Godmorgon =)

10.23

Ja godmorgon gott folk, jag har nyss tagit en dusch och det va så himmla skönt! Nog bland det bästa man kan göra på morgonen + morgon ciggen =D Ska strax ta och fixa lite med mig så ska man ta en prommis ner till stan och titta om det är nått som händer där idag på nationaldagen =) Man lär väll träffa på några vänner och snacka skit iaf =) Bättre väder ute idag, varmare i luften så det är juh skönt =) Har juh varit riktigt kallt ute nu i 2 dagar, usch!


Tjoflöjt! 

17.28

Ja men hej gott folk igen =) Va inte alls nå roligt nere på stan, sög bra mkt dase där nere, va juh bara nån kör som spelade och sjöng åså nå raggar bilar, typ 8 st och bara gammlingar ute, suck! Så vi bestämmde oss för att gå till Jesper´s pappa en stund och hälsa på =) Gick dit och drack kaffe och snacka strunt en stund sen for jag och Erik ( Jesper´s pappa ) och handlade lite medans Jesper & Nemo gick hem =) Skulle äta fiskpinnar & potatis idag, fin nationaldags mat =D haha! Men gott var det iaf =) Vet inte alls annars vad som händer idag och det SUGER PUNG som bara den!! Får se vad som dyker upp annars så blire att sitta och fläska i soffan!


Tjoflöjt!

21.15

Har en ung herre som vägrar somna =( Jesper ligger och försöker natta honom nu men det går bara inte, vi som köpt chips och dipp och tänkte snaska på det ikväll till nån film men nu känns det som att allt blir försent för det =( FAN! Ja vad gör man när ungen inte vill somna? Använder stekpannan? Haha näää skämt och sido, han är juh väldigt duktig på ayy somna i tid annars så man ska igenltigen inte klaga =P Imorgon åker han till Andreas så får se vad dagen har att erbjuda sen då =P Bara mysa & sova ut kanske, få se....
Shit vad duktig jag är föresten! Lyckats skriva blogg 6 dagar i rad nu, men passa er, snart kommer bloggtorkan igen =D haha!

Tjoflöjt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback