Nemo älskling

Min lilla herre Nemo har åkt på magsjuka hemma i Kramfors, stackars min lill kille & himmla typsikt nu då han är hos Andreas, hoppas det går över snabbt för honom, för nu när inte hönsmamman Mikaela kan vara i närheten av honom o pyssla om han så känns det ännu mer i mitt hjärta =( Älskar dig Nemo!

Och Nemo med sin snygga posé, alltid räcka ut tungan ;) haha

oj oj ojdå ;)

Ja usch vad statistiken hade sjunkigt nu under dessa dagar jag inte skrivit blogg, men känns juh som att man inte bara vill sitta o skriva blogg då man har en familj man vill umgås med i Kramfors som man inte träffar så ofta. Så bloggen blev lagd åt sidan, men nu ska ja börja igen o jag hoppas det gör er alla nöjda? =)

ja fredagen började stressigt fast än ja tyckte ja klev upp i tid för att hinna duscha osv, o är ja stressad blir jag bara irriterad. Som dom flesta vet har vi levt på soc nu i 2 månader så då man är juh tvungen att skriva ut sina kontoutgivter med, o eftersom vi inte kan göra det här hemma då vi inte har något skrivare så fick vi ta det på swedbank, o ja just ja, jesper legg har juh gått ut för typ 3 år sen, och mitt har gått ut för 1 vecka sedan, så dom skrev inte ut nått kontoutdrag åt Jesper men åt mig eftersom det va så nyligt det gått ut, å då blev ja ännu mer sur, klockan va då halv 11 o bussen till kramfors skulle gå 12.05 så jesper var tvungen att skynda sig hem igen via citybussarna, springa över till therese & Ingemar för att skriva ut kontoutdraget där (varför tänkte vi inte på det först?) för att sen åka ner till stan igen o springa upp till bussen. Vi lyckades iaf hinna med den tur va! =)

När vi åkt från Nordmaling (ligger mellan Umeå & ö-vik) så börjar bussen låta underligt, den skrapar i vart enda gupp & busschauförren o värdinan tror att det är lyften som höjer bussen som inte gått upp riktigt, så man fick juh lov att åka med det där skrapande ljudet till ö-vik innan dom kunde kolla upp det, o javisst, inte var det nå jävla lyftare det va fel på utan det var PUNKA, hade juh fan kunnat gå riktigt illa det dära, så då fick man byta buss där till linje 10 ist för linje 100 som är express buss, så vi var 45 minuter försenade i Kramfors pågrund av detta, jäkla bajs dag på jag säga ;) haha!


(klicka på bilden så blir den större)

ja väl framme i Kramfors träffade vi på Nemo´s faster direkt, Nemo blev lite blyg men glad =) Sen så gick vi & handlade o hem till mammsen för att senare dricka årets glögg 2010 saffran, må juh säga det, inte fan smaka det saffran iaf, men den va god =) Tkr om glögg grymt mkt, gör ni??

Sen blev det lördag o då va vi o fika hos Jesper pappa m.fam. , vi blev även bjudna på middag som då mamma tyckte va asskönt så hon slapp laga mat eftersom hon va krasslig som fan, blev pepparbiffar & pressad potatis, nom nom!! =) Blev iaf en lång dag hos dom o det var mkt trevligt iaf. Sen blev det bara lugna puckar hos mammsen, titta på tv o sen blev det sängen.

Sen blev det juh skyltsöndag, va ut på stan o tittade, Nemo vann en marsipan tomte då han köpt en lott, den tyckte han va god go grabben min, sprang runt där ett bra tag träffade släktingar o stog o pratade en stund, sen blev det dollar där det shopades tops, deo, godis o diverse saker, bra med dollar då det är så himmla billigt där. saknar fan dollar nu då ja bor i Umeå, men tur det finns sjukt mkt fina affärer här ist ;) mohahahha! jesper åkte hem med 17.00 bussen till Umeå för att starta sitt nya jobb på måndagen. Jag & Nemo åkte med Micke & Felicie o blev bjuden på jakten, det var mkt trevligt, jag tog mig en god sallad medans Nemo åt Pizza, alla var nöjda efteråt iaf. Sen blev det hem till mammsen igen tills runt 21.00 tiden då jag o Jessica drog en runda till Jokk & Peppiz som var i latbergsbackens stuga för att vakta snökanonerna, satt där o snacka o pimpla kaffe, det var riktigt roligt iaf. Senare kom pelle svanslös och joinade också. Va hemma vid 00.30 typ =)

ja sen blev det måndag då, vaknade med Nemo runt 9 tiden sen myste vi, märkte att han blivit krasslig över natten stackarn min =( Han åkte till Andreas vid 10.30 tiden o jag hamnade hos cissi efter det, åh vad mys det var att få träffa Lilly en stund, hon är för gó och OJ vad hon vuxit, märktes juh att man inte träffat henne på nån månad, så himmla tråkigt då det är mikn lilla favorit tjej =( Tog nått kort på henne som ja ska lägga upp =) Sen så gick ja ner på Hemköp för att möta upp Pelle svanslös eftersom ja skulle få åka bil med honom till ö-vik, o nu i efterhand ångrar ja mig eftersom ja varit med i en bilolycka engång för nått år sedan, vill man skita ner sig 10 gånger ha handsvett som rinner av händerna så vsg, Pelle svanslös är ett bra exempel att åka med då ;) Kan juh säga att när ja klev på bussen i ö-vik var jag juh typ världens lyckligaste sen att jag hade överlevt detta med pelle xD haha!


(klicka för större bild)

idag blir en städ dag hade ja tänkt mig, ligger hårtussar från fluff överallt, helt sjukt hur mkt han tappar, fast han tappade faktiskt mer förut må jag säga, blev lite bättre efter att han började va ute. Skriver väll mer sen =) ha en så rolig läsning xD

Jag o min älskade Nemo igår innan han åkte till Andreas <3

Förlåt

För ett dåligt bloggande idag, men låte bli bloggen tills ja kommer hem till Umeå igen, bara så ni vet.

PUSS HEJ!


=)

HEJ STEFAN! =D
Roligt att du läser min blogg! Välkommen!


Kom nyss hem efter att ha varit på hemköp en sväng, eller sväng & sväng, var där ett bra tag faktiskt och bara snacka med en massa folk, ytterst trevligt var det! =) passa på att träffa på lite folk nu här i Kramfors =) Nej nu ska ja käka lite nötter & dricka pk, är toknöjd för tillfället =)


Dag 05 - Vad är kärlek?

Ja vad är kärlek egentligen, det finns juh mkt man kan älska/tycka om, men just kärlek...

Kärleken till min son är juh obeskrivlig, han har juh legat & grott i min mage och föddes till det vackraste som finns i denna värld, att bara må riktigt dåligt utan honom & grina då han kommer hem från Andreas visar så otroligt mkt känslor för MIG, hur glad jag liksom blir igen då jag ser honom, då jag hör honoms röst igen & kan få krama om honom & säga jag älskar dig & se då han säger det tillbaka o ler, helt fantastikt!! Jag sakna honom varje minut jag är utan honom, min älskade lilla son <3 MITT ALLT FOREVER AND EVER!!! Jag hade varit INGENTING utan DIG Nemo <3

Sen finns det kärlek till mamma, pappa, pojkvänner osv, en oootroligt stark kärlek med men inte alls på samma sätt, visst ja skulle inte kunna leva utan dom, men det är inte så att ja EXAKT vill veta vad dom gör varje minut som jag vill med min son, detta blir så svårt att förklara. Men man kan vara utan dessa i flera veckor men ändå inte bryt ihop o må dåligt utav det, utan det finns bara en sån otrolig längtan ist efter dom.

Vänner, ja hum, hur ska man säga detta då. Man älskar då dom finns är för en, men ibland händer det att folk försvinner ur ens synvinkel, man liksom bryr sig aldrig lika stort över dom som sin familj, kanske inte så konstigt ändå... men då man tänker efter så finns det fina med människor som man kanske lite oftare ska berätta hur mkt man tkr om dom o att man är glad över att ha dom i ens liv, tråkigt att de aldrig händer. För vem är det man pratar med om man mår dåligt, har kill problem eller har bråkat med nån annan, jo sin VÄN. Konstigt hur man tänker ibland!

Framme

Ja nu är vi framme i Kramfors sen 1 timme tillbaka, blev 45 minuters försening med bussfan för att den fick punka på högra framdäcket :P Ska skriva mer om det sen så fort jag kommer hem till Umeå igen på måndag =) Härligt att få rå om mammsen igen ett par dagar =) Nemo lyckads även träffa på sin faster Sandra på busstationen då vi var framme, då blev han glad! =) & jag lyckades träffa älskade Lilly på expert (oj glömde cissi & fritte där) ;) haha!! Ska bli mys med Lilly på måndag innan ja åker tillbaka till Umeå, hon är juh så vacker, min favorit tjej, absolut!! =) Ska juh ut på skyltsöndagen så man kanske träffar på en hel del människor som man känner då, vilka ska ut? var snäll & kommentera =)

Skriver dagens listinlägg senare ikväll då Nemo somnat, så läs gärna då igen =)

PUSS

Hallå?!

Gud vad ni har varit dålig på att kommentera gott folk!! Kom igen nu =)


Mamma´s finaste <3



Sen var missarna söt igår kväll med =)


kramfors

Ja som dom flesta vet så åker jag till kramfors imorgon, så kommer inte ha lika lätt att blogga då men ska iaf försöka få in 2st varje dag då man lyckas sno åt sig morsans dator =) har juh listan jag ska göra varje dag nu så den ska iaf upp!! Uppdaterar er på facebook då jag bloggat så är det bara för er att ta er in hit och läsa =) Imorgon kommer det handla om "vad är kärlek?" så det kommer nog bli ett långt inlägg om det, ska bara tänka ut vad jag ska skriva, eller jag vet delvis vad jag ska skriva men det finns juh så mkt man kan skriva om det så som sagt, det kommer nog bli en hel del, hoppas ja har inspirationen till att skriva ett långt inlägg bara ;)

En serie jag bara måste se som körs på 6:an klockan 19.30 mån-tors är paradise hotel, är det bara jag som älskar den serien eller vad man kallar det? Tkr det är underbart att se på folk som gör bort sig! Lika roligt då folk i ens omgivning gör bort sig minst lika mkt ;) DRAMA, here I come!!

Dag 04 - Det här åt jag idag

Hahaha, när man tänker efter vem som gjorde denna lista måste ha varit ganska fantasilös då man väljer att lägga in nått sån här ;) Men jaja, jag kör för hela slanten =)

Jag har druckit en kopp nyponsoppa till frukost, åt korv & stripps till middag =) + 2 kaffekoppar... Älskar verkligen nyponsoppa, nå mer än jag som tkr det är grymt gott? =D

Julpyntningen är iaf klar, grymt skönt!! Men det har varit grymt roligt att få pynta & jag har varit som ett litet barn på julafton, så nu är alla julgardiner uppe, alla tomtar osv, sååå sköööönt =)

Och nu ringde nyss arbetsförmedlingen Jesper & berättade att han börjar sitt nya jobb på måndag!! =) så himmla kul & skönt att den ääääntligen är färdigt & vi får en mkt bättre inkomst trotts allt, är typ världens lyckligaste i världen nu över den situationen!! =D woho!

hade föresten besöksrekord igår IGEN =D

Julpyntas

Ja här julpyntas det för fullt, så jävla underbart & vad fint det blir :D Jag är så sprallig och kan knappt sluta med att julpynta ;) har strykit julgardinerna & hängt upp dom, fixat fina juldukar på vartenda ställe tror jag, dammtorkat överallt nästan (bara kök kvar), nu ska snart alla små tomtar & stjärnor upp också, åhh vad jag är lycklig!! =) Längtar tills om ett par veckor då man får klä granen med Nemo=) men kände att ja behövde en liten paus då jag blev alldeles skakis av hunger, så nu sitt jag med en kopp nyponsoppa och skriver lite blogg =) Och imorgon så åker vi till Kramfors, ska bli så underbart att få rå om mamma några dagar =) Ska även till cissi & Fritte & pussa på världens bästa LILLY, älskade lilla sötnosen <3 Och ett annat måste är att ja måste få träffa på min fin fina vän Lotten!! =)

Och som ni ser har ja inte skrivit än efter listan som jag gör varje dag, men eftersom jag ska skriva vad jag har ätit idag så måste jag juh vänta tills jag ätit & berätta då, haha! Drygt och onödigt inlägg faktiskt, men ändå ganska kul =) nej nu ska ja dricka upp den sista nyponsoppan, sen kör jag igen! =D


KATTJÄVEL

Vi har 2 katter, NÅN av dom pissar nångång då och då på mina gardiner mot balkongdörren!! jag börjar bli riktigt tokig, och absolut då man inte vet vilken av dom är så man kan ta kattfan på bar gärning!! Tänker juh inte ta bort båda 2 om det är ena som har nått fel i huvudet!! Men hur fan ska man veta vem det är då det ALLTID händer på natten?!! Händer typ 1-3 gånger i veckan!! På dan så ser man att dom alltid går på lådan, så jag fattar inte vad en av dom fått för sig att göra på natten?!! är det någon som har en aning varför detta sker? För nu börjar min stubin nämligen ta slut... GAH!! En hona & en hane är kissarna, hanen är kastrerad för ungefär 1 år sedan, men innan han blev kastrerad så gick han och pissa här o var men det va väll för att lägga revir, han slutade juh direkt med det dåvi kastrerade honom, jag har därimot tagit han på bar gärning EN gång här hemma då han bara satte sig rakt upp och ner i tv-rummet och kissade på golvet, så jag har stora aningar att det är hanen som pissar på gardinerna även... suck säger jag bara... & Fluff (hankatten) har börjat vara ute ganska mkt, och han slåss himmla mkt med grannfolkets katter och har börjat mjaua sjukt mkt heeela tiden på dagarna. Honkatten Frida är tyst som en mus & super snäll därför tror ja det inte är hon, har aldrig sett henne göra nått sånt heller. man får väll fixa nån som har filmkamera så man kan ta nån av dom på bar gärning, sen är det väll bara att avliva stackarn, SUCK!! det vill jag juh inte...

:@

Ni mins inlägget sen tidigare då en person hade skrivit att man är lat då man inte har nått jobb?... Fick ett svar som va typ "inte för att jag behöver förklara nått för dig men det va inte Jesper ja syftade på" , haha seriöst?! han & en till hade kommenterar (alltså 2st). Och hon hade skrivit:

"ni som tyck de e pinsamt med onepiece är människor som är lata alternativt inte har nåt jobb, vilket brukar bero på att man är lat, är avundsjuk på mej som har råd att köpa mej en eftersom jag jobbar hårt & därmed har en fritid då jag vill luffsa runt & mysa. utan jobb har man ingen fritid, utan då har man fritid jämt."

Men alltså är den andra som kommenterade 2 människor i 1 då eller? eftersom det står "Ni" som meningen startade med, haha oh my god! Roligt då dom kan skriva nått men inte förklara sig. LOL


-_-

Jag är GALET trött så det heter duga, men inte är  det sovdags förens om ett par timmar, hur ska man orka?! kanske ska köra som dom tecknade figurerna gör, med tändstickor som håller upp ögonlocken.
Jag tkr faktiskt att bland det värsta med en sj är då man är grymt trött, man har juh inte ork till nånting och man vill juh bara lägga sig och dö ett tag, fattar inte ens hur jag kan ha inspiration att skriva blogg nu heller, helt sanslöst. Ska iaf försöka lägga mig vid 10 ikväll så man är pigg imorgon då mamma´s lillfis Nemo vaknar.
Han är typ allltid sjukt go på morgonen så det inte är sant, ska kramas & mysas i soffan innan frukost =) Hur funkar era barn på morgonen? Morgon glada, morgonsura eller både och kanske? =)

Nej nu ska ja vira ur min turban ja har på huvudet (har nyss duschat) & föna håret då, haaaatar blött hår tkr det ser så traschigt, så nej fram med fönen & förhoppningar på att man piggnar till =)

JUST JA, måste höra om det är någon som är händig på att sy i symaskin? =) Vill nämligen ha ett fleece underställ till Nemo som han kan ha under overallen =) Ja fixar sj tyget =) & vad skulle det isåfall kosta om DU syr? =)

Dag 03 - Mina föräldrar

Ja nu kör ja på det 3:e inlägget av listan =) Ska bli riktigt kul att skriva lite =) jag börjar med...

MAMMA

Mamma är min bästa vän. Engång i tiden så avskydde vi varandra så himmla mkt, det var bråk exakt hela tiden & det kunde handla om att vi svor fula ord till varandra & slog varandra. Men sen då jag blev gravid med Nemo så förändrades ALLT, vi blev som gjorda för varandra, mor & dotter. Jag är lycklig över att min älskade Nemo kom och förändrade hela min & mamma´s situation, annars vet ja inte hur det hade varit nu. Jag älskar min mamma så mycket att det gör ont i mig! Vi pratar om EXAKT allt, och jag vet att hon är den enda som jag kan lita 100% på. Nu i efterhand förstår ja faktiskt inte varför vi bråkade som vi gjorde förut, det klickade liksom inte, att det skulle krävas så mkt att ett barn skulle komma in i bilden så man kunde förstå hur mkt man betyder för varandra. Jag hade ALDRIG klarat mig utan min mamma, min älskade mamma, min finaste mamma <3 Har faktiskt fått mitt humör av mamma, hennes humor & hennes tarmar, ja ni hörde rätt med det sista, jävla gas tarmar så det är sjukt, ibland kan man börja fundera på om det va en bomb man släppte :D haha! Sen humorn är juh som en 5-årins humor, vi skrattar åt typ ALLT, barnslig humor helt enkelt ;) & Humöret ja vad ska man säga, ska nått hända ska det hända på engång, man vill helst inte vänta för då blir man vansinnig. Jag är inte speciellt lik min mamma. Tänkte lägga en jämnförelse bild så ni får se =) Lite kort & gott om min mamma =)



PAPPA

Pappsen bor i Söderhamn ungefär 47 mil härifrån (Umeå), lite dålig kominikation mellan mig & pappa, men då vi hörs vid känns det som att vi pratat flera gånger i veckan, så skönt att känna sig så säker med sin pappa. Pappa & mamma gick ifrån varandra då jag var väldigt liten (2½år ungefär & brorsan strax över 1år) och efter det sågs vi 1-2 gånger om året & det var inte så jätte långa gånger utan nån vecka bara. Men det gick bra ändå & jag älskar min pappa otroligt mkt. Träffade honom sist i augusti på Nemo´s 4-års kalas & det kändes underbart. Jag har pappas ögon & pappas form på ansiktet, många säger att jag är väldigt lik honom, vet inte om man ska ta det som en komplimang att man är lik en karl, haha =) Jag saknar min pappa & ja tänker på honom varje dag! Ett kort på mig & pappa tagen på Nemo´s kalas i augusti, sjukt rund ja såg ut i ansiktet på kortet, men det bjuder jag på. Pappa har en raggarstil, kanske syns lite på frisyren fast den syns dåligt på kortet. Ser ni nån likhet mellan oss? =)


WOHO! =)

Hade besöksrekord igår IGEN här på bloggen :D & det känns sjukt toppen så det inte är sant =) Det börjar röra sig bra uppåt =)

Jag hoppas vi får hem julpynt sakera ifrån Jesper´s mamma idag, vill juh julpynta imorgon med Nemo så man hinner fixa det innan man åker till kramfors på fredag, annars blir jag riktigt deppig =( Åhh vad jag längtar tills man ska få pynts så det inte är sant! =)

Och idag kommer ja skriva inlägget om mina föräldrar, ska bli himmla roligt faktiskt =) Vi får höras mer då!

BTW

Fick mina extansions från Rapunzel idag AND I LOVE IT, är i syntet med känns sjukt äkta & ser sjukt äkta ut. Så nog är jag en nöjd kund ALLTID. Kan säga det att Happyhair´s syntethår är inte alls lika fint, mkt grövre hårstrån och känns mer oäkta, så rapunzel rekomenderas för dom som ska köpa extansions för ett fint pris & fint hår =)


Mina snyggingar =)


Dag 02 - Min första kärlek

Tro det eller ej, men det var Andreas (Nemo´s pappa). Vi gick i nian & blev kära, efter ett kort tag blev vi tillsammans & var ilag bra länge faktiskt. Närmare 1 år tro jag det va. Kom ihåg alla nätter man smög ut för att träffa varandra, Andreas var mkt hos Joel (Joel bodde också i väja) så jag var typ alltid där på nätterna och hade askul =) Det var juh den tiden mopeden härskade också, så man åkte riktigt mkt med Andreas & Joel. har 2 bra minnen sen den tiden.

Ena var hemma hos Johan Kjönbergs syrra, han hade fått låna hennes hus en kväll & det blev fest där, hade fruktansvärt roligt och jag blev ganska så full, jag & Andreas gick upp till ett eget rum där det fanns en säng & vi bara myste, efter en liten stund kommer Johan & Matti in med en kondom och slänger på mig & Andreas, och vi höll typ på att skämmas ihjäl. Men strax efter det så ringde Micke & var vansinig för att ja inte kommit hem i tid och han for o hämtade mig, tack gode gud för det ;) haha!

Andra gången var hemma hos Bittan som då bodde ute i Lo =) Jag skulle sova hos henne den helgen, dom ägde då en husvagn som vi skulle vara i, Andreas & Joel kom dit mitt i natten och umgicks med oss, var riktigt roligt det med =)

Finns många minnen men ja tänker bara dela med mig av 2 st =) Så det så! =)

Ganska sjukt att vi träffades flera år senare med & fick en liten son, knepigt hur allt var tänkt =)

Ganska så roligt

ja det var ganska så roligt att skriva inlägget igår =) Nog för att det fattas otroligt mkt men inte orkar man skriva dit varena liten sak, som sagt, då skulle jag behövt skriva en bok, och det orkar jag nog inte ;)
Senare idag ska jag skriva om min första kärlek, det ska också bli kul, få se hur förvånade ni bloggläsare bli över vem det är, vem tror ni det kan vara? =)
Längtar tills imorgon då ja får skriva om mina föräldrar =)

Idag blir det en lugn dag även, känner mig svinigt trött idag, fast ja la mig i någorlunda tid, förstår inte, måste ligga och sova som en kratta på grusgång eller nått. Längtar så tills helgen då ja åker till Kramfors, få träffa familj & en massa vänner som bor där, hoppas jag hinner träffa dom jag vill & ska träffa, hoppas inte tiden går imot en utan med en =)

Nej nu ska ja dricka mig mitt kaffe & snart väcka Jesper ur sin dvala ;)

Dag 01 - om mig

Ja hur ska man börja då...

Såg dagens ljus 12 Juli 1985, 3300g & 51cm lång. Var tydligen en väldigt lat som liten ;) Pappa & Mamma har berättat lite roliga små saker jag brukade göra som liten som t.ex. när min bror föddes så brukade jag alltid smeta ner honom med mitt bajs, fråga mig inte varför, har ingen aning! haha =) En morgon då mamma & pappa vaknade så hade jag dragit Dennis spjälsäng mot min spjälsäng och smetat ner hela honom, kanske inte var det bästa man kunde vakna av på morgonen ;) Mamma & Pappa gick ifrån varandra då jag bara var nått år gammal. & Strax efter det kom min styvpappa Micke in i bilden.

När ja sedan började i skolan var jag OTROLIGT blyg, vågade inte ens gå in i matsalen där alla mina klasskamrater satt så jag & min dåvarande bästa kompis Emma Sundström satt inne i köket med kökpersonalen och åt lunchen där. Tog ett tag innan jag vågade ta mitt förnuft till fånga och gå in och äta med alla andra, men till slut så ordnade sig det med. Älskade allt som hade med skolan & göra fram tills jag blev 14 år (8:an) då man började mer intressera sig för pojkar & sena ute kvällar. Fick otroligt mkt utegångsförbud i min unga ålder, jag som alltid hade varit så snäll och skött min skola bara totalt vände allt upp och ner & gjorde ingenting istället. Bråkade ständigt med mamma & Micke, ljög titt som tätt vart jag var någonstans. Umgicks ständigt med solgläntare (missbrukare som satt på behandlingshem) , såg mig själv som ashäftig fast jag egentligen inte var det. Började röka när jag va 15 år då jag träffade en pojkvän med namnet Fredrik Lindkvist. Fick utegångsförbud för det säkert 100 gånger med slutade ändå inte röka så då gav mamma & Micke upp.

Började estet 2001, där jag träffade min dåvarande bästa vän Elionor Eriksson & en tjej som heter Anna, umgick JÄMT, skolkade, sket totalt i allt som hade med skola att göra, fick Elionor att börja röka på heltid, vi snattade som att vi vore afrika barn som höll på svälta ihjäl, fattade inte alls hur vi kunde klara oss från att ALDRIG åka dit för våra snatterier, vi var väääldigt nära en gång men en gammal vän räddade oss, och jag tror faktiskt att det var sista gången vi snattade då. Vi trodde vi var as coola. Efter ett tag fick mamma & Micke reda på hur mkt jag skolkade & det blev mkt föräldramöten. Till slut valde jag & Elionor att byta skola till Naturbruksgymnasiet Nordvik 2002 & det var det bästa vi kunnat gjort, vi fick många vänner där & vi som älskade djur tyckte det var ännu roligare för det. Mins endel lärare där som ALDRIG kommer att glömmas bort, Jerry, Glenn, Bitte, Lennart, Bullen osv. Kan säga att det var mig en speciellt pack lärare på den skolan. Tog studenten 2005 med kanske inte världens bästa betyg, men det ordnade sig ändå.

Träffade Andreas 2004, flyttade ihop i augusti 2005 & i januari 2006 fick jag veta att jag var gravid med en liten pyssling, & den lilla pysslingen skulle heta Nemo, född efter svåra omständigheter för mig 2006, 5 September, mamma´s finaste! Träffade 6 månader senare (2007) Jesper som ja totalt inte var intresserad av alls just för att jag & Andreas "nyss" gått ifrån varandra, hatade karlar vid det laget och var lycklig över min son. Men jesper lyckades trotts allt fånga mig med storm & vi blev tillsammans 2/4-2007, Nemo accepterade honom på engång.

Jobbade då inom kök tills 2009. & började på hemköp 2008 där ja trivdes som fina fisken. Men kände att nu (2010) fick Kramfors livet vara nog för mig & min familj och vi sökte oss vidare, & det blev Umeå, underbara Umeå!! trivs här nu som fina fisken, det enda som saknas ibland är mamma m.flera i Kramfors, men kan får väll hälsa på varandra lite då & då =)


Ja men det var väll endel om mig iaf, har inte skrivit ner precis allt som hänt, men det orkar jag nog inte, skulle typ bli en hel bok eller nått... Men tack för att ni läste. Skriv gärna en kommentar om det är något ni undrar över.

=)

Ska köra med detta som många andra gör =) Ska bli intressant för mig att få upp alla gammla minnen & för er läsare ;) Jag startar senare ikväll med "om mig" då =) Lär skrivas vid 21.00 tiden då jag har tid att blogga igen.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

städa städa städa

Ja vad roligt det är, lika roligt som att va och shopa, eller kanske inte!! :P Men det är något som måste göras, annars skulle det se ut som en svinstia här eftersom jag har en karl som är väldigt lat då det handlar om städning, så ska man få nått gjort så måste man fixa det sj =) Men idag är han faktiskt iväg och fixar en massa papper så då kan det bli lite svårt för honom att hjälpa. Någon som är intresserad av ett wii med en massa spel, wiibord, 3 rattar? =) Skriv en kommentar isåfall! Ska nämligen sälja det då det inte används nått, står bara och dammar inte i Nemo´s rum, så det allt säljs för så går hälften av summan ner i Nemo´s sparbössa & hälften får han köpa hur mkt leksaker han vill för =) jesper har juh ett xbox360 och det betyder mer för Nemo, hans favvo spel är Bet 10, Lego Starwars & Bilar =)

Skriver nått mer sen...

Såååå suuuugen

Jag är grymt sugen på att tatuera mig igen, gud, skulle ha fulla kroppen med tatueringar om jag haft pengar till det! Så jäkla grymt snyggt så det inte är sant. Googlade på lite tatueringar som JAG tkr om, visst det finns många många många fler jag tkr om, men detta är lite av min smak iaf.



Sen finns det juh idioter...




Min nästkommande tatuering hade tänkt bli nått med Nemo, har haft endel ideér på hur jag ska göra, men inget är bestämmt, lättrare att bestämma då man har pengar till det, för då ska man vara HELT säker på det man gör eftersom det inte är nån gnuggis man sätter dit. Längtar iaf tills nästa tatuering kommer på min kropp. Men vad tror ni för tatuering som skulle passa på mig med nemo´s namn bredvid? & tyckte du det gjorde ont att tatuera dig? Jag tyckte sj det inte direkt alls gjorde ont, hade verkligen fått för mig att det skulle vara värre, men jag har juh på skuldrorna och det sägs göra minst ont där, så jag ska inte säga för mkt, haha! =)


jag älskar Nemo & Jesper av hela mitt hjärta!

Ont i magen

Har ont i magen som ett cp, och vet inte varför. Det har hållt i sig sen igår eftermiddag, fan gå över!

Jag & Nemo har nu varit vakna en liten stund, han ska på dagis om 1 timme, skojj för honom att få gå iväg och leka med en massa kompisar igen. Han har det verkligen super skojj där =) Sen så åker Jesper iväg och fixar lite papper på sitt nya jobb =) Kul att nån av oss fått jobb! Älskar min karl gudomligt :*

Goodnight

Ja men godnatt mina fina bloggläsare =) Hörs imorgon!

Seg

Gud vad alla mina vänner som bloggar har blivit sega på det, ibland kommer det inget inlägg på flera dagar, mindre kul då man älskar att läsa andras bloggar, kom igen nu, blogga!! =)

Tur ja tagit tag i bloggandet då och bloggar flera gånger om dagen, roligt då man ser statistiken svischa iväg! =) Men jag tkr allt ni är as kassa på att kommentera...

Vaknat till

Ja klockan är lite för mkt kanske ;) lär ju inte kunna somna förens 2 inatt bara för att ja sov så länge, men som jag skrev i förra inlägget så känns det som att ja ändå hade klivit upp 06.00 och varit lika trött, helt sanslöst hur kroppen funkar ibland, tackar min underbara karl Jesper som lät mig sova (han kunde iaf ha väckt mig 11) haha ;)

har nyss käkat spagetti & köttfärssås, sjukligt gott tkr jag =) O nu sitt ja med en kopp kaffe och njuter med magen full av mat, snart blir det även en dusch. Ska iväg och träffa Marre & Leona idag om man hinner, dom är nämligen borta och vet inte riktigt då dom kommer hem, men vi får se helt enkelt. Nemo är så hyper aktiv så det heter duga, han skulle behöva nån att leka av sig med.

Och imorgon är en nya vecka, får se vad den har att ge då, jesper ska väll börja på sitt jobb så fort allt är klart med arbetsförmedlingen, jag ska söka jobb, Nemo ska va på dagis (mån-tis-ons). Sen på fredag bär det av mot Kramfors, det känns himmla kul, längtar "hem" efter mamma med flera =)

Längtar även efter mitt löshår från rapunzelofsweden, det har iaf levelerats från rapunzel så det är iaf påväg :D Kommer få så fint hår utav det ;) MJAU!! Måste bara färga om mitt eget eftersom mitt hår nu ser en aning blekt ut, drygt att färga håret men det måste juh göras :P Vill inte se ut som en råtta i huvudet, nej fy!

Känner mig riktigt nöjd över att ja fått besöksrekord här på bloggen också =)

har ni någon drömm som ni aldrig tror kommer att bli uppfylld? Jag har en massa. Nått ni vill veta kanske?

YEEEJ

Hade besöksrekord igår & det känns juh som alltid toppen =) Vad gör vi? Nu kör vi!! Blogga som ett tok =)

Idag är det söndag igen (va inte den skitdagen nyss?) ... 1 vecka & 1 dag innan Nemo ska till sin pappa igen, tkr det är så jobbigt då man ska göra det, men han behöver juh pappsen sin med. Sen nu då jag är arbetslös & hemma själv hela dagarna när Jesper jobbar, kommer inte ha nått att göra alls =( Mer än att söka jobb förstås.

Sov till 13.30 idag, helt sjukt! men sov som en kratta så det känns som om ja gått upp 06.00 på morgonen ist. Fan vakna till nu Mikaela!!

Skriver mer blogg sen, hjärnan är för seg för detta.

Kissekatt

Vad ska vi göra? ta katten och köra! vad ska vi göra sen? ta katten igen! =)

Vem mins inte den frasen?

Väldigt trevligt

När besöks statistiken ökar kraftigt då man börjar skriva mera, detta ska jag lätt fortsätta med och upplysa er om min underbara vardag m.m.

Är det något speciellt ni skulle vilja veta om mig? Isåfall skriv gärna en kommentar så ska ni få svar så fort som möjligt =)

Nöjd! =)

Är ooootroligt nöjd just nu, köpte löshår (syntet) billigast så, FÖR ENDAST med en hemlig present, löshåret 60cm, frakt, moms & fakturakostnad för 277kr kronor =) vilket kap!! var tydligen så att det håret skulle gå ur sortimentet =) Och bra var det för min egen skull, lite får man väll unna sig? =) Längtar som ett tok tills det kommer!! Åhh, blev som ett barn på julafton, tidig julklapp för min del =) Beställde från rapunzelofsweden... ta en titt där ni också! Mkt rea.

Detta hår beställde jag =)

Skaka av sig lite ilska =)

ja nu efter någon timme känns det sjukt mkt bättre iaf! =) (tänkte på inlägget under förstås) Håller på tvätta 1 maskin utav 2 nu =) Tvättar vantar mössor osv =) Sånt som också behövs ibland... Kommer bli en sjukt lugn Lördag detta (som vanligt).

BTW!! Nästa helg åker jag till kramfors, kommer på fre åker hem på mån-tis =) Nån som läser min blogg som vill ses? bara att skriva en kommentar då =)

Utmana aldrig ödet!

Såna människor som sitt och säg att man är lat för att man inte har ett jobb förtjänar ett kok stryk!! VISST, det finns lata människor som hellre lever på soc än jobbar!! Men när någon kommer och säger att jag & jesper är lata och inte har någon fritid för att vi inte har ett jobb då jävlar!! Den människa som tror att vi njuter av att vi är arbetslösa (jesper va arbetslös inte nu längre) just nu och lever på soc är helt ute och cyklar, vi söker jobb som fan (jesper gjorde), jag var på arbetsintervju i veckan och fick inte jobbet pga att det fattades en 2 dagars utbildning inom hygien (som man ska va tvungen av att ha om man jobbar inom kök men ja inte fått fast ja jobbat 3 år åt köket i Kramfors) sjukt nog!! & Jesper har fått jobb på ett snickeri på HELTID!! Gå och dra nått gammalt över dig!! OCH det är första gången jag har varit arbetslös såhär länge (3mån) & jag mår PISS utav det!! Sen om man tjänar så mkt pengar som denna människa påstår att HON gör så varför snålar hon då på alla andra över vad hon vill ha?! Dra fram fet börsen eller knip!!

Visa respekt & du får respekt!


.....

Skriver nått inlägg imorgon, idag finns inget sånt aktuellt då man har migrän =(

Bajskorv också =(

Fick inte jobbet! =´(

Fullt ös =)

Ja idag är det en massa ärenden man ska fixa =) + att vi ska iväg på kalas runt 15.00 tiden hos Leona som fyllt hela 2 år, stor tjejen =) Ska köpa mig ett par tjocka tummvantar på stadium, krokar till badrummet så man kan hänga upp handdukarna där ist för på duschdraperi stången :P Skit dåligt med krokar inne på toan... Ska bli kul att åka ner till stan, det är inte varje dag =) Skriver en rad sen om jag får veta hur det gick på intervjun idag =) Spännande om dom hör av sig idag... så jobbigt om man måste vänta över helgen så.

Hör & häpna =)

Dom enda piercingarna jag bestämt att ha kvar nu är i näsan & överläppen. När man tänker efter är det x antal piercingar jag haft under alla dessa år. Hmm... måste faktiskt räkna hur många jag har tagit ut... 1,2,3,4... 5 st är borttagna, alltså som jag haft tillsammans med resterande i ansiktet, räknar man med dom jag tagit ur men piercat om blir det 7st (överläpp & navel) ... nångång ska man väll fatta ett sånt här beslut också ;)

RAAAR


Hönsmamma....

Okej, jag kanske överdrev lite i förra inlägget, Nemo kan vara världens underbaraste på dagarna och kvällarna också, ingen kan älska Nemo så mkt som jag gör!! Jag är en fruktansvärt bra mamma, är lite hönsig ibland och det får mig att bli frustrerad och fundersam som attans då Nemo bråkar som han gör ibland. Ramlar Nemo så är det nästan så jag får lite panik över situationen även fast han inte gjorde illa sig. Nemo är det bästa som hänt mig o jag skulle ALDRIG vilja leva utan honom. Mamma´s skatt <3


Sånahär dagar man sliter håret av sig...

Har en oootroligt grinig son idag, känner bara hur frustrerad man blir, inget duger för honom vad man än gör, blir så jävla less!! Han bara skriker, han slåss osv... funderar på att fixa hit en Nanny som får läxa upp både honom och oss över hur vi ska göra då han håller på såhär, det är INTE okej!!

Som när man bestämmer att det är slutspelat för honom på xboxet så blir han helt tokig!! Han skriker, sparkar, och ger fan inte upp med det först heller, han accepterar verkligen inte ett NEJ när man säger åt honom, även fast vi har timeout med honom så är det som att han aldrig lär sig. Just nu står han i sitt rum och får inte komma ut förens han lu7gnat ner sig och slutat skrika, men så kan han hålla på i 30min om han vill och bara skrika, det har våra fina grannar fått varit delaktig engång då Nemo slog deras son, då fick han sitta i skammvrån där hos dom & han bara skrek i 30min och höll på, det blir fruktansvärt pinsamt men samtidigt vet man att det är det enda rätta....

Visst barn testar ens gränser, men ja tkr Nemo gör det sjukligt mkt!! Och det är inte för att han är rastlös, för han får göra så mkt roligt om dagarna. Har han varit på dagis i 5 timmar märks inte det utan han skriker och bråkar exakt lika mkt ändå....

Nej nu är ja på dåligt humör!

Nån som har en bra förklaring till detta?

Trött å åter trött

detta är en morgon då jag känner mig helt död, sååå trött!! Men har nu en stor kopp kaffe bredvid mig & en massa i perkulatorn =) Så pigg måste jag bli =) Men sen har ja faktiskt knappt nån känning av kaffe, eller energi drycker, jag brukar liksom inte bli pig utav det, utan dricker det mer för att det är så gott =) Hur funkar det för er? =)

Hängselkjol

Är det nån som har en aning om hängselkjolar fortfarande finns och köpa O vart? Eller du kanske har en du vill sälja iväg? =) helst svart =)


Underbar låt =)




Denna låt får mig att tänka på Lotten! En väldigt fin & underbar vän till mig!
Love you so!


Ännu en ny dag =)

Ska man se vad denna dag har att erbjuda då =) Jesper ska iväg på olika snickerier och kolla upp praktikplatser där han har goda chanser att få jobb sedan, hoppas det går bra för honom, han har några stycken han ska på. Hoppas det finns goda möjligheter till anställning på nått ställe iaf. Skulle inte sitta helt fel!

För mig funderas det starkt på att springa en sväng på Biltema och se vad dom säger, kanske behövs nått extra där i kassan eller på golvet, tur man har bra erfarenhet =)

nej just nu hinner ja inte skriva så mkt mer, ska klä på Nemo för han ska iväg på dagis alldeles strax =)

Intervjun =)

Som många vet var jag på arbets intervju idag =) Dom sökte kock/kokerska till språkskolan. Trodde ALDRIG att det skulle vara såhär jobbigt att vara på en intervju, helt sjukt! Första gången för mig och jag är trotts allt 25 år, jag har juh alltid lyckats glida runt på en räkmacka då det gäller jobb.

Men det gick BRA om jag får säga det själv! Dom tyckte det såg bra ut att jag hade flera års erfarenhet så det kändes toppen! =) dom fråga en massa frågor, som t.ex positiva & negativa sidor om mig själv, om jag är stress tålig åså vidare. hade varit 35st som sökt tjänsten, dom hade ringt upp med mig inräknad 6-7 st till intervju, så alltså är min chans till att få jobbet 1 av 6-7... hoppas dom gillade mig som person iaf. Får antingen veta på fredag eller till början av veckan om ja fick det eller inte, så nu ska man gå runt och va nervös över det i flera dagar med. Men nu är det äntligen gjort! =)

Blir väll att titta efter andra jobb som säkerhets skull på arbetsförmedlingen, tänkte masa mig ner på biltema också och höra om dom behöver lite extra där med imorgon =) Lika bra att fortsätta söka annat tills man får veta om man fått jobbet eller inte =) Nej nu ska jag vänta på att mina gullfisar ska komma hem =) Och sen blir det middag & massa mys =)

Skriv gärna en kommentar om du är nyfiken på nått=)

bloggtorka

In my ass!! Nu kör jag så det ryker, märks det? =)

Kurreri kurr

Ja magen kurrar och stojjar som attans, och nej det är inte för att jag är hungrig utan mer nervös för arbetsintervjun jag ska på idag 13.30, eller nervös & nervös kanske man inte direkt kan kalla det heller, vet juh hur en intervju går till, jag är nog rädd att göra bort mig bara.

Men det är juh faktiskt roligt att man till slut efter 2½ månads sökning efter jobb äntligen fått ett resultat att någon hör av sig och vill att man kommer på intervju, visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen då hon ringde igår, trodde mer det var ett skämt, försökte såklart ändå uppföra mig i telefonen. Hade juh helst velat jobba inom handels, men jag tar mer & gärna endå detta jobb om jag får chansen till det.

Och just ja, alltså piercingarna jag räknade upp i förra inlägget är såna som folk ser, har även i högra bröstvårtan & i naveln =)

Nervös

Ja det var nog bara förnamnet, vet inte hur ja ska kunna somna ikväll. tänk om jag gör bort mig imorgon... hmmm... äsch, jag kör så gott det går, antingen blir dom nöjd eller inte :)

Fick ta tången idag och knipsa av min ögonbryns piercings smycke, har försökt ta bort den säkert i 3 månader men kulorna har suttit så hårt så det har varit helt OMÖJLIGT! Typ som att va för hård i magen och det bara inte går att skita ut den där jävla korven, suck :P Men nu är den äntligen borta, känns faktiskt riktigt skönt, det ni, det blir bara mindre & mindre piercingar på mig, och jag är faktiskt nöjd med det. Har nu i underläppen, överläppen, näsvingen & tungan & 10st i öronen som sitt kvar. Men måste plocka bort allt om ja får jobb inom köket, iaf timmarna jag jobbar, jaja, jag vet juh inte ens om jag får det så.

Nemo var en härlig liten prick idag. Vi var och hälsa på Krister m.fam. efter vi hämtat Nemo på dagiset, då vi skulle gå hem så stog en vaktmästare och fixade med portdörren där, så han är trevlig och säger hej och öppnar dörren åt oss, Nemo tackar, men inte på det snyggaste sättet kanske, "tack så mycket gammgubbe". Jag och Jesper höll oss från skratt, o jag lovar, det var SVÅRT! :D haha

Nej nu ska ja försöka varva ner mig så ja kan sova inatt och va pigg imorgon på arbetsintervjun! :)

Jippi!!

Ska på jobbintervju imorgon!!
Önska mig lycka till :D

^^,

Vilken händig karl jag har som har fixat nu header åt mig :D

Puss, älskar dig <3


Vilken underbar dag det är!!

Haha ja, bollipomp körs än fast Nemo nyss gick på dagiset, så "Arthur" körs där nu och ja sjöng med i texten, haha!! Märks att bollibompa är på ganska så ofta va?! ;)

Ska rekomendera en oootroligt bra blogg som jag nog läser minst 10 gånger om dagen, iaf tittar in i den, och det är Zabine´s... (tryck på Zabine´s så kommer ni dit)... otroligt underhållande blogg, mkt intressant där! :)

Idag efter hämtning av Nemo så ska vi hälsa på Krister Källström m.fam. Ska bli himla trevligt, kom inte ihåg alls sist ja såg karln, var juh bästa vän med hans lilla syrra Malin för x antal år sedan medans ja bodde i väja, va tider det!! Inga bekymmer alls.

Har även hunnit städa lite granna nu på morgonen & slagit på en tvättmaskin, ska snart dammsuga & skura golven med, sen lägga på ett fräscht ansikte på mig (ser just nu ut som ett roadkill).

Kanske hörs senare! PUSS

Den här

Ja den här dagen har varit, hum hur ska man säga, långtråkig!! Söndagar är verkligen alla värst, som att klämma bröstvårtan mellan fingret och bh:n , menar, minst lika tråkigt att drabbas av det.

Längtar som fan tills pengarna rullar in på kontot så man kan shopa loss lite julklappar snart :) Nemo´s favvo är juh cars, Toy Story, Ben 10, Bakugan & Lego starwars... vet iaf att vi ska köpa en massa lego till honom & ljudböcker :)

Vet inte riktigt vad denna vecka kommer att erbjuda, mer än jobb sök då förstås. Längtar som en tok med till Jul då man ska få va med mamma & syskon, Micke m.fam. ... kan det bli jul snart, eller åtminstonde snabbt för snart vet ja juh att den kommer, DOOHHHH!!

Jag har annars hamnat i jäääävligt mkt tänkande, tänker på ALLT & INGET, från att ja saknar min familj TILL idiotiska kompisar osv osv osv... Fick höra dåliga nyheter av mamma idag med, var juh inte direkt roligt, känns som att sånt inte behövs nu då ja är lite deppig till och från, men ähh, man ska ta livet med en klackspark jämt (NOT)

Det är ingen som är sugen på att komma upp till Umeå och hälsa på snart då? :) skulle vara otroligt trevligt må jag säga med lite fin besök (om du klassas som fin besök, det märks i min blogg sen) ;) haha!!



Farsdag!

Japp, idag är det som många vet, farsdag!! Pappsen min bor i Söderhamn så det blir inget firande där hos honom för mig & Nemo´s pappa bor juh i Kramfors så en pappa hälsning har jag skickat till Andreas från Nemo.

Ibland kan jag känna mig smått bitter, iaf då tankarna snurrar för fullt... Ska det hända nått i sin omgivning gäller det att man själv hör av sig till folk, för nej nej nej, dom kan aldrig höra av sig, måste vara grymt svårt att lyfta luren och ringa?! Eller?! irriterad!!

Nemo sitter och spelar lego starwars & Jesper har sin sovmorgon, ska snart väcka honom faktiskt, så man vet att han kmr i säng ikväll... Imorgon är det dagis för Nemo igen så, ska bli skönt med lite egen tid (5timmar) så man kan städa och fixa med allt ifred :) Lyckades nyss även spilla ut kaffet på vardagsrumsbodret, YEEEJ!!

Random inlägg

Funderar starkt på att börja skriva lite random inlägg igen, upptäckte att folk tyckte det var lite roligt så varför inte? ;D Ska nog bara försöka komma på nått att skriva om bara ;)

Dagarna är så långtråkiga, lika långtråkiga som när nån satt sig och skete på nåns toalett, suttit där ett par timmar för att toapappret är slut och ingen har upptäckt att man är försvunnen, det är då man upptäcker hur många är glada över att slippa en... jag har då aldrig varit med om något sånt, tänk den stackars jäveln som nog sitter där nu efter 5 timmar och ingen upptäckt det.

Funderar på att göra ett video inlägg faktiskt, är det nå speciellt ni vill att jag ska prata om? Skriv gärna en kommentar isf :)

....

Vill lägga mig och dö ett tag....

Lego starwars

Ja nemo fick ett nytt spel igår till xbox360 :) Super nöjd över spelet är han, helt såld ;) Han är otroligt duktig på att spela tv-spel för att vara 4 år, men det har nog med att Jesper själv är en speltorsk... Jesper har juh typ alltid haft nått sorts spel konsoll här hemma, så Nemo började vid ganska tidig ålder tack vare det att spela han också :) Men det finns spel han absolut INTE får spela som vampyr, zombie & andra blod spel, det är ett stort NEJ då jag tkr att är man bara 4 år ska man inte se på sånt som dödar och det sprutar blod hej vilt. Hoppas han blir ett tv-spels proffs och kan dra in lite pengar till mammsen ;) höhö <3

Och idag är det snöstorm ute, visst okej för snön men verkligen inte för stormen, man kan inte gå ut utan att få hela fejjset med iskall snö och frysa ihjäl... så fort det lugnat sig ska jag & Nemo ut och kasta snö bollar på varandra, känner mig taggad för det, tur man äger ett par täckbyxor då, kan bli kallt med leggings ;) Tkr faktiskt synd om dom stackars pippifåglarna som måste vara ute i detta väder. Jesper får sovmorgon idag också snäll som jag är, har inte riktigt fått tillbaka rutinerna sen Nemo va borta hos pappsen sin med att hamna i säng tidigare på kvällarna, men det kmr väll iordning snart, man är juh ganska så trött på morgonen.

har haft en målare här nu 3:e dagen i rad för att måla om vårat trappräcke, var ful furu förut & nu har det målats över med vitt, känns mkt bättre, furun liksom skar sig med resten av lägenheten. Men tkr synd om katterna som måste ha varit instängd i tvättstugan typ 6h om dagen för att inte springa där dom målat och förstöra allt. Men snart är det över och dom får springa som dom vill igen. nej nu ska ja slö surfa lite hade ja tänkt. Bye Bye then!

Äntligen hemma igen

Äntligen är min finaste Nemo hemma igen, förstå hur glad jag är!! :D


Var mindre tråkigt då Micke & Felice åkte hemmåt :( Kändes riktigt jobbigt då man vet att det tar flera veckor innan man ses igen :( Det som är det negativa då man bestämmer sig för att flytta en bra bit, man hinner inte ses helt enkelt, men det får man fan ta då man flyttade!! Man uppskattar varandra lite extra då man ses.

Felicie hade skrivit ett litet gladogram till mig eller vad man ska säga att det är, där hon hade gjort en massa pratbubblor om vad hon tycker om mig, då blev jag glad!! Åså hade hon köpt ett par fina örhängen till mig & en Ben 10 leksak åt Nemo :) Hon är för söt Felice :) Hon vill flytta till Umeå, kanske ska tjata på Micke & Pia att flytta upp, haha!! :)

Nej nej, ska man tjata på alla som man vill ska flytta upp så tar det nog aldrig slut känns det som ;) Är juh alltid lättare om ja flyttar hem igen, men nej, det kommer nog inte hända, iaf inte på ett bra tag. Trivs jätte bra här.

Nu ska jag mysa med min finaste son!! jag älskar dig Nemo

& jag älskar dig Jesper

Ganska kul, Jesper har blivit kattmamma.

Fluff står väldigt ofta och trampar på Jesper då han sitt vid tv:n så vi var tvungen att söka på varför han gör så, och det har börjat nyligen, svaret var :

Varför katter trampar när den lägger sig i ditt knä

Beteendet är en kvarleva från kattungestadiet, när katten låg hos sin mamma och diade. Genom att trampa mamman på magen stimuleras mjölktillflödet. När vuxna katter börjar trampa i ditt knä, så återvänder katten till kattungestadiet. När ägaren sätter sig ner och verkar avslappnad, ger detta en signal till katten att vi är deras mamma som är beredda att ge dem mat. I dessa situationer är det viktigt att inte köra bort katten, eftersom katten då känner sig bortstött av sin kattmamma.

 

 

HAHAHAHAHA, så Jesper är nu kattmamman åt Fluff ;D Frågan är då, varför har Fluff börjat med detta nu?

 


Torr som ett russin

Angående bloggandet ... crap!


Skänker styrka

Jag skänker styrka till Elionor & hennes familj, dom går igenom nått jobbigt just nu.


Har varit otroligt lugna dagar nu då Nemo inte är hemma, man bara sitter rakt upp och ner, har inget att göra.
Tror jag blir galen snart, längtar så tills han kommer hem igen så man får lite rutiner.
Imorgon kommer "lillasyrran" Felicie hit och stannar här tills på Söndag, ska bli himla kul!! Blir nog Harry Potter maraton här då men en massa gotta till, inte helt fel!!!

Känner att jag är grymt jäkla less på min hårfärg med, men ja vet inte riktigt vad jag ska göra åt det, eller jo färga, men vilken färg, ni får GÄRNA skänka en tanke om vad ni tkr jag borde göra med mitt hår! :)

Och alla ni som läste min blogg igår, är det bara jag som tror på spöken? fick en enda kommentar och det var av söta Maria :)

Demoner/spöken

Tror ni på sånt? Har ni någonsin varit med om att nått som hänt men det inte finns någon förklaring till det, berätta gärna isåfall när det hände & vad som hände.

Jag tror på det väldigt mkt, har varit med om en del snuskiga saker sen tidigare år och det går juh faktiskt inte att förneka det... kan berätta om 1 gång...

Var ungefär för 10 år sen, befann mig i ett hus i väja med några kompisar och bara snackadee skit & hade det roligt, då ena killkompisen berättar att det spökar i detta hus, och jag då som absolut inte trodde på det då skrattade han i ansiktet och sa att han var skitzofren, men nån timme senare hände det oförklariga...
Vi är alltså i källaren i ett rum där det fanns sängar, lampor, bord osv och det gick en rak trappa ner till det rummet, då hör jag plötsligt ett par klackskor och då visste jag juh att alla höll juh hus nere i källaren, så vem kan det vara, går till trappan för att kolla vem som var påväg ner men det var ingen där, utan jag hörde hur klackarna stannade upp och hela räcket som man håller i på sidan av trappan skakade till, kan säga att jag skrek som fan och sprang in i rummet till alla andra som satt där.

Så nu tkr jag ni ska berätta om ni varit med om nått! :)


vad brukar ni se på?

Ni som läser, vilken är eran favorit serie på tv:n? Mina är Top Model & Paradise Hotel.

Det är så tomt här hemma, vart är min grabb, jo hos sin pappa... han ska på paradis badet med Andreas, Ann, Jim, Kikki, Johan & Hanna, jag hoppas verkligen han får en toppen dag med dom idag. vet att Nemo är livrädd för badhus, men vet inte riktigt varför, lite läskigt kanske med allt vatten och så. Min sötplutt har alltid varit lite feg för saker :) bra det tkr jag.

Idag blir en lugn dag iaf, har inget alls att göra, utan bara att sitta här och ha det tråkigt, om man kanske inte springer över till grannarna Ingemar & Therese på en kopp kaffe, låter lockade.