Underbart väder :)

Verkligen toppen väder idag :D har varit ute med Nemo så han fick leka av sig lite i lekparken :D Tog en heldel kort dessutom :D Hoppas man får lite färg efter denna dag nu bara ;) höhö!! man känner sig som ett lik!! ;D Uppdaterar mer ikväll då det hänt lite mer saker troligtsvis ;)

Fick ett super sött kort på mig och Lilly igår :D Även den kommer upp här :D Älskade lilla Lilly :D
Go Amanda!!

Klockren kommentar Amanda kom med i min blogg idag ;) Svar på tal till den anonyma som skrev tidigare ;)


''om du har en familj o sånt underbart liv varför lägger du då ner på slänga ut massa skit din jävla nolla du har ju verkligen inte ett liv o nä man kan inte tro att du ska bli 25år för du lever ju i kiss o bajs åldern bara kolla dina inlägg idiot. du skriver ju inget intressant mer än om dina feta polare och ditt patetiska fläskiga liv... '' - Men hon lägger väl sin tid på vafan hon vill din idiot. Du är ju fan inte bättre som slänger skit på henne och inte ens kan stå för vem du är. Lär dig skriva som folk och inte som en jävla snorunge. Och hennes ''feta'' polare är intressant för henne och hennes läsare, eftersom det är vardagliga saker.Jag säger det bara, BRING IT ON!! ;)

Ångest...

Har en sån fruktansvärt stor ångest så det inte är sant!!! Nu när älsklingen är i Umeå och jag får vara kvar här hemma i Kramfors, jag vill juh flytta nu nu nu!!! Men jag kan inte :( har inte hittat någon lägenhet i Umeå än och dessutom har vi denna 3 månader till, rättare sagt till den 31:a augusti ... åså har jag mitt jobb här med, där jag jobbar fram till den 22:a augusti... ska tjäna in lite extra cash i sommar som man kan ha användning till i Umeå. Så skönt att man får hem mannen på helgerna iaf, nog det bästa som finns på hela veckan!! :D Och om 3 veckor så åker jag & Nemo upp till Umeå till bästaste Ann-Marlene :) Så kommer Jesper dit också åså umgås vi allihopa, längtar som ett tok!! Men det går nog snabbt så är vi där :D

SAKNAR DIG ÄLSKLING!!!

Sen vill ja pussas en massa med sonen min som kommer hem imorgon från far sin, längtar som ett tok tills dess med :D Min älskade lilla son :D Jag Älskar Dig så jag nästan går åt!! Och som det alltid har varit så är du Mamma´s Pojke :D


Bring it on ;)

Boooooring

herrn min har nu åkt tillbaka till Umeå, så himmla tråkigt :( Syns inte förens på fredag igen.. men dessa 3 dagar lär gå snabbt så det är juh inga problem :D hihi!!

Kära bloggläsare, vad är det ni avskyr mest i bloggvärlden? Tror ni vet vad jag avskyr ;) Kissie eller som endel storbloggare kallar henne Pissie ;) Mer passande namn tkr jag!! men jag måste juh även säga att hon är ganska modig som vågar provecera folk som hon gör, för jag menar nog har det varit många psykiskt instabila människor som läst hennes blogg ibland och vem vet vad dom kan göra?!! :O nära döden upplevelser kanske tänder igång hon ;) hahaha!!!

jag avskyr juh som jag sagt i tidigare inlägg anonyma kommentarer... varför kommenterar ni ens om ni inte ens kan stå för vad ni skriver?!! helt sjukt egentligen... som t.ex. "jag tkr du är dum i huvudet för att du är ful" åså inte våga stå för det, jag menar, inte så att ja kommer och dödar er med min största kökskniv, eran åsikt, erat liv, inget jag kan ändra på ändå ;) Menar denna blogg är juh till för att JAG ska skriva av mig om precis vad jag vill, jag tänker juh INTE sitta och skriva om vad DU tkr och tänker :P Men därimot är folk alltid välkommen med sina tankar, inget mig imot ;) ganska roligt med sjuka kommentarer som ja fått dom senaste 3 dagarna ;) Man underhåller sig lätt med dom ;) Även såna gånger jag gärna uppdaterar min blogg ;)

Jag avskyr även dom som tror unga mammor är världelösa mammor, dom som inte gått igenom samma sak som en annan och inte har ett barn, hur kan dom ens våga komma och säga hur världelösa vi är?!! Visst det finns många föräldrar som aldrig skulle ha blivit det, men då gäller det inte bara dom i 15-22 års åldern utan även dom som är mellan 23-45år... Jag tkr det är sjukt hur endel kan dra alla över samma kant? känner t.ex. kissie & bezie mig? Har dom rätt att säga att jag var/är en värdelös mamma för att jag fick barn när jag va nyfyllda 21 år?? Alltså skulle dom komma och säga nått sånt till mig så säger jag bara "blixtar och dunder magiska under * smack, in your face * ... Jag blir så jävla arg av bara tanken!! Och hur kan ni anonyma sitta och försvara såna där människor, jag fattar inte ens med er? Brunnit i huvudet på er med är juh väldigt tydligt!! Ähh ;P


Har även fått upp mina unika besökare med 90% på dessa 3 dagar, och hur lovely är inte det då? :D Bring it on ;)

Nä nu ska jag dricka mitt kaffe sen får vi se vad som händer ;) PUSS

BTW - Tack för dom finna kommentarerna mina kära vänner :D Jag uppskattar all stöd jag får :D Ni är guld värda!!!

Såg även att jag fått en kommentar från en tjej som undra vart jag hade köpt min förlovningsring ;) Och den finns på guldfynd :D

fick en härlig kommentar till från en anonym

Denna människa fattade tydligen inte mitt inlägg tidigare där jag skrev " Ja det är faktiskt ganska roligt att folk vågar kommentera här och säga sin åsikt, MEN GE FAN ATT VA ANONYMA ;) Tkr det är så himmla löjligt, har man en åsikt så ska man juh våga stå för den och stå upp för sig själv, men tydligen kan inte dom 2 missfostrerna som kommenterar min blogg göra det ;) "

Men det hon inte vet om är att jag hittat vem hon är ;) TAAAAAADDDDAAA!!!och detta var kommentaren från henne --->

om du har en familj o sånt underbart liv varför lägger du då ner på slänga ut massa skit din jävla nolla du har ju verkligen inte ett liv o nä man kan inte tro att du ska bli 25år för du lever ju i kiss o bajs åldern bara kolla dina inlägg idiot. du skriver ju inget intressant mer än om dina feta polare och ditt patetiska fläskiga liv...Tro om mina vänner kommer uppskatta detta inlägg ;)


Roligt

Ja det är faktiskt ganska roligt att folk vågar kommentera här och säga sin åsikt, MEN GE FAN ATT VA ANONYMA ;) Tkr det är så himmla löjligt, har man en åsikt så ska man juh våga stå för den och stå upp för sig själv, men tydligen kan inte dom 2 missfostrerna som kommenterar min blogg göra det ;)
Dom som känner mig vet om att jag är inte den som lägger mig så lätt då det blir krig ;) utan jag glappar på ganska ordentligt och säger verkligen vad jag tkr och tänker, så den som kommenterar min blogg får alltid ett svar tillbaka ;) Remember that ;)

vad tkr ni kära bloggläsare om Kissie? Är hon den ni vill leva som?

Kissie´s förebild ;) Hahahaha!!

Ännu en älskad kommentar ;) HAHA!

Kommentaren -

Tyärr har den där människan rätt i de den säger... Dom kan anmäla dig för förtal..efter som du inte känner alexandra så borde du ju inte prata om henne du är bara en av alla andra nollor som är avundsjuka..haha du vet om att du hängdes ut på kissies aka Alexandra.blogg här om dagen va?:P men hon tog bort det efter 1 timme. Såg hon kalla dig fläskpadda haha de så kul me små flickor.:P

Svar på tal -

Otroligt ;) Anmäl mig då, tjänar ni på det så varsågod ;) haha men känner Alexandra mig då och har rätt att skriva fläskpadda om mig på henne blogg? Alltså är du lika dum som hon innan som kommenterade min blogg?!! Och avundsjuk? Är du seriös, ja avskyr deras bloggar och ja skulle ALDRIG vilja bli en av dom :D Jag har min familj och sysselsätta mig med inte en mongo blogg där man skriver elaka och trakaserande inlägg som Kissie, och små flickor? haha jag fyller 25 i år!!! Va fan är det för fel på dig, ta reda på lite fakta om mig innan du börjar skriva ;) ÄLSKAR DIG SMULAN :-*

Den roligaste kommentaren jag någonsin fått

Kommentaren från en anonym -

för det första din jävla blogg du tjänar inte ett smack av den för det andra sitt inte o skriv om dom som kan ha makt över dig sen för de tredje så kommer jag anmäla detta inlägg din fläskpadda!


Svar på tal -

haha du var den dummaste jävel som någonsin läst min blogg ser jag, snacka om att vara en tragisk människa som inte ens vågar stå för vem du är ;) Sen vet jag väll ändå sj att jag inte tjänar ett smack på min blogg och hade då aldrig tänkt göra det heller, men det finns juh 3000 gånger bättre bloggar som tjänar bra med pengar, inte såna som Bezie & kissie som inte borde få ett öre för hur dom skriver, tragiska ungdomar är vad dom är. Nästa gång du kommenterar så kan du berätta vem du är med fjolla ;) Och sen vad har du att anmäla över vad jag skrev? ja har inte skrivt en enda hotelse till någon utan allt jag skrev är juh hur jag tkr och tänker, men såna som du är för trögfattade över att förstå det!! :D :D :D Puss och kram på dig snuttan ;) Love U

tragiska människor

ja vad säger man om endel kända bloggare? det är juh fruktansvärt tragiskt hur dom better sig, visst dom spelar nog väldigt mkt också MEN nångång får det väll va nog? tänkte på den nya mesen Bezie som tror han kan leka allan ballan, men seriöst, kolla på honom, han ser juh inte normal ut alls!! En fruktansvärt ful kopia av han i Tokio Hotel som sjunger !! Kommer med sina meningar som "It´s so Bezie style", seriöst människa, klipp dig och skaffa dig ett liv fuck face!! Det är en såndär människa som söker uppmärksamhet och vill helt enkelt bli ihjäl slagen, helt sjukt hur man kan vilja det? Och det värsta är juh att man läser honoms jävla blogg med, men det är inte för nått jävla nöje utan för att man bara måste kolla vad fanskapet skrivit denna dag och beklagat sig över och att han är så himmla perfekt, tvi tvi på såna som honom!!!

Sen har vi juh kissie , kändaste bloggaren i Svergie, in my ass!!! Finns juh betydligt bättre bloggar än henne som Kenza & Blondinbella ... tragiskt hur en människa kan lida så himmla mkt med sin tunna smala kropp, hon måste juh seriöst tycka hon är tjock då hon redigerar alla bilder hon lägger upp, ILLA!! Kissie, go and fuck yourself!!

sen finns det juh faktiskt en blogg jag gillar starkt ;) Och den heter Finest , där avslöjar dom det mesta om dessa bloggare ;) Inte alls helt fel anser jag ;) Där får man ett riktigt leénde på läpparna, inte ett hånleénde som man får till dom andra 2 här uppe ;)

Nu ska jag sluta klaga, ska fixa till mig lite sedan så ska jag cykla med Nemo till mamma min, han ska sova där inatt :)

Föräldramöte, snack med chefen på hemköp & sedan lunch hos Svärisarna

Ja föräldramötet gick kanon idag :) Nemo hade ritat en liten teckning där han hade ritat mig, peppe, pappa, han själv, en sol & gräs :) han tänkte nog på sommarn då han ritade den sötnosen :D Åså hade han fått lite små frågor som "Vad gör dig glad - Att vara med mamma" hade han sagt då, och gissa om man sken upp som en sol då jag fick höra det :D mamma´s kille :D hihi!! Jag Älskar Dig Nemo :D

var även ner på jobbet idag och talade om för Stickan (chefen) att ja flyttar till umeå efter sommaren (31:a Augusti) , sa att jag kan jobba fram till den 22/8 hos dom :) Stickan förstog varför ja sökte mig vidare eftersom dom ska skära ner på tider efter sommaren :) så det kändes super duper skönt :D hihi!! Så nu är det ordnat också :)

Efter Nemo varit på dagis så gick vi till svärisarna på lunch, inte helt fel :D nemo fick pizza medans vi vuxna åt kallrökt lax & dillstuvad potatis, och gott var det :) Mums!! satt sen och pratade ut en hel del och det kändes himmla skönt må jag säga :) hade endel tankar att dela med varandra, vi var där i typ 3 timmar och för en gångs skull kändes det inte alls stelt att vara där :) Kanon!!

Har inte större planer för ikväll, lär bli lugna puckar, är ganska så sliten och trött bara, men det får man vara ibland tkr jag :) Jobbade juh kväll igår till 23.15, hemma 23.30 och då hade Nemo vaknat för att han drömmt en mardrömm :( Så ja la honom i soffan bredvid mig en stund så somnade han om ganska så fort :) Somnade inte förens 01.15 och skulle upp 07.00 för att Nemo skulle iväg, fick verkligen tvinga mig ur sängen ;) haha!!

Nän nu ska ja vänta på att min favorit Jesper ringer upp mig :) bye bye then!!

Föräldramöte :) + Min lilla hemlighet ;)

Godmorgon gott folk ;) dagen startade för ett litet tag sedan, ska på föräldra möte på nemo´s dagis klockan 09.00 idag :) Andreas kommer hit vid halv 9 sen så åker vi direkt dit typ :) Ska bli skönt att höra hur Nemo har det där och så ;) Ska också även berätta för dom att vi flyttar till UMEÅ efter sommaren, där är nyheten jag inte berättat för dom flesta (närmaste vännerna vet) ;) Tänk er själva att lämna denna byhåla och flytta till Umeå?!! Helt jävla underbart och jag är så jävla lycklig!!!

Jesper fick jobb där i fredags :) Så han kommer spendera näst intill hela sommaren i Umeå, han kommer hem på helgerna :) medans jag är kvar här i kramfors över sommarn och tjänar in lite extra pengar då jag jobbar och tills uppsägningen på lägenheten är uppsagd :D För som jag förstått ska hemköp skära ner på tider efter sommaren och då har ja inte alls råd att stanna kvar här... Finns liksom inge framtidsplaner här i kramfors!! Inte mkt att göra åt utan bara att söka sig vidare :) Blir bra det också :D Är juh så glad att jag ska få leva mitt liv där uppe med Jesper, jag älskar juh honom så hemskt mkt, är fortfarande nästan som lite nykär i honom fast vi varit tillsammans i över 3 år, hur fantastiskt är inte det?!! :D Och så har jag aldrig kännt för någon annan, det är nått speciellt med min man ;)

Kommer iaf åka ner var 4:e vecka till Kramfors för att lämna Nemo hos Andreas :) Vi kom överens om att ha det så, för med Andreas ekonomi så kan han inte ha nemo varannan vecka och jag förstår honom. Så 3 veckor hos mig, 1 vecka hos Andreas och så fortsätter det :) kan bli skönt för Nemo :) Tur han har en pappa man kan prata med och lösa saker och ting bättre än vad vi någonsin kunnat :)

Förstår ni hur lycklig jag är?!!! jag ska bli Umeå bo!!! Inget jag kunde annat för ett ½ halvår sedan :D Och har juh även min bästa vän Ann-Marlene där uppe :) Så det blir så bra att komma närmare henne igen med :D Sen flyttar våra grannar Therese, Ingemar & barnen upp med :D helt otroligt va kul det ska bli :D Nu vill jag att sommaren bara ska skvischa förbi :D Så jag får flytta upp nångång och få bo heltid med min älskade man igen ;)

men nu fick ni iaf veta nyheten!! ha en toppen dag alla för det ska jag ha :D

Mina fin fina killar!! Jag Älskar Er!!

Snyggaste killen i hela världen!!!

Fick någa härliga kort idag på Nemo, där han bland annat vinkar, ser vacker ut , flörtar, och "fånga näsan" leken :DLångtråkiga dagar

usch vad dagarna är långa då man är ensam hemma. jesper är där han är och Nemo hos sin pappa. Så fruktansvärt drygt. Förhoppningsvis ringer Therese snart så man kan få komma förbi där och surra lite. Och datorn & diskmaskinen är sålda kära bloggläsare ;) Så inge mening ni frågar om dom längre ;) Gick himmla fort att få bort dom 2 sakerna iaf ;) höhö!! Är nu 1300kr rikare och det är juh inte alls helt fel för här ska det sparas pengar för fulla muggar :D Kommer att behövas, det vet jag ;)

Annars har det idag bara varit en himmla lugn dag :) varit och gjort några ärenden, skönt att dom är bort gjorda iaf :) Nä nu blev det genast tråkigt att skriva blogg xD haha!! Kanske kommer ett inlägg senare ;)

Saknar dig älskling!!

Uppdatering

Diskmaskinen är nu paxad :) Tyvärr alla ;)

Bärbara datorn säljes för 500kr ;) har 2 funderade, så skynda er!! :D

Förstår

har nog allt förstått att väldigt många är nyfikna på vad det är som gömmer sig i mitt huvudet hela dagarna lång nu ;) hemligheter hemligheter, ibland är dom för fantastiska ;) haha!! nej men seriöst så finns det en stor anledning till varför jag inte skriver om det här just nu, när ja fått det jag vill ha kommer det ut här på bloggen direkt :) Förväntar mig roliga reaktioner ;) OCH NEJ jag är INTE gravid om det är de ni tror!! :D haha!! Men denna ljusa framtid som kommer är juh helt fantastisk, jag kan bara inte förstå att det som bara snurrar i huvudet nu också kommer bli verklighet snaaaart ;) Känns egentligen långt borta än så länge men förhoppningsvis så går tiden fort och sen så pang pom på rödbettan så är allt klart :D YEEEEEJ!!!! Bara lämna allt skit bakom sig och bara (pip), pirrar i kroppen av lycka & längtan nu ;)

Undrar även om det finns några som läser min blogg som är intresserade av krims krams vi tänkt sälja?

- Handdammsugare, NY!!
- Bänkdiskmaskin
- Bärbardator
- Tv-bord
- Fotölj
- Barnkläder
- Skrivbordsstol
- Slalomskidor+pjäxor
- Akvarium (såndär skål)
- Speglar
- Högtalare (sourrand ljud)

Isåfall skriv en rad här i bloggen om ni är intresserade av nått ;) Skulle va skönt att få bort en massa jävla rat härifrån som inte alls direkt används ;) haha!! Priserna kan disskuteras därför ja inte skrivit ut några ;)

Nu har jag iaf varit duktig och skrivit nån rad i bloggen ;) Höres!!

Har extremt många tankar just nu ;)

Ja kära blogg, tankarna bara svämmar in i huvudet på mig nu, dom tar aldrig slut ... När denna sommar gått så kommer mitt liv vara så jävla bra, tankar ja inte än tänker yttra mig om till allihopa ;) Ni får fortsätta vara nyfiken ett litet tag till ;) Dom närmaste vet om vad det handlar om och det är huvudsaken anser jag :D Är taggad till tusen :D hihi!!!

Sen vet man juh vilka som är dom rätta vännerna, dom som hör av sig, dom som vill umgås... Har nu insett att det är några vänner som försvinner ur min lista där, dom ja trodde funnits där för mig hela tiden fast dom egentligen inte gjort det, ganska tragiskt... Jag är sj ganska dålig på att höra av mig, men dessa människor jag pratar om slår fan priset!!! Blir bara irriterad av tanken :P

Annars så blir det en mys kväll ikväll :D Sandra & hennes pojkvän ska komma förbi och ha myskväll med oss :) Ska bli riktigt trevligt, ska dessutom dricka nått glas asti som Jesper köpte hem idag :) Myspys till tusen!!


Lite mer sådär rödhårig nu ;)

Nice nice nice!! Lr hur gott folk? :D Färgade det mer rött idag så :D


Cam

Ja nu när man ändå har cam på datorn ska man väll utnyttja den va? xD
Tyckte nog det va dags att skriva ett inlägg igen ;)

Jaaa, det är nog det va?

Nemo fick en väääääldigt tidig 4-års present idag, han fyller juh inte år förens 5:e september, men vi har fått köpa ett nintendo wii av Jesper´s chef och ska det då bara ligga och damma på sig i en garderob fram tills dess? NJAAEEE inte direkt så han fick det idag, gissa om han blev chockad och glad :D Mamma´s fin pojke :D Nu har han ett alldeles eget tv-spel :) Jag & Jesper, Mamma & Bosse, Pappa, Micke & Pia & Felice, Brorsan & Syster dom delat på det :) Annars hade man nog inte haft råd med ett ;) Tack alla för att ni hjälper till, ni är guld värd ;)

Annars så är det bara lugna puckar, har jobbat hela helgen, får bra med pengar då, har 208kr i timmen eftersom vi har 100% Ob :D Nice price!! Hinner ha 2 helger denna månad så kommer få en hyffsat bra lön i Juni :) Absolut inte helt fel måste ja säga :)

Sen blir ja förbannad på idioter som tror att dom kan komma och lägga sig i saker dom absolut inte har med att göra, dessa människor kan hålla sina spydiga kommentarer för sig själv!! Är juh så grymt less på att bo i kramfors, vill bara flytta nununununununununununu!!!!!!!!!!!!!!!!! Denna "stad" är byggd för att prata skit om allt och alla, så jävla tragiskt!!! bläää!!!

Har btw köpt en ny dator, eller jag & Jesper har det, en compaq (bärbar) , så jävla nice, jag älskar den :D

Har faktiskt också färgat om mitt hår, kände att svart har ja haft alldeles för länge och tyckte det va dags för något nytt, så ja satte lite blekning i håret och vips så har håret en massa olika färger nu ;) haha!! Men ska inte alls behålla det så, utan ska nog färga det rött eller brunt sedan, vad tror ni ja passar bäst i då? :) Roligt att få höra era tankar också :)

Nä nu blir det lite mys med mannen min <3

Älskar er Nemo & Jesper