Rätt så skönt

Snacka om att man gjort av med många negativa människor den senaste tiden, och bättre har jag då aldrig mått. Hur man tillslut inser vilka energitjuvar som finns runt varje hörn på ett eller annat sätt. Sen är det ännu bättre att man ska bli av med en hyckleri kärring söder ut, det var väll dags! En människa som går och är otrogen mot en person flera gånger, blir gravid med en av dom hon varit otrogen med och TROR PÅ FULLASTE ALLVAR att den andra parten ska ta hand om henne och bebisen hon bär på?! Vad har man då för jävla fel i huvudet, det ställer jag mig om och om igen. Sen dessutom att personen hon blivit gravid med inte alls får veta om det, ja du, där fattas det ett och annat. 
 
Nog om det, här lever vi och frodas så bra att man hoppas glädjeskutt varje dag. Att man fått träffa världens bästa pojkvän är för mig så underbart, har nu varit tillsammans i strax över 9 månader och varit förlovad i strax över 2. Tack för att du finns Tobias!!! Skulle gå sönder totalt in och ut om han lämnade mig. ❤️ 
 
Har även fixat flätorna på sidorna om huvudet igen, så jävla snyggt! Slipper dom långa sidecutsen stå rakt ut så man ser ut som en svamp. Tur det finns spray. Men dom växer, och endel av det går att få upp i hästsvansen! Woho! Världens finaste Maria som gjort flätorna på mig! :) 
 
Nemo växer och gror han med, 7,5 år nu. Och otroligt vacker som alltid! Grabben vill ha långt hår, en period han hamnat i. Och nog har det blivit långt, igår var han och toppade håret så det ska växa bättre :) mamma & Tobias gofis! ❤️ 
 
En annan har nu tränat i 2,5 månad, riktigt kul att få bygga styrka i denna slappa kropp med. Och det märks hur mycket starkare man blir. Har även fått med mig min älskade mamma på spåret, så alltid hon och jag som går och tränar tillsammans. 
 
Nä nu får det räcka för denna gång, galet nöjd över livet iaf! :) 
 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback