Intervjun =)

Som många vet var jag på arbets intervju idag =) Dom sökte kock/kokerska till språkskolan. Trodde ALDRIG att det skulle vara såhär jobbigt att vara på en intervju, helt sjukt! Första gången för mig och jag är trotts allt 25 år, jag har juh alltid lyckats glida runt på en räkmacka då det gäller jobb.

Men det gick BRA om jag får säga det själv! Dom tyckte det såg bra ut att jag hade flera års erfarenhet så det kändes toppen! =) dom fråga en massa frågor, som t.ex positiva & negativa sidor om mig själv, om jag är stress tålig åså vidare. hade varit 35st som sökt tjänsten, dom hade ringt upp med mig inräknad 6-7 st till intervju, så alltså är min chans till att få jobbet 1 av 6-7... hoppas dom gillade mig som person iaf. Får antingen veta på fredag eller till början av veckan om ja fick det eller inte, så nu ska man gå runt och va nervös över det i flera dagar med. Men nu är det äntligen gjort! =)

Blir väll att titta efter andra jobb som säkerhets skull på arbetsförmedlingen, tänkte masa mig ner på biltema också och höra om dom behöver lite extra där med imorgon =) Lika bra att fortsätta söka annat tills man får veta om man fått jobbet eller inte =) Nej nu ska jag vänta på att mina gullfisar ska komma hem =) Och sen blir det middag & massa mys =)

Skriv gärna en kommentar om du är nyfiken på nått=)

Kommentarer
Postat av: Krister

Hoppas att allt gick bra. Håller tummarna!

2010-11-16 @ 17:55:09
Postat av: Twiggy - Mamma till Nemo & Gravid

Jag ska hålla tummen för att du får jobbet =)

2010-11-16 @ 18:13:49
URL: http://twiggzy.blogg.se/
Postat av: Elli Caramelli

Härligt! Håller tummarna blåa för dig ;)

2010-11-16 @ 21:20:16
URL: http://bellan85.blogg.se/
Postat av: Twiggy - Mamma till Nemo & Gravid

nja namnet kommer först och främst från littraturen Kapten Nemo men det var tack vara dig som jag kom på det ju =) Älskar den boken!! Läs den!!

2010-11-16 @ 21:41:21
URL: http://twiggzy.blogg.se/
Postat av: Ellis

Håller tummarna för du skall få jobbet!! :D



Ibland är de så att när något går an och man sökt annat vid sidan om så faller plötsligt alla bitar på plats och man får allt och vet ej hur man skall välja.



sv: Hur kändes de i bröstvårtan ? Där är ja jätte sugen o skaffa en men ändå nojig sen när ja tar bort då ja "Vuxit" ifrån den :S



Läkare suger häströv. Kommer alltid göra.



Känner du Zabine? :) Tänkte på bloggen.. Påminer lite om hennes designer :) och såg en kommentar från'na för ett tag sen hära :D Nyfiken.

2010-11-17 @ 02:05:33
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Ellis

HAHAH hjärndöd ja är.. hon är tom med på en av dina bilder ser ja nu... Eller är de fanny? I feel lost HAHA

2010-11-17 @ 02:06:11
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Ellis

De Fanny ju.. Jag KAN skilja på dem - de är olika.. Haha..

2010-11-17 @ 02:06:54
URL: http://ellisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback