Gott Nytt År

Gott Nytt År På Alla Nära Och Kära Önskar Oss!



Home sweet home!

Ja nu är man hemma, känns väldigt skönt faktiskt, men jag måste påpeka att det har varit underbara dagar hos Elionor och vi har verkligen utnyttjat tiden med varandra :) Men en sak var hemsk där, och det var luftmadrassen vi sov på, sov på en dubbel luftmadrass, men efter halva natten typ så hade det åkt ut lite luft i den så man låg som i ett V till slut i sängen, ryggskott punkt NU, jAA! :D haha!Jag älskar min habibi :D Va och shopade loss på birsta igår, skriver längre ner vad jag köpte :) helnöjd iallafall! Emil & Nemo gick ihop hur bra som helst :) Värsta stjärnorna tillsammans! :D Och Nemo älskade verkligen att vara nära Nova med, tog hand om henne så sött, tappa hon en leksak så tog Nemo upp den direkt och gav den till henne åså klappade han henne på huvudet :) Tror Nemo vill ha en lille-bror eller lilla-syster snart :) Får se när det blir, men nästa år iallafall, haha! Blir jobb imorgon 14.00-19.00, på Torsdag 11.00-18.00 och på fredag 16.00-22.15 , blir lite pengar iallafall. Inte haft möjlighet att jobba på 1 vecka nu eftersom jag haft fullt upp :) Så jag tackar Petra som ringde idag och gav mig lite tider :) Gillar henne jag. Nää nu har jag uppdaterat lite, ska gå ut och röka nu :)

Jag köpte på birsta : Nya jeans byxor, 2 t-shirtar, 2 skjortor, bh & trosa, volume master och navelsmycke och örhängen :D

Drömde en hemsk drömm inatt, drömde att jag förlorade min bror, att han dog av en överdos :( Meeeen, dom säger att när man drömmer sånt där så är det tvärtom i verkligheten så han kmr då nämligen bli frisk lr...? Man kan juh alltid hoppas :)







HOT MAMA!



Vi två för evigt! Ingen Elionor inget jag!

Tjollahoppsan!


Hej på er alla!

Är hos min underbara vän Elionor i sundsvall och vi har det så bra :) Så kul och få träffa henne :) Imorgon blir det Birsta, ska bli kul :) åker redan in vid 10 tiden innan allt jäkla folk kmr. Skulle på citygross igår och handla jag och elionor, åkte buss, och vi fick stå i 20 min i bilkö innan vi kom dit, less blev man men vi sjuka oss ist och gjorde nått roligt utav det :) haha! Har varit ute och lekt med barnen idag, och dom hade as kul, Nemo snömula sig själv hela tiden och han va så lycklig över det och jag förstår inte varför, haha! Min gó grabb! Han och Emil har det verkligen roligt ihop, leker för fulla muggar :)

Tisdag blire åka hem vid 12, hemma i kramfors 13.40 ungefär :) Home Sweet Home! Borta Bra Men Hemma Bäst som man säger, haha! Men jag har verkligen älskat att få vara här och umgås med min bästaste bästa vän! Rör ni dör ni!


Glömde berätta vad vi fick av Jesper´s Pappa m.fam. och vad vi fick av Micke m.fam.

Jesper´s Pappa m.fam. : Jag & Jesper fick - Ljuslyckta, örhängen, bandbomber, Nemo fick - Bok med olika djurläten, kritor & ett målat förklädde :)

Hos Micke m.fam. : Nemo fick - Massa bilar, Huvtröjja & byxor, en bok. Jag & Jesper fick - Usb-minne, hudcreme & tvål, påfyllning på mobilen, 700 kr presentkort på IKEA, pengar till en volume master, halsduk & mössa :)

Sundsvall

Ja imorgon drar det iväg till min underbara elionor i sundsvall, blir där tills på tisdag och jag längtar så himma mkt, ska bli så kul! Bara få krama om henne hårt och länge! My habibi! I Love You My Best Friend!

Nu ska man snart åka iväg till Micke, Pia & Felice och fira lite jul där :) Öppna mer paket, sååå roligt! :D Får se vad man får, tihi :)

Älskar Jesper och Nemo!


Julafton :)

Ja julafton va det igår, och fy i h-vete vad snabbt det gick alltså, tyckte det inte va mer än att kliva upp så var julaftonen över, och det tycker jag juh är dyng tråkigt :(
Ja men dagen började med att min morfar kom och hämtade oss, for hem till mormor och morfar och inväntade alla dom andra som då var, mamma, syster, brorsan, Päivi, Felicia, Björn, Anne & Tobias :) Pelle kom senare för han jobbade till halv 6 stackarn.
Drog iväg till Nipan i sollefteå på julbord, var si sådär mat men den dög, lite krasslig i magen idag bara, mindre bra. Jag, Jesper och Nemo åkte med min mormor och morfar, så när vi var påväg upp till sollefteå så kör en bil ut mitt framför oss, vi kör 70 km/h , var bara nån cm från att smälla med den, vi hade en sån tur, för inte vill man att nått sånt hemskt ska hända på julafton :( morfar hade som tur en reaktionsförmåga som en 20 åring och han är 75 år, tackar gudarna för det annars hade det gått riktigt illa.
Efter att varit på Nipan för vi hem till mormor och morfar igen, öppnade julklappar och fikade och pratade en massa, myspys! Nemo va snäll hela dagen, mamma´s älskling!
Jag fick 3 presentkort av mamma i julklapp sen hade jag juh fått en tidigare av Jesper och det var juh en ny jacka :) Jesper fick ett halsband och ett armband av mig + att han fick ett X-box av mig tidigare :) Nemo fick BILAR såklart, kläder, pussel, sängkläder, Nallar, godis, fyrhjuling (leksak såklart), Böcker, ritpapper & kritor, filmer och såklart ÄNNU MER BILAR :D haha! Och han va så nöjd så!
Men julaftonen är inte över för Nemo än, han är hos sin farmor & farfar nu och har det säkert jätte bra med ännu mer julmat & julklappar :) Sen på fredag ska vi till min styvfarsa och fira och då får han ännu mera sen på lördag ska vi till min bästa vän och hennes barn och fira och då blir det ÄNNU mer julklappar, haha! Tar aldrig slut tror jag :D Ska va hos min gumma från Lördag till Tisdag :) Ska bli kul! Tjohej! Saknar henne så <3 I Love My Habibi Elionor! Ingen har någonsin ställt upp sig för mig som du gör, du är den bästa vän man kan få! Tack för att du finns!
Tog några kort igår med som ja ska lägga upp, på tomten, Nemo med sina julklappar och sånt :) Skit snyggt tomte vi hade i år, lr inte! hahahahaha! Björn Björn Björn :D
Nää nu ska jag ta och skaffa mig ett liv, har uppdaterat bloggen iallafall så folk kan läsa :)

Herrå!

Jag älskar Jesper & Nemo mest av allt!

Tomten!


En del av Nemo´s paket hög


Jesper & Nemo öppnar julklappar


Julklapps öppning


God Jul!


God Jul På Er Alla!
Hoppas ni får många julklappar och blir nöjda!

Kramar & Önskningar Nemo m.fam.





VÅRAN ÄLSKLING!

Nemo 1 år ungefär :) Mamma´s och Peppe´s älskling!


Kanon låt!

Lady Gaga - Poker Face

http://se.youtube.com/watch?v=xyDRbp1ZPp8



Jag är Elionor´s habibi ;)


Vilken sötis :)

Va och hälsade på Mathias och Bettan idag, hur söt är inte Julia då! Hur gullig som helst, och mkt hår har hon :) Jag älskar små bäbisar :D Tog nå kort jag ska lägga upp :) Dom fick en välskapt liten dotter måste jag säga :)




Har stora planer till nästa helg, ska åka till Elionor gumman på lördag och stanna tills på tisdag :) fy fan vad kul! Längtar! Ska jag och min habibi gå och handla på birsta medan grabbarna grus tar hand om barnen -flin- , men det lär väll va slagsmål där då det är mellandags rean :P Jaja :) Jag och habibin min ska ha kul iallafall :) Best friends ever!



Dom som missat!

Jag var med i tidningen ångermanland i torsdag :) Kolla -->

http://allehanda.se/start/kramfors/1.394990

Vad tycker ni om min nya design då? Gó Pullan Elionor som gjort den ;)

LOVE

Mamma Älskar Dig Av Hela Sitt Hjärta, Kunde Hon Köpa Hela Världen Åt Dig Hade Hon Gjort Det



Mitt Allt, Mitt Liv

Åhh herru gud

Vissa tror att ja får mina pengar bara rakt ner i fickan tror jag, men jag jobbar som ett jävla as hela tiden och får bara 94 kr i timmen på 2 olika vikarie jobb, hemköp och centralköket, fick 16000kr i lön denna månad och det var från dom två ställena, jag har gått och jobbat dubbel dag,först dag på centralköket och kväll på hemköp sen, hemma vid halv 11 på kvällen upp vid halv 6 igen och jobba på centralköket sen forsätter det sådär och jag får knappt nån tid att träffa min son mer änn 1timme  på morgonen, och hur tror du det känns? Tror du jag ler utav det? Och är det så jobbigt att läsa i min blogg om hur mkt jag jobbar och att ja blir glad över att ja får pengar utav det GE FAN ATT LÄS DEN DÅ! Hur som helst, ska hem till en unge som jag måste försörja och ta hand om och folk tycker synd om sig själv då dom har en hel lön dom bara kan spendera på sig själva, jag jobbar för min son och ingen annan! Du hade inte ens tid att prata med mig i 5 min i helgen.

Jag är stolt över mig själv, so what?


Julgran!

Ja igår satte vi upp julgranen innan ja gick iväg och jobbade kväll, 17.45-22.15, gick juh bra :) Har tagit en bild på julgranen som jag ska lägga upp. Nemo och jag som satte upp julkulorna och Jesper spiran och glittret :) Nemo blev super nöjd över den och säger att den är fin :) hihi! Huvudsakligen han tkr det ^^
Har jobbat idag med, mellan 13.00-18.00, ganska så skönt pass, värre imorgon då jag jobbar 09.00-19.00, låååångt pass, 10 timmar, usch! Men pengar :) Jobbar fredag med mellan 09.30-16.00, skönt! Ledig lördag & Söndag jobbar Måndag 16.00-20.15 och på tisdag 10.00-16.00 :) Lite pengar :D Vikarie men jobbar som att man vore anställd, haha!

Älskar Jesper & Nemo

Tyvärr ganska mörk bild :S

frisören :)

Ja idag har jag och Nemo varit hos frissan, Nemo klippte sig och ja toppa mig och färgade mina ögonbryn lite mörkare (sandrefärgade i vanliga fall). Fick ett super sött kort på Nemo medans han klipptes :) Ska lägga upp den hade ja tänkt ;) Annars idag har ja jobbat på skarpåkernsförskola idag, gick hur bra som helst :) Sen hem, lata sig en liten stund, sen kmr Andreas hem med Nemo, sen gick ja och möte Peter på stan och vi gick till frissan. Ja behöve nån barnvakt då ja toppa och färgade ögonbrynen ;) Det är vad denna dag har erbjudit, jobb och frissan ^^



Sen hittade jag ett underbaret erbjudande på min bästaväns elionor´s blogg, färgade linser och man får dom gratis om man bloggar och sponsrar dom lite med reklam, och ja vill ha bruna ögon så brun färg ska det bli på linserna! Tryck på hemsidan och längst upp i högra hörnet står det bloggare, tryck där. Kolla ni också och shopa på! http://www.fargadelinser.se/

Mitt val! Som Elli gumman ^^


Det var en gång ett par som precis hade gift sig. Ingen av dom hade haft sex tidigare och det var dags att ha det eftersom att dom nu var gifta. Tjejen sa till killen att hon var platt upptill, att hon var som en unge. Han sa då till henne att hans penis var som en bebis. Då så var det dags för natten. Hon klädde av sig och var platt upptill som hon sagt. Då tog han av sig kläderna och hon skrek till av sin stora förvåning. Tjejen: Den är inte alls som en bebis! Killen: Joho, 50 cm, och 2,5 kg!

Tiden går så snabbt



Herre gud vad tiden går snabbt, jag tyckte nyss min älskade lilla son va nyfödd och va
50 cm lång och vägde 3440g, nu är han 2 år och 3 månader och är ungefär 92cm och
väger runt 13-15kg, mitt allt! Jag älskar dig Nemo Lars Vilhelm Hellman! <3


Inget du inget jag!

....................

Jag älskar, Jag älskar er!



Att man kan känna sig så misslyckad ibland..? Ibland sker saker som inte borde ske och man kan inte göra nått åt det, det bara händer. Kanske man ska ta huvudet och stoppa ner det i nått kallt så man får en kick och skakar sig till liv igen..? Ja vet inte, jag vet inte mycket. En etta med jordvärme, tro om det är mysigt..? Visa verka söka sig efter det och få  frid genom den vägen..? Men löser det verkligen problemen..? Jag vet inte..? När nått börjar lösa sig så rivs det upp igen, varför kan inte allt få vara bra för en gångs skull..? Nu är det jag som sätter käppen i hjulet och fixar det hära, nä nu jävlar, here I come..!?


Sick of crying,
tired of trying,
yeah Im smiling,
but inside Im dying..


Denna va aproligt, haha -->

Birdie birdie in the sky,
Let a popo in my eye,
Me dont care me dont cry,
Me just happy cows dont fly

Dagens högpunkt!

När jag fick se dig idag sken jag upp som en sol,
 skriker ditt namn så du vänder på dig och jag springer som ett
tok med öppna armar och bara kramar om dig hårt och länge,
  jag hade inte träffat dig på 4 veckor och jag
 har saknat dig så mkt!

 Du börjar se mer och mer levande ut igen och du gör din kära stora syster så stolt
över hur mkt du klarar av bara du vill, lämna mig aldrig!
 Jag älskar dig Dennis Lars Vilhelm Hellman!!!




Rycka sig i kraggen!

Nej nu får ja rycka mig i kraggen, varit sjuk i 3 dagar nu, haft ont i bihålorna, liksom blivit lock för öronen och näsa och haft riktigt ont i halsen, halsmandlarna har varit uppsvullna så det har varit svårt att svälja åså har man varit lite hes i rösten... Idag är den bättre dagen iallfall och ja gick in till Petra på Hemköp och sa att nu mår ja bättre bara att ringa om det kmr in nå jobb, och det skulle hon göra :P Har juh inge jobb på hela veckan nu,  på måndag jobbar jag på kryddansförskola sen var det nå dagar på hemköp med nästa vecka som ja inte kmr ihåg vilka dagar det va..? Ähh, tur att man har skrivit upp allt i almenackan :) Är det nån som ätit Caranbola (stjärnfrukt) nångång? Undrar om det är gott, köpte hem en sån från affären idag och tänkte testa :) Få se vad det visar sig hur det smakar, luktar gott iallafall! Åt en super god middag idag, stekta fläsk kotletter, potatis och champinjonstuvning som ja gjorde ALLLLLLDELES själv, och nöjd blev jag! Mums! Propp mättare än proppmättast blev jag med, haha! Har varit hos grannarna en sväng med Nemo idag med, Nemo lekte som attans med Micke´s son Linus som är 3 år i Januari :) Så roligt och se Nemo ha kul med andra barn :) Och ja och Karin snacka en massa dynga som vi alltid gör :) Gillar mina grannar starkt! Syrran kom hit på hennes lunch idag med, ja gjorde sallad med skinka, ost, rödlök, isbergssallat, ägg, gurka & tomat, GOTT! Syrran mumsa i sig en massa iallafall, bra det! Nää nu ska jag kika runt lite mer på internet, skrivit lite iallfall!

Grattis Matti & Bettan som fick en super söt Julia igår klockan. 06.47, 4625g och 52cm lång ! Läntar tills jag får se henne!( Bara sett henne på kort )

<3 Är ja lyckligast i världen kanske, jag har mina underbara och dyrbaraste skatter Jesper & Nemo, mina allt! Jag lever för er, ingen Jesper & Nemo ingen Mikaela! <3

Jag saknar min kära bror jävligt mkt, men snart ses vi och ja längtar såååå mkt!

Många jag har som besöker min blogg varje dag :) 19 st idag :) Vilka är alla, skriv och berätta :)

Älskar Jesper & Nemo, Over and Out!


Sjuuuuuk!

Ja vill inte vara sjuk :( Bläääääääääää!

Hejsan Hejsan

Morgonen startar klockan 08.05 av att Nemo vaknar och vill kliva upp, sliter sig sakta ur sängen och tar upp han ur sin säng, går in i tv-rummet och myser för fulla muggar, han har varit hur underbar som helst denna morgon, knappt nå gnäll alls och det är super skönt kan ja lova, annars brukar han ha värsta morgon humöret och gnälla för ingenting :P Så nu sitt man här och Nemo sitt i soffan och tittar på CartonNetwork och är supernöjd :) Tro vad dagen har att erbjuda då, typ ingenting! Vet bara att ja ska på stan och köpa grädde till krovstroganoffen man ska äta idag och tills på onsdag då vi ska äta våfflor :D Super gott! Va så längesedan man åt våfflor :) Hjälpte mamma att städa ur brorsans lägenhet igår och då hittade ja ett våffeljärn ja ville låna av honom och det fick jag, inte visste ja att han hade ett sånt, men bra var det :) Andreas ska ha Nemo idag tills imorgon och det är andreas helg med, ska på julbord på lördag, ska dit med Jesper & hans jobbar kamrater, Jesper´s chef som bjuder, super! Ska bli så gott :) Jobbar imorgon, mellan 14.00-18.00 tro jag det va, nån timme iallafall :P jobbar nog dom värsta dagarna på året med på hemköp, den 22:a och den 23:e på hemköp, fullsmockat med folk som ska köpa hem det sista, åhh guuuud! Men det går säkert bra :) Nää nu ska ja gå och mysa med grabben i soffan igen!

hare bra alla!

Älskar Jesper & Nemo


Chip?

Chip, nej ostkrokar! Ja det heter Chip det som är på kontokortet som man trycker in i terminalen då man ska betala, en kund trodde att ja sa Chips och sa nej Ostkrokar för att han köpt det , haha!


Kvällen!

Kvällen har varit super duper rolig, ja har jobbat på hemköp från 15.00-22.15 med Marie & Maria, Marie gick hem vid 18.00 :P Kvällen började med att de stormade in en massa folk, då ser ja att en kille där är utklädd till Lucia och det var  inte det vackraste ja sett, haha! SVENSEXA! haha helt klart! Tog ett par bilder på dom/han så ska ni få se. Han fråga om ja kunde ge han en puss på kinden om han gav mig en lussekatt, men ja sa nej, haha! Knappast Knappast knappast!

Senare på kvällen skulle ja gå och ta en cigg, så när ja var påväg upp dit ja ska ut och röka och öppnar dörren så står Conny där och skrämmer livet ur mig den jävlen, skriker som att kniven sitter i mig sen står han & jag och asflabbar, haha!

Det har faktiskt varit en super rolig kväll och ja ser gärna framimot att jobba med Marie, Maria & Conny en kväll till! Får se när det blir :D Har juh tagit en super snygg bild på Marie, Maria & Conny, sen (nån) som hamna med på sidan om bilden.

Fan vad sugigt! Ja vet inte hur man gör för att ladda upp en video här ! :(

Heeeemkööööp schaaaalaaaalllallla laaaaa Heeeeemköööööp schalllalllallaaa


Svensexan!


Sommar sommar sommar!

Gud vad jag saknar sommarn!



Snart kmr kära syster hem hit till kramfors!


Godmorgon :)

Dagen startade med att lill-grabben står i sin säng och kacklar och skriker då och då för att få min uppmärksamhet så jag ska plocka upp honom , han lyckades efter en stund ;) Klev upp, gjorde lite välling till honom sen satte vi oss i soffan och myste en stund! Han är för gó på morgonen alltså, super söt! Kramsjuk som attans! Han kändes lite varm med så ja gick och tog tempen på honom som han VERKLIGEN INTE gillar, men han hade bara 37.5 grader så 0.5 graders feber är väll inget att hojta över, skönt! Sen fick han öppna chokladjulkalander luckor från den 1:a till idag den 4:e, han ha juh varit hos Andreas så det har juh inte varit nån lucköppning här hemma, glad blev han då det ramla ut små choklad bitar ur en pappers grejj, hehe :) Tryckte i sig dom, då ja såg att han hade en massa choklad över fingrar och ansikte så bestämde ja mig för att det skulle bli ett bad, så jag och Nemo hoppa i och stänkte lite vatten på varandra :) Nu har man klivit upp åså sitt man här :) Får se vad dagen mer har att bjuda på ....


Ja just det! Kalle från krambo kommer hit idag och ska titta på en massa fel i den här lägenheten innan vi flyttar, t.ex. det finns fortfarande sågmärken kvar inne i största sovrummet (vårat sovrum) vid fönstret sen dom bytte fönser för 10 ÅR SEN! Så dom har alltså inte bytt tapeter där inne sen dess så inte konstigt att dom känns äckliga! Sen har vi juh fett fläckar i tv-rummet med, lite här och var, sen en unge som ritat nått på dom med, och tro det eller ej det är INTE Nemo! Och golvet är sönder litegranna. Det var då vi flyttade inn! I köket är det fett fläckar på väggarna med, jätte äckligt! Och badrumsgolvet ser bokstavligt talat FÖRJÄVLIGT ut! Fläckar överallt och ja förstog inte alls varför dom inte bytte golv då dom kaklade om där inne, ja sa juh till krambo att ja ville ha ett nytt badrum och då menade jag HELA badrumet! Åhh herre gud! Ja hoppas nästa lägenhet blir mkt bättre och finare, för denna är hemsk! Kalle är super bra på krambo, han är juh inte en som går runt annars och kollar felen i lägenheten utan en som bara hyr ut dom, men kalle är super snäll och kommer hit och antecknar alla fel så dom på besiktningen vet om det sen då det är dax :) Super! För inte ska vi åka dit på att få betala en massa som vi INTE GJORT! Så det så!

Jag älskar Jesper och Nemo mest av allt!


Dagen, dagen, dagen ...

Ja men hej alla!

Dagen började med att ja klev upp 07.45, skulle juh jobba så, jobbade till 15.00 :) Och ja jobbade med Marie och det är juh skit kul! Det är en människa som har lika kass humor som jag :D Efter att ja slutat jobba så sprang ja runt på stan lite, köpte julklappar till Felice & Tobias, och ja blev super nöjd över vad det blev ja köpte :) Hoppas dom blir lika nöjda :D Stor handlade frukt på hemköp dessutom, ska börja äta sånt istället för godis har ja bestämmt, blev mango, passionsfrukt, avocado & klementiner :D Mums! Gotta det! Köpte ett nytt linne till mig och ett par leggings också idag :) Kom nyss hem, tände lite luktljus och nu sitter ja här, ska snart laga en mat :) Blir oxpytt, duger! Nu kmr snart NEMO HEM! Saknat han så! Han har varit hos Andreas sen söndags. Hare bra alla!

Kram kram

WOW! Ja skrev blogg idag :D

Syster Frida! Ska vi byta julklappar? Hör av dig ;)

Sundsvall!

Ja igår var man i sundsvall och handlade en massa julklappar och annat smått och gott till sig själv :D När vi va påväg till Sundsvall så gick ena torkarbladsgrejjen sönder så när hon slog på dom så åkte den inte upp och det var precis på chaufförens sida med, men vi klarade oss till sundsvall och dom köpte en skruvmejsel där och vi drog åt den sen var allt perfekt igen :D Vi började med att gå på IKEA och där handlade vi reflexer, ljus, diskborste, och påsigenslutare  och annat sånt som behövs hemma :P Sen blev det Birsta City huset :) Köpte till Nemo, en bilbana med självaste bilarna i "Bilar filmen" som köre runt på, en monstertruck , en nalle, en tomte dräckt till då det är dax på dagiset att ha sitt julfirande, en massa kläder och en super söt handduk med kaninöron på :D Åt mig själv köpte ja smink, piercing smycken, Schampo & Balsam hos en frisör för 519 Kr, 2 koftor och en as snygg jacka, fy fan vad ja är nöjd över den! Jesper köpte bara en skjorta och en tröja man har över den (vet inte vad det heter, men påminer om en ?väst?) Sen köpte ja en bok åt Felicia ( Min kusin ) som hon ville ha. Jesper köpte lite lysdioder åt sitt Xbox med, så nu lyser den blått överallt, lägger upp ett kort så ni får se. Har lite julklappar kvar att köpa och det är åt Felice och Tobbe, får se vad man hittar på åt dom sötprupparna! På rusta köpte vi ljusstakar och refelxvästar till Jesper & Nemo, Jesper behöver sin då han går till jobbet eftersom det inte är nå lampor den sista biten, och Nemo behöver sin jämt förstås, som han springer och inte tänker sig för! Sen åkte vi på arken och köpte lite gó mat åt våran lilla dvärghamster Det :) Sen handlade vi mat , välling och blöjor för 1000 kr på Willys :) Så nu är kyl och frys fulla och Nemo har en stor box med välling och 2 paket blöjor :) Så det lär nog räcka ett tag :) Det va typ allt som hände i sundsvall, och ja är super nöjd! Kom hem och packade upp allt och sen tvär slockna ja på soffan stax efter 8 och sov till 09.45 nu på morgonen, fy fan vad ja behöve den sömnen! Jobbat som ett tok hela veckan sen springa på birsta så då är det förståligt ;)

Jobbar kväll idag, börjar 19.15-22.15 sen jobbar ja morgon imorgon 07.45-15.00, ledig på torsdag, sen jobba ja på fredag mellan 10.00-15.00 och på lördag 15.00-22.15 :) Så veckan har juh lite jobb att erbjuda ;) Bra det! Nehh nu så ska ja ta och göra en stor städning snart, damma överallt nu då man har krafterna till det ska ja fan göra det också ;) Herrå!

Älskar Jesper och Nemo!

Som sagt ja va trött :D --->