Nemo & Jag - en tur på stan :)




Jag Älskar Dig Nemo Lars Vilhelm!





Jag betämmde mig för att ja ville va själv med Nemo lite idag, och det var mysigt :) hämtade honom från dagis 11.00 sen gick vi raka vägen ner till stan ;) Träffa på kramfors härliga väktare som alltid är så trevliga :) Stog och surra en stund sen så gick vi vidare för att ta en fika på Åsa´s cafe & konditori :) Nemo ville ha en Budapest bakesle, men det var roligare att peta i den och trycka sönder den, något less man blev då sa jag bara..

-Men Nemo du är väll ingen bäbis?!
-Nehhhh!
-Men sluta va som en bäbis då!
-NEHHH, JAG ÄR INGEN BÄBIS!


haha, han blev så sur då jag sa så, men ibland undrar man om han är 1 år, lock för öronen (vill inte alls lyssna på vad man säger), men så säg 3-års trottsen är väll underbar :D haha! Efter fikat så gick vi en sväng ner på dollar ;) Köpte 3 par nya strumpor åt Nemo, 1 par åt mig, skölj medel, glödlampor och en stooor hellikopter som Nemo ville ha :) Efter man shopat lite där drar man sig vidare till hemköp där jag inhandlar lite grädde, mjölk, kalle anka tidning (älskar kalle), powerkings & blöjor till Nemo´s dagis ;) Dom är typ slut, står en lapp på han hylla där det står (hallå där! Det är snart slut på mina blöjor) haha :D Gulliga ideér dom har ;) Sen så gick vi hem och tog några små bilder ;) Blev dom 3 som jag lagt upp som blev bra, så svårt att ta kort på Nemo ibland, ena stunden vill han va med på kort och andra inte ;) haha :D Sista kortet där uppe är efter hällgumsgatan vägen när vi var påväg hem, inte stan alltså xD hahahahaha! Hade varit ganska illa om man sagt stan till en skog, fast man bor juh faktiskt i norrland ;) Och min herre är duktig idag, har gått till en herre som bor på andra sidan vägen och hjälpt han med lite ved, härligt det :) Jesper behöver verkligen göra nått annat än att ta hand om Nemo hela dagarna nu, komma ut och gö nått ;) Så han får väll passa på dom dagarna jag är ledig då :) Nehh nu tänkte ja ta fram fläskkarrén som ligger i kylen på upptining och lägga den på spisen innan det är dax för mat, ris, fläskkarré & champinjonstuvning, mums filibabba :D Herrå kära blogg läsare ;)

Hittade en bild sen i Juni på mig ;) Helt okej!


helt seriöst

jag tkr såååå jäääävla synd om mig själv nu =( När vi var påväg ner till stan tidigare idag för att möta upp mamma & Nemo så gick jag snett med mina nya stövlar =( Oj oj oj vad ont det gjorde då, sen tänkte jag inte mer på det tills senare då det började göra riktigt ont och svullna upp! Sitter nu är med bandage runt fotleden och det känns skit! Kan bara halta mig fram och kan endast gå på tårna med den foten, sätter jag ner hela foten i backen så gör det så inått nordens ont! Gahh, blir så less på klantiga jag! Blääää! Men jag älskar fortfarande mina nya stövlar med hög kilklack ;) tihi! Köpte även ett par uggs idag och är super nöjd :D Ska lägga ut bilder på mina nya skor det är en sak som är säker :D

Jaaa, vad ska man annars berätta då....
Jo att Tony var en ängel i torsdags och skjussade mig till birsta för att förhoppningsvis hinna dit och köpa en elbil åt Nemo, men tyvärr dom hann ta slut så det blev en elpolismotorcykel ist, han kmr att älska den! :D Men han får den inte nu utan i julklapp ;) Ska köpa en aquadoddel eller hur det stavas till honom med :D Gillas starkt att han endast kan använda pennan på den och så fort han drar pennan utanför ritpappret så blir det inget, suveränt anser jag! Sen lär det väll bli bilar och kläder som vanligt, haha :D Köpte även skummgummi bilar som man här på väggen som han även ska få i julklapp, skönt då man redan börjat julhandlat lite ;) Åt mig själv köpte jag 2 par leggings & stövlarna då sen storhandlade jag på Willys för 763 kr :O hahaha! Hade fan panik med allt för att hinna med mig, kom dit vid 09.30 och skulle va hemma innan 14.00 för då började jag jobba men vart tyvärr ändå 10 min sen för komplikationer :S Aja, inte mkt att göra åt, ringde Petra iaf och berätta att jag kunde bli 10 min sen :)

Igår fyllde lilla Fritte hela 30 år med, jobbade till 23.15 sen så gick man raka vägen till Fritte som var sjukt kalas redan så hann bara stanna där i 30 min innan han skicka ut alla för att det blev för mkt, tråkigt kanske, men jag hann iaf träffa honom och ge honom presenten vi köpte, en bukett blommor & 3 tianlotten (3 tianlotter=30) så vi tänkte ;) haha! :D Men jag snacka till det lite med Marre & Sessan så vi gick hem till dom och fortsatte festa, kul kul! Testade för första gången en riktigt korsett, underbart, det är ordet jag kan säga, vilken fantastiskt midja man får i dom, är juh annars ganska rak i formerna tyvärr, och det ni, det går att andas i dom! :D hahahaha :D Ska lägga upp ett kort på mig med korsett ;)

Ja nu har jag iaf skrivit av mig lite granna, kändes skönt! :) Får se när det blir nästa gång ;) Herrå!



Stövlarna har har jag            Uggsen har jag
köpt på dinsko för 499kr      köpt på eurosko för 599kr


Åhhh, en midja! :D haha


Dessa killar är mina små allt, Jag Älskar Er!


Och moi på slutet förstås ;)

Myspys =)

Tänkte lägga upp lite bilder som dagen erbjudit idag =)

Nemo fick en Ben 10 tröja av gammel mormor sen hon var i turkiet och titta hur nöjd han var, han verkligen älskar denna tröja, han fick till och med lägga sig och sova med den nu lill älsklingen min ;) hihi!




Mamma´s lilla posaré ;) Sen så tittar Nemo ut genom fönstret på fåren som är och betar utanför ;)



Åhhh vad jag älskar dig så enormkt mkt!


Jag och Jesper hitta mormor´s blommiga hatt och fick för oss att ha lite roligt med den ;) haha!

Operation blöjfri...

har startat, han har fått varit nån timme här och där utan blöja nu men tyvärr utan succé, han har kissat på sig 3 gånger men han försöker lite då och då på toan faktiskt, duktig pojke =) Tror lilla Nemo är lite för bekväm när det gäller blöjor, lite lat ;) hahaha! Hörde juh av Andreas att då han varit hemma hos Lilian och dom så hade han fått gå utan blöja och då hade han fått för sig att det bara va att klämma där han stog åså sket han ner sig rakt i kallsongerna, ja inte mkt att göra åt, kan juh ta ett tag innan han fattar riktigt gó skiten min :)

Sen var det juh kalas för mamma i lördags med eftersom hon fylle 48 år då =) Fick en massa fika och kaffe hos mamma sen bjöd jag med henne hem på middag som jag och syster planerat till henne i födelsedags present, blev fläskfilé, ris, beasås & rödlök, mums var det! :) Men tänkte köpa en present åt mamma ändå nu när jag får pengar igen, en lite överraskning kanske :) Bytte även gardiner i lördags, ett par jag fick av mamma, jätte fina :D Ska lägga upp en bild men då man har en super kass kamera och inge bra ljus då man ska ta kort så är den lite suddig :( aja, det funkar :P

haha, har världens sjukaste katt med, han kan få för sig att sitta på lite roliga sätt, kmr upp en bild jag tog igår :)

Idag så ska vi åka till min mormor och morfar och hälsa på, dom kmr och hämtar upp oss om ungefär 1 timme :) Ska dit och baka lite med mormor och ha det mys, haha kom inte alls ihåg då jag baka med henne sist, det är MÅNGA år sen det :P Sen då man är hemkommen därifrån så ska man träna med mamma :) Sen blir det mys hela kvällen :)

Jaja nu ska ja fixa iordning mig innan det är dax att åka =) Herrå! kmr lite bilder ;)

Dom som va på middag,
syster, Marcus, mamma
Mina nya jätte fina gradiner           och Bosse och såklart vi :)


Grattis!

Grattis mamma på födelsedagen! Älskar dig mamma <3


Gäsp =O

Ja gäsp, lite små sliten efter en promenad i kylan nyss, var juh och lämnade Nemo på dagis, man känner hur det sticker i öronen när dom börjar bli varma :D Älskling håller på att fixa lite havregrynsgröt till frukost =) Nemo älsklingen åt 3 mackor i morse, oj vad han var hungrig go fisen min :) Sen äre jobb för mig som gället, börja 12.30 ist för 13.30, Petra behövde sluta tidigare för hon skulle på nått möte =) Men 1 timme hit och dit gör inte mig mkt, lite mer slantar bara och det är jag nöjd med :D hihi! Ska köpa vinterskor åt Nemo nästa vecka med då barnbidraget kmr, känner hur kallt det är ute nu så det behöver han, sen ska han klippa sig med på tisdag =) Fin killen mammás =) Nä nu ska jag kika runt lite här =) Höres

Om blickar kunde döda ;) haha

Ja Sandra gumman kom och hälsade på en sväng idag, bjöd henne på spaghetti och köttfärssås =) När vi åt så tog Sandra dom sista oliverna och det var blickar som kunde döda mot henne från Nemo , haha! Skratta som ett tok åt han medans han satt där helt allvarligt, rörde inte en min utan spände bara ögonen så dom blev ännu större mot Sandra, haha! Aldrig sett han som sådan :D Gull Nemo gubben mamma´s =) Roligt att du ville komma förbi en sväng Sandra =) Ja snart dax för jobb för mig med, 15.00-20.15 =) Madde som har jouren ikväll så det är trevligt att få träffa henne med, en av mina favoriter jag jobbar med =) Dessutom et skönt pass ja jobba med ;) Sen imorgon jobbar jag 13.30-19.00 ledig onsdag sen torsdag 19.00-23.15 med Madde :D Fredag 09.30-14.30 :D Så sköna pass denna vecka :D Woho, ledig lördag och söndag så det blir mycket mys med Nemo då ;) och självklart Jesper =) hihi Träffade Marre gumman igår med, var hos hennes föräldrar ett par timmar och snacka skit, åt kex med ost & chips o dipp :D Mums =) Och Leona gumman har blivit så stor, tänka sig, snart 1 år, tiden går för fort :O Ja barn är för underbara ;) Nu ska ja mysa med mina pluttar =) herrå!


hihi

Jag & Jennie har det roligt ikväll xD



hahahaha, Jennie är väll skit sexig xD



Man måste kyssa många grodor för att hitta en rätta prinsen ;) haha!

Ikväll =)

Ja ikväll ska va vara med Jennie & Johan, ska på träffen och äta =) Skulle igentligen på hornö först men jag & Jesper som inte är miljonärer har juh inte råd just nu tyvärr =( Vi skulle ta det vid löningen ist =D Ska iaf bli kul, sen ska jag färga brynen på Jennie och sen spela lite spel =) Kanske blir en sväng på stan ikväll med =) hihi! Johan och Jennie är bra söta dom =) Och nyss åkte Nemo till Andreas, alltid ska min ångest stiga högt då och hönsmamman Mikaela vill bara att han ska va här igen och springa och dra Fluff i svansen ;) Men det går juh inte, han har juh pappsen sin som han måste få mysa med ibland också =) Nä nu ska jag faktiskt städa lite här hemma innan det är dax för fin besök =) Herrå!

Vi var på konsum fiket igår, och Nemo ville inte alls
äta grodan utan pussa den ist för att den var så söt =)



Me, Myself & I

Sötnos =)

Min älskling är världens största sötnos ^^ Han hade köpt en present åt mig idag, nått ja inte alls hade en aning att jag skulle få ens ;) haha! Ett par jätte snygga tavlor :D Inte så att jag just pratade med honom att ja skulle vilja ha dom utan han hörde det då jag pratade med en gammal arbetskollega :D hihi =) Älskar dig gubben <3


Dessa tavlor fick jag, Älskar Dom!


Jesper´s nya örhängen :D

:D

Känns som en otroligt skön morgon det hära, vaknar pigg och det var längesedan =) Stiger upp lägger på mig lite foundation sen går jag ut och tar en rök =) När man kmr in hör man "Mamma, kiss :(" och ja Nemo hade kissat igenom blöjan inatt så det var bara att ta upp honom och tvätta av honom men det var inga problem för mig denna morgon då jag är på så bra humör =) Känns bra att det är så då jag har låååång pass på hemköp idag, uppskattas! :D Hittade ett par skiiiiitfina örhängen på anybody igår med, ett par åt Jesper, ett par vinröda i glas som är snurrat, haha svårt att förklara men såna där töjningsörhängen eftersom han har det ;) Och bara för 70 kr, hur nice är inte det! Anybody är ett bra ställe (tummen upp). NU ska jag mysa ner mig i soffan en stund och umgås med min son & man innan jag ska gå och jobba =) Hare bra alla! :*

Min vackra familj <3 Jag älskar er

Man känner sig....

...mkt bättre efter att man tränat, alltså innan kan man tänka usch stön men när man varit där och tränat så blir man mer tjoho! :D Gick på löpmaskinen i 30 min sen tog jag trampmaskinen och multiträningsmaskinen :D SÅ underbart! :D Tog nå roliga kort efter också på mig och mamma ;) Haha mamma fick svettlökar innan vi ens börjat träna! :D hahahahha! Märks att hon inte tränat på över 1 år ;) Ska lägga upp några bilder =)

Maskinerna:




Me and mom <3




(Klicka på bilderna så blir dom större)

fått lite blogg tid nu :P

Ja nu har ja lite tid så jag kan ta mig i kragen och skriva lite blogg för en gångs skull :P Fast jag har ioförsäg varit ganska duktig dom senaste dagarna och skrivit lite :D Men vet faktiskt inte vad jag ska skriva :P Längtar till halv 4 då jag ska iväg och träna med mamma =) Längtar inte alls tills mina 2 långa arbetspass tors-fre :P Eller ja torsdagens 09.00-20.15 går juh ann men fredagens 11.15-23.15 blir lite tyngre :P Men pengar blir det! :D Tro om ni bloggare undra hur denna dam ser ut utan smink :P haha ska lägga upp en bild, ser ut som ett skogstroll med en jätte finne på hakan & halva ögonbryn xD hahahaha! Nä nu ska ja ta och diska lite faktiskt =) Puss Puss


Börjat träna <3

Glömde juh skriva det i de tidigare inlägget, nu har ja allt slagit huvudet, för jag har börjat träna! :D Tyckte det va dax att börja bränna lite fett på kroppen som suttit där ALLDELES för länge, för mååånga år! :D haha! Så jag och mamma ska köra mellan 2-3 pass i veckan. Och det ni, det kostar INGET för vi på hemköp som är lite bättre än alla andra har juh träningsmaskiner mitt imot fikarummet så det är bara att gå och träna då man känner för det :D tjoho! Roligt att mamma vill träna med mig, man blir juh liksom lite mer puschad då också ^^ Sen när Fanny babe flyttar hit så hänger juh hon på med :D Hihi! Faaaan vad nice! Nä nu ska ja gö lite ondödigt vetande här som jag snott av Fanny babe =) Har dessutom dagens fråga, ska jag färga håret ljusare (typ brunt) lr ska jag behålla det svart? Är juh så less på att ha haft samma färg nu ett bra tag, vill gärna ha nått nytt.




1.Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Men åhhh, vilken finne på hakan!
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
Zero! :D
3. Vilket ord rimmar på "test"?
Flest :P
4. Favorit planet?
URanus xD haha!
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Mamma <3
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Öhm, Daughtry.
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
En grönt linne ^^
8. Sätter du etiketter på dig själv?
EHH? Näää :P
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
Har inga direkt märkesskor, använer gärna ballerina
10. Ett ljust eller mörkt rum?
MÖRKT!
11. Vad gjorde du vid midnatt?
Kolla på tv och gäspa
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
Ja, han behöver komma ut lite :P (Jesper)
13. Senaste resan?
Sthlm, till kära syster
14. Vilket uttryck använder du mest?
Yeah right eller saaaay whaaaat :D
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Till Nemo =)
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Min kisse Fluff
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Ciggaretter, usch :P Don´t like it but can´t stop :S
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
2 kanske, men vet inte ens vart dom är xD
19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
När jag blev 21 =)
20. Din värsta fiende?
Har inte just nån direkt, Men dom som inte står för vad som säger tål jag inte!
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Nått Jesper gjort :P
22. Vad var det senaste du sa till någon?
Ja skulle juh sitta vid datorn :P (till Jesper)
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
EN MILJON :D
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Självklart min pojkvän & son, dom bästa <3
25. Senaste låten du lyssnade på?
Haha, nått Andreas skulle visa Five finger nått :P


Sköönt

Jobbar en otroligt skönt pass nu idag för en gångs skull :D 13.00-18.00 :D Var längesedan man hade nått sånt pass känns det som fast det kanske inte var det? xD Sen ledig imorgon sen jobba jag på torsdag 11.00-20.15 & på fredag 11.15-23.15 =) Längtar så tills nästa lön då det är shoping dax inför julen nästa månad :D Underbart! Vet inte riktigt vad man ska köpa åt Nemo heller, känns som att allt man köper är likadant hela tiden, bilar bilar bilar, en film här och en film där, kläder, böcker och bla bla bla, nån som har en bättre idé vad man kan köpa åt honom i julklapp, nått som är lite annorlunda, kanske inte direkt lera och sånt skit för det skulle se ut som ett helvete på honoms rum efter han lekt med det, haha! :D Kommentera gärna, skulle uppskattas! Nä nu ska jag ta mig en gó cigg sen dax att jobba lite =) Hare bra alla så länge! Älskar mina gó pojkar Nemo & Jesper ^^





hoho

hellre fruktmusli i magen en helt HoHo i huvudet, haha, har ni sett den reklamaffischen? Så jävla ful, asgarvar varje gång jag ser den, ja vet, jag är knäpp ;) Haha, har lite tråkigt nu innan det är läggdax, så tänkte skriva av mig lite. Brukar ni kika in på nå speciella bloggar varje dag? Det gör iaf jag =) Här är några ja tkr om att läsa!

http://Kissie.se - Ja hon är juh rolig att läsa om
http://sandrakronlid.blogg.se - Alltid lika kul att läsa hennes blogg
http://sandraomolly.bloggagratis.se - Roligt att få veta hur ni har det där ute på alnön
http://wildasmami.blogg.se - En toppen tjej, en blogg som måste läsas
http://farily.blogg.se - Min sötprupp, underbar människa
http://bellan85.blogg.se - När hon såväl skriver sina inlägg så är dom jätte trevliga att läsa

Där är mina favvos iaf =)

Suck

Alltså åhhhh! När ska jag orka skriva blogg igen?! När man bara går in för att skriva nått så sitter man bara som ett STORT frågetecken och inte alls har en aning om vad man ska skriva om, tragiskt! Har 4 veckor schema på hemköp nu iaf, och det känns kanon! Blir väll månad för månad nudå så man får se hur man jobbar ;) hihi! Skönt att ha schema oktober ut iaf, gillar mitt jobb =) Nu ska ja va social med mamma som faktiskt är på besök :P Sen blir det vitabönor med stekt fläsk till middag =) herrå!