Tyckte nog det va dags att skriva ett inlägg igen ;)

Jaaa, det är nog det va?

Nemo fick en väääääldigt tidig 4-års present idag, han fyller juh inte år förens 5:e september, men vi har fått köpa ett nintendo wii av Jesper´s chef och ska det då bara ligga och damma på sig i en garderob fram tills dess? NJAAEEE inte direkt så han fick det idag, gissa om han blev chockad och glad :D Mamma´s fin pojke :D Nu har han ett alldeles eget tv-spel :) Jag & Jesper, Mamma & Bosse, Pappa, Micke & Pia & Felice, Brorsan & Syster dom delat på det :) Annars hade man nog inte haft råd med ett ;) Tack alla för att ni hjälper till, ni är guld värd ;)

Annars så är det bara lugna puckar, har jobbat hela helgen, får bra med pengar då, har 208kr i timmen eftersom vi har 100% Ob :D Nice price!! Hinner ha 2 helger denna månad så kommer få en hyffsat bra lön i Juni :) Absolut inte helt fel måste ja säga :)

Sen blir ja förbannad på idioter som tror att dom kan komma och lägga sig i saker dom absolut inte har med att göra, dessa människor kan hålla sina spydiga kommentarer för sig själv!! Är juh så grymt less på att bo i kramfors, vill bara flytta nununununununununununu!!!!!!!!!!!!!!!!! Denna "stad" är byggd för att prata skit om allt och alla, så jävla tragiskt!!! bläää!!!

Har btw köpt en ny dator, eller jag & Jesper har det, en compaq (bärbar) , så jävla nice, jag älskar den :D

Har faktiskt också färgat om mitt hår, kände att svart har ja haft alldeles för länge och tyckte det va dags för något nytt, så ja satte lite blekning i håret och vips så har håret en massa olika färger nu ;) haha!! Men ska inte alls behålla det så, utan ska nog färga det rött eller brunt sedan, vad tror ni ja passar bäst i då? :) Roligt att få höra era tankar också :)

Nä nu blir det lite mys med mannen min <3

Älskar er Nemo & Jesper


Kommentarer
Postat av: SuzieQ

Härligt att jobba när det blir bra klirr i kassan! Tycker nog du passar bäst i brunt men sen är det ju en smaksak vad du känner för att färga med.

2010-05-02 @ 21:25:08
URL: http://lucisen.blogg.se/
Postat av: Anonym

och du är den största skvaller kärringen i stan ;)

2010-05-04 @ 13:49:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback