Lego starwars

Ja nemo fick ett nytt spel igår till xbox360 :) Super nöjd över spelet är han, helt såld ;) Han är otroligt duktig på att spela tv-spel för att vara 4 år, men det har nog med att Jesper själv är en speltorsk... Jesper har juh typ alltid haft nått sorts spel konsoll här hemma, så Nemo började vid ganska tidig ålder tack vare det att spela han också :) Men det finns spel han absolut INTE får spela som vampyr, zombie & andra blod spel, det är ett stort NEJ då jag tkr att är man bara 4 år ska man inte se på sånt som dödar och det sprutar blod hej vilt. Hoppas han blir ett tv-spels proffs och kan dra in lite pengar till mammsen ;) höhö <3

Och idag är det snöstorm ute, visst okej för snön men verkligen inte för stormen, man kan inte gå ut utan att få hela fejjset med iskall snö och frysa ihjäl... så fort det lugnat sig ska jag & Nemo ut och kasta snö bollar på varandra, känner mig taggad för det, tur man äger ett par täckbyxor då, kan bli kallt med leggings ;) Tkr faktiskt synd om dom stackars pippifåglarna som måste vara ute i detta väder. Jesper får sovmorgon idag också snäll som jag är, har inte riktigt fått tillbaka rutinerna sen Nemo va borta hos pappsen sin med att hamna i säng tidigare på kvällarna, men det kmr väll iordning snart, man är juh ganska så trött på morgonen.

har haft en målare här nu 3:e dagen i rad för att måla om vårat trappräcke, var ful furu förut & nu har det målats över med vitt, känns mkt bättre, furun liksom skar sig med resten av lägenheten. Men tkr synd om katterna som måste ha varit instängd i tvättstugan typ 6h om dagen för att inte springa där dom målat och förstöra allt. Men snart är det över och dom får springa som dom vill igen. nej nu ska ja slö surfa lite hade ja tänkt. Bye Bye then!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback