Bukspottkörteln

Fick precis veta utav min mormor att hon har cancer på bukspottkörteln :(
Men läkarna sa att det troligast var en godartad, är det nån som läser min
blogg som har en aning hur farligt det är med en gordartad där? Berätta
gärna isåfall. Känner mig så kluven, vill inte förlora min älskade mormor.
Detta är INTE okej.

Imorgon ses vi igen mormor <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bukspottscancer är den farligaste variant att drabbas av eftersom det är inoperabelt. I detta fall om det skulle vara godartat så är det mindre farligt, går säkerligen att minska den med strålbehandling och på så sätt hålla den i schack. Hoppas det löser sig och det är godartad variant. I vanligaste fallen i de elakartade fallen så blir patienten hastigt försämrad och det märks rätt rejält att det händer något i kroppen, viktnedgång kräkning etc. Det finns godartade tumörer och de innehåller inte cancerceller. Det finns elakartade tumörer och de innehåller cancerceller.

2011-09-09 @ 23:52:52
Postat av: ROCK YOUR HAIR MF!

det är ingen fara om den är godartad, då kan man ju ta bort den utan att det sprider sig :) är väldigt liten risk att den sprider sig då!

Din mormor är jättesöt! hoppas att ni har roligt imorgon :D hihi!

var med min farmor idag och åt på restaurang, tycker man ska ta vara på all tid man har tillsammans.. man vet ju aldrig liksom när det händer något. älskar min farmor nåt så otroligt, hon hade bröstcancer för ett tag sedan men den var godartad så dom fick bort allt!



svar: Ja, mopsar är en helt underbar ras! så himla goa och fina!



btw, gillar din blogg starkt! :*



HUGS, trevlig helg!

2011-09-10 @ 00:23:16
URL: http://rockyourhair.blogg.se/
Postat av: En Liten Emma

Är det cancer är den inte godartad, all cancer är 'ond', så om det är en godartat tumör så är det för det mesta inte så stor fara för de sprider sig inte till andra delar av kroppen på samma sätt som cancertumörer gör. Men en godartad tumör kan ändå göra skada i den bemärkelsen att den sitter så pass illa till att man inte kan ta bort den och tar all näring av organet den sitter på.

Jag hoppas verkligen att det blir bra för din mormor, och att det går att få bort tumören! Urs vad hemskt. Du vet att det är bara att komma förbi om du vill prata av dig eller bara ha nått annat att tänka på. Kram!

2011-09-10 @ 08:08:47
URL: http://enlitenemmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback