Sundsvall!

Ja igår var man i sundsvall och handlade en massa julklappar och annat smått och gott till sig själv :D När vi va påväg till Sundsvall så gick ena torkarbladsgrejjen sönder så när hon slog på dom så åkte den inte upp och det var precis på chaufförens sida med, men vi klarade oss till sundsvall och dom köpte en skruvmejsel där och vi drog åt den sen var allt perfekt igen :D Vi började med att gå på IKEA och där handlade vi reflexer, ljus, diskborste, och påsigenslutare  och annat sånt som behövs hemma :P Sen blev det Birsta City huset :) Köpte till Nemo, en bilbana med självaste bilarna i "Bilar filmen" som köre runt på, en monstertruck , en nalle, en tomte dräckt till då det är dax på dagiset att ha sitt julfirande, en massa kläder och en super söt handduk med kaninöron på :D Åt mig själv köpte ja smink, piercing smycken, Schampo & Balsam hos en frisör för 519 Kr, 2 koftor och en as snygg jacka, fy fan vad ja är nöjd över den! Jesper köpte bara en skjorta och en tröja man har över den (vet inte vad det heter, men påminer om en ?väst?) Sen köpte ja en bok åt Felicia ( Min kusin ) som hon ville ha. Jesper köpte lite lysdioder åt sitt Xbox med, så nu lyser den blått överallt, lägger upp ett kort så ni får se. Har lite julklappar kvar att köpa och det är åt Felice och Tobbe, får se vad man hittar på åt dom sötprupparna! På rusta köpte vi ljusstakar och refelxvästar till Jesper & Nemo, Jesper behöver sin då han går till jobbet eftersom det inte är nå lampor den sista biten, och Nemo behöver sin jämt förstås, som han springer och inte tänker sig för! Sen åkte vi på arken och köpte lite gó mat åt våran lilla dvärghamster Det :) Sen handlade vi mat , välling och blöjor för 1000 kr på Willys :) Så nu är kyl och frys fulla och Nemo har en stor box med välling och 2 paket blöjor :) Så det lär nog räcka ett tag :) Det va typ allt som hände i sundsvall, och ja är super nöjd! Kom hem och packade upp allt och sen tvär slockna ja på soffan stax efter 8 och sov till 09.45 nu på morgonen, fy fan vad ja behöve den sömnen! Jobbat som ett tok hela veckan sen springa på birsta så då är det förståligt ;)

Jobbar kväll idag, börjar 19.15-22.15 sen jobbar ja morgon imorgon 07.45-15.00, ledig på torsdag, sen jobba ja på fredag mellan 10.00-15.00 och på lördag 15.00-22.15 :) Så veckan har juh lite jobb att erbjuda ;) Bra det! Nehh nu så ska ja ta och göra en stor städning snart, damma överallt nu då man har krafterna till det ska ja fan göra det också ;) Herrå!

Älskar Jesper och Nemo!

Som sagt ja va trött :D --->


Kommentarer
Postat av: snygg-jesper

slip-over tror jag det heter, den där västliknande saken ;D

älskar dej gumman ;)

2008-12-02 @ 21:02:22
Postat av: Sandra

Halloj



Ja visst är det fint :-D Snart kommer huset, sååå spännande! Ser att du varit i Sundsvall. Du skulle ha sagt till så hade jag o Molly åkt in :-) Men det kommer väl fler gånger.



Kram

2008-12-03 @ 11:00:35
URL: http://sandraomolly.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback