf sälja den för 1000 kr =) Inte ens 1 år gammal och nu servad =)
 Nä ut och ta en cigg kanske sen mysa med familjen innan man sticker iväg på jobbet =) Herrå!

Fluff & Jag =D


Yes I´m a hard rocker yes I´m


Fluff som ligg och snarka =D


Kan inte tro att Nemo varit såhär liten! =O


 

Mamma <3

Jag Älskar Dig Mamma av hela mitt Hjärta!


Mamma & Dotter =)


Idag har det varit storhandling på stan tro jag ;) Va och köpte en ny kattlåda med lock och svängdörr lr vad man kalla det, lill missen min kmr juh förhoppningasvis nu i veckan :D Nya matskål & dyr kattfodret till den =) Min kisse ska inte få nån eldoroado mat lr sånt skit utan här vankas det fin mat ;) Annars så blev det ett par nya leggings till mig =) Och Jesper köpte ett par nya byxor =) Har även inhandlat morsdagspresenten redan nu ;) Kan juh tyvärr inte berätta vad det är om mamma skulle få för sig att läsa min blogg ;) Nä nu måste ja snart gö middag, en väldigt tidig middag =S Börjar jobba 15.00-2015 ikväll =P Yes yes =) Höres allihopa =) Puss!

Lite bilder sen gårdagen ;)