Sånahär dagar man sliter håret av sig...

Har en oootroligt grinig son idag, känner bara hur frustrerad man blir, inget duger för honom vad man än gör, blir så jävla less!! Han bara skriker, han slåss osv... funderar på att fixa hit en Nanny som får läxa upp både honom och oss över hur vi ska göra då han håller på såhär, det är INTE okej!!

Som när man bestämmer att det är slutspelat för honom på xboxet så blir han helt tokig!! Han skriker, sparkar, och ger fan inte upp med det först heller, han accepterar verkligen inte ett NEJ när man säger åt honom, även fast vi har timeout med honom så är det som att han aldrig lär sig. Just nu står han i sitt rum och får inte komma ut förens han lu7gnat ner sig och slutat skrika, men så kan han hålla på i 30min om han vill och bara skrika, det har våra fina grannar fått varit delaktig engång då Nemo slog deras son, då fick han sitta i skammvrån där hos dom & han bara skrek i 30min och höll på, det blir fruktansvärt pinsamt men samtidigt vet man att det är det enda rätta....

Visst barn testar ens gränser, men ja tkr Nemo gör det sjukligt mkt!! Och det är inte för att han är rastlös, för han får göra så mkt roligt om dagarna. Har han varit på dagis i 5 timmar märks inte det utan han skriker och bråkar exakt lika mkt ändå....

Nej nu är ja på dåligt humör!

Nån som har en bra förklaring till detta?

Kommentarer
Postat av: Elli Caramelli

Du behöver inte alls oroa dig Mikka, Nemo är som barn är ;)

Det är bara att forsätta som ni gör, ger er inte. För det lär dom sig otroligt snabbt..



När han gör nåt som ni inte vill, och han ska få time-out, sätt han där han får sin time-out, förklara varför, och hur länge han ska sitta där. går därifrån går han därifrån innan så sätt tillbaka han..

När han suttit där sina minutrar, så gå du dit, förklara igen varför han fick sitta där, sen ska han säga förlåt och sen pussar och kramar.. ;)



Känner du igen metoden så är det för att det är från Super Nanny ;)

Men den funkar :D

2010-11-18 @ 20:18:40
URL: http://bellan85.blogg.se/
Postat av: Elli Caramelli

Sen kan du testa det här också, att förbered honom på att snart är det slut spelat. Ca 5 minuter innan ni ska stänga av säger du till att snart ska det stängas av..



Det fick jag göra med emil, förbereda han för saker som skulle hända, annars kunde hela hans värld rasa ;)

2010-11-18 @ 20:20:19
URL: http://bellan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback