Hej hej!

Ja då äre måndag igen, segaste dagarna av dom alla! Sitt här och poppar september,hon är faktiskt bra, inte ofta man lyssnar på henne. Ska strax gö iordning mig, ska hämta Nemo halv 12 på dagiset :)

Helgen har varit bra :) Fredan var det jobb sen en lugn kväll med Jesper & Nemo. På lördagen så blev man barnledig, drog till Matti & Bettan en stund och hälsade på :) Det va riktigt trevligt, inte ofta man träffar dom så ofta nu så, och Bettan, oj vad hon blivit stor, snart dax för henne :D Såg på film och snackade en massa skit som man alltid brukar göra med kompisar :) Och det snöade som fan i lördags med :P I söndags när Nemo kom hem så gick vi ut och lekte som attans i snön med honom, åkte pulka och gjorde snöänglar, skit mysigt va det! Va förbi hos mamma med och hälsade på :) Sen blev de lugna puckor på kvällen :) Och nu äre måndag.

Ska gå på krambo idag, är så less på att bo här på magistern! Cp kärringar hela trapphuset och massa moppejävlar far här utanför hela tiden! Blääää! Få se vad dom säger ^^ Hoppas dom har nån ledig 3:a nån annanstans alltså! Usch för detta ställe!

Skriver sen kanske hur det gick på krambo :) Puss

Kommentarer
Postat av: ElliCaramelli

Vi vet inte vad som hände, han bara föll ihop på köksgolvet..:(

2008-11-17 @ 18:00:12
URL: http://bellan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback