Vårjacka

Jag kom bara på rakt upp och ner att jag måste fan köpa mig en vårjacka, jag har juh ingen som jag gillar och vill helst ha en ny! Längtar så jävulst tills jag slipper min vinterjacka, jag råkade slita sönder den i fickan för ett tag sen så hela fickan har ett stort hål i sig så börsen och sånt ramlar rakt in i jackan om man säg så, och inte tänker jag köpa mig en ny vinterjacka nu för att kanske bara ha den i 1 månad. Hittade några awesome vårjackor!! sen som vanligt ser dom alltid mer läcker ut då man har på sig dom.


Kommentarer
Postat av: Fanny

faktiskt så har jag en liknande jacka som ja precis har köpt, en grön skit snygg.. finns på min blogg och den är grymt skön och rekomenderar den starkt, finns på bikbok o kostar 599;- använder inte vinterjacka längre utan den jackan jag köpt funkar perfekt just nu!



här har du inlägget http://fannyizabelle.blogg.se/2011/february/sjuklingen-sager-hej.html ... för mig att dom ska ha den i fler färger också!



ett litet tipps bara. :)

2011-03-03 @ 12:17:43
URL: http://fannyizabelle.blogg.se/
Postat av: Fanny Izabelle

Ja den är grymt jävla snygg och så jävla skön.. det är ett jätte härligt mjukt tyg inne i jackan och den sitter perfekt, lite pösig sådär och så jävla snygg! prova den och sedan är du kär! =)

2011-03-03 @ 19:28:56
URL: http://fannyizabelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback