Hej på er!

Jag måste säga att ja har varit grymmt dålig på att skriva blogg som vanligt! Har jobbat hela veckan på kramforsskolans kök :P från 07.00-15.30 :) Så det va juh bra så man får in lite cash, plus att ja har jobbat kvällar på hemköp med så man är grymmt slut idag och vill bara sova. Har inte alls hänt nå speciellt i veckan då som ni förstår, bara att ja har jobbat då :P ...

Kan väll skriva lite om dagen iallafall, jobba till 15.00, gick hem tidigare för att det är fredag, eller ja gick och gick, andreas kom och hämta mig för att ja skulle hjälpa han att fylla i lite papper till a-kassan sin, han ska gå med där och han visste inte riktigt hur han gjorde så ja va snäll och hjälpte :) Hämta Nemo på dagiset, och Nemo blev såklart super glad! Klär på honom och ska gå och måste juh ta med oss vagnen i bilen då, men vi är sånna jävla nötter att vi inte ens kan fälla ihop vagnen XD haha! Så vi fick trycka in hela vagnen bak i bilen där Nemo satt, jävla mongon vi är! Kmr hem och ja sätter mig här i 10 min sen myste ja med Nemo i soffan. Jesper kom hem och vi bjöd Andreas på middag :) Vi kände oss för att vara lite trevliga idag :D ... Så nu är man mätt och belåten och sitter här och är super nöjd förutom att man är trött :P Ska snart en sväng på affären sen blire att ta ett VARMT bad! Härligt! Sen se på Sex And The City filmen igen :) Så bra! Älskar Sex And The City!

Sen hade ja ett samtal med Barbro igår, (hennes man som dog i bussolyckan i h-sand) , hon berättade allt som hänt och hur hon mådde, hon stog där med tårar i ögonen och ja med :( Va så hemskt då hon berättade att hon tappat sin älskade man hon varit med i 12 år i en såndär tragisk olycka! Han hade diabetes och troligtsvis hade han fått låg sockernivå i kroppen och då hamna man i en sorts (koma) , så när lastbilen kom framför bussen så hade han ingen reaktionsförmåga utan bara satt där sen small det! Hans halspulsåder slets av och hans rygg gick av och han tvär dog på direkten, många trodde han dog på sjukhuset, MEN SÅ VAR DET INTE! Barbro har sina depprissoner, går som i vågor sa hon, ena dagen kan det kännas någorlunda bra och den andra vill hon bara ligga i sängen och inte kliva upp utan bara ligga där och grina. Jag. Jesper & Nemo ska köpa en ros och ett fint kort till henne på tisdag för då är hon på dagiset igen, det förtjänar hon! Barbro är den bästa på Nemo´s dagis! R.I.P Kent ( Elvis ) - Augusti-08 slets du bort från denna värld!

Jag vet inte vart jag skulle ta VÄGEN om Jesper dog?!!!

Kommentarer
Postat av: Lillasyster

vad hemskt! ;/ en liten tröst är kanske att han var den bästa busschaffören, alltid lika glad och trevlig! :)

2008-11-14 @ 20:23:42
URL: http://nederlund@msn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback