HAHAHAHA

Jag tror jag dör, så jävla rolig låt!! xD


:)

har varit en lång o händelserik dag, jag mår trotts allt så jäääävla bra så det inte är sant!! =) har rejäla framtisplaner så det skriker om det och ja vet att det kmr bli bra!! Sen kmr det finnas avundsjuka jävlar angående det, men de gör det fasiken överallt, ja menar, bara jag, min familj & vänner har det bra så är jag toknöjd! =)

NJUT!


Alltså?

haha, mina sidvisningar är 5* mer än vad mina unika besökare är, vad äre för fel? har ja en stalker i min blogg som har abstinens om ja uppdaterar den? ;) vet nog några av dessa människor som är inne o stalkar iaf...


SÖTNOS

Jag tror jag dööööör, checka in sötnosen!!! ÅHHH!!


HAHAHA

Hahaha, och ni 2 kallar mig copycats!!


Smink =)

Tänkte höra med er bloggläsare vad ni inte kan klara er utan en dag? =) Och då menar ja smink väg =) För mig är det nog masscaran isåfall, en lat dag betyder inget smink hemma, men ska ja på stan en sväng blir det iaf en liten gnutta masscara på ögonfransarna så man ser liiiite mer levande ut =)

Annars det som används en dag jag känner mig sminksugen är eyeliner, masscara, ögonbrynspenna, puder, kajalpenna, brunkräm, rouge & ibland någon ögonskugga... fan vad mkt det lät, så illa äre väll ändå inte? xD Brukar ta 10 min och sminka sig iaf, så inte är ja någon som behöver flera timmar på mig ;)


Kan inte va lätt

Nej ni, det kan inte va lätt att vara så snygg som jag är!!




En kyss till mig själv!!

HAHAHA

Elionor gjorde en asrolig header, ja menar den stämmer så jävulst med ;)

AF

Just ja, va på AF idag, och för en gångs skull gav det mig riktigt jävla mkt!! Fy fan vilka framtidsplaner jag har nu så det inte är sant och jag är lyckligare än någonsin alltså!! =) + att mitt lilla grogyngel Nemo är påväg hem nu, gud vad ja är lyyyyyycklig, kan ni förstå det?!! Nu ska jag slå på en tvättmaskin & diska lite =)



HAHAHA



Liknar mina inlägg dina? har du fått vatten innanför simglasögonen eller?

Saker jag älskar/hatar

Love

- Jesper
- Nemo
- Fin fina vänner
- Släkt
- Mitt hår
- Mina ögon
- Mina former
- Ärliga personer
- Piercingar
- Tatueringar
- Kina mat

Hate

- Personangrepp
- Falskhet
- Hysteriska människor
- Folk som tror dom är nått
- Kryp
- Smärta
- Potatisbullar



Elionor

I år har vi varit vänner i 10år, snacka om att tiden går snabbt!! Vi har haft tjaffs 3 enstaka gånger tror jag under dessa 10 år. Det bevisar väll ändå hur mkt vi tkr om varandra och kan lösa saker <3 Förlåt för att ja inte säger det ofta, but i love you like craaaazy! =) Och vilka kan inte visa sig såhär fucking ugly på bild egentligen förutom vi ;) Kortet togs väll -08 tro ja det va =)


:D

Mår bättre än bäst, vare sig du vill det eller inte ;)

Godmorgon!

Jamen godmorgon gott folk, nyvaken med en riktigt god kaffe bredvid mig, är ett måste med kaffe på morgonen!! Idag blir det en sväng till AF på möte klockan 11.00, höra med min handläggare där om jobbcoch (stavas?) & om jag kan få plugga upp lite betyg och kanske gå nån extra kurs i nått =)
Jag hoppas på positivt svar.
Idag kommer min gofis hem med, underbart! =) Andreas kmr stanna över 1 natt också för att han ska följa med och få se hur Nemo´s dagis ser ut här i Umeå och så, Nemo blir nog glad av att se att hans föräldrar funkar ihop som vänner också =) Förut då jag bodde i Kramfors kunde Andreas komma nångång i månaden på en kopp kaffe, men det är juh liksom inte lika lätt nu direkt :P

Annars så känner jag verkligen hur bra jag mår nu, helt fantastiskt och det var längesedan!! Skönt att man börjar klättra uppåt på stegen igen ist för att bara ramla neråt iaf =) Nej nu ska ja nog lägga på mig ett ansikte, dricka upp mitt kaffe, slå på en tvättmaskin & sedan dra mig mot citybussen ;) Höres senare!


Skor man bara inte gör

Tittar man på dessa skor funderar man på hur hög personen i fråga var då han/hon kom på designen, detta är helt sinnessjukt, inte en enda människa ska egentligen kunna gå i dom. vad tkr ni om dessa kräftklo skor?



hmmm

Sitter på bloglovin och kollar runt lite efter intressanta bloggar att läsa, hitta några riktigt roliga =) Men ja hittar ingen direkt blogg om piercingar & tatueringar, äre nån av er som läser som har nån aning om någon sådan blogg? =) Skulle va kul att läsa om sånt som jag är intresserad av =)

Blir ett litet inlägg trotts allt!!

Jesper spelar tv-spel så då tänkte ja mig skriva ett litet inlägg med! =D

Inse hur glad jag är att min lilla Nemo kommer hem imorgon igen, som jag längtar efter honom så det inte är sant, den grabben gör verkligen mitt liv!! Hur ens vanor blir helt fel då han inte är hemma, annars är det i princip:
-Väcka honom
-Fixa frukost
-Klä på honom
-Dra sig mot dagis
-Hämta på dagis
-Börja fixa med middagen
-Kvällsmys
Riktigt braiga dagar tkr jag med bra vanor som man kör med =) På helgerna gör man juh också massa annat roligt förstås =) Funderar på att fara med Nemo till Leos Lekland snart, vi har varit där 1 gång och det var jääätte roligt verkligen, kostar bara 100kr/barn och vuxna går då in gratis, så det är nice price för att även dom vuxna ska få ha riktigt roligt med sitt barn.

Åh vad jag är sugen på att åka till kolmårdens djurpark, synd att det ligger så långt bort =( Men måste iaf nått år dra mig vidare till sthlm och gå dit =D Kanske ska passa på att dra till sthlm innan syrran flyttar hem igen, så kan hon och jag gå ;) Skulle va mysigt med en syster & syster dag =) Eller hur Frida?

Nej nu ska jag föna håret sen smörja in mig med lite hudlotion! =)




trött

Idag blir det inge skrivade i bloggen :P orkar faktiskt inte, ska mysa med herrn den sista barnfria kvällen innan nemo kommer hem så =)

60år

Hipp Hipp Hurra till Jesper´s mamma som fyller 60 år idag!!

Ja som ni då kanske förstår är det 60års kalas idag, kommer träffa en del folk från Jesper´s släkt som jag då aldrig träffat, känner mig nervös & redan lite blyg... hoppas det är nått som släpper snart ;) Så då vet ni iaf vad jag har att göra idag och då kommer nog bloggen inte hinnas med tyvärr, men aja, ska försöka få in nått inlägg iaf kanske ;) trotts allt min blogg och mina regler!


älskade Milk Inc




GE MIG


True words

People Are Too Weak
To Follow Their
Own Dreams,
They Will Always
Find a Way To
Discourage Yours



Piercingar

Som dom flesta vet äger jag ett par piercingar, eller ja närmare sagt 16st på min kropp, 10 av dom i mina öron... Har gjort dom flesta själv som den i naveln, den i bröstvårtan, den i septum, den i överläppen, den i underläppen osv osv, sen äre juh endel ja tagit ur även... när man sitter och funderar på hur många piercingar man haft allt som allt på denna kropp blir det, hmmm runt 30st, fast det är sånt som åkt in ett tag o man sedan valt att ta ut för att sedan kanske pierca sig nån annans stans istället.

Piercingar började trotts allt ganska sent för mig, eller ja öronsnibbarna tog jag i då ja va 7-8år, men jag piercade inte näsan förens jag va 16 år, men det var strax efter det alla andra piercingar kom in i bilden med, då bara poffade dom upp som finnar i nyllet på mig, morsan frågade varför jag piercade mig som en "punkare" fast punkarna liksom inte har nått speciellt med det att göra alls så vet inte vad morsan fick det ifrån, ja sminkade mig som jadu jag vet inte vad, rakade bort mina egna ögonbryn och målade dit med svart/brun ögonbrynspenna såkallade regnbågar om man kan kalla det så, jag såg ut som C R A P nu då ja tänker i efterhand, men DÅ tyckte jag att det var så sjukt snyggt, creepy...

Tillbaka till piercingarna, som sagt så har det åkt in och ur piercingar på mig nästan som man byter trosor när man tänker efter... fan kom ihåg då jag va 16 år och piercade mitt ögonbryn med en gammal slö synål, S M Ä R T A N av att bara göra det, helt sinnessjukt, vad tänkte jag med då egentligen för det finns juh så många känsliga nerver där dessutom som kan ta en rejäl skada om man träffar fel, förlamad i fejjan liksom, vilken kul grejj om det blivit så, not. Sen hur många gånger jag piercade underläppen hade fel smycken i som gjorde att det aldrig läkte och man fick ta ur den flera gånger och sedan pierca om tills man äääntligen hade rätt läppsmycke. En ung skandal Mikaela....

Jag säger till er som läser denna blogg, pierca inte er själva på områden ni inte känner till, och kan ni inget om det som har med piercing att göra ska ni inte ens titta åt en kanyls håll... och det ja mest rekommenderar är att ni går till en utbildad piercare, va inte som en ung jag o utmana ödet....

Piercingar är snyggt, något jag alltid kommer att älska!! Hoppas världen kan börja accpetera utsmyckade ansikten/kroppar, för sånt vill jag börja se inom dom flesta bransher, kanske inte inom kök för där förstår jag då man inte ens får ha ring på fingret just för bakterierna, men annars så ;) Och nej jag kan verkligen inte allt om piercingar bara för att ja hållt på pierca min kropp och några andras, därför rekommenderar jag er till en riktig piercare om ni tänkt pierca er.

(ställen ja inte piercat mig själv på btw är tungan, näsvingen & öronvingarna)

Googlade på piercingar, denna underbara piercing dök då upp <3 Snyggt som fan, men nej, Mikaela håller tyglarna och gör fan inget sånt där =)




Känner ni att ni har nått på hjärtat angående piercingar så skriv gärna en kommentar, jag kan alltid hoppas på att jag har svar på din fråga =)



Underbart

Åh vilken underbar promenad det blev med min älskling :D Vi pratade o skrattade, checkade läget efter nya lampor som man skulle vilja köpa längre fram osv... sånt man får ta då man är rik alltså xD hahaha... Vet inte hur endel folk går runt och tror att dom är rika och köper nytt hela tiden då dom egentligen har malar som flyger ur deras börsar, för jag vet hur det känns med dom där malarna & då köper ja inte en massa nya saker förens jag har råd ;)

Mår så jävla bra nu dessutom så det inte är sant!! Jag svävar helt enkelt på moln!!


Nöjd =)

Är mer än nöjd just nu =) Ska snart ta en promenad med älsklingen i det härliga vädret, ska bli mys, min älskade karl, vad jag älskar dig så jag går åt nästan =)



Min mini älskling som tar den största delen av mitt hjärta med storm, jag älskar dig Nemo!! <3

oj oj oj

Skriv inte skit om du inte kan ta skit själv, det säger jag till dom vänner som läser min blogg. Enkelt, vi stryker under det som nog aldrig funnits egentligen för dig o mig, vänskapen. Gone!



Texten på min header

Eftersom inte "alla" verkar förstå innebörden av min text på headern så betyder det Svenska-Engelska "Kontroll-centret av ditt liv är din attiyd"... Det kan alltså även översättas på annat sätt om man skriver Engelska-Svenska "Kontrollen mitten av ditt liv är din attityd"... man kan helt enkelt se det på olika sätt. FINE!

(Svenska-Engelska)
http://translate.google.se/?hl=sv&tab=wT#sv|en|Kontroll%20centret%20av%20ditt%20liv%20%C3%A4r%20din%20attityd

(Engelska-Svenska)
http://translate.google.se/?hl=sv&tab=wT#en|sv|The%20controll%20center%20of%20your%20life%20is%20your%20attitude

Men sen är det även roligt att höra att dessa ord inte exsisterar just för att det är nått man inte säger i vanliga fall. Att det inte finns nå sammanhang i det ja skrivit. Underbart då man får skratta lite. Min blogg, min stil, shut up.

Jag har den för att den just påpekar att det är din attityd som sköter om dig, den som sätter krokben på en anställningsintervju för många, att det första folk ser är din attityd och att man ska lära sig att kontrollera den... det jag vill ha sagt med den. Nån som inte förstår hur ja menar?



<3

En låt jag alltid kommer att älska....



Fobi?

Bland det värsta jag vet är K R Y P, i hate them!! Så jävla äckliga så det inte går att beskriva, det som är det värsta med att älska sommaren dessutom, dom fanskapen är ö v e r a l l t... får rysningar i kroppen nu då jag till och med skriver om dom äcklerna.... hur det liksom kraaaschar under skorn då man trampar ihjäl dom, eller slår ihjäl dom mot rutan och dom är helt utsmetande, så himla UUUEEEWWW... kommer nog alltid att hata kryp... Och det roligaste är väll att Jesper SÅKLART har en kackerlacka intatuerad på bröstet sitt :P Bläää...

Och såklart var jag tvungen att försöka hitta en bild på nått äckligt kryp, men ja klarade fan inte av att titta på bilderna så fick bli ett strumpkryp ist xD
Har du nån fobi? isåfall vad och varför?

Suck

är det någon som kan hjälpa mig hur man lägger upp youtube klipp på bloggen? Suck, ja är för dum för sådant... ge mig en lektion tack!


+

Ja gud vad UNDERBART det är med + grader ute, bara rinner från taken och det blåser små varma vindar, då blir Mikaela glad, eller rättare sagt lycklig!! =) har varit + grader 3-4 gånger denna månad nu, är sommaren kanske här tidigare i år? ;) Man kan juh alltid hoppas på det och att det blir en underbar sommar dessutom!! Fast en annan lär juh få jobba hela sommaren bara för att få in foten nånstans, känns juh tråkigt o drygt, men så är det att vara ungdom nu för tiden...

har folk ingen humor btw? Frågar vad ni har för humor o ingen kommentar angående det och om ni gillar min humor ni som känner mig :P ja värdelös på att kommentera iaf :P

I helgen blir det 60-års fest/kalas, Jesper´s mamma fyller 60år så det kommer en massa av Jesper´s släkt dit då som ja inte träffat, och jag som är blyg och så tkr det känns lite jobbigt, men äsch, skaka av sig blygheten o va prinsessan på ärten eller nått =) Nej nu blir det nog en dusch för mig!


Fabolus!

Känns fantastiskt bra att ha vänner som man kan prata med måste jag påpeka =) Va med Sandra & Tobbe nere på stan och fixade lite ärenden tidigare, sen gick vi runt på lite affärer & surra lite, skönt då man känner att ens irritation försvinner lite och man kan skratta och vara glad igen =) Nu ska ja fan hålla mig på bra humör idag, what´s comes down most go up you know!! (stavas?) xD

Är lite små kass på engelska men aja, ni förstår väll?! ;)

Har fått äckel hosta igen med, va fan inte längesedan ja hade den skiten och jag som inte brukar ha hosta nå ofta alls... så man är lite små hes nu, tkr faktiskt det är lite roligt att prata då jag är hes måste jag påpeka, haha! Vet inte alls varför, jag är lite små skev o det kan mina vänner intyga =) har en humor som ingen normal människa har, har nog fått mitt mupp beteénde från min mor, eller hur mamma? ;) Har ni någon humor? isåfall vad för humor? =) Vad skrattar ni åt liksom lättast? =) För mig är det typ barnslig/udda humor =)

Och ni som känner mig, gillar ni min humor eller tkr ni kanske bara att jag är en dryg jävel? xD Svara ärligt!


Blääää

Idag är ingen bra dag, usch!! Men man får väll vända på kronan och låssas att allt är kanoners.... Ska snart ner till stan och fixa lite ärenden där sen träffa Tobbe & Sandra en sväng också... och efter många om och men svarade ÄNTLIGEN min handläggare på arbetsförmedlingen på mitt mejl, så ska dit på måndag och prata lite då.... Som ni märker är ja inte så hajj på att skriva blogg nu, förhoppninsvis så känns det bättre senare så skriver väll lite då!


Vill ha!!

Jag ÄLSKAR skor, hög klackade skor dessutom!! GE MIG!!





LOVE


vad tycks?

har en ny header igen, vad tkr ni?!! Snälla skriv en kommentar, alltid roligt att få veta =)

PUSS

Väntas besök

Ja snart får man fin besök =) Tobias, Sandra & Jennifer heter dom, ytters trevligt ska det bli... första gången dom ska få se ens lägenhet =) Skriver nå mer senare =)
PUSS

Shoping sugen

Åh vad jag önskar att ja var gjord av pengar nästan!! Är så sugen på dessa saker så det inte är sant!!



Har faktiskt ganska svårt för långa och färg glada klänningar, men denna föll ja fan pladask för!!


HAHAHA, vad är detta? vem tar på sig nått sånt här? detta va bland det värsta ja sett xD

bloglovin

Yes, nu har ja skaffat bloglovin, gå in där och premunera på mig så ni inte missar mina inlägg!! =)

trodde ja skulle dööö

haha trodde jag skulle dö då ja gick till mini kiosken här på ersboda som öpnnar 12, skulle köpa cigg och allt han hade kvar var Marlboro röda och allt ja hade på mig var precis 40kr och ett sådant kostar 48kr, men han var så snäll att jag kunde komma efter 4 och betala dom sista 8 kronorna då, han tar inte kort utan bara kontant därför ja inte hade mer på mig :P Woho, LUCKY ME!! =)

Har gjort allt för att inte påmina mig att jag va röksugen, tvättat, diskat, skurat toan, bytt i kattlådan, städat köket osv osv.... men skönt nu då allt sånt är gjort trotts allt....

Det ordnar sig

Är man sjukt cp röksugen ska man börja städa, man får bort ganska mkt att röksuget faktiskt... sen har ja en aning konstig karl.... han får lön den 27:e inte den 25:e som han trodde, roligt då jag påpeka det o han ändå va så säker att det endå var den 25:e för att chefen sagt det.... konstigt det dära.... är lite less o förbannad, ja vill ha pengar!! Och det är till att fylla på mat förrådet alltså, inte fylla upp min garderob!!
Nu ska ja dricka mitt kaffe, sen ska jag ut och skjuta någon tänkte jag..... eller leta fram den där jäääävla blåa frigolitcykeln i varfri färg och dra mig en sväng på den.... pyttsan!!



Gud ge mig sinnesro!

R Ö K S U G E N

JAAAAA!!!!! det är väll bara själva förnamnet det!! Har inga cigg hemma och jesper lön är sen med 1 dag så inte fan blir man lyckligare av det direkt..... skulle typ göra vad som helst för en cigg nu.... hatar detta beroende, önska man kunde fått slippa det direkt från början.... Fan, att vara röksugen o inte har nå cigg hemma är lika hemkst som när man skete på toan o man upptäcker senare att toapappret är slut.... underbart....
Vad är ni beroende av varje dag o inte klarar er utan?? O varför.....

GUD GE MIG SINNESRO!!



äh va fan :P

Passar på att uppdatera en snabbis nu då Nemo sitt i badet med mormor sin =) Bussresan gick iaf väldigt bra, Nemo somnade efter 1 timme o sov fram till Ullånger där det va bussbyte =) Timmen han va vaken va inga problem, vi åt godis, salta pinnar o läste kalle anka så länge =) Varför blir man så trött av att åka buss? eller det kanske bara är jag som blir det? Är det just för att man bara sitter o blir uttråkad kanske, men för det borde man inte va trött på kvällen då man inte lyft arslet på hela dagen typ, haha! Men trotts allt så är man det...

Saknar Jesper som sitt hemma, han tänker säkert på mig exakt hela tiden, eller hur baby? ;) Eller så kanske inte xD Han är nog nöjd över en kväll själv hemma där han kan fixa o trixa med sin dator o annat smått o gott & slippa gnällkärringen som tkr han är så tråkigt xD Ja och Jesper har inte direkt liknade hobbysar alls så, han gillar spel, datorer, ja prylar om man säg så, medans ja gillar kläder, smycken & smink =) Så man går aldrig tillsammans då man shopar för då håller ena på att dö innan man får gå från den andras affär, mohahaha =) Hur funkar era hobbysar? Har ni liknande eller är ni också helt ute o cyklar angående det? =) Skulle va kul att veta =)
Nu hör ja hur mamma min & Nemo börjar bli klar =) så nu är det slut skrivet!!
PUSS PÅ ER

Kramfors

Yes, idag åker jag & Nemo till Kramfors, Nemo ska till Andreas imorgon & jag drar mig tillbaka till Umeå imorgon också... Så blir bara en snabbis för min del!
Så skriver inge fler inlägg idag antar jag, brukar aldrig hända iaf då jag är hos mamma, man vill juh hellre passa på att umgås med henne än att lägga ner tid på bloggen så =)
Nä nu ska ja fixa iordning Nemo, sedan drar vi mot citybussen 10.32 & åker ner till stan för att fixa lite ärenden innan bussen mot Kramfors går 11.35 =) Hoppas Nemo är en snäll pojke på bussen, förhoppningsvis somnar en liten stund =) Bye bye then!!

Jag Älskar Dig Jesper, syns imorgon! <3


Lyckad dag =)

Ja vilken toppen dag detta blev med kalas =) Nemo va blyg i början men svalde det ganska snabbt och gud vad han tjoade med alla & med sin favorit vän Lucas, så roligt hur bra dom går ihop! =) Ändå är Lucas 2½ år äldre, hoppas det är nått som håller i sig i många år till.

Imorgon åker jag & Nemo till kramfors, Nemo ska till Andreas på tisdag & jag ska hälsa på Anders & Maria innan min buss går hemmåt på tisdag, ska bli så roligt att få se deras lilla dotter, åhh vad jag ska sniffa på bäbis =)

Är så grymt trött så det inte är sant, förstår inte varför heller, eller ja, det kanske kan bero på ett kalas man varit på idag med runt 20 ungar, haha =) Lägger upp några bilder från kalaset =)

Nemo & Lucas har en duell =D Sen en hög av massa barn, alla va ändå inte med på bild =D


Födelsedags barnet Lucas 7år =) & Nemo & Lucas =)


Och mamma´s lilla starwars figur! =)


Jag & Nemo =) & Nemo med sitt lasersvärd =D

:D

Grattis till Anders & Maria till deras dotter Viktoria som kom igår 23.30, 3270g & 49cm lång! Så glad för eran skull & jag längtar så tills på tisdag då ja får träffa er allihopa!! :D

Annars så är det kalas dag idag för Nemo, Lucas fyller stora killen, hela 7år :D Så han har maskerad tema på sitt kalas och Nemo ska vara en starwars figur, funderar bara på hur vi ska göra hans kappa han ska ha på sig, lakan är för stort & ja en handduk kan man inte ha, hmmm, drygt då man måste komma på nått... har iaf köpt grön hårfärg till honom (sprayfärg som försvinner då man duschar) , sen ska ja sminka honom lite mörkare runt ögonen & måla lite grönt =) Han kommer bli så tuff min grabb!! Ska iaf bli himmla kul för oss, absolut för Nemo... får man se hur blyg han är denna gång ;) Kommer iaf lägga upp kort senare =)

Seg men bra dag =)

hade super duper roligt igår med Tobias, hans flickvän & annat massa folk!! =) Måste köras på fler gånger tkr jag!! Träffade även en tjej med namnet Jennifer som påminer mkt om en gammal vän, så det var himla roligt måste jag säga då det koppla riktigt bra mellan oss faktiskt! =) Hörde även att hon stalka min blogg, haha!! =) Fick som vanligt sovmorgon av min älskade Jesper, trodde faktiskt att det va jag som skulle behöva kliva upp med Nemo imorse, men han tog honom utan nå problem o jag sov till 11.30, skööönt... sen så gick vi ut vid 13.00 tiden va och kolla runt på en massa affärer o mådde gott, va hemma vid 16.00 tiden så då har man iaf varit ute o brännt bort kallorierna sen festen igår, haha =)

Älsklingen håller på fixa mat nu dessutom, o ja får inte veta vad ;) Så nyfiken över vad han ska göra för nått gott, är så himmla hungrig då jag inte hunnit äta nått idag :P

En bild på mig & Tobbe sen igår =)


Ikväll

yes ikväll ska man iväg till ett par vänner & dricka lite o surra, längtar en massa faktiskt. Jag som aldrig brukar gå ut uppskattar dom få gångerna jag får lust till det =) Sen så får man både lör & sön med mina älsklingar =) Så att ses på en fredag passar sjukt utmärkt iaf =) Blir vin & öl för min del, inte så mkt eftersom jag antar att jag får kliva upp med Nemo imorgonbitti, o då vill man gärna ha orken till det, så lär även komma hem i en ganska normal tid ikväll trotts allt... dom andra kanske ska gå ut & eftersom ja inte har råd till det så åker jag isåfall hem =) Ska se om jag får nå bilder från ikväll isåfall.

har precis fixat iorning håret så man har volym i det, sminkar mig senare innan det är dags att dra sig iväg. Nemo är ovanligt slö idag, inge feber & ser kry ut ändå men han har inge lust att göra nått, konstigt, han som alltid är så sjukt sprallig i bena i vanliga fall & gärna jagar katten o så =P Han kanske kommer igång snart =)
Neh usch, nu har ja inget mer att skriva för tillfället :P

Fredag =)

Ja nu är det äntligen fredag, känns så skönt att ha älsklinge hemma i 2 dagar nu =) Man längtar sååå!! Vi har btw varit förlovade i 3 år den sista februari ;) Grattis till oss!! Tiden går så grymt fort så det inte är sant, snart varit tillsammans i 4 år den 2/4 =)

Världens sötaste barnprogram går på tv:n nu, Pim & Pom, har ni sett det? 2 katter som är bästa vänner, så jävla urgulliga så det inte är sant!! Dom katterna tkr jag nån kan skänka till mig.



googlade på dom och titta vad ja hittade, muggar med dom på!! ÅH vad jag vill ha!! Någon som vill köpa dom åt mig kanske? =)


Blir juh så att man ser mkt på bollibompa på morgonen då nemo så gärna vill se det =)

xD

Någon som är sugen på tårta? xD


Lite mer vackra kort =)




Är på bajs humör idag....

Vinter

Hatar vintern, men man kan få en och annan vacker bild på den ändå =)




Undra hur man hade sett ut?

Som sagt när ja ändå grubblar kan man ibland grubbla om nått roligt också. Tänk om jag levt på stenålderstiden, undra liksom hur ja sett ut med mitt ofärgade hår, buskiga ögonbrun, inget smink, ingen bh så bröna hänger till knäna, kanske kläckt ur mig 15 barn, kanske därimot hade varit smalare det är väll det enda positiva med det hela, hahaha!! =)

Jag hade nog inte heller varit en lika stor grubblare som jag är nu heller tro jag, liksom mindre bekymmer, men vad vet jag ibland hade dom väll det ganska svårt att hitta mat & bygga någorlunda hus för att inte frysa ihjäl på vintrarna... jag är en aning konstig jag, bara liksom kan tänka på sånahär saker ibland, men tkr också det är ganska humoristiskt! =)

Saker jag skulle vilja göra för 1 dag är :

- Leva på stenåldern
- Leva som Tyra Banks
- Leva som en man

Liksom, whay not? En dag!



Vad skulle ni vilja leva som för en dag? =)


Hahaha VA FAN, googlade på stenåldern då kom denna bild upp xD


grubbel Mikaela

Jag grubblar otroligt mkt, om allt och ingenting, om man kunnat gjort nått på ett helt annat sätt... jesper brukar be mig sluta grubbla o bara släppa allt för en stund, men det är fasiken så himmla svårt då jag är en tänkade människa, som får ångest om jag köper ett par nya leggings till mig sj för 99kr för tänk OM dom där 99kr behövs till nått annat som Nemo behöver osv... Grubblar som ett tok när ja lämnat Nemo på dagis med, tkr det är skit jobbigt att lämna honom där, vill juh så gärna ta hem honom igen, men som tur är så vet jag att han har det bra med Amber, han blev så nöjd det Amber kom in på dagiset idag då ja lämnade honom, då blir jag glad med <3
är du en grubblande människa? en som får ångest för typ allt?

Neh nu ska ja checka min hotmail o se om jag fått nått brev från min handläggare på AF =P


Jag Älskar Er

Finaste killarna i världen!! =)


Love it

hahaha, jag bara älskar såna här roliga statusar på fb, vem fan kommer på att skriva dessa egentligen? ;)
När någon irriterar dig, tänk på att det krävs 42 muskler i ditt ansikte för att göra en bekymrad min, men att det bara krävs 4 muskler för att sträcka ut armen och nita den jäveln.

Älskar mina killar <3

Gulligt

Nemo har juh en favorit han umgås med på dagis, hon heter Amber och är lika gammal :) Han pratar om henne även när han är hemma, att han tkr om Amber och sånt sött =) Och idag då ja lämnade Nemo på dagis idag så kom Amber samtidigt och med hennes mamma, då säger Ambers mamma "Men titta Amber, Nemo är juh också här idag", måste juh då betyda att Amber pratar om Nemo hemma vid också, SÅ SÖTT :D
När jag skulle gå hade Amber gått o ställt sig bredvid Nemo o dom var så nöjda :) Fick även höra igår av fröknarna att Nemo & Amber leker alldeles utmärkt tillsammans med varandra :D Så himmla roligt!

Nöjd mamma!



Jag & Nemo =) Sen en slappis bild på Frida xD

Lyxbäbis =)

När jag var gravid med Nemo måste han ha varit en lyxbäbis, ioförsäg så spydde jag varje dag dom första 3 månaderna men sedan bara tvär försvann det och lycklig för det va jag :) jag fick sova som en stock på nätterna utan att behöva vakna av onda sparkar åså vidare, det enda som va lite jobbigt kanske var all vätska ja fick i kroppen, såg ut som en badboll ;) Men inga foglossningar förens 2 dagar innan han kom till världen & jag hade bra värden :) Tänkte många stackare har en massa problem med sina graviditeter, tkr så synd om dom! Nog för att ja nu går o lider av graviditets epilepsi ist, inte speciellt roligt :P

Sitter och dricker mitt morgon kaffe o väntar på att börja promenera mot dagis med Nemo, vi går ungefär klockan 9 då han börjar 9.30 :) Sen blir det hem o slappa, eller ja, diska & plocka undan lite också förstås, men det är det enda lilla jag behöver göra idag så det känns riktigt skönt för ja är sjukligt trött, ändå gick jag och la mig vid 22.00 igår o det är inte det minsta normalt alls för mig, haha :) Men ibland behövs det också laddas upp nya batterier.

På söndag har Nemo´s kompis Lucas kalas, maskerad tema dessutom så Nemo ska få vara en gubbe ifrån starwars :D Han är riktigt förväntansfull & längtar så mkt till kalaset, frågar varje dag om vi ska gå dit NU :) Sen på måndag åker jag & Nemo till kramfors & stannar hos min mamma en natt, sen åker Nemo till Andreas på tisdag för att vara där 1 vecka framåt & jag åker hemmåt mot Umeå igen :) Kommer sakna min gofis <3

Nej men nu måste jag göra mig lite redo för att snart börja promenixa, ser ut som ett spöke ;)

^^

Gå o lägg dig och dra nått gammalt över dig! ;)

tråkiga :P

Gud vad ni sög på att kommentera då :P Har ni verkligen inget att fråga mig ni som läser bloggen? ;) Aja, ska köra på frågorna ja fick av Twiggzy iaf =)

1. Första tankarna som gick runt när du fick veta att du var gravid?: ja det var väll en chock, inget planerat men glad blev vi, och vi bestämde ganska snabbt att vi skulle behålla lillbäbisen =)
2. Planeras någon bebis i snar framtid?: Joru!! Så fort ja har fått nån ordning på min graviditetssjukdom (epilepsi), tugga medicin under hela graviditeten är väll inte direkt TJOHEJ...
3. Vad anser du om giftemål?: Jag vill själv gifta mig o blir grymt avis på dom som gör/gjort det ;) har faktiskt mitt eget bröllop inprintat i huvudet över hur det ska se ut :D
4. Favorit serie (om du har någon): TOP MODEL is the shit!!
5. Favorit mat?: Hmm, china mat tro jag faktiskt det är, NOM NOM!
6. Favorit plagg & skor!?: Jag bara älskar leggings & långa tajta färgade linnen som täcker rumpan =) Åh skor är det bästa jag vet, absolut dom med klack, MJAU!! Äger ett par st, mina älsklingar ;)
7. Är jag jobbig som skriver sådana meningslösa frågor??: Haha nehh, det är snarare kul att du orkade lägga en kommentar ;)

Tack för kommentaren Twiggzy!! =)



<3

Ibland behöver en liten person som jag också en massa kärlek!
Kärlek är bland det vackraste som finns!

Fråga på!!

Jag vill ha ni läsare skriver en fråga om nått ni vill veta om mig!! =)
SKRIV PÅ

:´(

Satt nyss & läste Christin´s (tryck på Christin så kmr ni in i hennes blogg) blogg om att hon tyvärr fick ta bort sin älskade hund & bästa vän Tindra, det skär i mitt hjärta & många tankar kommer upp om älskade Fluff också... Hur ens bästa vän bara försvinner från jordelivet... Tårade ögon & känner mig väldigt ledsen just nu. Vila i frid Tindra & Fluff!

Livet är bra orättvist

Finns det en gud SO FUCK YOU



Sugen...

Har en honkatt som börjar bli sugen på snase tror jag... slickar sig överdrivet mellan benen, tack gode gud har hon inte börjat jama som ett tok som honkatter kan göra. Dags att sterilisera henne, nån som har en aning om vad det kostar som gjort det ganska nyligt? =) För mig att det är mellan 700-1100kr beroende på vart man steliserar, vill inte ha nå kattungar så :P Tur hon har fått varit innekatt nu över vintern, hon kmr inte få börja gå ut förens det är varmare ute. Hon var ute mkt innan snön kom, sen ville hon inte alls gå ut, utan gick nån meter utanför dörren sen tvärvände hon in igen, var väll för kallt om tassisarna ;)

Annars är ja grymt förbannad på att facebook fasiken inte funkar att gå in på, har varit nå fel på det hela dagen & jag märker att andra har samma problem och inte bara jag, tro om deras server craschat kanske ;) 4

I övrigt mår jag bra, jävligt trött bara, har mensen & den gör mig helt slut i huvudet på nå sätt, kroppen funkar men fan inte skallen :P Nemo mår prima också, lite snorig men annars full fart. Han är otroligt duktig på att bygga pussel, han fixar lätt 30bitars pussel utan hjälp, tro vem han fått smartheten ifrån? ;) Inte är det varken från mamma eller pappa iaf ;D haha!! Han brukar rita cyklar, eller ja, han ritar hjulen, ekrarna, sadeln & styret, ska se om ja kan få honom att rita en cykel nångång o ta kort på det så får ni se =) Duktig kille!! =)

Nästa söndag ska Nemo på kalas hos Lucas som fyller 7 år också, han längtar som ett tok tills dess & frågar 100 gånger om dan om vi ska gå till Lucas kalas =D Ska dessutom va maskerad så Nemo ska få vara nån ifrån Starwars som han i förövrigt ÄLSKAR... Starwars, Toy Story, Bilar & Ben 10 är det bästa han vet, sötfisen min!! =)

Härligt och se att man har tid att skriva sig ett länge inlägg än vanligt nu då inte fb funkar o man inte har annat att göra =) Sköööönt!! Åker med Nemo till kramfors den 24:e för att lämna honom hos Andreas då, nån kanske vill ses? Slå en signal då =)

Nej nu måste ja hitta på nått annat =)

Hyper aktiv

Ja det är själva förnamnet av vad Nemo varit idag, snacka om att jag är slut i bollen tack vare det ;) Ändå har vi varit ut en sväng idag o han fick springa av sig (trodde jag)... Vad får barna all energi ifrån egentligen? Skänk lite till dom fattiga mammorna & papporna som skulle behöva lite extra energi ibland :P Kan väll säga att Nemo varit en duracell   kanin idag iaf...



Hoppas grabben är mer som en sköldpadda imorgon nu, annars kommer jag behöva sova i MINST 3 dygn utan att nån ska väcka mig, för den åker på stryk ;) Mena, vakna på måndag morgon då Nemo vaknar, hur bra låter inte det? ;D haha!! Nej nog för att prinsen varit gó också, fast han har juh haft svårt för att kramas för att han inte kan stå still :P



Nemo är typ sötast i världen, han brukar titta på mig, ta sina händer o lägga mitt hår bakom mina öron, lägga sina händer på var sin kind på mig o säger (Mamma, du är så vacker!), då blir man glad, mamma´s gofis!!


Sommar...

ja gud vad ja längtar efter sommaren så det inte är sant!! Slippa allt bök med ytterkläderna... bara få ta på sig ballerinor/sandaler åså är man klar för utgång, inte 10o3u1295u91914132i09 kläder innan man kan gå ut, ÄCKEL VINTER!!! Och ja hatar juh verkligen att ha på mig mkt kläder, man ser juh ut som ett jätte fetto då :P Men nu är det, ja vad kan det vara 4 månader kvar innan den mesta snön är borta... va fan det suger juh gammal get pung nu då ja tänker efter, alldeles för lång tid, BUHU!!! Åså älskar ja att vara brun i huden, tkr det är så snyggt, man ser clean ut på nått sätt, fräsch ni vet ;) RRRAAARRR!! har juh lätt för att bli brun så det är juh nice, tkr synd om dom som ser ut som en tomat på sommrarna o bara bränner sig, Jesper är väll en sådan tyvärr :P Ja o Jesper ska fixa en picknick korg till sommaren, ta med oss en stor filt o lägga oss ute på en stor äng och bara mysa, som jag längtar. Nej nu har ja en grabb som kramar min fot o säger att han är hungrig, haha!! Ska fixa en macka åt honom :)

GE MIG SOMMAR OCH SOOOOOL!!!!!!!!!!!!!




(Dom som tkr om vintern kan dra en gammal kanin toffel över sig just nu)

Fuck U vintern!!


Det artar sig :)

Ja nu har man städat en hel del här hemma, diskat, tvättat, dammsugit & renbäddat :) Måste köpa en ny skurmopp eftersom min som ja hade gick av i mitten, haha, fråga mig inte hur ja lyckades med det för ja har själv ingen aning :D Man kanske kan dra sig ut imorgon i fixa en ny skurmopp, för då har Nemo varit frisk i 2 dagar o då vågar man sig ut. Nemo gjorde en asrolig sak igår men den var också riktigt äcklig. Han stoppa handen vid rumpan, fes på den o fråga sedan mig "Mamma vill du lukta på min hand", hahahaha, fick mig ett gott skratt då han sa det, min knäppa lillfis :D

Ska även börja med jobbcoch, vet inte riktigt när men ja pratade med arbetsförmedlingen i förrgår angående det så dom hör väll av sig då det är dags, skönt att få nått att göra ibland, börjar bli riktigt drygt att sitta hemma hela dagarna... Skulle även vilja plugga upp mina betyg, så ska ta kontakt med min handläggare på AF också o säga till o fråga hur jag ska gå till väga med det, kanske också gå nån extra studie som man är intresserad inom :) Så får man in lite cash + att man får bli lite smartare, haha!

har även bestämmt namnet på våran andra katt som vi ska få i slutet på Februari, Vanja ska hon heta, tkr det passar henne som handen i handsken & det var bror & Hanna som hjälpte med det namnet. Andra katten heter juh Frida efter min syrra :) funderar även på vad för mat man ska fixa idag, har ingen idé, måste gå till frysen o titta ;)

Nån som vet vart man kan få tag i en sånhär för en billig slant? :) för mig att dom brukar va ganska dyra så :P


Det artar sig =)

Snart är målet nått, att spara ut mitt hår ner till rumpan, ÄNTLIGEN snart där!! :D

Jag i Juni, längden på håret då :P



Längden på håret NU =)


Lite bilder ja tog igår =)

Jag o Nemo påväg hem från dagiset =) Nemo tyckte det va jätte häftigt då hans reflexer på overallen lyste tack vare blixten =) (klicka på dom så blir dom större)



Sen tog ja lite kort när ja och Therese & vovven Doris var ute på promenad =) i spökskogen ;)





Ringde även bvc idag och fick lite rådgivning =) Nemo mår mkt bättre idag, o än så länge har han inte spytt eller skitit ner sig, hoppas han håller sig någorlunda hela dagen =D


Sötnosar!!

Mina tjejer <3


Magsjuk pojke

Blir att ringa bvc imorgon, grabben har varit kass i magen från och till i 1 veckas tid nu, då har det bara kommit bakvägen förutom just idag då han även spytt, 4 gånger dessutom... så måste som sagt ringa bvc imorgon o fixa tid där så dom kan göra nå tester på stackarn min, kanske har nån tarmbakterie då det hållt i så länge på grabben min =(

Tog iaf 1 timmes promenad med Therese ikväll, va super skönt att komma ut o röra på sig, blir nog en promenad imorgon med =)

Fanny förstog inte riktigt att hon håller till på en av mina fotohyllor o inte på fotoväggen. Familjen hör hemma på fotoväggen & vännerna på ena fotohyllan =)

Ser du nu Fanny? ;) haha

Fotohyllorna + Love


Fotoväggen =)


Pirrar i magen <3

Jesper hade skrivit världens sötaste status på fb för en stund sedan :

"Jag vet inte om jag va jävligt charmig eller bara hade tur, men jag lyckades få världens underbaraste flickvän ♥"

Blev så glad av det meddelandet, jag älskar dig Jesper!!


Vad tycker ni om min nya header då? =) Lite kvar att göra på den men det fixas väll ikväll, Jesper ville inte vara med på den (eller så glömde han, vad ja tror iaf ;)) haha!! För det är juh trotts allt han som fixar mina header´s =)


Check

Dra sig ur sängen - Check
Väcka Nemo - Check
Frukost till Nemo - Check
Lämnat Nemo på dagis - Check
Ring Af - Check

Dammsugning & renbäddning kvar, sen blir det att hämta hem go grabben igen :D

Älskade Fluff, tänker på dig! <3

Mys

hade lite söndagsmys igår, lekte med leklera jag, Nemo & Jesper. Det va faktiskt riktigt roligt o måste attans köpa en massa mer leklera så man kan bygga en hel värld ;) O Nemo uppskattade det till tusen :D Nemo gjord een bil/båt & en starwars mask :D Jag & Jesper en liten dinosaurer värld :D Lite bilder =)




Sen jag & bästaste Therese innan utgång i lördags =)


Ursäkta mitt dåliga bloggande

Ja, jag har varit grymt kass på att uppdatera bloggen nu ett par dagar... Inte lätt då det är svårt =)

va iaf ut igår med Therese, va så himmla roligt o en lyckad kväll! =) Dansa så man fick ont i låren o fötterna idag, det är då man vet att man lever iaf ;)

MEN GUUUUUD, ja vet inte riktigt vad ja ska skriva om....

hmmm, jo jag och Linda Sahlén ska peppa varandra till att gå ner i vikt, ja har satt -10kg på mig o ja har juh ett par månader att gå ner dom på ;) Så här ska det inte bli nån gotta alls i princip, utan helgerna får bestå av morötter & gurka för mig typ, men tkr grönsaker ioförsäg är grymt gott så det lär inte bli nå problem =) Känns skönt då man har någon man kan köra med o har man en dålig dag så får den andra peppa upp en igen!! =) Hoppas inte kylan sjunker ner till -20 ute, då blir det fan ingen promenad utan då får man hitta på nått att göra här hemma som aktiverar en iaf, typ städa, dansa tango med dammsugaren, salsa med golvmoppen & ha en blind date med skurtrasan osv ;) Kommer iaf bli riktigt kul o ja hoppas på resultat snabbt, problemet är väll att ja inte har någon våg, men sist ja väge mig så vägde ja, hör här 79kg!!! BRUTALT, usch fy & tvi för min kropp just nu... Är juh 1.68lång så går ja ner 10kg så har ja i princip rätt vikt sen också.... Wish us luck!! :D

Me right now!! Cheeka mina tjockis lår...

Fotoväggen uppe =)

Bara några få som fattas =) Måste bara fixa kort! :)


Denna skönhet kmr till oss runt den 1:a Mars <3


:PPPPP

vet ni vad, denna dag har inte haft nått att erbjuda. Har bara varit o handlat o varit hos grannarna o snackat lite skit o druckit kaffe. Hatar sånahär sega dagar, man blir liksom så seg själv dessutom. Förhoppningsvis en bättre dag imorgon så ja kan skriva nått roligare....

Snörvel snörvel

Har blivit täppt i näsan, and I hate it!! när man är tvungen att sova med munnen öppen och man får segt jävla slemm där, UEW!!

iaf så blir det storhandling idag, lämnar Nemo hos grannarna så länge, blir så bökigt med barn & handling annars ;) Ska bli skönt att fylla både kyl & frys igen med en massa mat =) Har faktiskt inte så mkt att skriva här just nu, är helt tom i huvudet, förhoppninsvis kommer det upp ett lite roligare inlägg senare ;)

:´(

Fick hem papprerna idag på avlivningen för Fluff, ögonen tårades =´(

hade jag kunnat gjort nått så han överlevt? Den frågan ställer jag om och om till mig sj hela tiden =( Känner mig krossad till tusen än. Och varje gång ja tittar på Frida tänker jag på när Fluff kom fram till henne och gjorde en finputtsning i hennes päls, han tog väl hand om henne....

Har avlivat en katt sen tidigare, hon hette Puff, hon avlivades för att hon pissade överallt o slutade inte med det, men där hade man hunnit förbereda sig för att hon skulle avlivas flera dagar innan, ja grät när hon försvann också, men för 1 dag, psykiskt tog det inte lika hårt... Men Fluff, 3 dagar har gått o det känns som att det fortfarande va idag han avlivades, allt kom så plötsligt, att egentligen inte få hinna säga farväl på ett bättre sätt än då han ligger på veterinär bordet nersövd, I HATE IT!!

Många tänker nog, "Men herre gud det är juh bara en katt", men fluff var då fan mkt mer än en katt, han var en familjemedlem som betyde mkt, en älskad vän <3 Förstår inte hur ja ska kunna släppa känslorna ja har i mig, dom är hemska.

Jag älskar & saknar dig Fluff, varje timme, minut & sekund <3


Morgonmys =)

Frida tyckte Nemo skulle vakna, så det blev morgonmys i sängen =)



Jag & Frida <3



Julen bortstädad =)

ja julen blev bortstädad igår. Tänkte bara att ja skulle ta undan lite bara men då ja började insåg ja hur kul det va att få bort det & fortsatte, så nu är allt borta & gardinerna bytta ^^, Känner mig riktigt nöjd!
Blir dammsugning & skurning idag efter lämning för Nemo på dagis...

Jesper är ledig torsdag fredag med så det är juh mysigt, men man förlorar pengar på de så det är juh förstås lite negativt :/

Saknar Fluff hela tiden <3

Vilken sovtyp är du? =)

Detta va juh lite roligt, ja måste ALLTID somna på mage (nr5), och det sjuka är att det som står om den positionen stämmer juh in på mig, lite roligt va? ;) Vilken sov typ är du? =) Och stämmer det som står? Skriv gärna en kommentar!




Vilken sovtyp är du?

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.


Kyla

Usch, hatar verkligen vintern!! SÅ kallt och hemskt :/ Vill ha sommar NU NU NU!!!

Vad tkr ni om vintern? Är den bäst? Om inte skriv gärna en kommentar om vilken årstid som DU tkr är bäst & varför =)

Sötaste lill Frida

Ja lill Frida är min andra katt, eller ja nu min enda... Hon är för go och gör en på bra humör, är glad att hon finns i mitt liv då Fluff tyvärr fick lämna mig.
Hon är lite som en hund, ni vet en såndär leksaksråtta, ber man hon leta upp den så gör hon det, hon lägger den antingen bredvid en eller i handen o vill att man ska kasta iväg den åt henne, åså springer hon o hämtar den o kommer tillbaka med den, åså vill hon att man ska kasta den igen =) Ybersöta Frida ^^,

Hon & Fluff har 2 helt olika peronligheter, Frida är den som är lekfull, inte alls vill att man ska hålla i henne utan bara klappa, busa & leka.
Fluff han var lat, han fattade aldrig grejjen med att busa utan tittade mer på Frida som om hon va dum i huvudet då hon sprang efter råttan, han va den som gick runt och mjauade åt ingenting, den som kom i full fart då man ropade honoms namn, och otroligt gosig katt & han var allra förtjust i Jesper... Söt Fluffen!!

Frida <3


Annars idag blir det bus med grannen & hennes barn =) Ska ta och fixa iordning oss nu för att skutta över dit vid 11 för att sedan gå ut och leka med barna & åka stjärtlapp ;D Hoppas det blir riktigt kul!

En till såndär lista

Sagt nej till sex: Ett x antal gånger
Varit medvetslös: Beror på om man räknar med mina anfall, då 2 gånger.
Hånglat med nån riktigt ful: Tro fan inte det
Hånglat med fler än 50 pers Njaaa, har faktiskt ingen aning
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Nope
Gjort något riktigt dumt: Alldeles för många ;)
Gjort något du verkligen ångrar: Ja fy :/
Blivit full på ett släktkalas: Nope
Varit full i skolan: Aldrig
Blivit portad ifrån en krog: Icke! =)
Varit otrogen: Nej, verkligen inte!!
Slagit sönder en tv: Nope
Önskat att du var det motsatta könet : Många gånger :P
Överdoserat: Nope
Åkt ambulans: Ja
Gjort nåt olagligt: Ja
Fått din mamma att gråta: Ja, många gånger =(
Slagit ner någon: Inte slagit ner men dragit på en smäll ett par gånger
Skämts över dina föräldrar: Ehh, ja, när ja va typ 15 år, men man inser hur fel man har ;)
Skämts över dig själv: Gör ja än
Ätit från en papperskorg: nej usch
Kissat ner dig av skratt: klarar mig från det ;)
Sagt jag älskar dig och menat det: herre gud ja, jesper, Nemo & min familj utöver
Dricker du: Typ 3-4 gånger om året.
Vem är din bästa vän: Fanny, Jesper & min älskade mamma
Vad är du mest rädd för: Att dö, avskyr döden
Vilka kläder sover du i: I trosor eller naken ;)
Vart vill du gifta dig: I en kyrka eller på en asfin gård
Vad hatar du verkligen: Mytomaner
Varit kär: Så jävla kär nu i min Jesper =)
Är du ett hälsofreak: Hahaha, big no no
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? har väll hänt :P
Är du ensam nu: Nej, har Nemo på vänster sida om mig =)
Vill du gifta dig: Absolut, med min Jesper <3

Fluff <3

Här har fluff fått en dos lugnande för att han hade så ont =(



Ett sista farväl, min älskade Fluff =(


En sliten Mikaela efter en brutal dag igår =(



Ögonen tåras hela tiden, så fort tanken kommer upp om Fluff, hade jag kunnat göra nått så han överlevt? =( ja hatar att inte veta, jag är en person som vill veta allt. Fluff med sin älskade personlighet, en familjemedlem som nu är borta förevigt. Frida saknar dig Fluff, och vi med <3


:´(

Tänkte visa bilder på Fluff hur han ser ut som frisk & hur han såg ut som igår =( Han insjunknade på 12h, 19h senare avlivades han, Fluff, jag saknar dig så!!

En frisk Fluff <3


Såhär såg han ut igår :´( han led så fruktansvärt =(


han dog alltså av urinsten, blåsan va 5 gånger större än vad den egentligen skulle ha varit, normalstorlek på urinblåsan är som en pingisboll, hans va som en tennisboll. Att det gick så fort skär i mitt hjärta. Saknar dig Fluff!

Snodde denna lista av Zabine =)

FAVORITERNA

Glass: Äter inte direkt glass, men isglass är bäst
Musik: Techno & Hårdrock
Färg: Svart, Lila, Rosa & Grått
Film: Filmklassikern Dirty Dancing
Språk: Svenska, Engelska
Länder: Hawaii
Städer: Sthlm, Umeå, Söderhamn & Kramfors
Skolämne: Matte
Mat: Grillad kyckling
Sport: Inte ett skit
Såpa: inget spec
Tv Program: Spårlöst, Top Model & paradise hotel
Efterrätt: Allt möjligt
Band: Dead by april
Idol: Tyra Banks
Klädesplagg: leggings, linnen & kofta
Affär: Gina Tricot & Cubus
Kex: hatar kex
Chips: Gillar inte chips så jätte mkt
Läsk: Fanta
Drink: Piggelin
Bil: Saab

Egenskap hos annan människa: Självkänsla & kärlek
Modell: Tyra Banks

 

Och nu saker jag verkligen hatar:

Språk: Alla kgfasindiKN språk
Skolämne: Naturvetenskap
Mat: Potatisbullar
Affär: Kappahl
Artist: I princip all hip hop
Tv Program: Våra bästa år
Filmer: Rottwiler
Egenskap hos annan människa: Svek, oseriösa, falska


Vila i frid <3

Farväl Fluff, vi ses igen, men inte än!
Har tänt ett ljus för dig, vaka över oss alla!
Mamma, Pappa & Nemo älskar dig av hela sitt hjärta!!