Vi är alla sjuka!

Har inte blivit så mkt bloggskrivande, alla vi är sjuka som bara den :( Jag låg med 39.8 graders feber i förrgår kväll fast jag tagit febernedsättande tabletter, fy fasiken vad jag mådde då, spydde även flera gånger, lr ja försökte spy, gick inte så bra då jag inte hade ätit nått utan det kom bara upp segt geléliknande slem, vidrigt! Magen va inte alls på G, huvva! Nu har jag som en propp i högra örat så hör knappt nått där och jävulst ont i bröstkorgen sen jag hostat så mkt, så fort man är påväg att hosta försöker man att hålla sig för att inte ska göra ont, usch! Täppt i näsan, ont i ryggen, ömm i kroppen, seg i huvudet fan kan man va nå mer då man är sjuk? Njaa?

Ja mina små älsklingar blev båda sjuk inatt, Jesper spydde imorse och hade 38.5 graders feber, Nemo har bara feber än så länge och har 39.4 graders feber, men pojken vägrar ta alvedon (flytande) , hur vi än gör, blandar det i Cola som han älskar, sylt ja men allt, men inget duger, någon som har nån ide hur vi ska få i han alvedon som? blir galen! Jag älskar mina sötnosar och tyvärr är det nog jag som är smittkällan :( Skämms på mig!




Jag Älskar Dig!

Nya äckliga bilder på Jesper´s fingrar, känsliga bör INTE titta! HÄR


Jesper Erik Lindquist! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Du är den underbaraste människan som finns! Inget jag utan dig, föralltid vi älskling! 2/4-07 Blev du & jag ett VI



Ja hur har annars dagen sett ut, valkna halv 8 av väckaren, måste kliva upp då så Nemo hinner komma på dagis i tid, viktigt att gå dit med han nu för han är tvär ledsen då man lämnar han där för att han aldrig brukar vara där, så ovan, och jag har varit för lat för att lämna han där bara för 3 ynkliga timmar. Sedan så gick man hem, tog sig en varm och skön dusch, njuuut! Sen så gick man för att hämta han igen, gick lite på stan, träffa lite folk man surrade med sen skulle jag på Frejas (ungdomsmottagning) för att kolla mitt kejsarsnitt jag gjorde då Nemo föddes, jag har som en knöl på höger sida som jag kan få väldigt ont i och det ömmar jämt, så dom tyckte jag skulle kontakta en läkare som skulle skära upp och titta vad det kan vara då, USCH! Hemskt! Så får se imorgon när det blir av då jag ringt vårdcentralen för tid. Sen efter man kommit därifrån så skulle vi till vårdcentralen för Jesper´s fingrar, ja och ni ser juh hur dom ser ut nu på länken där uppe, not nice, men blir förhoppningsvis bättre tills på fredag då han hade tänkt gå tillbaka till jobbet igen för hans sista sjukdag är nu på torsdag, jaja, hoppas hoppas hoppas är det enda man kan göra :P Sen blev det dollar, handa en massa saker som våtservetter, tandborstar och såna hushålls saker. Sen gick vi på hemköp och handlade hem lite mat för idag :) Kort beskrivning på vad man gjort idag, men ni förstår nog :P kvällen blir lugn förutom att man ska åka och handla med min kära underbara vän Maria.


Lång kväll för Nemo igår med, less blev man, somnade inte förens 23.30, ja lova att man velat rycka av sig håret X antal gånger igår, men han var juh faktiskt snäll, men det är juh så att man gärna vill ha det lite privatliv och lungt på kvällarna när man har haft det fullt upp hela dan. Jaja, han har sina perioder.


Me, Myself and I





Basic Element

Basic Element som jag filmade igår på kramm!









Man har juh för härliga arbetskollegor! Haha!



Hade så grymt kul igår så jag vet inte vad, träffa så många trevliga människor, Som marléne, Katja, Lotten, Helena, mina arbetskamrater ja en massa helt enkelt! SÅ jäkla kul!

Sötare än sötast!

Barn kan somna på så roliga sätt, iallafall min lilla Nemo =)
Han är för underbar och jag älskar honom av hela mitt hjärta!



Jag suger

Jag suger på att skriva blogg, har inte haft någon ork dom senaste dagarna! Har jobbat kvällar på hemköp sen har man juh pojken på dagarna så oftast finns det inte tid att sitta här en stund och skriva nått... Men nu tar jag mig lite tid =) Jesper´s fingrar börjar se mkt bättre ut med, och glad är jag för det såklart, men han har en fruktansvärd smärta istället, och inte får han nå värktabletter utskrivna utan får käka 500mg alvedon stackarn, cp läkare här i kramfors! Grannen som vrickade foton fick tradolan lr hur det stavas och jesper får alvedon för att sågat av sig fingertopparna, låter lite skevt, lr hur? Ja hur som helt så mår alla bra under omständigheterna, Nemo är juh frisk och kry och det är juh super! För inte ska han bli nå sjuk heller, hatar då ens barn är sjuk, så jobbigt då man inte kan göra nått åt det än bara ge värktabletter :( Många som varit sjuka faktiskt, sån period kanske, Januari månad, bläää! Men vi flyttar i Mars med till hällgumsgatan :) Vi tjänar 1000 kr i månaden på att flytta dit istället och det är juh ganska mkt pengar ändå för oss :) Så jag längtar som fan!

Imorgon blir det utgång och jag längtar så mkt! Kramm Kramm Kramm, Basic Element spelar där imorrn :) Mkt folk som ska dit har jag förstått :) Blir jag & Maria och några vänner som drar ut, Skojj! Hade en sån tur för ett tag ville inte maria som skulle bju ut mig inte gå ut men som tur ändrade hon sig, tjohej! Så nu blire kramm för fulla muggar! Blir väll nå kort som ja lägger upp längre fram :)

Sen var ja räddaren i nöden i förrgår med, en tant på säkert 75-85 år åkte spark efter vägen på trottoaren, helt plötsligt ramlar hon omkull och ligger en liten bit ut på vägen där bilarna kör, jag tok springer dit och sen kom det en annan kvinna också och vi hjälpte den gamla tanten upp, hon var så chockad och det hade varit första gången hon tagit ut sparken den här vintern, men som tur gick det bra och alla va glada och nöjda :)




Nu ska ni få en bild på Jesper´s fingrar hur dom ser ut nu, jag tkr själv dom ser jätte bra ut, tryck på HÄR kommer ni till länken.


Jag & Jesper en helt vanlig dag xD




Måste bara hälsa till Andreas att han ska krya på sig med!


Tjohej!

Då var helgen över då, inte hänt mkt alls då förutom att vi haft några vänner hos oss, och det har juh varit supertrevligt =) Och nu har jag fixat färska bilder på Jesper´s fingrar med, dom som är känsliga bör INTE trycka på den HÄR länken! Imorgon kmr Nemo hem :) Ska bli så underbart :P Nä nu orka ja inte bajs skriva nå mer :P Herrå!

Fingertopparna

11.29

Ja min älskling Jesper sågade av fingertopparna en bit idag på jobbet :´(  Jag blev så chokad då han kom hem :( Nyvaken och stog och gjorde iordning välling åt Nemo i köket då ja hör "hej" och tänkte nu är ja skitzo när ja hör Jesper´s röst när han är på jobbet, jag tittar mot dörr öppningen och där står han, visar bandaget på fingrarna och förklarar vad som hänt och jag brister ut i gråt :( Ja blev så ledsen :( För inte vill jag att min älskling ska göra sig illa, nog för att man kan vara beredd på att nått sånt kan hända på hans jobb då han jobbar som snickare och jobbar med maskiner vareviga dag, men ändå tror man inte att nått sånt kan hända just honom :( lång fingret och pekfingret han skar av en bit av :( men som tur var det juh inte hela fingrarna eller handen :) Läkaren på vårdcentralen sa att det kommer nog växa ut det han kapade av, och det är juh bra :) Men nu lär han bli sjukskriven ett tag så fingrarna får bli bra :) Jag älskar min snutte gubbe av hela mitt hjärta och vill juh inte att nått illa ska hända honom :(  Ska snart på stan och köpa pencilin till honom som läkaren skrev ut på recept :)


Annars idag blir det jobb ikväll på hemköp, så jag får hoppas att det går bra för Jesper ikväll med Nemo då han ska natta honom, för Jesper sa att ja skulle gå och jobba och att han fixar det ikväll :)

Älskar min Jesper & Nemo mest av allt!



15.47

Jag har nu varit med Jesper på läkarstationen då han bytte bandage runt fingrarna eftersom att blött igenom en hel del, och som Jesper förklarade det så verkade det inte va så farligt men jag därimot mådde illa då jag såg hur det såg ut :( Pekfingret såg ut som en nykläckt blomma typ, helt uppsprättat och långfingret var helt kapat mitt på toppen :(  USCH! Jag hoppas aldrig nå sånt där ska hända min älskling igen :( Var även på handelsbanken och titta om vi fick ta ett lån till ett hus vi vill flytta till och det såg väldigt lovande ut, ska in dit igen imorgon och lämna lite mer uppgifter bara, tjoho! Nä nu ska jag diska och hjälpa Jesper att duscha eftersom han inte får blöta ner handen sin :( Puss Puss på min älksling Jesper!

Herrå


Hosta

Jag har fortfarande hotsa, på tosdag har jag haft det i 3 veckor :( Jävla rethosta! När jag får hosta är det som att den aldrig går över och man blir alldeles slut i kroppen och orkar ingenting :( Nemo är frisk och kry iallafall och det är huvudsakligen tkr jag :)
Ja ikväll äre iallafall jobb, känns skönt att få komma ut och jobba lite :)
Nemo gubben kom hem idag med, sötpruppen min :) Så jäkla sötnos han är, sitter och säger att han saknar peppe (jesper), min gó gubben Jesper kommer juh snart hem, och en timme ungefär, ska anfalla han med en massa pussar då :) hihi :) Miss him like hell!

Älskar min Jesper & Nemo mest av allt!


Nå fler som ja känner som har facebook kan juh söka mig där :)

Tkr om min Elionor & Maria :)



Maria & Jag <3

Har funnit en ny vän med namnet Maria och jag bara avundas hon, en helt underbar tjej och vi är precis likadana :) Vi var ut i fredags och har några bilder jag ska lägga upp :) Man tackar Peter så mkt som gjorde att hon och jag träffades och började umgås :) Maria gumman :)

Det är Cicci som tagit korten :) Hon som lutar sig mot mig på bilden :) Underbar människa :)


Jag & min Maria, Lägg till hur brun hon är, jag ser fan ut som en likmask xD


Typiskt Fritte & Jimmy med deras posér, haha!



Imorgon då?

Imorgon blir det en lugn dag, ska träffa Roland tro ja det var sagt som :) Var ett tag sen nu så det ska bli kul faktiskt :) Jobbar kväll tis-ons :) Va jag vet nu, Petra lär väll ringa så fort det är nå mer :) Och sen jag skrev sist så är det väll ganska bra än iallafall, less på endel apstjärtar men man får stå ut så är det bara helt enkelt :P Ikväll ska man se på trollkarlens hemligheter på 5:an, guuud vad intressant det komma vara, då dom avslöjar hemligheterna :) Längtar! Idag for Nemo till Andreas, han blir där tills på tisdag, sen är det Andreas helg med :) Bio blir det i helgen, det vet jag! Med go gumman Maria & Mikey :) Längesedan man var på bio så :) Nemo var därimot på bio idag med styvfarsan, Pia & Felice, satt så snällt men somnade efter halva filmen sa styvfarsan, haha! Go plutten! Blir kaffe hos Maria imorgon kväll med :) Näää nu blir det en rök och sen glo lite på tv och vänta på att tvättmaskinen blir klar så man får hänga upp tvätten :) Herrå!

Imorgon blir det ner plockning av julgardiner och ljusstakar och allt, usch, julen är redan över :´(


Fuckers ....

Om vissa fuckers får min morsa att gå in i väggen då ska dom få se på faaaaan, jag jagar dom all night long!


 You know that I Love You Mum.



Jag är trött, less på vad alla ska hålla på, folk som lägger sig i som ABSOLUT INTE har med saken att göra, jag vill stampa på dom!



Ingen mobil!

Jaha, då var man utan mobil då, lämnade in min telefon på lagning idag för att vissa knappar inte funkade på den och den började förstöra bilderna i telefonen :O SÅ det enda sättet ni får tag i mig nu är genom Jesper lr MSN. då vet ni det!

Uppdatering!

Nu har jag mobil igen, fick låna en av Peter, snäll han är :D Så ring på :)

Bruce

Ja som jag skrev i bloggen igår köpte jag juh en kampfisk :) Den ska heta Bruce, tyckte det passade på en kampfisk ( tänkte på hajen i hitta Nemo) haha! Ska lägga ut bilder nu hade jag tänkt, hur jäkla fin som helst!





060905
Nemo Lars Vilhelm!

Mamma älskar dig av hela hennes hjärta! Du är den vackraste i hela världen och så himmla underbar! Du är det bästa som finns! En dag utan dig är en dag med mkt lidande! Puss Puss på dig min älskade son!




Dagens händelser :)

Ja idag var vi på Birsta som sagt :) Ja vad köpte jag då, Ett linne, nagelfil, nagellack, navelsmycke, Kampfisk & Akvarium & ett par nya AS SNYGGA Stövlar! Fy fan vad jag älskar dom :) Kmr upp en bild :) Kostade 700 kr men det var dom fan värda! Me like alot! Nä nu ska jag snart iväg och jobba :P Herrå!


I´am too cute for you

Ja nu sitt man med hårfärg i håret och en ljusgrön ansiktsmask i ansiktet, kan ni gissa om jag är sexig? haha! Ska lägga upp en bild, måste bara :D Imorrn blire Birsta med Maria & Jesper gubben min, super kul! Komma NOG ta en sväng till min habibi på sundsbruk med och dricka en kopp kaffe :D

Vissa dagar kan jag se jävligt död ut :P


Och vissa dagar se mer levande ut :D


Sliten...

