man blir ... liksom ... tom

Nemo åkte till Andreas idag, så nu blir han där tills på lördag eller söndag. Tkr det är grymt jobbigt utan honom så det inte är sant, man kluvs liksom i 1000 bitar, ångesten blir hög som ett höghus, det bara kryper i kroppen på mig att jag bara vill hämta hem honom igen. Tanken som slår mig titt som tätt att min grabb inte sitter här bredvid mig och spelar tv-spel, ser på tv, målar i sin målarbok/bilartidning, leker med sina leksaker, att han inte ligger i rummet bakom min rygg och sover att inte behöva kliva upp tidigt imorgon för dagis osv, det är fan tungt, han är verkligen mitt liv den där grabben. Men jag har juh Nemo 3 av 4 veckor i månaden, och det är jag så glad över, för hade det varit mindre så tror ja fan det inte funkat, då hade ja mått riktigt psykiskt dåligt. Nemo är mitt hjärta och utan sitt hjärta kan man juh inte leva. jag älskar dig Nemo, min älskade son, det bästa som någonsin hänt mig.


mamma var här i  helgen, och den gick juh såklart tokfort,fuck! inte vill jag det é .... hade gärna behållt mamma här, iaf ett litet tag till, älskar min mamma till  1000 :) Men livet har sina motgångar och dom är till för att klaras ibland också, annars lär man sig aldrig.

Sen lyllos till er föräldrar som lyckas hålla ihop eller har egenvårdnad om erat barn som får ha eran skatt runt om er jämt!! Hade jag varit er hade ja skattat mig lycklig.

Mys & bus måste man få ha vid frukosten ibland också :D


Och Nemo har juh faktiskt en ganska så läcker mamma ;)
Eller hur?


Jag har blivit utmanad av min kusin Sandra :)

Vilka tre maträtter lagar du oftast?

1) Spagetti & köttfärssås :D

2) Potatis & fiskpinnar

3) Ris & korvstroganoff

Jag utmanar Zabine, Elionor, Mia, Maria & Twiggzy



Paranormal activity 2

Såhär kommer jag och mamma se ut imorgon kväll ca:23.00 efter att ha varit på bion och sett paranormal activity 2 21.30 :)


Dear Penis

Jag, herr Penis, begär löneförhöjning av följande skäl:
1. Jag utför kroppsarbete
2. Jag arbetar på stora djup
3. Jag störtar - med huvudet först - in i mitt arbete
4. Jag har aldrig ledigt på helger
5. Jag arbetar i en fuktig omgivning
6. Jag får inte betalt för övertid
7. Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation
8. Jag arbetar i höga temperaturer 9. Mitt arbete utsätter mig för höga smittorisker.

Käre herr Penis, efter noggrant övervägande av er begäran har förvaltningen kommit till slutsatsen att avslå densamma - av följande grunder:
1. Ni arbetar inte 8 timmar i sträck
2. Ni somnar redan efter kortvarigt arbete
3. Ni följer inte alltid ledningens anvisningar
4. Ni arbetar inte alltid på er - av ledningen - anvisade plats, utan uppehåller er ibland på andra platser
5. Ni tar inget eget initiativ, utan måste sättas under press och bli vänligt behandlad innan ni överhuvudtaget börjar arbeta
6. Er arbetsplats är tämligen smutsig när ni lämnar den
7. Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifter, tex använder skyddskläder
8. Ni går i pension långt före 65
9. Ni tar aldrig några dubbelskift
10. Ni lämnar ibland er anvisade plats utan att ha slutfört ert arbete
11. Och som om det inte vore nog - vi ser er ständigt lämna arbetsplatsen bärandes två säckar med misstänkt utseende

Med vänlig hälsning - Ledningen

Hahahahaha!!!

Sjukt roligt att läsa sina gammla inlägg här på bloggen, iaf då man skriver som en pajjas och är på lite dåligt humör, det här gjorde min dag :D  :

"Jag ska bli en eremit.
Finns ändå aldrig någon som har tid att umgås.
Otroligt kul. Känner mig mäktig värdelös och vad kan jag göra
åt det. Inte ett piss.
Önska ja föddes till igelkott, dom är iaf gulliga. Och taggiga.
Precis som jag. Blivit bjuden på mjölk i någons trädgård
och alla hade i princip tyckt att jag var gullig."

"Jag gick och dog idag igen, ni kanske tkr det låter konstigt? Hur kan denna
människa dö så ofta och sedan leva igen. Då ska ja berätta hemligheten, jag är
en katt, en kisse mjau mjau, har fått höra av Lotten att jag liknar catwomen på en
bild, Lotten är knasig. Ni vet juh att kisse mjauar har 9 liv, så nu
tkr ni allt att jag är den häftigaste i världen va?!
Tror detta varit den värsta dagen i mitt liv, allt har bara gått fel, hur kan det
komma sig, jo för att gud tyckte att han kunde leka med ett till av mina 9 liv,
hur jävla egoistiskt är inte det då. Tur jag inte tror på den/det/han/hon."



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Man vet att man...

Har haft hosta då man har träningsvärk i magen, eller ja, inte hela magen, men jag håller typ på att dö nu då ja hostar till lite, haha!! :D men hostan är ju typ över nu och det känns helt underbart må jag säga!! Hatar verkligen hosta, för när jag får det är det en sjuk jävla hosta som heter duga!!

Ska till arbetsförmedlingen idag på mitt första möte med min handläggare som håller koll på det mesta inom handels, så förhoppningsvis har hon nått riktigt bra att komma med idag så jag kan hitta nån praktikplats som ger iaf nått vikarie jobb, för inte tar jag någon praktik plats där ja inte får en chans att komma in sedan, NO WAY!!! Tkr jag har en väldigt bras erfarenhet redan inom handels (2½) år och praktiken gör juh sitt om man får det med.

Imorgon kommer Fanny & Björn hit och stannar över natten, ska bli mkt trevligt att få hit loite folk, blir juh inte lika ofta nu för tiden, hum, undra varför, haha!! Sen på fredag kommer min älskade mamma hit, så jag har dom senaste dagarna att se fram i mot nu alltså :D Blir väll bio med mamma på lördag eftersom jag fortfarande har min gratis biobiljett som jag vann på hemköp för ett år sen ungefär då jag tävlade med andra arbetskollegor och ja lyckades få in mest folk som blev bonuskunder :)

Nej nu ska Nemo strax till dagis och jag ska fixa iordning mig inför mötet på af :) Bye bye then!

Fuck you very much!!!


Lite egobooooost såhär på kvällskvisten, har legat sjukt i flera dagar och resultatet har då varit att jag sett förjävlig ut!!!



Mer död än levande

yes sir, så har det stått till för mig dom senaste dagarna, ingen feber har jag haft, men har haft så ont i bihålorna så jag hållt på att gå åt, skönt att det håller på att gå över nu, hoppas jag iaf så det inte kmr nått bakslag, då avlider jag faktiskt... Snoret rinner än & jag små hostar men förhopningsvis är även det borta snart :)

Och i helgen kommer mamma, fatta vad jag längtar!! Då ska jag & hon gå på bio hade vi tänkt, kolla på paranormal activity 2 :D grymt sugen, hoppas inte mamma gör på sig bara, kommer säkert jag göra bara för det xD
Känner att det kommer bli en jobbigt söndag dessutom, ångesten stiger redan, och det är för att mamma åker juh hem till Kramfors igen och då tar hon med sig Nemo också för han ska till sin pappa, jag kommer att stor tjuta :( Usch!

bläää

Nu ska jag och min sjuka kropp ligga framför tv:en och längta efter att paradise hotel börjar 19.30 :P



Ont i rygg, sårmun över hela överläppen, kallsvettningar & yr i skallen, JIPPI!!!

Nemo är en duktig kille utan blöja iaf, han är torr hela dagarna nu, nästa projekt blir att få honom torr på natten, och det bästa av allt är att jag tror det blir ganska lätt, för han brukar nämligen vara torr i blöjan på morgonen, tummen upp för det!!! Grabben har varit helt omöjlig idag, han gör allt tvärtimot vad man säger... men barn, dom har väll sina dåliga dagar dom med.

rethosta from hell!!

Åhh satans /%"#¤& rethosta, blir så less då skiten inte ger upp!!

Snygg son och mamma busar framför webcamen ;)



Jobbigt läge...

Nemo bruknar vakna så snäll & rar på morgonen, så gosig och vill gärna ha frukost direkt och se på film eller barnkanalen gör honom glatt en morgon... Sen då det är dags för dagis så blir det tvärt om, han vill inte alls iväg, han skyller på saker att han helt plötsligt fortfarande är hungrig, atgt han inte kollat klart på filmen osv, så det blir ganska så kämpigt att klä på honom... Och då man lämnar honom där är det mkt gråt tills man har försvunnit, då lugnar han ner sig och leker en massa med dom andra barnen, tro varför det är så, för när man ska hämta honom så vill han ibland knappt följa med hem medans en annan gång då vill han med hem... Man blir lite förvirrad ibland.

Cheeka in hårdingen!!!

Han fick juh som sagt tattueringar för att han bajsat på pottan, kolla in hårdingen min!! :D Dessa muskler borde ni passa er för ;)


Äntligen släppte det

Nemo bajsade på pottan för första gången igår, han har verkligen vägrat pottan då han ska bajsa. Vet inte varför men det har väll bara varit en obekväm situation för honom, men man tkr att bajsa i blöjan fasiken borde ha varit värre. Nu håller jag tummar och tår att han håller sig på pottan med nr2 också, för nr1 har han inget problem med :P Och för att han varit så duktig så ska han få en liten bil & tattuerings set :) Mamma´s stor kille!!


Ny tv-bänk :)

Ja just nu sitter Jesper och skruvar ihop våran nya tv-bänk, vi fick den som inflyttningspresent av hans mamma & syster, himmla snällt!! :) Det som man nu vill ha nytt där är soffbord & soffa, men man får ta det som de kommer :) Ska lägga upp 2 bilder, en där Jesper skruvar och håller på och endel på tv-rummet där det kämpas för fullt, bry er inte om dukten som är på soffbordet, det lyckades nämligen spricka då vi flyttade så det där blev en nödlösning, himla typiskt så man tager vad man haver... ska ta ett kort på tv-bänken sedan då den är färdig monterad och klar :) Ska försöka fixa några kort på lägenheten framöver med så ni får se hur det ser ut här :) Men måste fixa batterier till kameran först bara... ha en toppen kväll alla! PUSS


Mamma, Pappa, Nemo.... nej.... Mamma, Peppe, Nemo

Har haft en bra dag idag, Nemo började med att va lite gnällig på eftermiddagen så då bestämde vi för att gå ut och leka och springa :D Och det gillade Nemo starkt :) Vi gungade, vi åkte runt på, ja vad heter det "gungställning?" bild kommer :) Nemo åkte ruschebana och gick balansgång och vi gungade även gungbräda :D Sen när vi kom hem valde vi att fixa snabbmat, blev Mc´donalds och gott vare och Nemo fick en jätte fin "mamma mu" bok, så för en gångs skull blev man nöjd över presenten som följde med maten :) har kollat på Långben filmen och sen så lyfte ja upp nemo i min famn sedan kramade ja om honom och vips så sov han i min famn efter 5 min (19.45), nått som aldrig brukar hända då han alltid är hyperaktiv, typ ;) haha, mamma´s prins!!!

Go grabben håller på att fixa med ett halsband på dagiset som jag ska få, och snacka om att ja kommer att använda det, längtar så tills det är klart :)

Aja, ett litet inlägg blev det :)

Heter?

bloggen har legat nere ett bra tag...

har tyvärr ingen inspiration till bloggen, ska försöka ta tag i detta och skriva lite då och då iaf...

Bor nu på heltid i Umeå som dom flesta vet och jag är överlycklig, trodde där ett tag att jag aldrig kommer att flytta ifrån Kramfors, när det var dags så blev man nästan lite nervös och chockad över den nya tillvaron här i Umeå, men Umeå, älskade Umeå, vad glad jag är över att bo här. Visst, längtan är stor efter familj & vänner i Kramfors men man kan juh inte bara för det bo kvar där förevigt, kände att det va dags att göra nått och tada, umeå blev det! :)

Har juh mina fin fina grannar Ingemar & Therese typ 15m ifrån oss, och hur bra är inte det, dit går man i princip varje dag och dricker kaffe och surrar :)

Denna dag funderas det stort på om jag o Therese ska ut och cheeka läget ikväll i Umeå, känns väldigt lockande, får se vad kvällen har att erbjuda ;) Önska jag hade 1000000 gånger mer så mkt pengar på kontot än vad jag har nu, men äsch, allt ordnar sig ;) Nu blir det duschen!!

Ger mig sj en klapp på axeln för detta inlägg!!