Hej kära blogg!

Ja ni har väll märkt att ja varit lika kass som vanligt att skriva min blogg, men denna vecka har ja faktiskt en riktigt bra anledning till det! Ja har jobbat som bara den, Månad 07.30-12.20 (lugn dag) , Tisdag 07.30-12.20 sen 13.00-20.15 , Onsdag 07.30-12.30 sen 13.00-20.15 , Torsdag 07.30-12.30 sen 14.00-17.00 (ganska lugn) , Fredag 07.30-12.30 sen 15.00-20.15 , Lördag 15.00-22.15 ! Jag har verkligen inte haft orken att skriva nått utan har varit dyng trött! Dagarna har varit på Utterns förskola och på kvällarna Hemköp, dubbla jobb, men så är det att vara vikarie, man kan inte tacka nej. Så nu vet ni typ hur min vecka har varit.

Idag har man varit jätte duktig iallfall, Nemo gubben skulle upp vid 06.50 imorse, men vi låg och mesade oss i sängen till 07.30, Sköööööönt! Sen klev ja och Nemo upp medans Jesper fick sovmorgon till 09.30. Ja strök jul gardiner och pyntade en massa och ja är super nöjd hur allt blev! Tomtar överallt, haha! Sen gick vi ut på skyllsöndan med mamma, träffade typ hela släckten där och små surra lite om allt möjligt. Va riktigt trevligt! Sen så skulle Nemo till Andreas, han blir där tills på onsdag, skönt att få ha det lite lungt efter en sånhär vecka men ja saknar han sjukt mkt redan! Nemo min älskade älskling!

Har nyss tagit en dusch, super skönt! Sitter och väntar på att klockan ska gå så man kan kila över till grannarna, Karin ska locka håret på mig och ja på henne, vi ska till brista imorgon jag, Karin, Jesper & Micke :) Bir skit bra! Har ca:8500 kr att köpa julklappar för så det känns toppen det kan ja lova! Men det blir juh lite små saker man köper till sig själv med men det mesta går åt på min älsklings gubbe Nemo! Måste säga att dom är de bästa grannar man kan ha :) Skit härliga människor! Man hjälps åt om det är något :)

Får se om ja har orken att skriva nått i bloggen imorgon om vad man köpte, det lär märkas!

Hare bra alla! Kramsi Kram

Min lilla dvärhamster "Det" har fått en nytt hem!


Yoshi

Ja, vad tycker ni om mina otroligt söta yoshi tofflor som Jesper köpt åt mig?
Jag gillar dom starkt! haha :D





Hemköp

Ja nu ringde hemköp för en liten stund sen, nu vill dom att ja ska jobba imorgon från 13.00-20.15 och samma på onsdag och sen på torsdag 14.00-17.00, känns juh så himmla bra att dom ringer mig :D Så nu jobbar man på utternsförskola hela veckan från 07.30-12.30 sen kvällar på hemköp :) Jobbar på hemköp på lördag med från 15.00-22.15, innebär cash! Tjing Tjing! Nu går ja och längtar efter nästa lön eftersom ja vet vad jag får denna månad juh! Trivs på hemköp väldigt mkt! Kikki är nog den som ja står närmast där nu, i min ålder och vi jobbar mkt tillsammans.

Var mindre roligt att gå till jobbet imorse. storm och snöoväder, inte min grejj! Sen att man måste gå till andra sidan stan för att komma till jobbet gör det juh bara ännu drygare! + en unge på nästan 15 kg och en barnvagn, motvind och djupsnö, USCH! Men ja överlevde, fick röra lite på fläsket ist! hahaha!

Nehh nu ska jag gå och laga lite mat, Fiskpinnar & Potatis, Mumma!

Älskar Jesper och Nemo!


Helgen

Ja helgen har varit så himmla lugn, har typ bara legat och sovit och myst med Jesper, har varit Andreas helg med Nemo så då har man varit barnledig. Ikväll blir det jobb från 19.00 toll 22.15 på hemköp, kikki ringde mig igår och frågade om ja kunde ta dom sista timmarna för Gun och självklart kan ja det :) Super! Sen jobbar ja hela veckan på utterns förskola med, börjar 07.30-12.30, det jobbiga är att dagiset ligger på andra sidan stan typ :P Men man får härda ut, man får juh motionera lite iallfall! Sen jobbar ja nästa lördag med från 15.00-22.15 så det blir en veckas jobb i streck nu och ja har en känsla av att ja kommer va dyngtrött på lördag kväll, förhoppningsvis får ja lite sovmorgon av min älskling på lördagsmorgonen så man får vila upp sig lite och ladda batterierna! Kolla vad ja skulle få i lön från hemköp med och blev faktiskt riktigt glad över vad ja ska få därifrån, 8964 kr och då har ja ändå inte jobbar på 14 dagar den måndaden så det märks juh att man jobbar många kvällar iallafall med all OB, det lönar sig! Sen ska jag juh få från centralköket med, en mindre summa komma det vara men skulle tro efter att ja fått båda lönerna ligger det runt 12000-13000 på kontot iallafall :) Så det känns juh bra nu när det är julklapps handling :D Jesper får juh sin lön på 12600 också så jag säger bara WOHO! JULKLAPPAR TILL NEMO! Nu håller ja på att göra tjock pannkaka också, och gud vad gott! Ringde Andreas och sa att han kunde komma hem med Nemo till 4 för att han också skulle få pannkaka eftersom han älskar det! Min go grabb, va juh tänkt att ja skulle baka pepparkakor med honom ikväll men det blev juh jobb ist och vi får ta det imorgon kväll ist! Sen har syster yster varit hemma i helgen med, slingade hennes hår och det var super trevligt att äntligen få se henne igen! Nehh nu ska jag ut och röka, sen duka bordet och vänta på att tjock pannkakan ska bli klar!

Herrå!

Älskar Jesper & Nemo!
Tror Nemo & Syrran håller på att somna på bilden lr så är det bara en stark blixt :D


Dagens högpunkt xD

Ja, dagen högpunkt va igår, när ja var på jobbet.... jag hade dåligt med växel i min kassa och skulle växla lite med Marie, hon hade det ja behövde lite mer av i kassan, påväg dit och för att komma till henne måste jag gå mellan 2 kassor först, och självklart kör ja fast med byxbenet i en kant på kassan och det säger "ritch", jaaaaaaa! Det va mina byxor som slets sönder! Från knät och upp till höften ungefär, och jag ska säga att det va pinsamt men gud vad jag, Marie & Elisabeth skrattade! Men som tur hade ja mina leggings som jag använder under som långkallsonger och dom är svarta precis som mina byxor va/är, lite ont om lång kallsonger hemma och har man inte sånna fryser man fan ihjäl. Snacka om lyckat! Men som tur va så fick ja ett par nya jobbar byxor ist, och det blev ja juh glad över :D

Idag blire jobb med, kort pass nu på förmiddagen/eftermiddagen, 09.30-14.00 , himla skönt det :) Inte bara kvällar längre, på fredag jobba ja 07.45-16.00, en helt vanlig arbetsdag för många andra :) Näää nu ska ja snart ta och promenixa till dagiset med grabben och sen gå till jobbet. Herrå!

( Får reda på frdag av krambo hur det blir med ny lägenhet )


Jobb

Jobb, jobb & åter jobb :P Börjar 14.00-20.15 idag på hemköp!

Money Money!


Hej hej!

Ja då äre måndag igen, segaste dagarna av dom alla! Sitt här och poppar september,hon är faktiskt bra, inte ofta man lyssnar på henne. Ska strax gö iordning mig, ska hämta Nemo halv 12 på dagiset :)

Helgen har varit bra :) Fredan var det jobb sen en lugn kväll med Jesper & Nemo. På lördagen så blev man barnledig, drog till Matti & Bettan en stund och hälsade på :) Det va riktigt trevligt, inte ofta man träffar dom så ofta nu så, och Bettan, oj vad hon blivit stor, snart dax för henne :D Såg på film och snackade en massa skit som man alltid brukar göra med kompisar :) Och det snöade som fan i lördags med :P I söndags när Nemo kom hem så gick vi ut och lekte som attans i snön med honom, åkte pulka och gjorde snöänglar, skit mysigt va det! Va förbi hos mamma med och hälsade på :) Sen blev de lugna puckor på kvällen :) Och nu äre måndag.

Ska gå på krambo idag, är så less på att bo här på magistern! Cp kärringar hela trapphuset och massa moppejävlar far här utanför hela tiden! Blääää! Få se vad dom säger ^^ Hoppas dom har nån ledig 3:a nån annanstans alltså! Usch för detta ställe!

Skriver sen kanske hur det gick på krambo :) Puss

3 år

3 år har gått, och ja saknar dig så himmla mkt!



Hej på er!

Jag måste säga att ja har varit grymmt dålig på att skriva blogg som vanligt! Har jobbat hela veckan på kramforsskolans kök :P från 07.00-15.30 :) Så det va juh bra så man får in lite cash, plus att ja har jobbat kvällar på hemköp med så man är grymmt slut idag och vill bara sova. Har inte alls hänt nå speciellt i veckan då som ni förstår, bara att ja har jobbat då :P ...

Kan väll skriva lite om dagen iallafall, jobba till 15.00, gick hem tidigare för att det är fredag, eller ja gick och gick, andreas kom och hämta mig för att ja skulle hjälpa han att fylla i lite papper till a-kassan sin, han ska gå med där och han visste inte riktigt hur han gjorde så ja va snäll och hjälpte :) Hämta Nemo på dagiset, och Nemo blev såklart super glad! Klär på honom och ska gå och måste juh ta med oss vagnen i bilen då, men vi är sånna jävla nötter att vi inte ens kan fälla ihop vagnen XD haha! Så vi fick trycka in hela vagnen bak i bilen där Nemo satt, jävla mongon vi är! Kmr hem och ja sätter mig här i 10 min sen myste ja med Nemo i soffan. Jesper kom hem och vi bjöd Andreas på middag :) Vi kände oss för att vara lite trevliga idag :D ... Så nu är man mätt och belåten och sitter här och är super nöjd förutom att man är trött :P Ska snart en sväng på affären sen blire att ta ett VARMT bad! Härligt! Sen se på Sex And The City filmen igen :) Så bra! Älskar Sex And The City!

Sen hade ja ett samtal med Barbro igår, (hennes man som dog i bussolyckan i h-sand) , hon berättade allt som hänt och hur hon mådde, hon stog där med tårar i ögonen och ja med :( Va så hemskt då hon berättade att hon tappat sin älskade man hon varit med i 12 år i en såndär tragisk olycka! Han hade diabetes och troligtsvis hade han fått låg sockernivå i kroppen och då hamna man i en sorts (koma) , så när lastbilen kom framför bussen så hade han ingen reaktionsförmåga utan bara satt där sen small det! Hans halspulsåder slets av och hans rygg gick av och han tvär dog på direkten, många trodde han dog på sjukhuset, MEN SÅ VAR DET INTE! Barbro har sina depprissoner, går som i vågor sa hon, ena dagen kan det kännas någorlunda bra och den andra vill hon bara ligga i sängen och inte kliva upp utan bara ligga där och grina. Jag. Jesper & Nemo ska köpa en ros och ett fint kort till henne på tisdag för då är hon på dagiset igen, det förtjänar hon! Barbro är den bästa på Nemo´s dagis! R.I.P Kent ( Elvis ) - Augusti-08 slets du bort från denna värld!

Jag vet inte vart jag skulle ta VÄGEN om Jesper dog?!!!

Jag älskar dig!

Min bästaste bästa vän Elionor! Du är så underbar och är så glad att jag har dig! Tack för att du finns! <3


Älskade <3

Jesper : Jag älskar dig enormt mkt, du är så fantastisk och jag skulle aldrig vilja vara med nån annan än dig. Bara av att titta på dig så blir man knäsvag, du är så otroligt vacker! Du får mig att känna mig som världens bästa tjej, och ja blir lika lycklig nu som första gången du sa att du älskade mig! Du & Jag Föralltid!


Nemo : Trotts att du spiller ut en massa saft under soffan så mamma får ställa sig och knäskrubba där under så älskar jag dig enormt mkt! Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. Första gången ja fick se dig, gud vad lycklig jag va! Den vackraste pojken i hela världen!



Sen ska ja tacka alla som skrev en kommentar i förra inlägget! Ni lyckades få en att le :D

Behöver jag banta?

Skriv i min kommentarer vad ni tkr! Vissa påstår att jag ska banta och jag måste få höra vad folk säger! Jag har varit gravid och som mest vägde jag då 92 kg, efter graviditeten vägde jag 82kg och sen börja jag träna och nu väger jag 72 kg så gick ner 10 kg, min längd är 1.68.


Söt Elionor gjort!


Latare än latast

På att skriva min blogg, känns så drygt att sitta och skriva 50 meningar här varje dag typ :P Och skriver man för lite så klagar folk för att man har skrivit för lite ( humm syster) XD
Ja men det har varit en bra helg, har jobbat och slitit och varit ute på kramm med en massa vänner :) Va riktigt riktigt kul hos Fritte & Cissi på fest! Fler gånger säger jag bara! Igår jobbade jag kväll och ja har även jobbat idag, fast dag då :) SÅ nu sitt man här och Nemo tittar på filmen "Bilar" , han ÄLSKAR dej filmen :) Min sötnos! Nää nu ska ja snart gå och laga mat då :) Blir korvstroganoff och ris, Gott!

Herrå!

Älskar Jesper! Älskar Nemo! <3

Hallowen!

Blev fest hos Cicci och Fritte :D Va riktigt kul där! Sen blev det kramm! Här har ni nå bilder sen igår :)

Och jag & Jesper såg juh bara normala ut :P Tråkmånsar :D