Ja idag är man smått sliten, ingen bra natt inatt alltså :( Nemo vakna 01.45 och vägrade somna om utan låg bara och skrek i sängen, man höll på att bli vansinnig, är man sjuk vill man sova men icke. Han måste haft en marddrömm eller nått, han och Jesper gick och la sig i soffan och somnade där medans jag låg kvar i sängen, men jag vaknade typ 30 gånger och det var grymmt jobbigt så idag är man dyng slut :( Blääää! Nemo åkte nyss till Andreas med, ska vara där tills på onsdag, blir nog bra det :) Får man sova lite själv och utnyttja dom 3 sista semesterdagarna med Jesper som han har kvar... Min älskling! Tro vad dagen har att erbjuda då, vet inte än iallafall, hoppas det är nått bra, behöver det efter nattens omständigheter. Nu tror jag att jag ska gå och piffa till mig lite så jag ser lite levande ut, ser ut som en halv död grobian, mindre snyggt då :P

Vad har hänt 2008?

Januari

Jag och Jesper blir sambos & Nova föds

Februari
Jag & Jesper förlovar oss, Jesper blir
anställd på Såthes Snickeri

Mars
Johannes omkommer i en bilolycka

April
Jag & Jesper firar 1 år tillsammans, Emil
blir 2 år

Maj
Micke fyller år

Juni
Syrran tar studenten

Juli
Jag & Jesper fyller år, vi far på semester
till Lycksele med Micke & Syrran

Augusti
Emil Bylund omkommer i en bilolycka

September
Nemo blir 2 år, min bästa vän fyller år,
 jag piercar mig i läppen

Oktober
Vi avlivar våran katt Puff

November
3 år av saknad efter Maya Stenmark

December
Julia föds och vi hälsar på min bästa vän i
ett par dagar nere i Sundsvall.

Sjuk :(

Jag är sjuk :( Uscha mig, kom till jobbet igår klockan 16.00, träffar på Marie och hon ser att det är nått med mig men jag förstår inte vad? Men senare bryter det ut, den jäääävla förkylningen, så det var väll det hon såg som va fel :( Jävla helvete, jag tyckte jag nyss var sjuk juh :( Nemo som smittat mig, hade jätte svårt att somna igår, så fort jag svalde hostade jag och jag fick ont i hela bröstkorgen upp till adamsäpplet eller vad man kallar det, låg och kved i sängen innan jag somnade. Men jag vaknade iallafall upp på en bättre sida idag, hosta & jätte ont i halsen men bättre och jag är nu även täppt i näsan :( Marie ringde och frågade om jag kunde jobba kväll idag men nå ork till nått sånt när man är sjuk vet jag inte om jag har så det blev att tacka nej tyvärr :( Känns BAJS att tacka nej till jobb :( iallafall om man är vikarie, men vi vikarier kan juh inte rå för att även vi blir sjuka som Marie sa :) Ska även tacka Marie för att hon ringer mig, det betyder jätte mkt :) Men snart så måååste jag gå ut på stan, måste köpa näs spray och hostmedicin och en parfym jag va och sniffade på igår på anybody, jag bara älskade den, Måste ha! Va bara 1 kvar så hoppas den är kvar idag.

 Host Host :( Aj Aj, gör så ont :(

Stackars lilla Mikaela :( På bilden är jag i ett frisk tillstånd :P Nu ser jag döende ut :(


Blev en liten längre tur än vad jag väntat mig, påväg till stan kom jag på att vi hade slut på sköljmedel så det var bara att gå på dollar och köpa, och då köpte jag även en ny hårtork, en hårtork som även är en platt tång :) As häftig :) Behövde en ny för den jag har nu har jag haft sen jag var 10 år, haha! Men den har hållt och det tkr jag är ganska roligt :) Sen blev det som sagt anybody, blev parfymen jag ville ha och ett örhänge :) Tappat ett i mitt öra :( Den som sitter i örat, vet inte vad stället heter där. Blev sen konsum, satte oss på fiket och jag tog en varm kopp med kaffe, hela kroppen värmdes sen blev det att gå in och handla när man ändå var där (föredrar hemköp så mkt bättre) , blev hårfärg, chilinötter & snabbkaffe :) Sen hem typ efter det, då var jag klart med allt. Och uscha mig vad kallt det är ute idag! Jag hatar kyla! Sommarn är helt klart den bästa årstiden! Bara ligga och trycka i solen, mys! Jaja, nu har jag varit duktig idag och uppdaderat bloggen iallafall :) Herrå!

Älskar Jesper & Nemo


Grattis Nova!

Grattis till den sötaste tjejen som fyller 1 år idag! Nova gumman!
Kramisar Mikaela, Nemo & Jesper