små små små förändringar ;)

Ja nu har man gjort små förändringar på sig sj ;) Har tagit ut ena piercingen i läppen (den på sidan) och har en döljande stav i septum så den syns inte alls ;) Varför ja har en döljande i septum är för att ja inte alls vill ta ut den helt, det är min favorit piercing men även den som syns mest om man ska söka sig efter jobb och den uppskattas väll kanske inte överdrivet mkt på arbetsmarknaden ;) Duktiga jag!! Det är en piercing som ja kommer utnyttja dom gånger man går ut eller så :) Tkr det är ett stort steg då ja för nån månad sen vägrade ta ut någon, har även tanken på att ta ur den i ögonbrynet bara för att göra det, men ja vet inte, det märks väll då jag vågar ta det steget ;) Hålet lär iaf inte växa igen på ett bra tag så man kan juh stoppa in staven igen om så behövs :) Tkr att ja varit lite duktig iaf :) Har juh mina 3 döljande också som sitter i naveln, tungan & bröstvårtan och det är juh inget som stör dom på arbetsmarknaden som tur är ;) Älskar den i bröstvårtan, ser liksom lite sexigt ut när det såväl är dags att mysa i sänghalmen ;) HAHA!! Och ja, jag är inte som alla andra, promise ;)

Hade det inte varit för min ålder nu & arbetsmarknaden hade jag nog haft många fler och sett ut som en nålkudde, skönt att man kan stoppa sina hämningar ibland ;) Har juh trotts allt haft 3 i underläppen där ja nu bara har 1 kvar, sen har ja haft en i överläppen med som har varit borta i många många år ;)

Mitt stora mål nu är att spara ut håret ner till svanskotan, känns som en evighet dit :S Håret är strax över halva ryggen nu, ungefär 1-1½dm kvar... så 1-2 år kvar antagligast innan man blir nöjd ;) När man fått sitt mål lär man väll kanske klippa av det en bit, bara ja får komma dit ja alltid önskat ;) Tkr långt hår på tjejer är så jävla sexigt, kort hår faller mig inte alls i smaken, aldrig gjort heller... När ja va yngre hade ja håret till axlarna och jag har ångest varje gång ja ser en sådan bild på mig, usch vad hemskt!!

Nä nu ska ja pussa upp karln min ur sängen, de latoxen fick sovmorgon fast han inte borde fått någon ;)


Bild när ja har 3 i underläppen

Fin dag!!

Vädret är kanon, sol och knappt ett enda moln på himmlen, men denna luft, den är så himmla kall, så fort det blåser till så hurrvar man som en dåre av kylan :S Kan det få bli riktig värme snart? Nemo har iaf varit ute och cyklat en sväng idag, så nöjd han är då han cyklar :D Och han är så duktig, närmare sommaren tänkte jag ta bort stödhjulen så han får lära sig cykla utan dom :) Kmr nog gå bra det med :) Barn lär sig snabbt så!!

Idag blir det tacos till middag, inte alls helt fel, älskar verkligen tacos :D Sen jobb ikväll för mig ;) 19.15-23.15 ;) Har några underbart roliga dagar framför mig  på jobbet, lr inte :P

Tors - 17.00-23.15
Fre - 19.15-23.15
Lör - 10.30-18.00
Sön - 10.30-18.00
Mån - 19.15-23.15
Tis - 19.15-23.15

Dessa jävla kvällar alltså ;) Tur dom ger bra med pengar iaf fast det bara är 4 timmar jobb ;) Sista 2 timmarna tro jag vi har 70% OB så inte helt fel :)

Tror närmare bestämmt att ja ska ut och ta mig en cigg nu faktiskt ;) Puss på er!!

Då var denna dag nästan över :)

Ja gud va skönt, har kännts som en lång dag på jobbet fast den bara varade i 6h och 45min ... varit lite folk fast det varit löning konstigt nog ;) Men dom flesta kanske laddar upp för att stor handla när det närmar sig helgen :D Storhandlade faktiskt idag, skönt som fan och fått hem lite mer mat i kyl & frys, fick skjuss av Peppiz med varorna hem sen, tack!! Har inte varit den som varit matsugen på dom senaste veckorna för ja mått pyton och psyket inte alls varit på topp, men nu börjar tankarna bli mkt bättre och jag mår så mkt bättre :D Har också fått hem en massa pyssel som Nemo gjort på sitt dagis :D Han har juh en alldeles egen vägg här hemma inne i köket där ja hänger upp det mesta han gjort :D Det är juh så mysigt på nått vis, och ja är juh så stolt över det han gör min underbara pojke :D Nä nu ska ja ta och läsa min Kalle Anka tidning ;) Älskar verkligen Kalle :D haha!!

Bye bye then!!

Underbara tankar

Som ni inte riktigt får veta nått om nu helt enkelt ;) Vet bara att det kommer att bli så himmla bra då det såväl sker :D Längtar som ett tok och ja ser ljusa framtidsplaner :D Sånt man inte alls kännt på länge och hur bra är inte det? Känner också att ja måste skriva ett mer positivt inlägg idag då jag skrev ett depp inlägg igår :D haha!!

Ska snart iväg och jobba också, börjar 13.30-20.15, helt okej pass faktiskt :D Lämnar nemo på dagis klockan 13.00 sen går min mamma dit och hämtar honom vid 15.30 och sitter barnvakt tills då ja slutar :) nice nice!! Stackars Jesper har blivit sjuk med, inte roligt alls... men nångång ska man vara det med :P Satt och väntade på 12 slaget inatt med så man kunde batala sina jäkla räkningar också, fick 5100kr kvar efter, usch vad ja hatar räkningar, tänk om man kunnat få behålla det man tjänar in, men men vad gör man?!! Bara betala och se glad ut, skönt att skiten är borta iaf :D hihi!!

Nemo är världens sötunge ;) Han gör så man skrattar 1000000 om dan :D Barn vet verkligen hur dom ska göra en glad :D

Nä nu ska ja fixa iordning håret lite sen är det snart dags att dra sig mot jobbet ;)

Älskar Nemo & Jesper

Ehh förtroende?

Vad är ett förtroende till någon, ja har liksom inte riktigt fått det till någon, tkr precis alla vänder kappan efter vinden och jag är så jävla less!! Man kan inte sitta och lova en massa saker sen bara göra tvärtimot, vad är det för fel på dagens människor?!! Jag sitter mer än gärna och lyssnar på någon om den personen mår dåligt vem det än är, jag är den personen som är en tänkare (tyvärr jävligt jobbigt vissa gånger) och vill lösa alla situationer fast jag inte kan. FRUSTRERANDE!! Vet inte hur ofta man får höra att ja borde sluta tänka på allt och inte försöka lösa andras problem, men vadå, tror folk att det bara är att trolla med knäna så slutar jag upp med det? Ja föddes till den jag är, acceptera det!! Det är ingen speciell alls jag tänker på, utan dom flesta säger det till mig. Egentligen skulle en psykolog behövas för mig, att det finns nån jag bara kan rabbla upp allt till och som lyssnar och förstår hur ja menar. Jag är juh också den människan som tänker på en sak och det kommer ut helt fel ur min mun, och ibland kommer jag på mig sj, och det är absolut inte meningen att säga en elak kommentar när ja menade en snäll egentligen, det är då jag vill att den personen jag pratar med säger åt mig och frågar vad jag just sa, det är då jag kan komma på mig sj, men nej nej nej, hur mkt man än har bett sina med människor om den hjälpen så går dom och blir griniga ist. JAG VILL försöka ändra på mitt sätt lite, men det är inte alls så enkelt som dom flesta tror, det är juh såhär ja blivit sen barnsben, jag är öppen, ärlig och rak och står verkligen för det jag säger fast det inte riktigt blir rätt varje gång !! Känns som att ja går runt med denna jävla "Offerkoftan" som man brukar kalla den, tyck synd om mig, hjälp mig, hallå?!! Jag vill bara slänga den åt helvete ochy bränna upp den!! För jag är en väldigt glad tjej egentligen, den som alltid vill ha nått att göra, vara med sina älskade vänner, sin älskade son och sin älskade pojkvän. Men denna ångest som växer inombord i mig är det inte många som förstår. Usch vilket depp inlägg men det kändes fruktansvärt bra att få skriva av sig lite. Tack och hej för mig!

Svettigt värre ...

Ja herre jisses, man tkr man inte gör nått annat än att städa hela tiden här hemma.. man blir helt slut ;) Har slagit igång en tvättmaskin, bytt i kattlådan, städat ena delan av toan, kattlådan, tömt askfatet, bäddat sängen (sent ja vet) och ja det är massor kvar att göra :S Som att dammsuga, skura och städa andra delen av toaletten :S Har som 2 badrum i ett ;) Toan för sig och duschen för sig ;) Aja, skönt sedan då det är klart och man slipp tänka på det ^^,

Snart kommer älskade pojkvännen hem från jobbet med, han slutar 17.00 och då blir det att fixa nån mat tills dess med :) Vet inte riktigt vad ja ska laga än eftersom ja bad honom komma på nått han ville ha just idag ;) Får se om han snart hör av sig angående det :) Nä, hur var det nu!! Ja just det, städa städa städa!!




Typiskt mig ...

Jag är den som ALDRIG tänker mig för innan jag öppnar truten, jag bara tänker på en sak och ut kommer orden fast helt fel ... Jag är en person som lätt kan misstolkas för det jag säger fast det inte riktigt va så jag menade... jävulst jobbigt!! Dom flesta som känner mig vet vad jag pratar om ;) Måste försöka tänka en gång till innan jag öppnar truten, så att det iaf kommer ut någorlunda rätt ibland ;) Som med Jesper idag ;)

Jag - Du måste raka dig
Jesper - Men jag trivs att ha det såhär
Jag - Men det ser förjävligt ut
Jesper - Ja men det är såhär jag vill ha det!
Jag - Men snälla, menar du att det där är snyggare än då det är väl ansatt?
Jesper - Men nu börjar du igen
Jag - (kommer på mig själv och säger direkt förlåt), Ja du får väll bestämma hur du ska se ut ;)

Så irriterande att ja bara inte kan ta det på ett snyggare sätt, som typ " Älskling, tkr du borde raka dig, för ja tkr du är så damn sexy som nyrakad" ist kommer ja med kommentarer som "Det ser för jävligt ut", WHAT THE FUCK säger jag bara!! Ja menar, inte skulle jag vilja höra nått sånt från jesper att jag ser förjävlig ut, så inte konstigt att han blir smått grinig på mig då :S Men eftersom ja för en gångs skull kom på mig själv direkt och bad om ursäkt för det ja sa så blev han glad och vi kramades och ja bara myste in mig i honoms tröja med ett leénde på läpparna ;) Jag älskar juh min man fast han har skägg ;) haha... menar, det är juh inget som ändrar personligheten på honom ;) Han är vackrast i hela världen :D

Ett kort på oss 2 då vi varit tillsammans i ungefär 6 månader :)



Och ett kort på oss från nutid ;)



Leopard mönster ;)

Kom på att tänka på att ja älskar leopard mönster, tkr det är så grymt snyggt vare sig det är linne, byxor, väska eller skor :D Man ser liksom lite damn sexy ut i det ;) Men man måste passa sig så allt inte är likadant, då kan det se lite traschigt ut också, lite såhär red light över det ;) haha! Äger själv 2 par leggings & 2 koftor med leopard mönster :) Skulle gärna ha ett par skor med ;) Annars så är ja en sådan som använder väldigt mörka kläder, svart och så ;) Så då kan det va lite roligt ibland att variera sig med leopard mönster :D

Annars idag så ska jag träffa Therese, ska ner på stan och fika sen ta fram spenderar byxorna på dollar store :D hahaha! Hoppas Nemo håller sig någorlunda lugn, han är den som gärna INTE vill lyssna närman är ute med honom, mindre bra :/ Nu ska ja dricka upp min kopp kaffe sen ta mig en njutande cigg ;) Bye bye then!!

Borde jag?!!

Ja jag borde nog skriva av mig lite, inget som riktigt hänt nu sen den 2/4 ... man är jävligt lat så säg :P Sitt och poppar musik i mina öron nu, finns många helt underbara låtar :) Några jag fastnat för är..

* Dead by April - Sorry for everything
* Volbeat - I only wanna be with you
* Rise against - Hero of war

Dom är juh helt underbara :D kan bara inte sluta att lyssna på dom ;)

Men vad fasiken ska jag skriva då? Ja, snart är det juh sommar, helt underbart, som jag längat!
Det värsta jag vet är fan snö, jävla blöta äckel sörja som ramlar ner från himmelen, hade ja kunnat hade jag bott i ett land där det är sommar året runt!

Har dessutom börjar spela GH "Guitar Hero" ... fan vad kul det är... iaf nu då man börjar bli någorlunda duktig på det :D Sen har jag juh min underbar älskling som säger hur duktig jag är fast jag är skit dålig ;) Vad ska dom annars va till för om inte stötta och älska en?

Annars jobbar jag och står i för fullt om dagarna, fast idag har varit en riktigt lugn dag :P Alltså ni ser jag suger på att skriva inlägg ;) Haha men vänta, såg att en ny nolla börjar blogga och provecera folk, höll på skratta ihjäl mig då jag såg hur han ser ut, får man se ut så? http://bezie.blogg.se ... ja menar räcker det inte med alla som redans finns? Som blondinbella, kenza, amandavardet, kissies, gaybloggen, dennism osv osv osv ... Man börjar bli grymt less på alla dessa bloggar, och absolut då dom inte gör nått annat än provecerar, men tyvärr drar juh det till sig folk också så dom får läsare och tjänar på det, helt otroligt hur dumma vi människor är ändå!! Man kan inte direkt ha nått liv heller om man håller på som dom ;)

Men nu har jag iaf skrivit några rader :) Kan någon insperera mig till mitt bloggande? Menar vad vill ni läsa om? Så jag har nått att komma lite med då och då ;)




Jag Älskar Nemo & Jesper Av Hela Mitt Hjärta!!!!

Visdom


Mamma´s pojke

Jag tror att Nemo vill härma mamma lite väl mkt ibland, idag skulle han absolut ha på sig mina klackstövlar då vi gick ut på balkongen :D haha!! Han är för gó :D


Älskade syster <3

i was thinking just today
about how we used to play
barbie dolls and make-up
tea parties dress up
i remember how we'd fight
we made up and laughed all night
wish we were kids again
my sister my friend






3 år

Idag firar jag och Jesper 3 år tillsammans, helt underbart! Tiden går så fruktansvärt fort men ändå på nått vis sakta :D Så mkt han och jag gått igenom och klarat det. Är det lyckligaste kvinnan i världen med honom :D Att vakna bredvid honom på morgonen och få se hans fina ansikte gör en så lycklig, dagen är räddad direkt :D Skulle aldrig någonsin kunna se mig själv leva med någon annan, han är mannen i mitt liv!! :) Fick en otroligt vacker ring av honom i 3-års present :D Blev så glad!! Han vill ha ett par nya hörlurar och det ska jag beställa över inernet till honom som 3-års present :) Han kommer säkerligen bli toknöjd över dom :) Nu ska ja ner i soffan och mysa med honom. Jag Älskar Dig Jesper Lindquist!! <3


Kejsarsnittet mitt måste kollas upp på tisdag!! Igår var halva magen uppsvullen längst ner så magen var alldeles sne och den ömma så himmla mkt, OUCH!! Blir så less, men jag får väll skylla mig själv att ja inte kollat upp det tidigare heller, aja, på nått sätt ordnar det sig :)


kejsarsnitt

Som dom flesta vet så förlöstes Nemo med kejsarsnitt, har efter det alltid haft problem med själva snittet, på högra sidan av det så är det som en förhårdnad som aldrig gett med sig, vissa dagar gör den så ont så endel av magen ömmar som bara den, för ungefär 1½ år sedan var jag och kollade upp det på frejas (ungdomsmottagning) då det var en läkare där, han kände och tryckte och ont gjorde det, han sa att jag skulle ringa ner på vårdcentralen så dom får titta närmare på det och kanske skära upp just där ja har förhårdnaden, men sen har jag bara inte fått fingrarna ur arslet och gjort det, så gnälla på mig själv kan jag egentligen bara göra. Vet inte om det beror på att det ligger kvar nå stygn där eller nått jävligt :P Men nu till veckan måste jag fan ringa och fixa tid på engång, för nu är jag sjukt less på detta!!

Annars då...

Träffade söta Lilly igår, tyckte hon var hur vacker som helst på korten men OJ du, i verkligheten var hon 10000000 gånger vackrare, vilken liten pärla :D Älskade lilla Lilly!! Hon fick en söt liten klänning av oss som Cissi till och med hade tittat på dagen innan och varit så sugen på att köpa, tur att hon inte gjorde det då ;) Och bra för mig att veta att hon verkligen tyckte om den :D

Nemo har hamnat i nån sorts växtperiod tro ja, han kan va på super bra humör och plötsligt bara vänder det och han skriker som fan och bråkar för ingenting, så har han inte varit förut och ja förstår inte alls vad det är. Han sover inte heller så värst bra på nätterna, dom senaste 3 nätterna har han vaknat flera gånger och grinat :( Stackarn! I förrgår så var jag på biblitoeket med honom, han hade fått lite påskgodis och en pruttkudde som present från dagiset, den pruttkudden tyckte han jag skulle blåsa upp och trycka på inne på biblitoeket, när jag sa NEJ åt det så skriker han bokstavligt talat allt han kan intte på biblioteket!! Pinsamt?? NÄHÄ!! Alla titta på mig och jag skämms som fan, fort ut därifrån gick det. Igår hemma hos cissi, fritte & lilly då jag och Nemo skulle gå hem så fick han inte ta på sig vantarna för att dom var bokstavligt talat dyngsura sen han varit på dagis och då var det högre toner från honom som gällde också, skrek som om kniven satt i honom och det gick inte alls att få tyst på honom, skämmdes som attans men Cissi sa att det inte var någon fara MEN ÄNDÅ?! Varför har han börjat hålla på såhär, jag förstår inte :/ Förhoppningsvis slutar han upp med dessa dumheter snart eller så låser vi in oss hemma och jag vägrar gå ut :P Har förståts hänt mera saker men tog upp dom 2 värsta nu :P Antingen har ja fått en över trottsig 3-åring eller så har han växtvärk.

Ska gratta underbara Cilla som fyller 25-år idag :D Hipp hipp hurra på dig du underbara :D Älskar dig gumman!!

Imorgon firar jag och Jesper 3 år tillsammans, tiden går fort men ändå sakta på nått sätt :D Älskade Jesper <3 Vet bara inte vad jag ska köpa åt honom :( Så jävla boring, suck!! Syrran får hjälpa mig med nått, så är det bara!!

Nu kmr det lite kort på Lilly & hennes söta klänning hon fick :D