Senaste veckan!

Ja den senaste veckan har varit så himmla jobbigt, har bara flyttat, flyttat & flyttat, att det kan vara så himmla jobbigt? Men nu är den gammla lägenheten städad och fin och det är besiktning imorgon 09.45 på den så håll tummarna att det går bra för oss =) Tog 4 timmar för mig, Jesper, mamma & brorsan att städa ur den igår, och det märks för ja har små träningsvärk i låren och ont i knäna, stog på alla olika konstiga vis och städade ur ugn, kyl , frys, dammsög kök och skurade kök & tv-rum tog dom värsta ställena jag =P Och här hemma på hällgumsgatan har vi fått det riktigt fint, är super nöjd med hur vi har det nu, trivs så mkt bättre i denna lägenhet än i den förra, den var så fel uppbyggd så man ville spy, hur man än gjorde så såg det aldrig bra ut där på magistern, och hyran va hög =S 5300 kr i månaden, men ioförsäg så ingick elen där =P Men är är hyran på 4050 kr och vi ser juh till så vi får elräkningarna varje månad ist som lär va runt 300-400 kr så vi tjänar ändå 1000 kr på att bo här ist =) Blir mkt pengar för oss det =D Ja ska dessutom lägga upp ett kort på tv-rummet nu så ni får en aning hur det ser ut här =)

Annars så har helgen varit lugn, I fredags så fixades det och donades med lägenheten åså jobbade jag 16.00-20.15 sen senare på kvällen så va vi ute och åkte med Jokk, Peter och Fester var ute och festa som fan för att Fester blev 18 år då, uscha vad dom var fulla! Ni ska få se ett kort på fyllona =D haha! Vi var ute och åkte på stan tills klockan var 01.00 då ja kände att nä nu vill ja hem det här är drygt så då for vi hem =) Lördagen ja då var vi juh som sagt och städade ur gammla lägenheten sen senare på kvällen så fråga ja Patric om han ville följa med och möta Sandra för att jag inte ville gå själv och det ville han så gärna så då gick vi och mötte henne sen så gick Patric hem och Sandra följde med mig upp till min lägenhet och vi snackade dynga och lyssnade på gammla musik videos och garvade åt dom =D Sen idag söndag så kom Nemo hem, han sov hos mamma inatt =) Så då fick mamma & Bosse se lägenheten med och dom tyckte den va fin =) Senare så kom Micke, Pia & Felice och tittade och dom tyckte att denna lägenhet absolut va bättre än den förra, och det är den juh som sagt! Nä nu har ja skrivit lite =) Hoppas alla är nöjda!

Tack för hjälpen med flytten Jokk, Peter, Charlotte, Helena & brorsan.

Me, Myself & I


Lägenheten då =)



Fyllona & Mina älsklingar

Kommentarer
Postat av: Jennie

Super fint !=)

2009-04-06 @ 23:02:17
URL: http://jenka-mittlivsomsambo.blogspot.com/
Postat av: Veronica

Kommer bilder i em. Har haft nå fel på datorn så har inte gått att lägga in bilder. Fick till det igår. Så i em kommer bilder så är det bara att välja kisse sen. :)

2009-04-07 @ 08:28:01
URL: http:///veriz.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback